Mai putem Lari. Sunt sigur de asta.Cu tineri ca tine,ca axl,Marius,Stanici,Virgil,LSD,Adrian,C.Ronaldo,Korina,Dee,....si,imi pare rau ca nu-i pot enumera pe toti,am dat cateva nume la intaplare,care gandesc la modul prezentat de tine,PUTEM.In tineri ca voi sta puterea noastra si asta ma face sa sper ca intr-o buna zi ,,Romania" si ,,Roman" vor fii rostite cu respect oriunde in lume.In voi sta speranta ca epoca ,,epigonilor"ce traim acum sa apuna!
Pai, deoarece Soros a impus cuvantul "rom cu doi de r" pentru tzigan, numele de roman va fi rostit din nou cu respect atunci cand tziganii vor impune respect. In aceasta privinta eu va doresc rabdare, multa rabdare. Deja au trecut 800 de ani de cand diversi se screm sa ii aduca in randul lumii, dar n-au reusit.
Pentru ca este profund jignitor pentru mine (ca unul simplu din popor) sa imi fie confiscata prima silaba din denumirea tarii mele si a poporului din care provin, ca sa fie denumita o etnie caracterizata de o infractionalitate enorma, care ne face de ras tara in lume. Si care nu are nici o treaba, dar absolut nici o treaba, cu Roma.
Daca aveti ceva de comentat, opriti-va si ganditi-va ce scandal imens s-a iscat acum cativa ani, atunci cand fosta Republica Macedonia s-a desprins de Iugoslavia si grecii i-au obligat sa adopte o alda denumire (Former Yugoslavian Republic Of Macedonia, in speta) decat Macedonia (care era o regiune istorica din Grecia). Si, iertati-ma, dar problema nu mi se parea atat de grava ca aceast atac la adresa numelui de "roman".
Rezultatul il aveti peste tot, macar recunoasteti ca, atunci cand ajungeti in strainatate, lasati capul in jos cand spuneti ca sunteti "romani". Stigmatul tziganiei este deja aruncat peste noi, dar nimeni dintre cei cu putere de decizie nu fac nimic ca sa indrepte lucrurile.
Desigur ca ma voi trezi cu sute de acuzatii de "rasism" pentru aceste idei.
Asta este singurul lucru pe care il pot face romanii.
Probabil ca eu nu sunt roman, daca gandesc asa.
Sau probabil ca gresesc si majoritatea romanilor apreciaza faptul de a fi denumiti "tziganii Europei".