La-ca-tus! La-ca-tus!
Are fixuri omul! Banel, Lovin, Baciu, Litu! I-a terminat pe Bicfalvi, Ochirosii, Tudose!
Mai stie cineva ca la UTA a avut 11 meciuri fara victorie???
Acum da vina pe atitudinea jucatorilor!
P. Marin dupa meciul cu Bistrita:" Am simtit lipsa lui Gigi Becali, el stia sa ne motiveze!" Lacatus nu motiveaza si nu antreneaza! Lacatus nici macar nu are habar ce se intampla! E un tare-n gura si crede ca stie fotbal! Cea mai trista zi din viata mea de stelist a fost acum in iarna cand am aflat ca a revenit Lacatus! Am prevazut de inainte de retur ca ne vom bate la locurile 10-12! Sa speram ca Lacatus, Maestrul, nu ne va duce la retrogradare! Am si spus ca macar de un lucru sunt multumit: Dupa ce va baga Steaua in rahat, macar nu va mai fi antrenor niciodata! Bine ca scapam de aerele de antrenor ale unei nulitati in materie de antrenorat!
Istoria va retine antrenorul care va duce Steaua la cea mai slaba clasare din istorie: Marius Lacatus! Nu va retine ca Analfabetul era conducator!
E bine ca vor veni "stelistii adevarati", aia din peluze, care-l vor injura pe Gigi (nu am nimic impotriva), dar vor striga: LA-CA-TUS! LA-CA-TUS! Adica vor fi lingai, exact ce a fost si este Lacatus, Maestrul, pentru Gigi! Sa nu uitam cum a intrat plangand la OTV, cand se spunea ca vinde Gigi si sa-i spuna sa nu cumva sa vanda!
Acei suporteri care i-ai trecut in ghilimele din peluze traiesc pentru Steaua prietene si suferim in ce hal a fost becalizata echipa.