FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

am vazut la Oslo formula ideala?

«12»
mountytoma16.09.2005 03:59

poate ce unii ma vor injura, dar cred ca jucatorii trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant si sa joace returul cu valerenga ca si cand s-ar incepe de la 0-0.

pentru ca nordicii sunt nordici, si chiar daca nu o spun, ei tot vor incerca sa ne bata aici cu 4-0. si nu ii putem condamna ca vor sa incerce.

valoarea unei echipe o dau rezultatele, nu articolele din presa sau comentariile de la televiziune.

jos palaria in fata jucatorilor si antrenorilor pentru meciul de aseara, jos palaria in fata hat-trick-ului lui Radoi (doar 67% de data asta, dar la poarta care trebuie!)!

Bodanel16.09.2005 04:25

Astia o sa joace cu jucatorii pe care ii au cei mai buni la Constanta si o sa vrea sa ne bata cu 4-0. Atat timp cat au o sansa se vor agata de ea si vor trage si cu dintii. SA fim cu picioarele pe pamant ca poate ii batem si la Constanta.

sorin_77716.09.2005 04:36

mountytoma, cu scuzele de rigoare, ti-am schimbat numele topicului ca sa nu fiu nevoit sa inchid topicul si sa va rog sa scrieti la linkul de mai jos.

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...r=asc&start=195

Intrebarea cred ca este interesanta, si chestionarul la fel. de aceea vreau sa vad parerea celorlati si sa vad cat mai multe voturi. Eu sustin pentru aceasta asezare in teren a jucatorilor. Si mai ales aducerea lui Radoi la centru. Radoi e fantastic la centru. Face cat 2 Paraschiv la un loc si jumatate de Lovin.

FanSteaua4Life16.09.2005 05:04

intradevar...urcarea lui Radoi la mijloc este de laudat...insa este nevoie de timp pentru a prinde incredere si pentru a se obisnui, la fel si in cazul lui Goian...insa e greu de crezut ca Protasov va folosi aceasta formula in meciul cu Dinamo...cu siguranta Dica si Lovin vor fi titulari...

nick200516.09.2005 05:23

In meciul de duminica nu cred ca Protasov isi permite sa riste ca sa nu fie acuzat de experimente intr-un meci crucial. Pe de alte parte, plecarea lui Mirel este foarte probabila. De aceea consider ca ar fi foarte util ca Goian sa se rodeze un pic pana la retur. Asadar in meciurile mai usoare sper sa-l vad pe Goian alaturi de Ghionea si pe Radoi la mijloc, pentru ca Paraschiv si Lovin sunt mult sub el...pacat ca nu am cumparat macar un mijlocas de valoare in vara.

sorin_77716.09.2005 09:05

cred ca daca ar exista continuitate in acesta formula si am avea 2-3 rezultate importante in meciuri tari asa, ar trebui pastrata...

I.N.Money16.09.2005 10:44

Goian e un mare castig....daca e formula perfecta....mai vedem

SSK16.09.2005 14:38

Si mie imi pare rau de Goian, care pare sa aiba reale calitati pentru postul de fundas central. Din pacate insa pentru el, Radoi este un fundas central mult prea valoros ca sa-l poata scaote din echipa. Cat despre Radoi la mijloc, Protasov a declarat "locul lui Radoi este in aparare". Desi Radoi poate sa se achite de sarcini la mijloc cel putin la fel de bine ca si Paraschiv sau Lovin.

Oricum, nici eu nu am chef de experimente cu Dinamo. Sa jucam cu formula cea mai sigura si sa le scoatem fotbalul din cap ! :twisted:

Nero16.09.2005 14:40

Nu cred ca exista asa ceva, si ar fi chiar rau daca ar exista. Orice accidentare, sau suspendare etc. ar duce la degringolada (n-am gasit alta rima). Consider ca si rezervele trebuie sa fie capabile sa inlocuiasca titularii. Se vorbeste tot mai mult de o plecare a lui Radoi, parca n-as vrea sa-l consider o piesa iremplasabila, nici ca fundas, nici ca mijlocas.

Nimic de zis, a jucat bine, dar refuz conceptul de "formula ideala" :roll:

montreal16.09.2005 14:43

si cu Dica ce ati facut?

Bodanel16.09.2005 18:21

Cred ca locul lui Radoi e in aparare dar mai cred ca Goian i-ar putea suplini lipsa. Ca mijlocas la inchidere nu cred ca avem unul mai bun in tara. Cred ca Paraschiv nu e nici la degetul mic al lui Radoi. Intr-adevar alearga cat 10 si se agita dar are o limita care nu o poate depasi.

SteauaToronto16.09.2005 18:26

Goian in curand va fi la aceeasi valoare ca Radoi! Mai are meciuri de jucat sa prinda ceva experienta! Mult succes!

mountytoma17.09.2005 02:24

din fericire pentru Steaua, nu suntem noi cei ce facem echipa. noi suntem insa cei mai buni la dat cu parerea.

eu unul consider ca echipa de la oslo a fost formula perfecta de utilizat impotriva unor echipe atletice, mai ales intr-un meci din deplasare. chiar daca Steaua parca a jucat mai ofensiv decat o facea in Ghencea pe vremea lui Zenga!

vad ca majoritatea il compara pe mijlocasul Radoi cu Paraschiv, dar nu cred ca joaca acelasi lucru (Paraschiv e si atacant si recuperatorin aparare, Radoi apare doar rar in atac).

eu cred ca la mijloc orice echipa care vrea rezultate bune are nevoie de cel putin trei jucatori buni pentru faza de atac si tot cel putin trei jucatori buni pentru faza de aparare. poate suna deplasat (desi mie nu mi-a fost niciodata teama sa ma pun cu aia "mari", in domeniul meu bineinteles), dar uitati-va la Real Madrid cate goluri ia de cand si-a vandut "negrii" de la mijlocul terenului! si eu cred ca va lua in continuare pana nu va avea la mijloc cel putin trei "aparatori".

revenind la Steaua noastra, in formula de la oslo aveam in Bostina-Radoi-Paraschiv-Nicolita si trei atacanti, si patru aparatori. ceea ce nu am mai avea daca in locul vreunuia dintre cei doi ar aparea Dica (inexistent in faza de aparare, fantoma in atac) sau Lovin, care imi place foarte mult dar trebuie sa castige cat mai multa incredere, chiar tupeu (in joc!), caci asta ii lipseste cel mai mult. Lovin nu apare insa niciodata la finalizare in careul mic asa cum fac Paraschiv, Nicolita, Bostina, si cum nu face Radoi (nu vorbesc de fazele fixe!)

in concluzie, eu zic ca formula de la oslo ne ofera linistea unei aparari beton, care permite echipei sa atace distrugator.

daca eu as fi antrenor (doamne fereste!), as face doar rocada intre Nicolita si oprita, caci eu cred ca Nicolita poate deveni ceea ce a fost [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] odata. viteza, daruirea si ambitia ii sunt pe masura celui caruia ii datoram atatea victorii. dar despre Nicolita, un alt topic!

nick200517.09.2005 04:54
vad ca majoritatea il compara pe mijlocasul Radoi cu Paraschiv, dar nu cred ca joaca acelasi lucru (Paraschiv e si atacant si recuperatorin aparare, Radoi apare doar rar in atac).

Cu asa de rare aparitii in atac, Radoi da mai multe goluri decat Paraschiv, deci e mai eficient decat el. Marea problema a lui Para, dupa umila mea parere, nu e lipsa de vointa ci fizicul sau pe care parca nu si-l imbunatateste de loc. Cu mai multa forta si rezistenta fizica, altfel ar face fata.

In rest de acord cu tine.

FanSteaua4Life17.09.2005 06:55

Cu asa de rare aparitii in atac, Radoi da mai multe goluri decat Paraschiv, deci e mai eficient decat el. Marea problema a lui Para, dupa umila mea parere, nu e lipsa de vointa ci fizicul sau pe care parca nu si-l imbunatateste de loc. Cu mai multa forta si rezistenta fizica, altfel ar face fata.

In rest de acord cu tine.

intradevar...lui Paraschiv ii lipseste fizicul...dar nu poti face din pisica tigru peste noapte...e prea matuntel si firav...asa este constructia lui...ce poate face e sa traga de fiare dar nu stiu cat de mult l-ar ajuta...

weber_p17.09.2005 07:21

Radoi a avut cele mai bune meciuri ale sale si la nationala si la Steaua ca fundas central!! acolo trebui sa ramana!! Goian este un castig, la fel de bun castig este si nesu care are din ce in ce mai mult tupeu de la meci la meci dak ar fii si putin mai bine facut nu neaparat mai innalt dar un pic mai masiv ca sa poate sa puna umarul cu orice jucator ar fii o solutie foarte buna pe partea aia!! cu tot regretul de rigoare dar Petre Marin nu prea imi mai place!! si sincer Steaua are jucatori tineri pe care trebui sa-i joace nu pe cei trecuti de 29 de ani ca deja sunt trecuti!!

daka la oslo am vazut echipa perfecta a Stelei!!?? o intrebare foarte buna!! dar raspunsul meu e unul simplu! NU! Steaua poate arata o formula mult mai buna dak ar avea toti jucatorii apti!!

FanSteaua4Life17.09.2005 11:01
Radoi a avut cele mai bune meciuri ale sale si la nationala si la Steaua ca fundas central!! acolo trebui sa ramana!! Goian este un castig, la fel de bun castig este si nesu care are din ce in ce mai mult tupeu de la meci la meci dak ar fii si putin mai bine facut nu neaparat mai innalt dar un pic mai masiv ca sa poate sa puna umarul cu orice jucator ar fii o solutie foarte buna pe partea aia!! cu tot regretul de rigoare dar Petre Marin nu prea imi mai place!! si sincer Steaua are jucatori tineri pe care trebui sa-i joace nu pe cei trecuti de 29 de ani ca deja sunt trecuti!!  

daka la oslo am vazut echipa perfecta a Stelei!!?? o intrebare foarte buna!! dar raspunsul meu e unul simplu! NU! Steaua poate arata o formula mult mai buna dak ar avea toti jucatorii apti!!

pai Steaua are acum toti jucatorii apti si in UEFA si in campionat...din cate stiu doar curt e nerefacut si florentin Dumitru...Dica shu Lovin pot sa joace in UEFA...e prima data in sezonul asta cand ii avem in proportie de 90% pe toti

I.N.Money17.09.2005 13:14

s-ar putea ca in retur sa joace unii jucatori mai rar folositi

Captain RedBlue17.09.2005 14:59

Mai degraba cred ca meciul a fost un ``experiment`` reusit al lui Protasov! Goian a confirmat evolutiile bune din ultimul timp, iar Radoi a aratat ca e un jucator aproape complet, si ca ultimul meciul cu Rosenborg a fost un accident! Nu cred ca asezarea din teren a fost ``formula ideala``! Protasov a subliniat dealtfel intr-o declaratie data presei ca, citez ``inima lui Radoi este in aparare``. Eu cred ca trebuie sa asteptam si meciul cu Dinamo pentru a vedea cum va aseza echipa in teren Protasov! Abia dupa aceea cred ca vom avea certitudini!

weber_p18.09.2005 05:21

Imi cer iertare ai si tu dreptate cu jocatori!! sunt aproape toti apti de joc dar sunt catva suspendati sau erau suspendati in Cupa UEFA si cativa in campionat! eu ma refeream la faptul asta sa nu mai avem nici un suspendat pe nici un front sa nu mai avem nici un accidentat! si uite ce ziceam eu in loc sa urce Radoi in mijloc acolo poate sa intre florentin Dumitru ca are o viziune foarte buna a jocului si e ceea ce ne trebui acolo un mijlocas de creatie!! sau sa revina el pe dreapta si sa fie trecut Banel in centru!! e si asta o varianta!! bine acum oricum revine Dica si in UEFA asa ca nu mai e vorba de asa ceva!! anyway vreau sa vad caini care plang de durere azi in Ghencea!! sa ii omoram( si pe teren) :twisted:

jaap18.09.2005 09:43

O formula cu Goian in aparare si Radoi la mijloc este imposibil de invins..parerea mea:)

_LOVEST_26.09.2005 05:00

Ne mai trebuie 2 mijlocasii si rezolvam totul.Poate si un atacant.

sorin_77726.09.2005 05:07

in ultimele meciuri aceasta formula s-a cam mentinut si a dat roade, mai putin cu Dinamo, unde Goian s-a vazut depasit de Baltoi; de meciul din cupa nu vorbesc; la Iasi nu s-a numit fotbal nici la ei si nici la noi dar Goian avea un pic si ne-o cocea bine... Intamplare nefericita, in rest Goian va fi probabil peste Ghionea... Are potential fantastic... A si marcat chiar... Formula merge!

zarboss26.09.2005 05:41
In meciul de duminica nu cred ca Protasov isi permite sa riste ca sa nu fie acuzat de experimente intr-un meci crucial. Pe de alte parte, plecarea lui Mirel este foarte probabila. De aceea consider ca ar fi foarte util ca Goian sa se rodeze un pic pana la retur. Asadar in meciurile mai usoare sper sa-l vad pe Goian alaturi de Ghionea si pe Radoi la mijloc, pentru ca Paraschiv si Lovin sunt mult sub el...pacat ca nu am cumparat macar un mijlocas de valoare in vara.

cam ai dreptate.. cum plecarea lui Radoi e iminenta .. cred ca ar trebui bagat in schema Goian... si poate cine stie daca il da pe Radoi .. si cred ca o sa ia ceva bani pe el.. poate o sa se gandeasca si jijji si o sa bata si Protasov cu pumnu in masa sa aduca 1-2 jucatori ,printre care si un mijlocas de valoare

I.N.Money26.09.2005 13:39

In principiu e echipa ideala....dar poate sa joace cu Dica in spatele varfurilor Iacob ,Oprita(Cristea) si sa sara din schema Lovin...care saracu e cam aiurit pe teren

«12»