@Valentin
strict parere personala: mi-ar place ca lumea sa incurajeze echipa,sa faca o atmosfera cum n-a mai existat niciodata pe Ghencea, sa le arate tuturor ca Steaua inca mai exista, macar la nivel de suporteri, daca in rest e la pamant. Asta mi-as dori, sincer. Ca e mai umilitor ca "dusmanii" sa te compatimeasca, decat sa te invidieze. Nimeni nu mai invidiaza Steaua, deci, nimeni nu o mai respecta. Pana in vara sa ramana toti asa cum sunt,ca nimeni nu poate prelua acum echipa, pe final de campionat si in situatia in care e, deci, curatenia generala sa se faca la vara, cand evident ca noul patron va veni cu stafful propriu, caci nu va dori sa colaboreze cu fostii angajati ai lui Becali. Credeti ca unui posibil investitor ii place ceea ce vede? De ce ar veni la Steaua? ca nici imagine pozitiva nu-si poate face. Apoi, cu Becali, sau alti oficiali ai clubului mai bine s-ar discuta intr-un cadru privat, nu in public, pentru ca numai rusine se abate asupra Stelei. Jucatorii sunt distrusi din toate punctele de vedere, nu mi-a venit sa cred ca dupa golul Farului Zapata aproape ca a lacrimat, era disperat. Asa ceva mai rar se vede. Poate de pe stadion nu v-ati dat seama, insa la TV, cand aratau prim planuri, ramaneai tampit: jucatorii sunt bolnavi, timorati, distrusi psihic, mental, nu se regasesc deloc. Parca toata echipa e inchisa in inchisoare si nu pot sa evadeze din ea, asa de neputinciosi sunt , chiar daca au usile larg deschise. Lumea care ii vede sunt gardienii care pot spune doar atat :"vai de Steaua noastra".
Apoi, inainte de meci, nu stiu daca lumea a sesizat, insa s-au dat tot felul de reclame la TV (chiar si dupa meci):
1. spunea ca simbolurile nu se uita niciodata- Nicolae Dobrin si trebuie incurajate.
2. era un elogiu adus baiatul din peluza care vopseste panze, deci creeaza atmosfera, care are rolul principal.
3. echipa se sustine mereu (era ceva reclama la ursus)
Deci,pana si presa simte ca e dezastru la Steaua si in general pe stadioane, si vrea fotbalul adevarat de altadata: la bine si la greu. Steaua e ca un leu ranit din care hienele din presa s-au hranit ani de-a randul. Chiar suporterii trebuie sa fie corbii care ii sfarteca lesul si sa-l arunce la gunoi? asta spuneam eu! Insa fiecare are dreptul sa judece si sa actioneze conform propriilor idealuri sau principiu comun- Steaua. Unii radeau de mine ca am spus ca Steaua e echipa mea Nationala, iar U echipa locala. Pai eu cu echipa locala numai greul l-am cunoscut, insa asta nu inseamna ca am abandonat-o, din contra, macar cu Steaua sa simt ca e mai bine si sa urce la nivel de atmosfera,daca altceva nu se mai poate.
Se vede ca Steaua n-a jucat niciodata in B, sau in C ... daca si in A sunt atatea probleme, orgolii peste care nu se pot trece in public si cufunda Steaua in RUSINE!