din fericire pentru Steaua, nu suntem noi cei ce facem echipa. noi suntem insa cei mai buni la dat cu parerea.
eu unul consider ca echipa de la oslo a fost formula perfecta de utilizat impotriva unor echipe atletice, mai ales intr-un meci din deplasare. chiar daca Steaua parca a jucat mai ofensiv decat o facea in Ghencea pe vremea lui Zenga!
vad ca majoritatea il compara pe mijlocasul Radoi cu Paraschiv, dar nu cred ca joaca acelasi lucru (Paraschiv e si atacant si recuperatorin aparare, Radoi apare doar rar in atac).
eu cred ca la mijloc orice echipa care vrea rezultate bune are nevoie de cel putin trei jucatori buni pentru faza de atac si tot cel putin trei jucatori buni pentru faza de aparare. poate suna deplasat (desi mie nu mi-a fost niciodata teama sa ma pun cu aia "mari", in domeniul meu bineinteles), dar uitati-va la Real Madrid cate goluri ia de cand si-a vandut "negrii" de la mijlocul terenului! si eu cred ca va lua in continuare pana nu va avea la mijloc cel putin trei "aparatori".
revenind la Steaua noastra, in formula de la oslo aveam in Bostina-Radoi-Paraschiv-Nicolita si trei atacanti, si patru aparatori. ceea ce nu am mai avea daca in locul vreunuia dintre cei doi ar aparea Dica (inexistent in faza de aparare, fantoma in atac) sau Lovin, care imi place foarte mult dar trebuie sa castige cat mai multa incredere, chiar tupeu (in joc!), caci asta ii lipseste cel mai mult. Lovin nu apare insa niciodata la finalizare in careul mic asa cum fac Paraschiv, Nicolita, Bostina, si cum nu face Radoi (nu vorbesc de fazele fixe!)
in concluzie, eu zic ca formula de la oslo ne ofera linistea unei aparari beton, care permite echipei sa atace distrugator.
daca eu as fi antrenor (doamne fereste!), as face doar rocada intre Nicolita si oprita, caci eu cred ca Nicolita poate deveni ceea ce a fost [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] odata. viteza, daruirea si ambitia ii sunt pe masura celui caruia ii datoram atatea victorii. dar despre Nicolita, un alt topic!