SteauaB, tu nici nu ai vazut un meci al Stelei pe viu. Nici macar nu i-ai vazut pe acei jucatori despre care vorbesti. Te rog nu mai abera pe aici.
De fapt, Offtopicul inceteaza aici!
SteauaB, tu nici nu ai vazut un meci al Stelei pe viu. Nici macar nu i-ai vazut pe acei jucatori despre care vorbesti. Te rog nu mai abera pe aici.
De fapt, Offtopicul inceteaza aici!
@SteauaB
Pentru a-ti dovedi ca nu te pricepi la fotbal si ca te bazezi doar pe vorbe scoase din burta, am sa-ti citez ceea ce a zis un mare om din fotbal, un om care a facut performanta... a zis asa "Ronaldo nu dribleaza, doar fenteaza" .. si are dreptate ... Ronaldo, dincolo de freza lui, e un nimic dorit de catre toti poponarii pentru o partida in pat, un jucator umflat cu pompa si laudat pentru a naste o noua stea.... dupa parerea mea, Ronaldo e un homosexual narcisist si metrosexual, mai ceva decat Dayro moreno..macar Dayro nu e poponar... iar CURonaldo face performanta pentru ca are un atrenor bun, n-are patron de la oi, si celorlalti jucatori din echipa chiar le place fotbalul...
Uita-te cum joaca. Cum pierde mingea mereu. Nu are nici tupeu in joc, si asta se vede clar pe teren. Si de fiecare data, cand a primit sansa - nu a realizat absolut nimica.
ce intelegi tu prin tupeu in joc? Probabil te referi ca nu sare la bataie la adversari, ca atfel nu inteleg...
@Fan FC Steaua: Ai respectul meu pt ce ai zis de Ronaldo
Gerrard ii da clasa la orice ora ![]()