FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Puriul niciodata nu m-a dezamagit"

«12»
Adrian01.06.2009 19:53
Ia uite, sa facem semn in calendar, a scris si Adita ceva simpatic.

In sfarsit i-a placut si lu' nea Axl ceva ce am scris eu. Ma retrag din activitatea de redactor in glorie :D

dee

Rednic e un mare profesionist. ne-a facut de atatea ori fericiti fix cand nu ne asteptam...

in rest, ce a zis Danimarcu :D

dee01.06.2009 20:13
In sfarsit i-a placut si lu' nea Axl ceva ce am scris eu. Ma retrag din activitatea de redactor in glorie :D

in rest, ce a zis Danimarcu :D

dar de ce nu te-au facut fericiti si jucatorii? ca pana la urma aia au jucat prost, in mod vizibil sau aia de la Unirea au jucat foarte bine. In fine, vad ca te-au clasat astia de te retragi in glorie din redactie. Poate te-ai pripit cu informatiile culese si publicate despre Mircea Rednic. Succes si numai bine! :)

@Adi sa revenim la chestiuni mai importante: mai pot publica ceva pe blogul tau, pls?. (pe bune de ma descurc cu al meu) Hai ca am incredere in tine, te las sa faci o corectura pe text daca nu-ti place.

@restul: Adrian este stelist adevarat, dar uneori mai si glumim, ca de aia exista forumul, sa te relaxezi si sa te simti bine.

mq_messi02.06.2009 10:30

genial !, puriul nu ne-a dezamagit niciodata!

iNsTiGaToR03.06.2009 11:34

hehe..PURIU PURIU !! :)))) Sa nu ne dezamagesti niciodata, ca ne suparam altfel :)))

astia mai au nevoie de inca un antrenor principal..pentru a doua repriza :)))

V3313.06.2009 09:40

Tot ca performanta a puriului, a "reusit" sa bage si Craiova in B :D

redondo13.06.2009 10:28
Tot ca performanta a puriului, a "reusit" sa bage si Craiova in B :D

Nu el a bagat Craiova in B.

«12»