FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Bursucul" la cotitura.

«12»
Ultras_Fever27.09.2005 09:43

Daca vine bURSUCUL la Steaua cat timp va fi antrenor la aceasta echipa eu n u mai merg la nici un meci pe Ghencea!! Tradatorul asta sa uite ca a jucat la acest club!!

Teoctist27.09.2005 14:19
Tineti minte ca Munti sa fi strigat "m... Dinamo" cu noi ? Nu ! L-a impiedicat asta sa fie respectat si chiar iubit in Ghencea ? Dimpotriva. Profesionistii adevarati iubesc in tacere si joaca pentru orice echipa.

In categoria profesionistilor adevarati,vreau sa-l incadrez si pe Bogdan Stelea.Cel care anul trecut,in Ghencea,fiind la incalzire,a refuzat invitatia galeriei cainilor de a striga impreuna cu ea,mesaje obscene la adresa Stelei.

Bravo Stelea!

I.N.Money27.09.2005 14:26

Si Danciulescu s-a abtinut mult timp..dar pana la urma ne-a injurat.

FanSteaua4Life27.09.2005 15:07
Si Danciulescu s-a abtinut mult timp..dar pana la urma ne-a injurat.

Danciulescu e ceva aparte...cand era la Steaua zicea ca nu mai are ce cauta la Dinamo, si cand era la Dinamo ca nu mai are ce cauta la Steaua, pe el il intereseaza doar banii...

zarboss27.09.2005 15:29

ai mare dreptate in privinta lui Danciulescu.. ala joaca pentru cea mai mare suma... mai lipseste sa se faca si rapidist si a fost de toate

stelist convins

dinamovist

si urmeaza rapidist pana la moarte

sile-jardel27.09.2005 16:23

recunosc ca am exagerat un pic cu Hagi,pe care cinstit spun l-am adulat cit a jucat si mai mereu ne-a luat apararea.Nu uit ca a venit din Turcia sa-i raspunda lui Lucescu la acuzele duse Stelei.Dar acum a fost LAS,stiu sigur ca nu a vrut sa se lupte cu giovani.Ia fost frica de Dinamo ca or sa cistige campionatul si sa nu il injuram,sa-i cerem demisia.Dar nu cred ca se intimpla asa ceva daca venea.Acum a venit la meci si a stat in loja lui Dinamo.Despre asta ce mai zici,nu merita putina m**e?Eu nu l-as mai oferta niciodata ca antrenor la noi.Cine refuza o data Steaua nu mai are ce cauta.

FanSteaua4Life28.09.2005 03:55
recunosc ca am exagerat un pic cu Hagi,pe care cinstit spun l-am adulat cit a jucat si mai mereu ne-a luat apararea.Nu uit ca a venit din Turcia sa-i raspunda lui Lucescu la acuzele duse Stelei.Dar acum a fost LAS,stiu sigur ca nu a vrut sa se lupte cu giovani.Ia fost frica de Dinamo ca or sa cistige campionatul si sa nu il injuram,sa-i cerem demisia.Dar nu cred ca se intimpla asa ceva daca venea.Acum a venit la meci si a stat in loja lui Dinamo.Despre asta ce mai zici,nu merita putina m**e?Eu nu l-as mai oferta niciodata ca antrenor la noi.Cine refuza o data Steaua nu mai are ce cauta.

In cel mai rau caz ar merita nebagat in seama...atata...daca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a stat alaturi de lupescu la meciul contra Stelei ne apucam sa il injuram?

I.N.Money30.09.2005 10:07
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu cred ca o sa fie vreodata contestat in Ghencea...de fiecare data cand echipa nu joaca bine si se cere demisia numele carui antrenor este scandat??...[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...iar Hagi cred ca a refuzat Steaua pentru ca stia ca nu o sa aiba sprijinul lu Giovanni+poate avea vreo oferta care nu s-a concretizat.
zarboss30.09.2005 11:03

nu afirm acest lucru.. dar s-ar putea sa te inseli si in privinta lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].. daca e sa nu joace echipa , cu el la carma, eu cred ca tot o sa fie injurat... si poate asta e si un motiv pentru care nu vine la Steaua .. aici se cere performanta si poate el nu se crede pregatit,inca, sa vina aici

I.N.Money30.09.2005 12:45

Eu cred ca el vine dar nu-l vrea Becali pentru ca iti zic eu in caz ca nu jucam bine suporterii o sa conteste conducerea ca nu-i face viata usor lu Laca

Virgil30.09.2005 15:27

Comparatii pe cei doi si spuneti ce ati prefera?Un antrenor calm,asa cum e Protasov,sau un antrenor coleric ca Dan Petrescu?

Eu il prefer pe Protasov,care a readus spectacolul si linistea in Ghencea.

Captain RedBlue30.09.2005 15:49

Subscriu! Mai ales pentru partea cu spectacolul! :D

sorin_77730.09.2005 16:11
Comparatii pe cei doi si spuneti ce ati prefera?Un antrenor calm,asa cum e Protasov,sau un antrenor coleric ca Dan Petrescu?

Eu il prefer pe Protasov,care a readus spectacolul si linistea in Ghencea.

Intre ei doi as alege cu ochii inchisi Protasov... desi si Dan face spectacol cu gasca lui nebuna!

Captain RedBlue30.09.2005 16:17

Dan are avantajul ca nu lucreaza sub presiune! Nu tu un obiectiv ca lumea sau un derby in adevaratul sens al cuvantului...Si cand nu ai nimic de pierdut...sau de castigat...joci la spectacol! Ti-e indiferent daca pierzi sau castigi!

I.N.Money30.09.2005 16:39

Protasov a adus spectacolul in jocul Stelei..spectacol care a lipsit mult timp

FanSteaua4Life30.09.2005 18:22
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu cred ca o sa fie vreodata contestat in Ghencea...de fiecare data cand echipa nu joaca bine si se cere demisia numele carui antrenor este scandat??...[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...iar Hagi cred ca a refuzat Steaua pentru ca stia ca nu o sa aiba sprijinul lu Giovanni+poate avea vreo oferta care nu s-a concretizat.

Ai uitat un alt posibil motiv...Meme...

AmuntBoy30.09.2005 18:25

Nush din ce motive a refuzat Steaua , Petrescu

dar asta este o pata pt el :x

Virgil01.10.2005 04:17

Pentru ca nu a avut curaj.Ca si Hagi de altfel.

I.N.Money01.10.2005 12:29

Toata questia e ca ei declara prin presa ca visul lor e sa antreneze Steaua iar cand se iveste ocazia se dau la fund.

weber_p01.10.2005 13:35

Petrescu sa faca ce o vrea el! ii doresc mult noroc ca antrenor dar nu are valoare de Steaua! as vrea sa il vad ca manager general la Steaua dar nu ca antrenor! sa se ocupe de echipa la nivel de hartogaraie!! e destept si ar face fata cu brio! si nu cred ca ar face fata la Steaua!

zarboss03.10.2005 05:53

lasa-l ma sa isi vada de viata lui .. eu unul nu il doresc pe Petrescu la Steaua .. sunt altii mai valorosi care nu au loc la Steaua de ce sa vina tocmai el.. de ce sa nu vina Belodedici ??? ce el nu ar avea loc intr-o functie ceva ?? nu ca antrenor sa vina in administratie

I.N.Money03.10.2005 14:23

Belo cred ca are loc si in echipa...la cum a jucat la Romania 94-Brazilia 94

Fox_SSLazio04.10.2005 04:26

dk nu pupa steagu crrapizilor atunci era krezut de al nostru sau caine...sincer si voi ati fi facut aceeasi kestie in locu lui!!

ulivius04.10.2005 04:31

Petrescu e bun la studenti, acolo toti ii pupa picioarele si-i zic Mister. Ce a facut la Rapid? E prea crud, nu se poate impune inca in fata unor jucatori cu caractere puternice.

zarboss04.10.2005 05:19
dk nu pupa steagu crrapizilor atunci era krezut de al nostru sau caine...sincer si voi ati fi facut aceeasi kestie in locu lui!!

daca as fi ajuns in situatia lui ..iti garantez ca nu as fi facut la fel... el trebuia sa aiba caracter si sa faca treaba de antrenor ...asta trebuia sa le arate lor . nu sa pupe steaguri

«12»