FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum Vi Se Pare Echipa De Mai Jos Pentru Sezonul Urmator?

«123»
Adrian23.05.2009 19:42

SteauaB, tu nici nu ai vazut un meci al Stelei pe viu. Nici macar nu i-ai vazut pe acei jucatori despre care vorbesti. Te rog nu mai abera pe aici.

De fapt, Offtopicul inceteaza aici!

Fan FC Steaua23.05.2009 21:28

@SteauaB

Pentru a-ti dovedi ca nu te pricepi la fotbal si ca te bazezi doar pe vorbe scoase din burta, am sa-ti citez ceea ce a zis un mare om din fotbal, un om care a facut performanta... a zis asa "Ronaldo nu dribleaza, doar fenteaza" .. si are dreptate ... Ronaldo, dincolo de freza lui, e un nimic dorit de catre toti poponarii pentru o partida in pat, un jucator umflat cu pompa si laudat pentru a naste o noua stea.... dupa parerea mea, Ronaldo e un homosexual narcisist si metrosexual, mai ceva decat Dayro moreno..macar Dayro nu e poponar... iar CURonaldo face performanta pentru ca are un atrenor bun, n-are patron de la oi, si celorlalti jucatori din echipa chiar le place fotbalul...

mircea_1024.05.2009 07:14
Uita-te cum joaca. Cum pierde mingea mereu. Nu are nici tupeu in joc, si asta se vede clar pe teren. Si de fiecare data, cand a primit sansa - nu a realizat absolut nimica.

ce intelegi tu prin tupeu in joc? Probabil te referi ca nu sare la bataie la adversari, ca atfel nu inteleg...

@Fan FC Steaua: Ai respectul meu pt ce ai zis de Ronaldo :clap: Gerrard ii da clasa la orice ora :D

«123»