FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Farul: 1 - 1

«1234»
dalexandru2010.04.2009 21:53

daca ar fi fost suporterii uniti si ar fi strigat un singur lucru, indiferent care, s-ar fi clarificat si in mintea conducatorilor cine nu e dorit si ar fi plecat, fiind nedoriti si neavand rezultate; dar asa, unii striga una altii alta, fiecare asculta ce vrea... masele decid conducatorii si nu invers, iar masele sunt dezbinate, nu suntem buni de revolutie, ca nu vrem toti la fel ...

diamond_man10.04.2009 21:54

Ca sa fim putin optimisti, daca se mai poate: "E mai ieftin sa dai banu' jos, cand cumperi o ruina". Poate asta e ideea ... Sau poate sufar io de teoria conspiratiei...Ma refer la generalii aia de acum vreo 2-3 luni, intrarea lui jj la buly, halul in care am fost/suntem/vom fi adusi, dupa care o oferta cu banii jos , si LA REVEDERE ciobane ! Sau poate sufar io de teoria conspiratiei .

xray_rom10.04.2009 21:58
Nu-mi vine sa cred cat de prost am ajuns. Nu suntem in stare sa batem acasa pe Farul, ciuca batailor in acest retur.

Sa inteleg ca doar sperai, dar nu credeai sa si ajunga?:))

Tin minte ca la articolul meu "Steaua in 4 colturi" in care sugeram sa ne adunam in jurul echipei si sa ne concentram protestul numai impotriva lui Becali, mi-ai pus ca echipa trebuie ignorata strategic. Daca 1-2 ani joaca prost si nu prinde cupele europene, Becali o va vinde si vom scapa de el.

Stii cum e vorba aia: ai grija ce-ti doresti!:)

Protasov10.04.2009 22:01
Petre Marin nu e stangaci. :)

Loveste bine mingea cu ambele picioare, insa el e dreptaci (vezi loviturile libere batute de el).

Stiu, Ovidiu. Dealtfel el a jucat de multe ori si in dreapta. Dar daca Doamne fereste s-ar accidenta, Lacatus chiar nu ar mai avea alta solutie cinstita. Poate doar Baciu si atunci chiar am fi de ras.

MoWeed10.04.2009 22:02

@xray

Sunt constient ca o astfel de serie de rezultate proaste pot grabi plecarea ciobanului, insa asta nu inseamna ca nu ma doare cand vad ca Steaua noastra a ajuns sa fie ciuca batailor.

Totusi raman la parerea mea ca plecarea ciobanului este mai importanta ca orice rezultat pe termen scurt.

Cauta o postare in care am scris ca imi doresc sa piarda Steaua vreun meci...

ovidiu1110.04.2009 22:06

Ma uit la reluarea meciului Manchester - Porto si traiesc aceeasi senzatie pe care am trait-o si marti, cand dupa Pandurii - Steaua, am vazut meciul asta.

Incredibil ce jucatori are Porto, mare parte din ei luati pe bani putini. Trebuie doar sa ai la echipa oameni care sa stie fotbal, sa gaseasca astfel de jucatori.

Unde esti tu, MM?

Le reseau pansant10.04.2009 22:06
Ca sa fim putin optimisti, daca se mai poate: "E mai ieftin sa dai banu' jos, cand cumperi o ruina". Poate asta e ideea ... Sau poate sufar io de teoria conspiratiei...Ma refer la generalii aia de acum vreo 2-3 luni, intrarea lui jj la buly, halul in care am fost/suntem/vom fi adusi, dupa care o oferta cu banii jos , si LA REVEDERE ciobane ! Sau poate sufar io de teoria conspiratiei .

Poate ai si tu dreptate, dar daca Gigi lasa o ruina iti dai seama cat de mult ii va lua noului proprietar sa o aduca la in prim plan. Cel putin Jiji a avut un merit ca nu a incercat sa scoata bani din ea din primul sezon, a 'muls-o' mai tarziu, dupa vreo 2,3 ani, timp in care a reusit sa stranga ceva 'lapte'.

Sincer, cred ca revenirea Stelei la MApN reprezinta o alegere la fel de proasta ca cea a continuarii cu Jiji la timona.

xray_rom10.04.2009 22:11
@xray

Sunt constient ca o astfel de serie de rezultate proaste pot grabi plecarea ciobanului, insa asta nu inseamna ca nu ma doare cand vad ca Steaua noastra a ajuns sa fie ciuca batailor.

Totusi raman la parerea mea ca plecarea ciobanului este mai importanta ca orice rezultat pe termen scurt.

Cauta o postare in care am scris ca imi doresc sa piarda Steaua vreun meci...

Nici nu am spus ca te-ai exprimat ca iti doresti sa piarda vreun meci.

Am spus numai ceea ce am scris si ai confirmat si tu mai sus: "ca plecarea cobanului este mai importat decat orice rezultat din teren" si ca "serie de rezultate proaste pot grabi plecarea ciobanului".

Inseamna echipa este in grafic cu rezultatele:)

dalexandru2010.04.2009 22:14
Sa inteleg ca doar sperai, dar nu credeai sa si ajunga?:))

Tin minte ca la articolul meu "Steaua in 4 colturi" in care sugeram sa ne adunam in jurul echipei si sa ne concentram protestul numai impotriva lui Becali, mi-ai pus ca echipa trebuie ignorata strategic. Daca 1-2 ani joaca prost si nu prinde cupele europene, Becali o va vinde si vom scapa de el.

Stii cum e vorba aia: ai grija ce-ti doresti!:)

ai dreptate dar crezi ca vor ramane asa lucrurile la club? ciobanul este redus dar nu inconstient, va ridica la un nivel mediu Steaua, cu bani desgur, nu cu munca si profesionalism, totul cat sa se vada ca se poate, dar fara sa faca perormanta, ca si pana acum, cat sa aiba ce vinde si castiga la imagine... chiar crezi ca va merge Steaua atata timp prost?

ovidiu1110.04.2009 22:14
Poate ai si tu dreptate, dar daca Gigi lasa o ruina iti dai seama cat de mult ii va lua noului proprietar sa o aduca la in prim plan. Cel putin Jiji a avut un merit ca nu a incercat sa scoata bani din ea din primul sezon, a 'muls-o' mai tarziu, dupa vreo 2,3 ani, timp in care a reusit sa stranga ceva 'lapte'.

Sincer, cred ca revenirea Stelei la MApN reprezinta o alegere la fel de proasta ca cea a continuarii cu Jiji la timona.

Indiscutabil, cel mai bine ar fi sa fie cumparata de un patron. Daca ar reveni la MApN, n-ar fi un singur om care sa decida, ceea ce nu e bine deloc (vezi situatia de la dinam0, unde au tot fost probleme din cauza asta).

Iar viitorul patron trebuie sa fie baiat destept. Nu prea poti sprea la un patron "stelist", putini oameni cu bani multi sunt microbisti. Pe mine nu m-ar deranja sa priveasca preluarea Stelei ca pe o afacere din care nu scoate bani direct, dar ii aduce avantaje pe alte planuri (imagine, reputatie), atat timp cat conduce afacerea aia bine.

Dar mi-e ca ne cam aruncam cu capul inainte la discutii din astea despre plecarea ciobanului pentru ca, el mult nu va mai sta in inchisoare, iar dupa ce va iesi, exact orgoliul ala prostesc al lui nu-l va lasa sa vanda Steaua.

dee10.04.2009 22:17

pt cei care au fost la meci si n-au vazut comentariul meu live din prima repriza,la 0-0, la un alt topic:

Ghencea e o ilustrare perfecta a locuintei romanesti, asa cum o vedea G.M Cantacuzino: " Sunt case in care noi am stat zile multe si care totusi raman in amintirile noastre straine si reci, neprielnice evocarii vreunei strai sufletesti, decoruri la care privind, parca altcineva ar fi trait in ele. Altele, dimpotriva, sunt in memoria noastra oaze calde, in care noi ne intoarcem cu gandul pentru a privi in oglinzile pline de umbra adancimea timpului trecut. Sunt case sub al caror acoperis am stat de-abea o zi , ori numai o noapte, calatori grabiti ce suntem mereu. Totusi, ele sunt pe harta drumurilor noastre launtrice ca popasuri fericite de unde am plecat mai voiosi inainte. Si sunt case in care unii din noi traiesc de ani si ani de zile in cenusiul monotoniei datorii, pe care nici nu le vad, nici n-ar putea sa le descrie."

Inlocuiti "case" cu meciuri de pe Ghencea. De cand oare n-a mai fost Ghencea o oaza calda? Acesta mi se pare cel mai sugestiv ,dureros si totodata cel mai reusit protest anti-Becali: LINISTEA tribunelor si a PN, imaginea statica a oamenilor, care spune totul: o tristete incomensurabila combinata cu neputinta de pe teren. Sper ca George Becali sa vada si el meciul, asa cum il vede toata tara, sa vada ce-a facut din casa noastra. Steaua '86 era culoarea televizoarelor noastre alb-negru Diamant, Steaua lui Gigi e gri inchis, e sumbra, e imaginea alb-negru a televizoarelor noastre color.

Cine va dori sa cumpere o echipa prafuita? In a doua repriza, ascultand si comentariile, mi-am dat seama ca Steaua nu poate sa decada mai mult, caci aia ar insemna sfarsitul... doar Becali ar putea declara si falimentul. Palmaresul raman Armatei si gata.

Daca tot nu se poate trece peste orgoliu si nu se incurajeaza echipa, atunci sa fie macar liniste deplina pe stadion, fara huiduieli, liniste ca la o inmormantare si asta sa va fie protestul. Tacerea spune de cele mai multe ori mult mai mult decat orice strigat! Steaua a ajuns sa fie compatimita de toata lumea, aproape ca-i plang de mila, deci nici nu mai au forta sa rada. Macar noi sa nu mai manjim numele Stelei, contestandu-i fostele glorii in public, care indiferent cum sunt, raman simboluri eterne pe care lumea le va asocia mereu cu Steaua. Discutiile sa se poarta la club, unde doriti, insa in cadru privat. Daca se continua pe aceasta linie, e optiunea voastra, n-am nimic impotriva, insa atunci dati dovada de caracter si la meciul cu Dinamo, tot liniste sa fie, ca sa nu fiti cataloghati drept ipocriti, care se schimba in functie de interese. Sper ca n-am jignit pe nimeni, n-a fost intentionat.

xray_rom10.04.2009 22:17
ai dreptate dar crezi ca vor ramane asa lucrurile la club? ciobanul este redus dar nu inconstient, va ridica la un nivel mediu Steaua, cu bani desgur, nu cu munca si profesionalism, totul cat sa se vada ca se poate, dar fara sa faca perormanta, ca si pana acum, cat sa aiba ce vinde si castiga la imagine... chiar crezi ca va merge Steaua atata timp prost?

Ai inteles gresit. Reciteste!

Acolo nu am scris ce cred eu, ci ce crede Mo.

valentin2day10.04.2009 22:23
pt cei care au fost la meci si n-au vazut comentariul meu live din prima repriza,la 0-0, la un alt topic:

Ghencea e o ilustrare perfecta a locuintei romanesti, asa cum o vedea G.M Cantacuzino: " Sunt case in care noi am stat zile multe si care totusi raman in amintirile noastre straine si reci, neprielnice evocarii vreunei strai sufletesti, decoruri la care privind, parca altcineva ar fi trait in ele. Altele, dimpotriva, sunt in memoria noastra oaze calde, in care noi ne intoarcem cu gandul pentru a privi in oglinzile pline de umbra adancimea timpului trecut. Sunt case sub al caror acoperis am stat de-abea o zi , ori numai o noapte, calatori grabiti ce suntem mereu. Totusi, ele sunt pe harta drumurilor noastre launtrice ca popasuri fericite de unde am plecat mai voiosi inainte. Si sunt case in care unii din noi traiesc de ani si ani de zile in cenusiul monotoniei datorii, pe care nici nu le vad, nici n-ar putea sa le descrie."

Inlocuiti "case" cu meciuri de pe Ghencea. De cand oare n-a mai fost Ghencea o oaza calda? Acesta mi se pare cel mai sugestiv ,dureros si totodata cel mai reusit protest anti-Becali: LINISTEA tribunelor si a PN, imaginea statica a oamenilor, care spune totul: o tristete incomensurabila combinata cu neputinta de pe teren. Sper ca George Becali sa vada si el meciul, asa cum il vede toata tara, sa vada ce-a facut din casa noastra. Steaua '86 era culoarea televizoarelor noastre alb-negru Diamant, Steaua lui Gigi e gri inchis, e sumbra, e imaginea alb-negru a televizoarelor noastre color.

Cine va dori sa cumpere o echipa prafuita? In a doua repriza, ascultand si comentariile, mi-am dat seama ca Steaua nu poate sa decada mai mult, caci aia ar insemna sfarsitul... doar Becali ar putea declara si falimentul. Palmaresul raman Armatei si gata.

Daca tot nu se poate trece peste orgoliu si nu se incurajeaza echipa, atunci sa fie macar liniste deplina pe stadion, fara huiduieli, liniste ca la o inmormantare si asta sa va fie protestul. Tacerea spune de cele mai multe ori mult mai mult decat orice strigat! Steaua a ajuns sa fie compatimita de toata lumea, aproape ca-i plang de mila, deci nici nu mai au forta sa rada. Macar noi sa nu mai manjim numele Stelei, contestandu-i fostele glorii in public, care indiferent cum sunt, raman simboluri eterne pe care lumea le va asocia mereu cu Steaua. Discutiile sa se poarta la club, unde doriti, insa in cadru privat. Daca se continua pe aceasta linie, e optiunea voastra, n-am nimic impotriva, insa atunci dati dovada de caracter si la meciul cu Dinamo, tot liniste sa fie, ca sa nu fiti cataloghati drept ipocriti, care se schimba in functie de interese. Sper ca n-am jignit pe nimeni, n-a fost intentionat.

dea vorbesti mult dar nu spui nimic

Le reseau pansant10.04.2009 22:23
Iar viitorul patron trebuie sa fie baiat destept. Nu prea poti sprea la un patron "stelist", putini oameni cu bani multi sunt microbisti. Pe mine nu m-ar deranja sa priveasca preluarea Stelei ca pe o afacere din care nu scoate bani direct, dar ii aduce avantaje pe alte planuri (imagine, reputatie), atat timp cat conduce afacerea aia bine.

Dar mi-e ca ne cam aruncam cu capul inainte la discutii din astea despre plecarea ciobanului pentru ca, el mult nu va mai sta in inchisoare, iar dupa ce va iesi, exact orgoliul ala prostesc al lui nu-l va lasa sa vanda Steaua.

Stii tu cum e asta cu reputatia, nu prea conteaza in Romania. Aici poti sa fii un criminal in serie si violator de copii daca apari de 2 ori la ziar ca dand bani pentru o cauza nobila deja esti considerat salvatorul neamului.

Cred ca cel mai bine ar fi preluarea clubului la nivel administrativ de fostele glorii, care aduc atat seriozitate, competenta, "stelism", viitor, etc, cat si stabilitatea necesara la echipa pentru performanta, adica ar recredibiliza clubul pentru sponsori in primul rand.

Cred ca cel mai bine ar fi acum pt club un cuplu Hagi, Nastase, Boloni cu ei 3 sigur am redresa situatia dificila din prezent si in plus nu sunt oamenii care sa profite de pe urma Stelei, din contra cu ei cred ca am avea bani din sposorizarii cand din castigarea a 3 CL.

ovidiu1110.04.2009 22:24
Daca se continua pe aceasta linie, e optiunea voastra, n-am nimic impotriva, insa atunci dati dovada de caracter si la meciul cu Dinamo, tot liniste sa fie, ca sa nu fiti cataloghati drept ipocriti, care se schimba in functie de interese. Sper ca n-am jignit pe nimeni, n-a fost intentionat.

Daca as sti ca la meciul cu dinam0 va fi liniste, n-as merge pe stadion.

Mi se pare inadmisibil sa vina javrele in Ghencea si sa faca legea in tribune. Acel 2-4 de acum 2 ani mi-a ajuns, ba chiar a fost prea mult.

Le reseau pansant10.04.2009 22:25

Bai gura, nu te mai lua asa aiurea'n metrou de dee. Spune tu mai multe daca tot le stii pe toate.

dalexandru2010.04.2009 22:28

da, scuze sunt mort de somn, plin de nervi, Steaua nu ar trebui sa joace etape intermediare ca sa am si eu timp sa ma calmez... insa nu vad nici eu cale de mijloc, ca asta sa plece, echipa tre sa joace exact ca acum, sa ramana o echipa de pluton mai mult timp si sa ceara banuti in continuu, sa-l arda la buzunar si nu sa i le umple, ca daca e injurat el dar echipa se misca, nu s-ar rezolva mare lucru ar pleca tot antrenori sau jucatori dar ciobanul nu, iar Steaua tot ar mai produce cate ceva ce poate fi vandut. crezi ca gresesc?

dee10.04.2009 22:29

ce n-ai inteles? eu nu COMAND oamenilor, eu le sugerez ceva,ca doar n-am nici un drept sa le spun ca fac tampenii sau sunt idioti, sau ce destepti sunt, nu? Ei trebuie sa realizeze daca au gresit si cum pot sa remedieze situatia, sau sa persiste in greseala. Mi-am spus punctul de vedere anterior, tot pe acest topic, n-are sens sa ma repet. Insa macar sa fie atenti sa nu fie si ipocriti...

@reseau

ms, insa nu e cazul , nu-s printzesa adda, ma pot apara.

(si fara argouri marca Jiji :P )

ovidiu1110.04.2009 22:31
Stii tu cum e asta cu reputatia, nu prea conteaza in Romania. Aici poti sa fii un criminal in serie si violator de copii daca apari de 2 ori la ziar ca dand bani pentru o cauza nobila deja esti considerat salvatorul neamului.

Cred ca cel mai bine ar fi preluarea clubului la nivel administrativ de fostele glorii, care aduc atat seriozitate, competenta, "stelism", viitor, etc, cat si stabilitatea necesara la echipa pentru performanta, adica ar recredibiliza clubul pentru sponsori in primul rand.

Cred ca cel mai bine ar fi acum pt club un cuplu Hagi, Nastase, Boloni cu ei 3 sigur am redresa situatia dificila din prezent si in plus nu sunt oamenii care sa profite de pe urma Stelei, din contra cu ei cred ca am avea bani din sposorizarii cand din castigarea a 3 CL.

Nu stiu cat de buna e o astfel de varianta, in primul rand pentru ca sunt persoane orgolioase, si, mai devreme sau mai tarziu ar aparea discutii.

Cand e vorba de aduceri de jucatori, de numiri de antrenori, mi-e greu sa cred ca 3 persoane, fie ele si cu acelasi numitor comun (Steaua), sa fie tot timpul pe aceeasi lungime de unda.

Apoi, cine ar fi antrenor? Mi-e greu sa cred ca Hagi n-ar vrea sa fie antrenor, pentru ca a zis de atatea ori ca "in iarba" el se simte cel mai bine. Cu toate astea, el nu cred ca va fi niciodata un mare antrenor, desi fotbal stie, pentru ca nu stie sa explice fotbalul.

In acelasi timp, mi-e greu sa cred ca Boloni n-ar vrea sa fie antrenor. Astfel, cine ar avea ultimul cuvant? Sunt 2 personalitati puternice si fiecare va tine la parerea lui.

Varianta ta suna bine, sunt 3 nume sonore si 3 stelisti infocati, insa nu stiu daca ar fi cea buna... :)

valentin2day10.04.2009 22:32
Bai gura, nu te mai lua asa aiurea'n metrou de dee. Spune tu mai multe daca tot le stii pe toate.

tarane vorbeste mai frumos in primul rand

in al doilea rand orice s-ar spune pana la finalul campionatului nu se va intampla nimic important. Gigi nu va vinde, Laca nu va pleca. Eu personal nu vad nici o solutie pentru viitorul apropiat.

Situatia se poate schimba daca Argaseala pleaca, dar imi este greu sa cred.

Le reseau pansant10.04.2009 22:45
tarane vorbeste mai frumos in primul rand

Eu personal nu vad nici o solutie pentru viitorul apropiat.

tarane usurel cu neologisme din astea filosofice ca nu toata lumea le intelege. Poti sa imi spui si mie cand am vorbit urat? si cu ce am adus atingere personalitatii mariei voastre?

In al doilea rand, daca tu esti limitat si nu vezi nicio solutie este doar problema ta, asta nu inseamna ca solutiile nu exista si ca nu pot fi transpuse unele dintre ele. In orice caz, vad ca pentru tine conteaza mai mult sa jignesti useri decat sa incerci sa vezi vreo solutie pentru Steaua, nu ca as fi surprins, ca e mai usor sa injuri decat sa gandesti.

dee10.04.2009 22:48

@Valentin

strict parere personala: mi-ar place ca lumea sa incurajeze echipa,sa faca o atmosfera cum n-a mai existat niciodata pe Ghencea, sa le arate tuturor ca Steaua inca mai exista, macar la nivel de suporteri, daca in rest e la pamant. Asta mi-as dori, sincer. Ca e mai umilitor ca "dusmanii" sa te compatimeasca, decat sa te invidieze. Nimeni nu mai invidiaza Steaua, deci, nimeni nu o mai respecta. Pana in vara sa ramana toti asa cum sunt,ca nimeni nu poate prelua acum echipa, pe final de campionat si in situatia in care e, deci, curatenia generala sa se faca la vara, cand evident ca noul patron va veni cu stafful propriu, caci nu va dori sa colaboreze cu fostii angajati ai lui Becali. Credeti ca unui posibil investitor ii place ceea ce vede? De ce ar veni la Steaua? ca nici imagine pozitiva nu-si poate face. Apoi, cu Becali, sau alti oficiali ai clubului mai bine s-ar discuta intr-un cadru privat, nu in public, pentru ca numai rusine se abate asupra Stelei. Jucatorii sunt distrusi din toate punctele de vedere, nu mi-a venit sa cred ca dupa golul Farului Zapata aproape ca a lacrimat, era disperat. Asa ceva mai rar se vede. Poate de pe stadion nu v-ati dat seama, insa la TV, cand aratau prim planuri, ramaneai tampit: jucatorii sunt bolnavi, timorati, distrusi psihic, mental, nu se regasesc deloc. Parca toata echipa e inchisa in inchisoare si nu pot sa evadeze din ea, asa de neputinciosi sunt , chiar daca au usile larg deschise. Lumea care ii vede sunt gardienii care pot spune doar atat :"vai de Steaua noastra".

Apoi, inainte de meci, nu stiu daca lumea a sesizat, insa s-au dat tot felul de reclame la TV (chiar si dupa meci):

1. spunea ca simbolurile nu se uita niciodata- Nicolae Dobrin si trebuie incurajate.

2. era un elogiu adus baiatul din peluza care vopseste panze, deci creeaza atmosfera, care are rolul principal.

3. echipa se sustine mereu (era ceva reclama la ursus)

Deci,pana si presa simte ca e dezastru la Steaua si in general pe stadioane, si vrea fotbalul adevarat de altadata: la bine si la greu. Steaua e ca un leu ranit din care hienele din presa s-au hranit ani de-a randul. Chiar suporterii trebuie sa fie corbii care ii sfarteca lesul si sa-l arunce la gunoi? asta spuneam eu! Insa fiecare are dreptul sa judece si sa actioneze conform propriilor idealuri sau principiu comun- Steaua. Unii radeau de mine ca am spus ca Steaua e echipa mea Nationala, iar U echipa locala. Pai eu cu echipa locala numai greul l-am cunoscut, insa asta nu inseamna ca am abandonat-o, din contra, macar cu Steaua sa simt ca e mai bine si sa urce la nivel de atmosfera,daca altceva nu se mai poate. :) Se vede ca Steaua n-a jucat niciodata in B, sau in C ... daca si in A sunt atatea probleme, orgolii peste care nu se pot trece in public si cufunda Steaua in RUSINE!

xray_rom10.04.2009 22:53
da, scuze sunt mort de somn, plin de nervi, Steaua nu ar trebui sa joace etape intermediare ca sa am si eu timp sa ma calmez... insa nu vad nici eu cale de mijloc, ca asta sa plece, echipa tre sa joace exact ca acum, sa ramana o echipa de pluton mai mult timp si sa ceara banuti in continuu, sa-l arda la buzunar si nu sa i le umple, ca daca e injurat el dar echipa se misca, nu s-ar rezolva mare lucru ar pleca tot antrenori sau jucatori dar ciobanul nu, iar Steaua tot ar mai produce cate ceva ce poate fi vandut. crezi ca gresesc?

E ok! Nu ai de ce sa-ti ceri scuze. Se mai intampla:)

Nu, nu gresesti. Desi e un scenariu plauzibil, in opinia mea nu e usor de implinit in termenii spusi de tine.

Steaua joaca asa in retur pt ca asa a vrut el, sau mai exact, a fost constient ca anul asta nu mai pupam nici macar locul 2.

A incercat scape de jucatorii buni si "costisitori" si nu a mai luat nimic in schimb. Schimbarea de strategie a lui cu "pepiniera proprie" a fost un praf in ochi pentru a masca faptul ca nu mai era dispus sa bage bani in noi achizitii.

Pana la sfarsitul acestui campionat o va tine asa ... "low cost". La vara va vinde tot ce poate din "grei" si nu va mai cumpara nimic. Deci, ceea ce spui tu, va face chiar el. Va "sacrifica" performanta, de dragul si grija banilor. Si in campionatul viitor vom avea tot o echipa "low cost" de mijlocul clasamentului, dar bazata pe "pustime".

valentin2day10.04.2009 22:54

Ma bucur ca te-ai chinuit sa incerci sa ma jignesti, chiar daca a fost doar o incercare palida. Nu-i nimic iti mai dau o sansa. Da de data asta sa te straduiesti, sterge praful ce s-a asezat pe materia cenusie si pune-o la munca.

dalexandru2010.04.2009 23:04

Hai sa nu ne jignim, pur si simplu, pentru ca suntem suporterii Stelei. Iar dusmani nu stiu cati avem... ca sa ne fie cineva dusman trebuie sa ne vorbeasca de pe aceeasi pozitie (ma refer la palmares, desigur :) ). Nu ma deranjeaza compatimirea altora, ma ajuta sa stiu cat de mult sa ma bucur cand imi revin, iar jucatorii chiar sufera, desculti cum par, se simt ca tradatorii... aici insa intervine mentalitatea jucatorilor, nu sunt capabili sa se ridice, e fix diferenta dintre invingatori si restul lumii, daca esti slab pierzi, iar fetele lor ar fi trebuit sa fie unele furioase, ca nu le place unde sunt, nu pline de lacrimi si neputinta, mie imi provoaca scarba si nu mila, ei nu sunt platiti sa planga, sa dea declaratii... sunt platiti pentru performante si tot pentru ele sunt si iubiti, daca am iubi niste blazati, nu am merita sa fim suporterii Stelei.

«1234»