FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mai putem?

«12»
diamond_man09.04.2009 16:22

Presa de kkt... Incep stirile , prima stire "Gigi a facut, a dres", stirea 2 " un om de afaceri a fost gasit cu un cutit in gat", stirea 3 "Piturca demis". Si situatia din Chisinau??????????????????? Ceva?????????????? Nemernicilor ! E clar ca se doreste minimalizarea situatiei, aduceti-va aminte cand cu Georgia, ce urlau toti...Acum, iata, abia a patra stire...Rusine !

Off-topic: Sa se pregateasca o noua descalecare a lui Piturca la Steaua? Sa speram ca nu ...

Tupac Amaru09.04.2009 17:39

De acord cu ceea ce scrii, Lari, mai putin cu urmatorul pasaj:

"Ce ironie ca Becali sã fie ținut în arest printr-o mișculație nici mãcar motivatã, modalitate prin care el însuși a pus mâna pe deja legendarele terenuri ale Ministerului Apãrãrii, una dintre afacerile sale de cãpãtâi! "

Legat de obtinerea acelor terenuri, eu vad problema asa: Becali era omul de afeceri, iar OMUL POLITIC numit ministru al apararii avea datoria de a pastra proprietatea publica in siguranta.

Ori omul politic a cedat aceste terenuri in numele poporului (ca reprezentant al sau), stiind ca intr-o societate democratica nu i se poate intampla nimic. Nu la fel a fost obtinut de oamenii de afaceri terenul cedat de Regele Ferdinand Poporului Roman acolo unde se afla acum complexul comercial de la Baneasa? Este simplu: te declari reprezentant al poporului (asta este definitia omului politic) si faci tot ceea ce vrei, fara sa te doara nici macar in basca!

Exact la fel a ajuns Romania sa aiba o datorie uriasa de platit, exact asa am ajuns sa platim ca sa putem munci, exact asa am ajuns sa murim la serviciu asteptand pensionarea la 70 de ani.

Cu alte cuvinte Becali nu are nici o vina in afacerea asta. El a vrut niste terenuri, exact ca un capitalist adevarat si le-a obtinut. Problema este ca le-a obtinut de la cel care era pus acolo tocmai ca sa nu le dea. Ca nu se stie cum (pentru asta avem in mod teoretic Justitie, dar ea nu lucreaza decat la comanda politicului) este alta treaba. Si in nici un caz pentru aceste disfunctii grave, dar foarte normale pentru o societate democratica, nu este de vina Becali!

Lari09.04.2009 17:51

Nene Tupace, vrei sa spui ca terenurile alea erau scoase la vanzare printr-o licitatie publica, iar Gigi a fost omul de buna credinta care nu a facut altceva decat sa dea banii si sa semneze contractul?

Nu numai ca nu cred, dar, din cate tin minte din acea perioada, Becali a fost suspectat de faptul ca s-a ocupat cum trebuie, in primul rand, de dedesubturile acelui schimb de terenuri.

Si toti au cantat acelasi cantec: "Nu stiu, frate! Asa am crezut io ca e mai bine atunci"

Nenea Babiuc a jucat rolul ministrului care nu a prea stiut ce face, Becali a jucat rolul afaceristului cinstit, care nici nu a dat mita si a si licitat corect...

Tupac Amaru09.04.2009 17:55
Mai putem Lari. Sunt sigur de asta.Cu tineri ca tine,ca axl,Marius,Stanici,Virgil,LSD,Adrian,C.Ronaldo,Korina,Dee,....si,imi pare rau ca nu-i pot enumera pe toti,am dat cateva nume la intaplare,care gandesc la modul prezentat de tine,PUTEM.In tineri ca voi sta puterea noastra si asta ma face sa sper ca intr-o buna zi ,,Romania" si ,,Roman" vor fii rostite cu respect oriunde in lume.In voi sta speranta ca epoca ,,epigonilor"ce traim acum sa apuna!

Pai, deoarece Soros a impus cuvantul "rom cu doi de r" pentru tzigan, numele de roman va fi rostit din nou cu respect atunci cand tziganii vor impune respect. In aceasta privinta eu va doresc rabdare, multa rabdare. Deja au trecut 800 de ani de cand diversi se screm sa ii aduca in randul lumii, dar n-au reusit.

Pentru ca este profund jignitor pentru mine (ca unul simplu din popor) sa imi fie confiscata prima silaba din denumirea tarii mele si a poporului din care provin, ca sa fie denumita o etnie caracterizata de o infractionalitate enorma, care ne face de ras tara in lume. Si care nu are nici o treaba, dar absolut nici o treaba, cu Roma.

Daca aveti ceva de comentat, opriti-va si ganditi-va ce scandal imens s-a iscat acum cativa ani, atunci cand fosta Republica Macedonia s-a desprins de Iugoslavia si grecii i-au obligat sa adopte o alda denumire (Former Yugoslavian Republic Of Macedonia, in speta) decat Macedonia (care era o regiune istorica din Grecia). Si, iertati-ma, dar problema nu mi se parea atat de grava ca aceast atac la adresa numelui de "roman".

Rezultatul il aveti peste tot, macar recunoasteti ca, atunci cand ajungeti in strainatate, lasati capul in jos cand spuneti ca sunteti "romani". Stigmatul tziganiei este deja aruncat peste noi, dar nimeni dintre cei cu putere de decizie nu fac nimic ca sa indrepte lucrurile.

Desigur ca ma voi trezi cu sute de acuzatii de "rasism" pentru aceste idei.

Asta este singurul lucru pe care il pot face romanii.

Probabil ca eu nu sunt roman, daca gandesc asa.

Sau probabil ca gresesc si majoritatea romanilor apreciaza faptul de a fi denumiti "tziganii Europei".

dee10.04.2009 06:47
Ca cetateni intr-un stat de drept foarte subred si gaunos, ar trebui sa salutam aplicarea legii!

daca ma gandesc bine, doar 10% dintre gladiatori mureau in arenele romane, pentru ca poporul saluta mereu aplicarea legii, invinsul avea dreptul la viata daca a luptat eroic in arena in care a fost inchis. Nu odata s-a intamplat ca si imparatii Romei sa coboare in arena pentru a lupta alaturi de sclavii razboinici.

@Lari

un articol plin de invataminte, ca de fiecare data. Felicitari!

imi permit sa-l citez pe Eminescu:

" Rãmâneți darã cu bine, sfinte firi vizionare,

Ce fãceați valul sã cânte, ce puneați Steaua sã zboare,

Ce creați o altã lume pe-astã lume de noroi;

Noi reducem tot la pravul azi în noi, mâini în ruinã,

Proști și genii, mic și mare, sunet, sufletul, luminã, -

Toate-s praf... Lumea-i cum este... și ca dânsa suntem noi."

axl10.04.2009 07:18
Nu odata s-a intamplat ca si imparatii Romei sa coboare in arena pentru a lupta alaturi de sclavii razboinici.

WTF?!

Adrian10.04.2009 10:15

Mah Axl...cum nu intelegi?

Pai uite aici:

Nu odata s-a intamplat ca si imparatii Romei sa coboare in arena pentru a lupta alaturi de sclavii razboinici.

Nu odata = niciodata

Asadar:

Niciodata s-a intamplat ca imparaatii Romei sa coboare in arena pentru a lupta alaturi de slcavii razboinici.

Acum, daca ne uitam la Gladiator....acolo intelegem ca s-a intamplat cum a zis Dee.

Dar de acolo mai tragem si concluziile ca:

1. In imperiul Roman se vorbea fluent limba Engleza.

2. Commodus a condus o perioada scurta, nu 12 ani.

3. Septimius Severus avea statuie la Colloseum inca dinainte sa se nasca.

4. Russel Crowe era la fel de agresiv si atunci.

In incheiere, va spun un citat din acelasi film:

Are you not entertained? ARE YOU NOT ENTERTAINED?

LDS10.04.2009 11:06
Mai putem sã facem valuri,
Mai putem avea speranțe?
Mai sunt vise, idealuri,
Sau doar simple circumstanțe?
bodanelu10.04.2009 11:06

si @Adrian eu zic ca esti off-topic :ce_oameni:

Stanici10.04.2009 11:34
Mai putem Lari. Sunt sigur de asta.Cu tineri ca tine,ca axl,Marius,Stanici,Virgil,LSD,Adrian,C.Ronaldo,Korina,Dee,....si,imi pare rau ca nu-i pot enumera pe toti,am dat cateva nume la intaplare,care gandesc la modul prezentat de tine,PUTEM.In tineri ca voi sta puterea noastra si asta ma face sa sper ca intr-o buna zi ,,Romania" si ,,Roman" vor fii rostite cu respect oriunde in lume.In voi sta speranta ca epoca ,,epigonilor"ce traim acum sa apuna!

Asa o fi, multumesc. Dar nu ma baga in aceeasi oala cu dee. Ca io tin cu Steaua.

dee10.04.2009 12:26
Nu odata = niciodata

exact, de fiecare data imparatii (Caligula, Titus, Hadrian, Didius Julianus ) i-au invins pe sclavi. Chiar mai Jderule, acuma am vazut, pai cum ne bagi in aceeasi oala? eventual aceeasi arena, insa pozitiile sunt diferite. (stanici= auctorat :P)

DanStan10.04.2009 12:54

Las' ca acum cel putin s-au clarificat niste aspecte. Pana acum toti latrau in numele binelui aflat in lupta cu fortele raului. Acum s-a vazut clar cum e cu 'binele' pe care il tot propovaduiasc. Binele lor e reprezentat de ordinele venite de la 'stapani' sau de cel ce 'da' mai mult ori face rating mai mare bazandu-se pe marea categorie a spalatilor pe creier. Ceea ce se intampla la Chisinau e legat intre altele si de nerespectarea unor drepturi, intre care si libertatea de opinie si libertatea presei. Daca pentru un asa zis ziarist o stire ce creste ratirngul cu X % e mai importanta decat lupta pentru libertatea presei intr-o tara europeana atunci e clar cam ce inteleg retardatii din presa prin bine sau rau.

dee10.04.2009 14:38
Ceea ce se intampla la Chisinau e legat intre altele si de nerespectarea unor drepturi, intre care si libertatea de opinie si libertatea presei. Daca pentru un asa zis ziarist o stire ce creste ratirngul cu X % e mai importanta decat lupta pentru libertatea presei intr-o tara europeana atunci e clar cam ce inteleg retardatii din presa prin bine sau rau.

da, mai putem, rezistam in fata abuzurilor, JOS CENZURA si posturile sterse :-)

Presa are libertatea de a relata adevarul obiectiv, neutru, insa tinand cont ca este a 4-a putere in stat, are menirea de a mentine in echilibru pe celelalte 3 puteri ale statului (executivul, legislativul,poporul). Asta e rolul presei, sa nu lase sa se instaleze anarhia! Astept rezultatele oficiale ale votului de la Chisinau, adica ma uit si in publicatiile straine si mai ales comunicatele oficiale ale ministerelor de externe roman si rus.

Stanici10.04.2009 14:44

Aberezi. Rolul presei e acela de a informa cu exactitate si obiectivitate. Anarhia o opreste statul prin mijloace legale .

Si, da, o sa iti mai sterg postarile in care aberezi.

dee10.04.2009 14:47
Aberezi. Rolul presei e acela de a informa cu exactitate si obiectivitate. Anarhia o opreste statul prin mijloace legale .

Demonstreaza-mi ca aberez, daca nu, nu-ti mai permite sa jignesti un om sunandu-i ca scrie prostii. Eu una pot confirma cele spuse, pot demonstra cum presa manipuleaza uneori opinia publica, tocmai pentru a nu provoca haos, dezbinare printre oameni, ci a atenua conflictele, dandu-ti exemple concrete. Mijloacele legale impuse de Stat sunt cele care privesc securitatea colectiva si siguranta nationala. Hai sterge, stiu ca poti!

«12»