FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

am vazut la Oslo formula ideala?

«12»
zarboss27.09.2005 15:47

lasa-l sa traga sa vedem poate o iesi ceva

FanSteaua4Life28.09.2005 04:00

Daca aduce un mijlocas de valoare Lovin cu siguranta sare din schema, ramane insa de vazut daca acel mijlocas care probabil va veni la Steaua se va adapta...

I.N.Money30.09.2005 10:04

momentan Radoi joaca bine ca mijlocas...chiar mai bine ca Lovin

sorin_77730.09.2005 15:58
momentan Radoi joaca bine ca mijlocas...chiar mai bine ca Lovin

Comparatie e de prisos... Radoi daca ar juca si atacant langa Iacob s-ar descurca de minune... :wink:

Formula inceputa la Oslo se pare ca este viitorul la Steaua... Din pacate reversul medaliei este acela ca Radoi se va desparti foarte curand de noi... deja cinava ii calca frumos pe urme... Goian

Captain RedBlue30.09.2005 16:12

Experimentul a devenit certitudine!...Si eu cred ca formula ``descoperita`` de Oleg la Oslo va deveni asezarea de baza a echipei in teren...Mai ramane doar un singur lucru de facut: aducerea tuturor jucatorilor la forma maxima!

sorin_77730.09.2005 16:40

... si aducerea unui mijlocas la constructie... daca la forma maxima i-am aduce pe toti, totusi nimeni nu stie sa construiasca... :cry:

I.N.Money30.09.2005 16:41

sincer...fara nici o ironie Cristea s-a miscat destul de bine cu valerenga in retur.

Captain RedBlue30.09.2005 16:54
... si aducerea unui mijlocas la constructie... daca la forma maxima i-am aduce pe toti, totusi nimeni nu stie sa construiasca...  :cry:

Daca am avea un mijlocas ofensiv experimentat am fi cu adevarat de temut...Dar e ceva curios aici...Desi nu-l avem, am scapat cateva meciuri printre degete, caracteristic fiind faptul ca ma ratat o multime de ocazii de gol, intr-un iures ofensiv de neoprit...sufocant(ex. meciul cu Dinamo)...Nu-i curios? :?

sorin_77730.09.2005 16:59

daca nu ai observat acest iures de ocazi vine din faptul ca jucam cu echipa foarte sus... si recuperam usor la mijloc prin aglomeratie... Din pacate nu facem fata 90 de minute...

Captain RedBlue30.09.2005 17:13
... Din pacate nu facem fata 90 de minute...

Eu sunt de parere ca in timp vom ajunge sa jucam in aproape acelasi ritm rapid cele 90 minute. Oleg pune mare accent si pe pregatirea fizica...Cand abia venise, la inceput chiar a desfasurat niste sedinte de antrenament axate pe pregatirea fizica a jucatorilor...Nu stiu daca mai face asa si acum...Tu esti din Bucuresti! :wink:

FanSteaua4Life30.09.2005 18:15

daca Jiji ar mai aduce ceva jucatori, iar jucatorii vor fi fizic pregatiti pentru 90 de minute in ritmul primelor reprize atunci nu cred ca vom mai avea adversar in campionat...

AmuntBoy30.09.2005 18:19
daca Jiji ar mai aduce ceva jucatori, iar jucatorii vor fi fizic pregatiti pentru 90 de minute in ritmul primelor reprize atunci nu cred ca vom mai avea adversar in campionat...

mda asa e , trebuie neaparat niste mijlocasi de valoare :(

zarboss03.10.2005 05:15

nu trebuie "niste" mijlocasi.. unul sibun care sa poate tine mingea sa ,dribleze si sa dea pasa decisiva . atat unul si bun.... :twisted:

I.N.Money03.10.2005 14:26

uite sincer mi-a atras atentia Izvoreanu ala...sa vedem in viitor

mountytoma04.10.2005 08:09
nu trebuie "niste" mijlocasi.. unul sibun care sa poate tine mingea sa ,dribleze si sa dea pasa decisiva . atat unul si bun.... :twisted:

eu unul l-as lua pe cernat de la Dinamo Kiev. chiar daca a fost caine, dupa mine e cel mai talentat mijlocas roman si cel mai aproape desi departe de ceea ce a fost Hagi. din pacate pentru el nu face jocul haitei Becali si de aceea nu e convocat la nationala.

cred ca Stelei i-ar prinde foarte bine un Cernat!

I.N.Money04.10.2005 09:01

Cernat e stelist...la meciu cu Dinamo din retur de anul trecut a zis ca vrea sa castige Steaua...

zarboss04.10.2005 09:02

e stelist ca e bun prieten cu MM .. mi se pare ca MM e nasul de cununie a lui cernat ..parca

I.N.Money04.10.2005 09:08

Este este.....rude....poate se inteleg ei... :lol:

«12»