FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii - Steaua: 2 - 0 (1 - 0)

«12347»
bobelu8107.04.2009 21:11
La-ca-tus! La-ca-tus!

Are fixuri omul! Banel, Lovin, Baciu, Litu! I-a terminat pe Bicfalvi, Ochirosii, Tudose!

Mai stie cineva ca la UTA a avut 11 meciuri fara victorie???

Acum da vina pe atitudinea jucatorilor!

P. Marin dupa meciul cu Bistrita:" Am simtit lipsa lui Gigi Becali, el stia sa ne motiveze!" Lacatus nu motiveaza si nu antreneaza! Lacatus nici macar nu are habar ce se intampla! E un tare-n gura si crede ca stie fotbal! Cea mai trista zi din viata mea de stelist a fost acum in iarna cand am aflat ca a revenit Lacatus! Am prevazut de inainte de retur ca ne vom bate la locurile 10-12! Sa speram ca Lacatus, Maestrul, nu ne va duce la retrogradare! Am si spus ca macar de un lucru sunt multumit: Dupa ce va baga Steaua in rahat, macar nu va mai fi antrenor niciodata! Bine ca scapam de aerele de antrenor ale unei nulitati in materie de antrenorat!

Istoria va retine antrenorul care va duce Steaua la cea mai slaba clasare din istorie: Marius Lacatus! Nu va retine ca Analfabetul era conducator!

E bine ca vor veni "stelistii adevarati", aia din peluze, care-l vor injura pe Gigi (nu am nimic impotriva), dar vor striga: LA-CA-TUS! LA-CA-TUS! Adica vor fi lingai, exact ce a fost si este Lacatus, Maestrul, pentru Gigi! Sa nu uitam cum a intrat plangand la OTV, cand se spunea ca vinde Gigi si sa-i spuna sa nu cumva sa vanda!

Acei suporteri care i-ai trecut in ghilimele din peluze traiesc pentru Steaua prietene si suferim in ce hal a fost becalizata echipa.

1on07.04.2009 21:12

N-am vãzut meciul, da' am o presimțire cum cã la meciul cu Farul, cel târziu la cel cu CFR, o sã se audã "Demisia!". Iar asta din gurile care au strigat și "Steaua! Steaua!" spre sfârșitul meciului cu Bistrița (una peste alta, nu cred cã ar fi un lucru rãu în condițiile actuale).

ªi nu va fi decât vina lui Lãcãtuș. Nu a lui jj, nu a peluzelor, nici a tribunelor. Cã nimeni nu l-a obligat sã se întoarcã, sã-l pupe pe cel ce la scuipat.

Asta în cazul în care nu și-o va da el înainte.

@Adrian:

Apreciez faptul cã te exprimi diferit în articole, fațã de postãri. :yes:

grizzly07.04.2009 21:15

este absolut imposibil sa vezi ca ai o echipa varza si sa insisti cu ea. de aia ii si doare in spate pe jucatori de Steaua. oricat de penibil joaca, tot titulari raman. a zis bine mai devreme un user, asta nu e Steaua, n-avem ce incuraja aici. cu doar 2 profesionisti in tot clubul nu se poate face nimic.

cristian01407.04.2009 21:17

Am si eu o curiozitate. Galeria Stelei a fost prezenta azi la meci ?

dragos_drlsteaua07.04.2009 21:18

Eu zic ca baietii au vrut sa fie intr-atat de solidari cu durerea patronului LOR, incat au zis sa acapareze toate injuraturile de la meciul urmator de pe tern propriu, facandu-i astfel lu' ''nea Gigi'' o bucurie de sarbatori! Bravo baieti, ati reusit! Tot asa!

Astristul07.04.2009 21:22

Lacatus ar trebui sa-si dea demisia din bun-simt, dar ma indoiesc ca se va intampla asa ceva ... cel putin pana nu iese ciobanul de la mititica .... :|

forzateaua

costel stelistu07.04.2009 21:23

ba fratilor fara begali e greu. asa cum era el dar ii mai motiva cumva. dar Lacatus cu tot respectu ar trebui sa-si dea demisia. pacat ce s-a intamplat

xDaJACKALx07.04.2009 21:37

Bine ca nu mai e Petrolu in Liga I sa ne dea sacul cu goluri

slbtz07.04.2009 21:37

Se vede ca antrenorul adevarat e la inchisoare. Daca si "marele" antrenor Jiji e mai bun ca Laca...ce mai poate fi spus...

CoZzMy2407.04.2009 21:38

Ce Dreaq sa mai facem ???? parerea mea ca unii dintre acesti jukatorii sunt foarte valorosi ... DAR NU ARE CINE SA II PREGATEASCA ... CLAR ... IMI PARE RAU DE Lacatus ... DAR NU ESTE ANTRENOR .... a fost mare jucator ..... DAR CA ANTRENOR NU A FACUT NIMIK .... sa nu uitam ca el a retrogradato pe FC Brasov .... acum cativa ani ....... mai tineti minte ce zicea unul dintre oficialii lui Sevilla acum catva timp ??? " Unde este Ochirosii ??? un jucator foarte bun .... a fost in vederile noastre .... E la Buzau ???? :O " , Ionescu ..un jucator care era vazut ca un jucator de viitor .. Szekely ??? e un jucator prea tehnic ..... daca l-ar vinde Gigi pe Szekely la Dinamo ...... probabil unii dintre noi am zice .. - lasal ... nu facea nimik ... era prost - .... dar poate ne dadea niste goluri dalea de ne facea de ras ...... Ce a facut Becali cu ADEVARATII ATACANTI ??? Habibou , Pepe Moreno ???? sau Mendoza ... ii era greu sa ii dea un salariu putin mai mare ca a lu Mirel .....ESTE ORIBIL .... MIE GREATA SA MA MAI UIT LA UN MECI AL Stelei .... si am doar 16 ani ..... Sper sa promoveze Steaua II in B ... sa am la ce sa ma uit si io acolo ........ Vlad Rusu e de 10 X mai bun decat Kapetanos (acela in care constam noi in fiecare final de meci) , Alexandru Lazar ... il stiu pe baiatul asta ..... sta in acelasi cartier cu mine .... are niste pase ..... si mi se pare una dintre sperantele Romaniei .... Lacatus E DEGEABA ANTRENOR ..... :ce_oameni::ce_oameni::ce_oameni::thumbdown:

puricele07.04.2009 21:40
ba fratilor fara begali e greu. asa cum era el dar ii mai motiva cumva. dar Lacatus cu tot respectu ar trebui sa-si dea demisia. pacat ce s-a intamplat

Cred ca glumesti daca nu, dute la Becali trimite-i niste chifle cu prastia dupa care dute la WC baga-ti capul in buda si trage apa

CoZzMy2407.04.2009 21:41
..macar de-am bate Dinamo,rapid,CFR,Craiova in Ghencea ..oricum,un lucru e sigur,Europa nu o prindem,mai bine,MULT mai bine ! 

Ce dreaq sa batem ???? ne bat toti in Ghencea la cum jukam ..... NU AVEM ANTRENOR ... clar .... Unii jucatori sunt foarte buni ... dar nu are cine sa ii pregateasca

Latin_snake07.04.2009 21:43

am ajuns rau de tot, nu-mi imaginam asta niciodata. Cu Laca antrenor nu avem sanse (a fost eliminat de doua ori anul trecut in cupa, odata de virusii verzi - SANATATEA Cluj - din Liga a III-a) si anul asta de Sportul. Demisia de onoare macar, dar se pare ca este din acelasi aluat ca si piTZURCA. 

puricele07.04.2009 21:49

Dragi suporteri la ora asta avem si noi in sfarsit un obiectiv :evitarea retrogradarii ca multe puncte

nu sunt in jos mai ales cand ma gandesc cu ce echipe m-ai avem de jucat.

Lasand gluma la o parte am ajuns foarte rau,motivele nu are rost sa le insir pentru ca stim cu totii care sunt.

dr.adrian907.04.2009 21:50

VIVA LA REVOLUTION

dalexandru2007.04.2009 21:55

cred ca Becali a vazut valoarea lui Lacatus si a prevazut ceea ce se intampla. prima data cand a plecat Lacatus, a plecat rusinos iar ciobanul a fost injurat . probabil a fost un exercitiu de imagine de-al lui cand l-a adus inapoi, sa arate lumii ca desi rau cu Gigi dar fara el se alege praful de tot si de-aia il lasa in continuare pe Lacatus, sa-i cerem noi capul iar el sa iasa impacat:"am facut ca voi, l-am adus pe Lacatus si uite ce a facut... daca faceam ca mine era mai bine..." in ultima vreme a tot fost injurat si el in loc sa taie si sa spanzure cum obisnuia, arata ca il sustine pe Lacatus,spune ca nu se baga si ca nu e vina lui (si cred asta pentru ca la cum antreneaza Lacatus nici nu e nevoie sa se mai bage si Gigi)...parca si-a schimbat parul de cand cu Lacatus... alti antrenori parca au plecat pentru mult mai putin si cu mult scandal, Lacatus parca nu-l poate enerva cum o faceau altii desi se vede clar ca e mult mai slab decat predecesorii lui, sau poate mi se pare mie...

liviuiuliana07.04.2009 21:56
Am si eu o curiozitate. Galeria Stelei a fost prezenta azi la meci ?

Nu a fost atata timp cat Becali e in arest galeria Stelei nu mai are ce face la meciuri.E toata aici pe forum si se dau mare cu scandari anti Becali. Si din cate am inteles forteaza intrarea in hotel peste jucatori.Sunteti penibili . Adevaratii suporteri ai Stelei unde sunt? Ne luam dupa caini si javre. Rusine sa va fie . Din cauza asta e echipa asa cum e .Cand e mai mare nevoie de suporteri ei scandeaza anti Becali . Sa ma fie rusine . Nici nu stiti sa va stergeti la posterior si vorbiti de Steaua . Halal suporteri . Parca acum vrety demisia lu Lacatus . Si cine sa vina in locul lui ? Mustata sau Jean Pavel . Sa nu va mai aud comentand despre Steaua . Acum cand are Steaua mare nevoie de voi veniti la stadion la meciul cu Farul . Dar veniti doar cei care chiar vor sa incurajeze echipa . Ceilalti care aveti ceva cu Becali mergeti in fata la Directia de Cercetari Penale si injurati-l nu mai veniti pe stadion . Si un lucru va mai spun : lasati Demisia acasa nu o duce-ti cu voi la stadion . Acum ori niciodata sa fim toti fani Steaua si nu fani Becali sau anti Becali . Numa bine ii faceti daca strigati contra lui . Vreau o minune in 11 meciuri si sa fim acolo sus . De ce nu in frunte dar e greu cu asa suporteri , sa nu mai zic de jucatori.

Forza Steaua . SA RENASTI CA PASAREA PHOENIX

Un stelist adevarat

fiara707.04.2009 21:58

Ma uit la inregistrarea Villareal - Arsenal si in spatele portii din stanga, langa bannerul cu Inferno Amarillo se vede un steag cu Steaua.

Si inca o chestie interesanta, aia au un jucator Capdevila si noi avem unu mic si negru, care alearga mult si fara folos, Capdep*la.

Astristul07.04.2009 21:58
Bine ca nu mai e Petrolu in Liga I sa ne dea sacul cu goluri

Asta se intampla cu mult timp in urma. Chiar si acum e greu sa dai "sacul" de goluri. Macar in Ghencea zic eu.

forzateaua

Alin B.07.04.2009 22:01

Imi pare rau ca Lacatus chiar nu-si da seama ca e penibil. Ba e dezamagit de atitudinea jucatorilor, ba i se plange lu Gigi : "nu respecta ce facem la antrenamente. " Da el o fi vreodata vinovat !?

P.S. Mariu Lacatus: " Cine da in Gigi, da in Steaua si in mine "

xray_rom07.04.2009 22:03

Voiam sa spun si eu ceva de meci, dar scarba imi inhiba pana si tastele ...

Asa ca voi abera un ... film:

Ciobanul e la racoare. Urmeza Lacatus la "injuraturi" si dupa ce o sa plece ... ramane echipa.

Va intra la "bataie" pana va pleca si ea. Huiduita, neplatita si libera de contract.

Vom face cheta pentru o echipa noua si un antrenor.

In sfarsit! Vom ramane doar noi si placerea de a ne injura reciproc, ca deh ... noi am luat echipa si antrenorul.

anti gigi07.04.2009 22:04
Nu a fost atata timp cat Becali e in arest galeria Stelei nu mai are ce face la meciuri.E toata aici pe forum si se dau mare cu scandari anti Becali. Si din cate am inteles forteaza intrarea in hotel peste jucatori.Sunteti penibili . Adevaratii suporteri ai Stelei unde sunt? Ne luam dupa caini si javre. Rusine sa va fie . Din cauza asta e echipa asa cum e .Cand e mai mare nevoie de suporteri ei scandeaza anti Becali . Sa ma fie rusine . Nici nu stiti sa va stergeti la posterior si vorbiti de Steaua . Halal suporteri . Parca acum vrety demisia lu Lacatus . Si cine sa vina in locul lui ? Mustata sau Jean Pavel . Sa nu va mai aud comentand despre Steaua . Acum cand are Steaua mare nevoie de voi veniti la stadion la meciul cu Farul . Dar veniti doar cei care chiar vor sa incurajeze echipa . Ceilalti care aveti ceva cu Becali mergeti in fata la Directia de Cercetari Penale si injurati-l nu mai veniti pe stadion . Si un lucru va mai spun : lasati Demisia acasa nu o duce-ti cu voi la stadion . Acum ori niciodata sa fim toti fani Steaua si nu fani Becali sau anti Becali . Numa bine ii faceti daca strigati contra lui . Vreau o minune in 11 meciuri si sa fim acolo sus . De ce nu in frunte dar e greu cu asa suporteri , sa nu mai zic de jucatori.

Un stelist adevarat

dar tu draga oaie becalista de ce nu te ai dus,de ce cei catine nu au fost?......si ca sa-ti raspund la intrebare,cei care au putut sau dus....asa ca mai bine taci

dalexandru2007.04.2009 22:07

Un stelist adevarat

cand ai ceva bolnav in tine, te operezi nu bati din palme pana o sa mori in speranta ca poate poate se schimba ceva, nici Dumnezeu nu te ajuta daca nu faci nimic spre a merita asta... a striga campionii unei echipe care nu a mai batut de 7 luni in deplasare te face suporter adevarat? din ce sa renasti? Becali a luat bici si a facut din el rahat, din rahat ies muste nu pasarele phoenix sau nu mai stiu ce aratare... uita-te la echipele din afara: nu merge o piesa, o schimba, nu bat din palme cu ochii inchisi visand.

sevilla07.04.2009 22:11

Daca nu-l arastau pe Becali mai speram ca Steaua sa ajunga pe un loc de CL,asa fara Becali...Mare pacat ca a fost arestat acest om

barbubobby07.04.2009 22:20
Daca nu-l arastau pe Becali mai speram ca Steaua sa ajunga pe un loc de CL,asa fara Becali...Mare pacat ca a fost arestat acest om

Asa e domne'... ce bine mergea echipa acum 10 zile cand era Gigi liber.

«12347»