Care calitati tata?
Pai tamas are calitati? 
il muce si-a facut singur imaginea asta de mare antrenor. Desi, pana la supercupa cu Galata, nu avea nimic in palmares!
Eu intreb doar atat.Daca muce era asa bun,de ce nu i-au prelungit contractul?
Ahmetov nu prea stie fotbal. A si recunoscut de altfel. Plus, nu cred ca i-au displacut milioanele primite pe jucatorii vanduti 
p.s.
Sabin Ilie a jucat la fener.
Tamaș prezenta niște calitãți atunci când l-a luat GS. Mai ales cã era și foarte tânãr (în jur de 20 de ani, parcã nici atât). N-a confirmat, l-au vândut la Spartak. Nici acolo n-a confirmat, s-a întors la Dinamo.
Repet, lui Lucescu nu i s-a prelungit contractul la GS pentru cã s-a pregãtit reîntronarea Împãratului Terim. Plus cã Terim e și un antrenor ofensiv. Dar dupã aia n-a mai fãcut nimic. În primul sezon de la întoarcerea lui Terim (2002-2003), GS a terminat pe locul 2, la 8 puncte de Besiktas, campioana, antrenatã fix de Lucescu. Anul urmãtor, GS a terminat pe 6, antrenatã, în mare parte de Terim, și ultimele 2 luni de Hagi (țin minte cã eram în vacanța de Paști când Hagi a fost pus antrenor acolo). Besiktas atunci a terminat pe 3, tot la 8 puncte de GS. Poți sã spui acum cã Lucescu a distrus echipa fãcutã de Terim? Sau cã Terim a distrus echipa lui Lucescu, dacã e s-o luãm pe principiul ãsta? (de fapt, mai degrabã cred cã Terim în a prins la GS între 2002-2004 perioada de apus a generației care a câștigat Cupa UEFA, da' n-am chef s-o lungim cu asta)
De ce n-a mai rãmas la Besiktas, ți-am zis într-o postare precedentã.
Ahmetov n-o fi știind fotbal, dar nu cred cã-i prelungea contractul lui Lucescu dacã nu era mulțumit de el și n-ar fi fost mulțumit de el dacã era un antrenor slab și n-avea rezultate. Cã în Europa n-a fãcut mari rezultate pânã acum, sunt de acord cu tine. Dar poate o sã facã acum, cã a ajuns în semifinalele Cupei UEFA.
Faza faina cu Besiktas.
Discutam acum cativa ani cu alt turc, fan Besiktas si imi spunea ala cat de mult regreta jocul echipei cu Daum la comanda(antrenorul dinaintea lui muce)
Probabil tot așa cum regretã și steliștii jocul cu Protasov, dar uitã cã Supercupa s-a pierdut pe mâna lui (a fãcut ultima schimbare atunci prin minutul 60), parțial și dubla cu Rosenborg iar returul l-am terminat pe locul 2. Acum sã nu se înțeleagã cã eu n-aș regreta perioada aia.
@bodanelu:
Topic-ul e deschis dinainte de-a fi Lucescu jr numit selecționer, și între variantele dezbãtute atunci era și Lucescu sr. Strict despre Lucescu jr se discutã în articolele de pe prima paginã.