FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Inca un pas spre adevar... Adevarata fata a Timisoarei

«12»
iancu dragosh08.11.2005 06:26

faptul cafiecare club important din roamnia are un arbitru in conducere spune multe despre fotbalul romanesc. Nu i-am contestat nicodata calitatile profesionale ale domnului craciunescu, insa moaralitatea dansului este mai mult decat indoielnica.

xxxy08.11.2005 08:38
2. As dori sa-mi raspunda, cine stie, ce reprezinta acel simbol de pe fularele celor de la Poli...fara suparare, dar eu zic ca este o ZVASTICA !! Daca nu, lamuriti-ma voi ca eu nu stiu  8O

Simbolul cvucs este o zvastica stilizata

luc08.11.2005 13:37
2. As dori sa-mi raspunda, cine stie, ce reprezinta acel simbol de pe fularele celor de la Poli...fara suparare, dar eu zic ca este o ZVASTICA !! Daca nu, lamuriti-ma voi ca eu nu stiu  8O

dar va rog sa-mi spuneti care este adevarata semnificatie a szasticii?pentru ca nazistii nu au inventat acest semn....asa ca ...va rog..nu vorbiti fara sa stiti.

Motanu D08.11.2005 13:43

dar va rog sa-mi spuneti care este adevarata semnificatie a szasticii?pentru ca nazistii nu au inventat acest semn....asa ca ...va rog..nu vorbiti fara sa stiti.

Indifernt ce a reprezentat ea si indiferent cine a inventat-o, zvastica ramane un simbol mondial al nazismului. Oare cati dintre cei care o afiseaza vad in ea mai mult decat un simplu simbol al nazismului. Oare cati stiu ce a insemnat nazismul ?

Pana una alta, se pare ca suporterii lui Poli folosesc simboluri interzise de lege, lanseaza lozinci cel putin la fel de rasiste ca ale stelistilor (vezi Nicolita) si nimeni nu ia masuri...

luc08.11.2005 14:01

szaztica nu e simbolul mondial al nazismului,ci nazisti au preluat acest semn,iar despre Nicolita...una e sa-i zica doi mosi de la tribuna"ba tzigane"si una e sa pui un bannercat peluza cu"suspendatine uram ciorile".eu cred ca e o mica mare diferenta,nu?si ce masuri ai vrea sa se ia?sa ne inchida stadionul pentruun bighidiu negricios?

la Cluj nu a fost altceva decat un exces de zel al oamenilor in negru care erau mai cacati la cur ca spectatorii clujenisi sor emotionat la prima miscare a lu unu de langa gard care vroia sa-si scoata sandwichul din geanta.numa bine!

xxxy08.11.2005 14:06

Asa e mah luc ... zvastica este simbolul renasterii :roll:

Motanu D08.11.2005 14:09
szaztica nu e simbolul mondial al nazismului,ci nazisti au preluat acest semn

O fi, n-o fi, nu conteaza. Legea e lege pentru toti.

Si nu zice nimeni sa va suspende stadionul. Nu foloseste la nimic. Dar nici sa va ridice-n slavi presa.

Si ma mir ca cei 3-4 suporteri (care erau mai multi, dar fie...) de care pomenai l-au facut tzigan pe Banel de vreme ce sunteti "frati" cu rrapidistii...

luc08.11.2005 14:14

Asa e mah luc ... zvastica este simbolul renasterii :roll:

ce ai auzit si tu acolo de peste dealuri de szastica? :D
luc08.11.2005 14:15
szaztica nu e simbolul mondial al nazismului,ci nazisti au preluat acest semn

O fi, n-o fi, nu conteaza. Legea e lege pentru toti.

Si nu zice nimeni sa va suspende stadionul. Nu foloseste la nimic. Dar nici sa va ridice-n slavi presa.

Si ma mir ca cei 3-4 suporteri (care erau mai multi, dar fie...) de care pomenai l-au facut tzigan pe Banel de vreme ce sunteti "frati" cu rrapidistii...

pai daca-i tzigan ce vroiai sa-i zica oamenii "neamtule"?

Motanu D08.11.2005 14:32

Nu. Trebuiau sa-i zica frate ! :twisted:

SSK08.11.2005 15:14

:lol: :lol: :lol:

luc08.11.2005 21:59

nu vreau sa par needucat dar mai bine m-as face frate cu un tzigan decat sa stau cu oi la masa(fara suparare :roll: )si sa am colegi de galerie niste catele
reddog11.11.2005 15:46

??????

Eu nu prea am priceput nimic din chestia asta postata de tine... Adica stelisti si dinamoviste? :roll:

Motanu D11.11.2005 15:49

Adica mai bine tzigan decat Stelist sau dinamovist. Ma rog, ficare cu gusturile sale...

reddog11.11.2005 16:10

Eu nu am inteles cu cine voteaza Luc... :roll:

Motanu D11.11.2005 16:14
Eu nu am inteles cu cine voteaza Luc... :roll:

Cu Poli T. :D

reddog11.11.2005 16:30

Aha...acum are logica. Infratirea lor imaginara cu Rapidul. De parca la aia le-a pasat de ei.

PS: Auzi si tu: "turma" si "catele". Adevarul e ca o "turma" mai mare ca la Timisoara nu am vazut. Acolo troneaza spiritul de turma...

Motanu D11.11.2005 16:34

PS: Auzi si tu: "turma" si "catele". Adevarul e ca o "turma" mai mare ca la Timisoara nu am vazut. Acolo troneaza spiritul de turma...

Pai tu stii mai bine cum e la Timisoara...

Altfel galeria Timisoarei m-a impresionat la 1-8. Acum nu ma impresioneaza cu nimic. Sunt si ei acolo. Atat.

reddog11.11.2005 16:48

Asta a fost de fatada sa se scoata in fata tarii dupa prestatia lor ciudata si mediocra. Sa-i fi vazut declarand la cald, asa intre ei...Ii cunosc personal pe unii polisti mai vechi si stiu cam ce cred.

luc11.11.2005 22:48
Asta a fost de fatada sa se scoata in fata tarii dupa prestatia lor ciudata si mediocra. Sa-i fi vazut declarand la cald, asa intre ei...Ii cunosc personal pe unii polisti mai vechi si stiu cam ce cred.

lumineaza-ne!sper ca polistii aia vechi sa aiba peste 15 ani,bun? :wink:

reddog16.11.2005 17:17

Chiar nu am nici un chef sa te lamuresc pe tine. Au intr-adevar peste 15 ani decat tine, de asta poti sa fii sigur. Si ii duce mai mult decat pe tine oricum.

luc17.11.2005 14:17

bun te cred..cu toate ca dupa modalitatea de a scrie tu nu pari sa fi facut cele 8 clase obligatorii

"Au intr-adevar peste 15 ani decat tine"-ce-i asta?

"Si ii duce mai mult decat pe tine oricum."-si asta?

EXPLICATE OMULE!ca io nu scriu atat de rau in nici una din limbile pe care le stiu,sau tu nu esti roman?

reddog19.11.2005 21:24

Pe cate forumuri scriu eu cam unul dupa altul, nu prea mai apuc sa mai si verific ceea ce scriu. Mai scriu si eu gresit, ca si multi altii de pe aici. Lasa ca important e ca intelegi tu. Si nu ma fa sa iti caut si eu greselile de exprimare sau de scriere...Pe viitor vezi-ti de Poli sau Steaua (sau cine vrei tu) si nu te mai baga in seama cu unul cu nici 8 clase. La revedere.

luc19.11.2005 22:42
Pe cate forumuri scriu eu cam unul dupa altul, nu prea mai apuc sa mai si verific ceea ce scriu. Mai scriu si eu gresit, ca si multi altii de pe aici. Lasa ca important e ca intelegi tu. Si nu ma fa sa iti caut si eu greselile de exprimare sau de scriere...Pe viitor vezi-ti de Poli sau Steaua (sau cine vrei tu) si nu te mai baga in seama cu unul cu nici 8 clase. La revedere.

ha!ha! te-ai suparat?eu nu m-am legat de greselile tale de ortografie,ci de faptul ca "vorbesti mult si nu zici nimic".esti pe linga de tot,vezi-ti de jucarii si nu ne mai obosi cu aberatiile tale(doamne ajuta ca nu intri si pe forum la Poli!).La revedere!Drum bun!Dinamo o luat-o iar in freza? :twisted:

reddog20.11.2005 00:15

Auzi Luc, daca nu ma numesc "reddog" pe forumul lui Poli, inseamna ca nu sunt si acolo? Chiar crezi ca as pierde anumite dueluri verbale cu unii care stiu sa "vorbeasca" pe acolo? Ma mira faptul ca nu mi-ai depistat stilul de "8 clase neterminate", intelectualule!

Pana una alta nu stiu care se baga in seama cu care, dar din partea mea, iti dau IGNORE!

PS: Daca ma suparam, iti primeai un pm pe masura "glumitelor" tale...Chiar ma amuza chestia asta cu "8 clase"...Dar sa stii ca eu am doar 7 la activ (peste tine probabil si nu neaparat la scoala).

«12»