Mai are pana sa ajunga ca Lobanovski...sa nu uitam ca el l-a descoperit pe Sheva sau pe Rebrov.
Mai are pana sa ajunga ca Lobanovski...sa nu uitam ca el l-a descoperit pe Sheva sau pe Rebrov.
deocamdata nici nu se compara... zic eu
Daca ar avea inspiratia in schimbari a lui Walter ce mare ar antrenor al putea sa fie....dar oricum...Steaua cel putin acasa joaca bine 8)
Intentia mea nu a fost sa fac o comparatie intre Lobanovski si Protasov...Departe de mine aceasta idee...Am vrut doar sa spun ca pentru a fi un bun antrenor, nu trebuie sa te agiti ca un sifon pe langa banca...ca Popa de la Iasi...sau altii... :lol:
sa sti ca si un antrenor agitat are "rezultatele" lui... vezi la Oli care se bate la titlu :lol:
sa sti ca si un antrenor agitat are "rezultatele" lui... vezi la Oli care se bate la titlu :lol:
Sau Cartu...un mare antrenor dar nu il vrea nici o echipa mare...
da dar deocamdata se bate singur.... sau mai bine zis cu cine se bate la tiltu ??????? :twisted: :lol: :twisted:
poate cu dobos...sau cu Iancu ala
Presa e de vina....ei i-au ridicat in slavi dupa un meci cu Juventus....trebe lasati sa joace...rezultatele vorbesc de la sine.
Poate ca si jucatorii sunt de vina ca nu prea mai joaca dar nici schimbariile lui Protasov nu sunt prea inspirate.
doar unii nu prea mai joaca .. si nu stiu de ce ii baga in joc... cred ca si Jiji il preseaza sa faca echipa dupa cum canta el....
cu schimbarile am vazut toti... ca nu le nimereste
Nu prea avem jucatori de aceeasi valoare la mijloc.Protasov momentan carpeste bine echipa...sa vedem in viitor
Eu cred ca Protasov o sa mearga mai bine de la meci la meci(ca antrenor). Daca va invata si romaneste(cred ca o face deja) nu cred ca va fi vreun antrenor mai bun ca el in Romania. 4 ani cu piti nu am luat nimic. De cand avem antrenori straini am cam inceput sa mai elimininam si echipe mai marisoare si nu ne mai rugam la tragerile la sorti sa picam cu echipe din Ins. Feroe sau altele. Sa vedem pe ce loc termina Steaua turul si daca ajungem in primavara europeana si mai vorbim atunci
eu cred ca si Zenga .. si in cazul asta si Protasov ..pot face performanta .. in concluzie cred ca orice experienta adusa din afara tarii poate fi benefica, dar ar trebui sa ii lasam sa-si faca treaba .. macar 2-3 ani sa faca ei ce vor si dupa aia sa vezi rezultate.. nu intr-o luna
Din cate vad Steaua lu Protasov nu prea joaca bine pe un teren nasol(Rosenborg sau acum cu bacau)
Din cate vad Steaua lu Protasov nu prea joaca bine pe un teren nasol(Rosenborg sau acum cu bacau)
e si normal.. o echipa tehnica si care paseaza mult este dezavantajata de un teren prost.. nu stiu de ce dar nu prevad zile bune in UEFA daca prindem vremuri din astea ploioase