Primul meu calculator, care mai mișcã și acum, da' pe care-l am în Focșani: Pentium 166 MHz, 2 GB hard, 16 MB ram, cdrom Funai 16x, placã graficã de 2 MB, placã de sunet, monitor Adi ProVISTA 13''. Acum 11 ani a costat undeva la $1000, unde erau incluse și licențe de Windows 95, Microsoft Works 4, un curs de englezã pe 2 cd-uri (cã pe atunci nu se inventase formatul .mp3 și toate fișierele audio erau .wav, iar fișierele video erau tot așa de mari), Compton's Interactive Encyclopedia 1998 și RAV 5. Ulterior (prin 2000) i-am fãcut un upgrade pânã la 64 MB ram, ceea ce este excelent, raportat la restul componentelor. Carcasa, mausul și tastatura erau ComRace. Tastatura era specialã pentru alfabetul românesc, da' era nașpa cã doar în Word o puteam folosi pe deplin. În rest, sistemul o avea default pe cea pe englezã, ca și DOS-ul, asta pânã mi-am dat seama (destul de târziu) cã se poate schimba. ªi la-nceput era nasol cã trebuia sã stau sã caut fiecare caracter. Da' dupã aia m-am învãțat sã-i exploatez la maxim posibilitãțile. Mai ales cu \ era nașpa. Aaa... și mai avea un cd cu 99 de jocuri, în fapt majoritatea (dacã nu chiar toate) demouri, între care Jazz JackRabbit 1, Billy the Kid, Cosmo...