FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CE NE FACEM CU STELUTZA ASTA A NOASTRA?

«12»
GabyAMP23.09.2005 05:27

BAI OAMENI BUNI... CE SE INTIMPLA MA CU Steaua ASTA DE NU MAI MERGE asa CUM SPERAM TOTI SI asa CUM CRED CA ARE VALOARE? NU STIU DACA ACUM MAI E VINA LU' Gigi, CI PERSONAL CRED CA Protasov ORI NU ARE VALOARE, ORI NU E ATENT LA MECIURIL. PENTRU CA SI CU ROSEMBORG, SI CU Dinamo A FACUT SCHIMBARI ALE JUCATORILOR CA RASPUNS LA SCHIMBARILE FACUTE DE CELALALT ANTRENOR. EL NU VEDE CIND CEVA SAU CINEVA NU MERGE BINE SI SA SCHIMBE JUCATORII DE PE TEREN? SAU LA PAUZA... CE LE ZICE? SE INJURA UNII CU ALTII? CA NU MAI INTELEGEM DELOC CE SE INTIMPLA CU Steaua CARE RATEAZA IN PROSTIE, PIERDE Liga Campionilor, CUPA Romaniei... MECIUL CU Dinamo TREBUIA CISTIGAT DE NOI S.A.M.D.

sorin_77723.09.2005 05:52

Chestionarul asta a fost si anul trecut in toamna numai ca atunci era vorba de Zenga... mai terminati cu prostiile... GATA... cum sa plece Oleg? Steaua e pe primul loc, a calificat-o in grupele cupei UEFA foarte usor, poate ca mai usor decat a facut-o Zenga anul trecut... AAAAA, nu a trecut de Rosenburg... Si care e problema? Avem echipa noi de CL? NUUUU... este un adevar... Asa ca lasati omul sa isi faca treaba....

FanSteaua4Life23.09.2005 07:27

nu mai tulbura atmosfera...Oleg ramane cu siguranta...L-am sunat pe Jiji mai devreme si mi-a spus :wink:

ADRIAN PACURAR23.09.2005 07:29

liniste dar poate scrii si tu pe viitor fara caps , si este mult prea devreme sa schimbam un antrenor.

Ultras_Fever23.09.2005 08:25

Anul trecut pe vremea asta Zenga trebuia dat afara, nici el nu a trecut de "U" Cluj!! Daca l-ar fi dat afara te-ai mai fii bucurat pt calificarea Stelei in grupe sau te-ai mai fii bucurat de eliminarea Valenciei, eu nu cred!! Asa ca si Protasov merita sansa lui, pt mine viitorul suna bine cu Protasov!! Nu stiu ce a fost in capul tau cand ai scris sa fie dat afara Protasov!!

Nero23.09.2005 08:28

Antrenori se schimba la Pandurii, sau la FC Vaslui. Pana sa ne vina si noua randul, mai dureaza. Un avertisment jucatorilor s-ar impune totusi. Sau o amenda.

IL_Diablo23.09.2005 09:39
Asa ca si Protasov merita sansa  lui, pt mine viitorul suna bine cu Protasov!!

Pentru mine nu suna prea bine... din pacate. Am ratat tot ce se putea numi meci important. Deja 2 obiective sunt pierdute. CL si Cupa. Am pierdut si Supercupa. Sincer, nu am nimic cu Prosavov dar nu mi se pare cel mai reusit start de sezon pentru noi.

I.N.Money23.09.2005 10:07

merita amendati...insa nu o sa fie nici unu amendat.Problema e ca nu joaca cu daruire...nici nu le pasa...eu unu as ramane uluit sa fiu sustinut de 10.000 de oameni la Valencia sau Villareal.Steaua trebuie condusa si sa aiba jucatori care iubesc Steaua...care au insemnat ceva pentru clubul nostru.

zarboss24.09.2005 14:17
[Pentru mine nu suna prea bine... din pacate. Am ratat tot ce se putea numi meci important. Deja 2 obiective sunt pierdute. CL si Cupa. Am pierdut si Supercupa. Sincer, nu am nimic cu Prosavov dar nu mi se pare cel mai reusit start de sezon pentru noi.

din pacate ai dreptate..

dbd24.09.2005 14:40

asa hai sa-l dam afara pe Oleg si sa vina tata mare...vorba lui FanSteaua4Life " nu mai tulbura atmosfera " ...oricum degeaba decidem noi aici cine sa vina si cine sa plece ca Jiji face ce vrea...daca pleaca Oleg cine sa vina ??? ( bietul om nu are nici o vina daca jucatorii n-or fi buni )

I.N.Money24.09.2005 16:07

Jucatori sunt de vina....nu le pasa de Steaua..pe ei ii interesa 100.000 $ de om daca intrau in Liga si nu prestigiu si onoarea de a aduce in Ghencea Real Madridu.

Un!t3d Roon3y24.09.2005 16:26

Oleg trebuie demis doar dak Steaua nu e pe primul loc la finalul turului,iar dak asta se intampla dar suntem in primavara europeana ar treb sa ramana!

zarboss24.09.2005 16:33

desi a gresit .. in atatea meciuri... ar trebui sa demonstreze ca are stofa si sa duca echipa acolo unde e locul ei:pe primul loc si automat castigarea titlului si in primavara europeana

FanSteaua4Life24.09.2005 17:13
Asa ca si Protasov merita sansa  lui, pt mine viitorul suna bine cu Protasov!!

Pentru mine nu suna prea bine... din pacate. Am ratat tot ce se putea numi meci important. Deja 2 obiective sunt pierdute. CL si Cupa. Am pierdut si Supercupa. Sincer, nu am nimic cu Prosavov dar nu mi se pare cel mai reusit start de sezon pentru noi.

Pai e aproape la fel ca anul trecut cu Zenga...Cupa o ratasem, de CL si SuperCupa nu era vorba asa ca nu stim ce s-ar fi intamplat, Suntem calificati in UEFA, si suntem pe primul loc, anul trecut pe vremea asta era nationalul pe primul loc si rapidul pe doi mi se pare si un meci cu rapid pe care nu am putut sa il castigam in superioritate numerica, plus cfa Oleg nu stie romana, un dezavantaj...ne este timpul pentru demiterea lui Protasov...multi antrenori au avut inceputuri sumbre si finish-uri glorioase exact ca Zenga, daca imi amintesc bine, dupa cateva meciuri se cerea inlocuirea cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...

Bya_624.09.2005 17:41

Poate ca si jucatorii sunt de vina ca nu prea mai joaca dar nici schimbariile lui Protasov nu sunt prea inspirate.

IL_Diablo24.09.2005 18:31

FanSteaua4Life deacord cu tine. Dar ce sa fac acum? Sa sarbaoresc pierderea calificarii in CL si rusinea din tiganie? :cry:

Nu am spus ca nu e bun ucraineanul... dar prea o d rau in bara la toate meciurile importante! In fine, ma intereseaza ma putin cine e antrenor. Sper sa avem rezultate bune in continuare. :wink:

FanSteaua4Life24.09.2005 20:17
FanSteaua4Life deacord cu tine. Dar ce sa fac acum? Sa sarbaoresc pierderea calificarii in CL si rusinea din tiganie?  :cry:  

Nu am spus ca nu e bun ucraineanul... dar prea o d rau in bara la toate meciurile importante! In fine, ma intereseaza ma putin cine e antrenor. Sper sa avem rezultate bune in continuare.  :wink:

Da nu cred ca se pune problema aici, nu stiu care dintre noi este bucuros ca nu ne-am calificat, dar ce sa facem, asta este valoarea noastra actuala...

Nu am zis ca mie imi place in deosebi Oleg, dar nu ced ca este timpul pentru al schimba...sti ce tambalau va iesi dupa aceea, mai ales presa, deabia sau mai potolit umpic, nu cred ca e cazul sa le dam apa la moara, si drept sa iti spun Steaua joaca bine insa Oleg nu are experienta, nu stie sa faca mutari dar nici nu este ajutat de rezervele pe care le are sau de patron care nu ii aduce jucatori de valoare...si daca il schimba si nici celalalt nu va avea rezultate, oricare ar fi el, il va schimba si pe respectivul si asa din antrenor in antrenor se duce pe rapa echipa...o echipa buna consta in omogenitatea echipei si cunoasterea jucatorilor de catre antrenor si aceste doua lucruri iau ceva timp, cred ca sti si tu...

SSK24.09.2005 20:38

Anul trecut, pe vremea asta echipa statea sensibil la fel... Eram pe locul I (ca acum), pierdusem in giulesti dar batusem in groapa, ne calificam in grupele UEFA si ratam Cupa Romaniei.

Diferente ? Zenga avea intr-adevar fler la schimbari, iar Steaua inspira mai multa siguranta. Practic, daca ajungeam sa conducem intr-un meci, nu prea mai avea ce sa se intample... Prin comparatie, meciurile pe care le-a ratat Protasov le-a ratat prin reveniri ale adversarilor (cu cainii ambele, cu rosenborg acasa). Echipa nu mai are aceeasi siguranta in aparare, desi apararea ar fi trebuit sa fie mai omogena cu un an :roll:

Haideti insa sa recunoastem ce credeam despre jocul Stelei anul trecut ? Nu-mi veniti cu clisee gen "o echipa joaca bine cand invinge". Steaua anul trecut nu etala mai deloc un joc spectaculos, invingea mai degraba cu 1-0, in deplasare ne chinuiam de ne treceau toate apele... Iarasi prin comparatie, in meciurile cu Shelbourne, Rosenborg (acasa) si Dinamo (acasa, prima repriza) eu unul am vazut cel mai frumos joc etalat de Steaua in ultimii ani ! Cel putin in meciul cu cainii, in prima repriza pana la golul lor am jucat un fotbal de vis !

Nu are sens sa discutam de ce am pierdut pana la urma. Ideea este ca sistemul lui Protasov este unul care este mai riscant, dar aduce si satisfactii mai mari ! Pana anul asta, eram noi cei care bateau cu chiu cu vai, dar bateam. Anul asta a venit randul nostru sa incercam sa jucam fotbal si sa ne mai si impiedicam ! Sincer, sezonul trecut singurul meci cat de cat memorabil al Stelei este din punctul meu de vedere 5-1 cu National, in care echipa a zburdat (nu ma refer aici la cupele europene :) )! In rest, am iesit campioni invingand cu 1-0, 2-0 acasa si facand egaluri in deplasare ! Sezonul asta mi-au ramas deja 3 in minte...orice-ar fi !

sorin_77725.09.2005 08:12

Steaua joaca cel mai frumos fotbal de cativa ani in coace... nu are rost sa vorbim de demiterea unui om care creeaza... Singura greseala a lui Protasov este ca nu a pus conditii la transferuri... ATAT...

Subiectul cred ca este fortat... nu mai discutati despre prostii acum...

GabyAMP26.09.2005 08:06

Oameni buni,

Eu nu zic ca tre' sa taiem in carne vie, dar mi se pare ca am ajuns in jumatatea turlui si aveam posibilitatea sa ne departam de Dinamo cu patru puncte. Nu am facut-o! Sunt sigur ca o sa trecem de amatorii de la Valerenga... problema o sa fie in grupele UEFA, unde nu te mai iarta nimeni si nu ai tur-retur sa mai dregi busuiocu'

Oleg Protasov mi se pare apatic, nu are nerv in el. Anyway... sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru Steaua.

GabyAMP

FanSteaua4Life26.09.2005 08:27
Oameni buni,

Eu nu zic ca tre' sa taiem in carne vie, dar mi se pare ca am ajuns in jumatatea turlui si aveam posibilitatea sa ne departam de Dinamo cu patru puncte. Nu am facut-o! Sunt sigur ca o sa trecem de amatorii de la Valerenga... problema o sa fie in grupele UEFA, unde nu te mai iarta nimeni si nu ai tur-retur sa mai dregi busuiocu'

Oleg Protasov mi se pare apatic, nu are nerv in el. Anyway... sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru Steaua..GabyAMP

Apatic nu cred ca este...insa nu poate urla pe teren...in ce limba sa urle...eu stiu un mare antrenor pe care nu il vedeai urland sau gesticuland...Vicente Del Bosque care a castigat multe trofee la carma realului...dupa mine principala problema a lui Protasov sunt rezervele...Nu poti juca in fiecare meci cu aceeasi jucatori, iar daca il baga pe Cristea, Oprita, Dinita etc nu prea are sanse de reusite...

Captain RedBlue26.09.2005 08:45
...Oleg Protasov mi se pare apatic, nu are nerv in el...GabyAMP

Regretatul mare antrenor Valeri Lobanovski se aseza pe banca, si nu schita nici un gest de la inceputul, pana la sfarsitul meciului. Nu era nevoie. Intrebat de ce se comporta asa, a afirmat ca le-a spus jucatorilor, tot ceea ce avea de spus, inainte de meci.

Captain RedBlue26.09.2005 08:45

Scuze pentru repetare! Fara intentie! Delete...

FanSteaua4Life26.09.2005 08:55
...Oleg Protasov mi se pare apatic, nu are nerv in el...GabyAMP

Regretatul mare antrenor Valeri Lobanovski se aseza pe banca, si nu schita nici un gest de la inceputul, pana la sfarsitul meciului. Nu era nevoie. Intrebat de ce se comporta asa, a afirmat ca le-a spus jucatorilor, tot ceea ce avea de spus, inainte de meci.

Scurt si la subiect...

steaua_forewer26.09.2005 12:02

e adevarat ca Oleg a facut niste schimbari neinspirate cu Dinamo si rosemborg , dar e bine ca am castigat 3 jocuri in deplasare din 4 asa cum le-am castigat , jucand slab dar asa a fost si pe vremea lui Zenga , anul trecut in tur am castigat 3 jocuri in deplasare cu Dinamo , CFR Cluj si sportul , acum am castigat deja 3 jocuri afara in conditiile in care mai avem inca 4 jocuri , ca sa nu mai vb de era Piturca cand am castigat in tur doar jocul cu FC National din 11m in min 94

«12»