Ce a zis Lacatus la conferinta de presa:
Douã șuturi pe poartã ale celor de la Pandurii au fost goluri. Trebuie sã ne schimbãm atitudinea și sã scoatem maximum din ocaziile pe care le vom avea. Jucãtorii sînt afectați de situația patronului, dar nu din cauza asta am pierdut noi azi. Cine a greșit primul a pierdut. Nu putem spune cã am tratat de sus adversarul, ci mai degrabã am avut o zi nefastã. Am avut cîteva situații bune de a marca, dar nu ne-a ieșit. Nu am vãzut faza golului doi prea bine ca sã știu dacã a fost de vinã Zapata, nu trebuie sã-l scoatem țap ispãșitor. Este problema mea sã vãd cine a fost vinovat, nu presa sau altcineva
La sfârșitul primei reprize, forțele de ordine au evacuat cinci suporteri ai echipei Steaua, dupã ce aceștia au avut o altercație cu câțiva fani ai echipei Pandurii Târgu Jiu de la tribuna I.
La câteva ore dupã încheierea partidei, aproximativ 100 de suporteri ai Stelei au încercat sã intre în hotelul unde erau cazați favoriții lor, pentru a le cere socotealã.
Aceștia au scandat "Mergem peste tot cu voi, voi vã bateți joc de noi!", "Mercenarii!" și "Rușine sã vã fie!".