FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

«12»
reddog25.09.2005 11:39

Din cate stiam eu aveti un regulament si in ceea ce priveste avatarurile. Atunci de ce unii utilizatori sunt avertizati (leaveyou) si altii nu? Avatarul cu "m--e Dinamo" (archine) vi se pare ok? Pe cand un simplu avatar alb-rosu starneste n injuraturi si avertismente. Ia uitati-va putin pe discutii intre suporteri...

ADRIAN PACURAR25.09.2005 12:02

mai orice semn al inamicilor contravine.

SSK25.09.2005 15:01

Bai reddog, tu ce vrei..."egalitate pentru catei" ?... :twisted:

Grinch26.09.2005 07:27

reddog nu este normal sa iti pui avatar alb rosu pe un forum stelist , insa este foarte normal un avatar cu "**** Dinamo" .

Captain RedBlue26.09.2005 09:07

Reddog! A permite un avatar dinamovist pe acest site, e ca si cum ai permite inamicului sa-si arboreze drapelul pe teritoriul tau! Pe de alta parte avatarul poate simboliza o parte din personalitatea celui care l-a ales! Sunt sigur ca vei intelege!

Virgil03.10.2005 07:55

Totusi,asa ceva cred ca ar merge :

caine2.gif

zarboss04.10.2005 05:42
Totusi,asa ceva cred ca ar merge :

de acord :twisted: :twisted: :evil: :twisted: :twisted:

alex_lef04.10.2005 05:57

Esti "tare" reddog,adik cum io intru pe site-ul Stelei si vad emblema lui dinamu nu cred ca e normal(sigur nu e normal) si nu inteleg dc voi astia care tineti cu alte echipe stati pe site-ul nostru sau va e rusine de echipa voastra? 8)

alex_lef04.10.2005 06:00

reddog

stelist pana la moarte

Uitati dovada ca reddog e stelist eu v-am zis :D

Captain RedBlue04.10.2005 10:04

Poate e un stelist care joaca rolul ``avocatului diavolului``!...Trebuie sa fie si un ``Gica-contra``!...Greu sa-ti asumi un asemenea rol!...Tinta ironiilor, injuraturi chiar...Ar fi plicticos sa nu avem macar un inamic printre noi!

reddog07.10.2005 11:26

Da mai, sunt stelist cum sunteti voi dinamovisti. E bine asa?

Nu am spus ca nu e corect sa afisezi un banner ironic la dresa rivalei, dar parca nu erau bine venite injuraturile. Sau "m--e" era pe alta limba???

PS: Ce interesanta imagine Virgile, te-ai chinuit mult sa o gasesti? Nu vezi ca aia e o javra, nu un caine? :wink:

Stryker07.10.2005 12:47

dinamovisti=caini=javre

Sper sa va prinda hingherii pe totzi!

:twisted: :twisted: :twisted:

Bodanel08.10.2005 06:23

Aici e un site al suporterilor stelisti. Noi suntem majoritari iar tu esti minoritar(ca sa nu spun singur sau batut de soarta). Peste tot minoritatea se supune majoritatii(de bunavoie sau cu forta).

reddog10.10.2005 16:23

Nu era vorba de supunerea minoritatii aici. Doar ca mi s-a parut ciudat sa fie acceptat un cuvant de genul celui din avatar din moment ce pentru orice injuratura de acest gen se primeste avertisment. Sau ma insel eu aici?

redandblue09.11.2005 18:19
Nu era vorba de supunerea minoritatii aici. Doar ca mi s-a parut ciudat sa fie acceptat un cuvant de genul celui din avatar din moment ce pentru orice injuratura de acest gen se primeste avertisment. Sau ma insel eu aici?

Asta e reddog tre sa suporti...

Motanu D09.11.2005 18:24

Adevarul e ca suntem totusi pe site-ul Stelei...

Iar simbolurile antidinamoviste, obscene sau nu, sunt pe placul multora...

bebeto09.11.2005 18:38

lol :D vrem egalitate--ham,ham!!!

redandblue09.11.2005 18:44

lol :D vrem egalitate--ham,ham!!!

Da,Da vrem egalitate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

reddog11.11.2005 16:11

Mai Red dar tarziu te-ai trezit... Unde erai cand am avut nevoie de tine? :wink:

Virgil12.11.2005 05:29

Acum ti-a trecut nevoia ? Ai gasit pe altul ?

reddog16.11.2005 17:17

Nu am nevoie de nici un "sustinator" fals pe aici, era in spirit de gluma...Nu mai stii de gluma?

Darius_Stelistul16.02.2006 10:02

Reddog e dinamovist.In primul rand red dog inseamna caine rosu si in al doilea rand acolo scrie alb-rosu.Alb-rosu sunt culorile dinamovistilor.Nu are ce cauta pe acest site

fantomass_boss06.07.2006 00:18
Nu am nevoie de nici un "sustinator" fals pe aici, era in spirit de gluma...Nu mai stii de gluma?

mai dute`n MM d caine spurcat pe siteul dunamovistilor ia uite javra vrea dreoturi egalu p siteu suporterilor l usteau marsh in MM pt fotumul tau si cautati osul p acolo iau ite m,a c nervi mia facut asta datii ma nene ban ca ma enerveaza REDDOG sa se duca in mmasi p forumu lu dinamomuia..!?poate imi dati ban dar chair ma enrvat rau iar voi il lasati sa isi bata joc d forumu nsoytru MARSH JAVRA ORDINAREA....sc daca na mscris bine dar SUNT BEAT SI daca ilk prind p reddog il calc p cap

cyril_thereau18.01.2007 18:14

nu stiu ce sa mai inteleg. reddog e caine? intr-un topic zicea ca e stelist, scrie ca e suporter echipa diferita..... :?

cyril_thereau18.01.2007 18:16

pai dute si fatzi user pe dinamomunia javra handicapata!

scuzati limbajul da datzil afara javrele!

«12»