FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Bursucul" la cotitura.

«12»
Virgil23.09.2005 03:45

Luni seara, intr-un local din centrul Bucurestiului, patronul Stelei, Ciobanul, s-a intalnit cu antrenorul Sportului, Dan Petrescu. Cei doi au negat insa ca discutiile s-au axat pe o posibila sosire a "Bursucului" pe banca ros-albastrilor.

In ciuda zvonurilor declansate de intalnirea dintre Becali si Petrescu, eliminarea din "16-imile" Cupei Romaniei nu pare sa involbureze prea mult apele in Ghencea. "Nici nu am vrut eu sa mergem mai departe. Ce rost avea sa ne plimbam aiurea prin provincie. Eu nu ma bat cu romanii. Vreau doar locul 1 in campionat, ca sa atacam din nou, la anul, grupele Ligii Campionilor", a declarat ieri patronul Stelei, Ciobanul.

INTAMPLARE? Atat Ciobanul, cat si Dan Petrescu au confirmat intalnirea surprinsa de un fotoreporter al cotidianului Atac, dar au declarat ca totul s-a petrecut intamplator. "Intr-adevar, m-am intalnit cu Dan Petrescu, dar total intamplator, cand ieseam de la biserica. Am intrat sa bem o cafea. Am vorbit de fotbal, mi-a spus ca regreta ca nu a venit la Steaua dupa ce a vazut ce lot avem acum. Nu se pune problema ca el sa preia echipa", a spus Becali. La randul sau, Dan Petrescu a mers pe aceeasi idee: "Ne-am intalnit intamplator si am vorbit despre tot ce inseamna fotbal. Nu mi s-a propus sa iau echipa".

VIITOR. Becali a infirmat categoric inlocuirea lui Oleg Protasov cu Dan Petrescu. "Acum avem antrenor, care isi face treaba la Steaua", a precizat patronul ros-albastrilor, care a mai spus ca pe banca tehnica pot aparea modificari mult mai tarziu. "Viitorul este deschis pentru toti, nu doar pentru Dan Petrescu. Atunci cand l-am vrut, m-am dus peste el, noaptea, la ora 2:00." Antrenorul Sportului a declinat la inceputul sezonului oferta lui Becali, dar a ramas in relatii bune cu acesta.

Momentan, "Bursucul" nu se afla deloc in relatii prea bune cu patronul clubului din Regie, Vasile Siman. Se pare ca Dan Petrescu s-a saturat de conditiile precare pe care acesta le asigura echipei, fiind auzit deseori, in diferite cercuri, ca vrea sa renunte la Sportul. De altfel, "Bursucul" reprezinta o solutie si pentru cei de la Poli Timisoara, in cazul in care se vor desparti de Olaroiu.

DEZMINTIRE

"Nu se pune problema sa fi negociat sa ma duc la Steaua. Daca as fi vrut sa merg in Ghencea nu m-as fi intalnit cu Ciobanul intr-o cafenea, in vazul tuturor"

Dan Petrescu

antrenor Sportul Studentesc

Sursa:Jurnalul National/23.09.05/sectiunea sport

I.N.Money23.09.2005 06:34

Trebuia sa vina asta vara daca era sa vina...singurul atu al sau este ca poate sa-i aduca pe Mazilu,Lazar si Balan...

FanSteaua4Life23.09.2005 07:19
Trebuia sa vina asta vara daca era sa vina...singurul atu al sau este ca poate sa-i aduca pe Mazilu,Lazar si Balan...

Mie unul imi place de Petrescu, a demonstrat ca este un bun antrenor, insa nu cred ca este cazul ca Protasov sa paraseasca echipa, deocamdata suntem pe primul loc suntem ca si calificati in UEFA, exact ca anul trecut pe vremea asta...

UltraSS23.09.2005 07:51

si mie imi place d.Petrescu...mai ales cand a fost la ciori si a pupat steagu spurcat!...in rest e ok

ADRIAN PACURAR23.09.2005 09:02

Sper sa nu ajunga Bursucul antrenor la Steaua.

IL_Diablo23.09.2005 09:35
si mie imi place d.Petrescu...mai ales cand a fost la ciori si a pupat steagu spurcat!...in rest e ok

:) e bine ca nu uitam lucrurile astea. Stim cu totii ca e stelist dar... e si lipsit de caracter dupa acest gest. Mai bine sa stea la Sportu

I.N.Money23.09.2005 10:10

Plus e amic cu Giovanni....nu prea il vad....momentan,desi imi displace acest Oleg Protasov,Steaua pe teren propriu joaca cum nu a jucat de multi ani...in deplasare e alta poveste...sa-l lasam pana in iarna sa vedem ce o sa iasa si daca nu suntem liberi poate o sa vina altu.

insurgentu2523.09.2005 12:07

Ce sa o mai lungim cu vorba.......din moment ce spurcatul ( bURSUCUL!) a pupat presul' tziganilor , e mai greu sa mai vrei sa TE MAI RESPECTE CINEVA !!! Pe IUDA l-a IERTAT CINEVA? Ne-a tradat CULORILE si SUFLETELE......asa ca ESTI O CIOARA SPURCATA !!![/img][/img]

George Stan23.09.2005 12:11
Pe IUDA l-a IERTAT CINEVA?

Da...

I.N.Money23.09.2005 12:26
Ce sa o mai lungim cu vorba.......din moment ce spurcatul ( bURSUCUL!) a pupat presul' tziganilor , e mai greu sa mai vrei sa TE MAI RESPECTE CINEVA !!! Pe IUDA l-a IERTAT CINEVA? Ne-a tradat CULORILE si SUFLETELE......asa ca ESTI O CIOARA SPURCATA !!![/img][/img]

cand a venit cu Sportul pe Ghencea anul trecut a fost foarte aplaudat

ulivius23.09.2005 12:50

Sa-l lasam pe Protasov sa-si faca treaba. Echipa, cand vrea, joaca fantastic. "Bursucul" n-are inca experienta si autoritate in fata jucatorilor.

Daca avea valoare, ar fi facut treaba la Rapid, echipa campioana la vremea aceea.

I.N.Money26.09.2005 13:43

Petrescule ramai acolo ca iti e bine....Steaua nu se refuza....ai avut sansa ta asta vara..poate alta data.

zarboss26.09.2005 13:46

bine zis .. sa stea acolo.. oricum s-a compromis fata de noi .. dupa ce a sarutat drapelul rapidului cu asa patima

Captain RedBlue26.09.2005 14:40
bine zis .. sa stea acolo.. oricum s-a compromis fata de noi .. dupa ce a sarutat drapelul  rapidului cu asa patima

Cu asa patima!? :? Cred mai degraba ca s-a dat pe gura cu dezinfectant toata ziua! :lol:

sile-jardel26.09.2005 16:35

sa stea cu tiganii lui acolo,nu avemnevoie de el.Steaua nu se refuza,... lui si lui Hagi,le-a fost frica de giovani

Bodanel26.09.2005 18:10
Pe IUDA l-a IERTAT CINEVA?

Da...

Da, pe Iuda la iertat cineva insa acel cineva avea o putere pe care suporterii Stelei nu stiu daca o au sau daca vor sa o aiba.

FanSteaua4Life26.09.2005 19:13
sa stea cu tiganii lui acolo,nu avemnevoie de el.Steaua nu se refuza,m**e lui si lui Hagi,le-a fost frica de giovani

ai exagerat umpic...

steaua_forewer26.09.2005 19:59

parerea mea e ca nu este oportuna o eventuala sosire in Ghencea a lui Dan Petrescu , e o solutie de viitor

Virgil27.09.2005 02:11

Bursucul e un papagal care se agita mult.

La echipe ca Sportul si National,care nu au ca obiectiv castigarea titlului si nici macar presiunea suporterilor,orice antrenor poate avea rezultate bune.

E si cazul Bursucului manjit cu visiniu,care dupa unul-doua rezultate slabe,a cedat nervos si a demisionat de la Rapid.Chipurile sa nu-si sifoneze prea mult cartea de vizita.

Sunt sigur ca asa ar face si la Steaua,pentru ca obsesia sifonarii imaginii nu-i da pace.

Iar la Steaua precis ar fi dominat de personalitatea unor mari jucatori.Cum ar fi Radoi.

Ce?A fost Bursucul mai mare jucator decat Mirel?

In nici-un caz!A avut o conjunctura favorabila in acei ani de dupa revolutie.

Cum de altfel au avut toti jucatorii generatiei de aur.

Hotshut27.09.2005 02:22

1.De cand a pupat carpa tiganeasca nu mai are ce cauta in Ghencea.Degeaba se da el mare stelist acum.A demonstrat atunci ca daca giovani ii zice ceva aia face.

2.Protasov zic eu inca nu s-a adaptat la stilul de viata al campionatului nostru,cu manevre,cu scandaluri,intimidari si etc.Omul nu stie decat una si buna:sa antreneze si sa stea in rest linistit ,lucru cat se poate de normal in fotbalul modern.Echipa antrenata de Protasov daca vrea sa joace e devastatoare cu orice adversar,problema zic eu e una de psihic nu de ordin tactic sau fizic,lucru demonstrat cu rosenborg,lipsa unor meciuri mari si cu miza punandu-si amprenta negativ asupra unor jucatori.

Concluzia e ca sa il lasam pe Oleg sa isi faca treaba macar pana in iarna .

zarboss27.09.2005 05:16
le-a fost frica de giovani

ai exagerat umpic...

nu cred ca a exagerat deloc.. se stie alianta giovani..Petrescu...Hagi... asa ca sa ne lase .. Hagi si-a data arama pe fata acum cativa ani la procesul etapei.. cand se vedea cum susutinea cauzele lui giovani.. acum s-a mai desteptata si el si nu mai le da pe fata .. dar tot cu giovani e .. cum e si Popescu....si multi alti.. va e greu sa acceptati realitatea ???!!!??? asta e bagat rau in fotbalul romanesc....pana si Sandu e un foarte bun prieten de-al lui

I.N.Money27.09.2005 06:01

FRF si LPF tinde sa devina un fel de Radio Erevan...toata lumea se trage cu toata lumea de sirete....cand ii auzim pe astia la TV:Nasu,Corleone Mitica de la Liga...pai nu am auzit pe alta parte sa fie aja ca la noi...nici in Andorra.In concluzie Popescu o sa fie ca are "pile" sau ramane Mircea Sandu.

FanSteaua4Life27.09.2005 07:27
le-a fost frica de giovani

ai exagerat umpic...

nu cred ca a exagerat deloc.. se stie alianta giovani..Petrescu...Hagi... asa ca sa ne lase .. Hagi si-a data arama pe fata acum cativa ani la procesul etapei.. cand se vedea cum susutinea cauzele lui giovani.. acum s-a mai desteptata si el si nu mai le da pe fata .. dar tot cu giovani e .. cum e si Popescu....si multi alti.. va e greu sa acceptati realitatea ???!!!??? asta e bagat rau in fotbalul romanesc....pana si Sandu e un foarte bun prieten de-al lui

Eu am spus ca a exagerat la faza cu m**e Hagi si Petrescu, in rest avea dreptate, orice ar fi facut nu merita astfel injurati pentru ca au facut multe pentru Steaua, mai ales Hagi, sunt de acord ca giovanni ii influenteaza, dar macar pentru ce au facut in trecut sa nu ii injuram...

Virgil27.09.2005 08:18
Eu am spus ca a exagerat la faza cu m**e Hagi si Petrescu, in rest avea dreptate, orice ar fi facut nu merita astfel injurati pentru ca au facut multe pentru Steaua, mai ales Hagi, sunt de acord ca giovanni ii influenteaza, dar macar pentru ce au facut in trecut sa nu ii injuram...

Si eu cred ca a exagerat.

Hagi e mai presus de orice.Nu poate fi bagat in astfel de mizerii.

Lui Dan Petrescu probabil ca nu i-ar strica putina m...Dar e pacat.Credeti ca-si revine?

Pentru faptul ca a refuzat sa preia Steaua,trebuie apreciat.A stiut ca Steaua e o foarte mare palarie pentru el.Ar fi iesit sifonat rau.

SSK27.09.2005 09:17

Hagi e un simbol al Stelei.

Dan Petrescu s-a dezonorat de cand cu steagul visiniu, ar fi putut sa-si vada de treaba linistit si sa nu se bage in seama cu galeria tiganilor. Tineti minte ca Munti sa fi strigat "m... Dinamo" cu noi ? Nu ! L-a impiedicat asta sa fie respectat si chiar iubit in Ghencea ? Dimpotriva. Profesionistii adevarati iubesc in tacere si joaca pentru orice echipa.

«12»