FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

In Atentia AISS !

«123»
andyro08.04.2009 13:21

Prietene, iti mai recomand (inca o data) sa te opresti din spumegat toate aberatiile si frustrarile tale existentiale despre Jean Pavel si autostrazi.

Tot acest context in care amesteci o gramatica precara, bani, drogati, galerie, autostrazi, messenger si ce ai mai visat tu asta noapte, intr-un stil demn de idolul tau becaliot e doar dovada unei personalitati lipsite de realizari care are ca singura ocupatie carcoteala. Cu alte cuvinte, hai sa spun eu multe ca poate ceva ramane in cap celor care citesc, chiar daca n-am nici o logica sau dovezi.

Da, indemnam oamenii sa doneze cei 2%. Ai idee cat inseamna acel 2% ? Sub 10 RON la un salariu decent. A ajuns statul sa construiasca strazi si spitale, si nu poate pentru ca niste oameni dau 10 RON la o organizatie non-guvernamentala. Apropo, daca tot ne obtinem fondurile din 2%, ai idee cat a costat "O mare de steaguri" ? Undeva pe la 80 de milioane. Fa tu calculele mai departe.

Apropo, asociatia TA in ce apartament isi are sediul ? (sau daca intrebarea e prea subtila, TU ai incercat sa faci ceva inainte de a arunca cu noroi in cei care chiar fac ceva ?)

noname08.04.2009 13:27

Eh cum sa se intalneasca ma cu voi, e mai frumos anonimatul. Poti avea un ton ridicat, poti sa jignesti... SAMM , multumim oricum! Esti tolerat pe site, in ciuda incalcarilor repetate ale regulamentului, pentru ca faci un mare bine... Reprezinti exact oamenii care au fost adusi la meci cu autocarul.

Lamuriri: Comunicatul (ca de altfel orice comunicat) este scris in urma unor discutii avute cu membri AISS interesati. In urma discutiilor s-a constat ca asta este parerea majoritara deci va face obiectul comunicatului. E atat de simplu. Nu conteaza din pixul cui a curs cerneala, intelegi?

Nu inteleg de ce tot intrebi in ce apartament isi are sediul asociatia. Majoritatea asociatiilor/firmelor/immurilor au sediul intr-un apartament. Doar prin filme sau poate in occident sediul firmelor este o cladire proprie sau in cel mai bun caz intr-o cladire "de birouri".

Cat despre banii cheltuiti de Asociatie, te invit sa ne faci trafic pe www.AISS.ro , de unde poti vedea pe ce s-au dus banii stransi din cotizatiile membrilor (ale tuturor membrilor, incluzand aici presedinte, consiliu, tot).

Pe tine chiar te roade ideea ca nu avem nevoie de banii clubului... Si ca nu suntem manjiti cu acesti bani? De unde si afirmatia cum ca "nu am fi recunoscuti de club". Pai le-a cerut cineva sa ne recunoasca?

LDS08.04.2009 13:34
ai depasit limita bunului simt, tu esti autorul comunicatului sa inteleg

spre deosebire de voi eu n-am trimis un comunicat la presa cu greseli gramaticale evidente, chiar daca am scris in stil messenger cum zici tu

nu m-am referit generic la membrii AISS ca fiind betivi sau drogati, nicidecum, m-am referit doar la desteptii care au compus comunicatul cu pricina, lipsit de respect, necivilizat, fara bun simt

nu e problema, in loc sa vedeti fondul problemei, va legati de maruntisuri cum ca am scris eu in stil messenger

nu stiu la ce turma te referi, oricum tre sa recunosc ca tu mai ales dar si inca 2-3 care tot imi combat jignitor ideile sunteti cei mai stelisti, cei mai destepti, cei mai frumosi

ca si cum daca esti membru AISS esti deodata mai bun, sau mai important, sau mai cunoscut

Nu sunt eu autorul comunicatului, așa cum nu sunt nici membru AISS. Am vrut sã fiu, da' m-au gãsit la analizele medicale cu scabie și nu m-au primit.

Tot ce ți-am recomandat e ca atunci când vrei sã combați o greșealã gramaticalã, sã folosești scrisul cu sedilã, sã poatã fi iluminat tot omu' de adevãrul zicerelor tale. În rest, n-am nicio treabã, sunt opiniile tale, le poți exprima liber și nevãtãmat, în limbajul și scriitura pe care dorești sã ți le asumi...

SAMM08.04.2009 14:06

regret ca n-am rezistat impulsului de a comenta acel comunicat stupid si in exprimare dar si in sens citit pe alt site, mi s-a parut scandalos si am vrut sa vad care e opinia altor stelisti

bafta la jigniri, dati ban celor care zic ceva rau de AISS, dati ban celor care nu-l injura pe Becali, in fond nu sunt stelisti astia care fac asa

PS

sondajul de pe site e elocvent, 67% dintre respondenti cred ca gb nu merita sa fie incarcerat, sa intelegem ca cei 67% nu sunt stelisti, ce minte creata au unii

andyro08.04.2009 14:09

Pai cred ca ai vazut-o.

Foarte corect, facem parte din clase sociale extrem de diferite.

carminastan08.04.2009 14:17

Eu v-as ruga asa, sa incetati cu jignirile, Cu totii. Nu o sa rezolvam niciodata nimic pe aceasta cale. Haideti sa incercam sa lamurim anumite aspecte legate de AISS daca e cazul, altfel, aprecierile personale despre unii sau altii sa ni le pastram. Se poate?

Marius08.04.2009 14:50

Mai Samm,

Nu ti se pare putin ciudat faotul ca ai aparut pe acest site imediat dupa meciul cu Bistrita, dupa ce idolul de pe maibac a fost contestat in ciuda tiganilor adusi in Ghencea pentru a-i spori capitalul de imagine?

Nu ti pare putin ciudat ca ataci AISS, o organizatie care a facut pentru suporterii Stelei ce nu va face zeul Gigi in 5 vieti, cu argumente aproximative?

Am sa-ti spun ce mi se pare mie ciudat mai Samm, faptul ca pana acum ti s-a permis sa jignesti cu o nesimtire demna de Zabrauti, fara a fi sanctionat asa cum trebuie. Dar acest lucru nu va merge la infinit.

SAMM08.04.2009 14:55
Mai Samm,

Nu ti se pare putin ciudat faotul ca ai aparut pe acest site imediat dupa meciul cu Bistrita, dupa ce idolul de pe maibac a fost contestat in ciuda tiganilor adusi in Ghencea pentru a-i spori capitalul de imagine?

Nu ti pare putin ciudat ca ataci AISS, o organizatie care a facut pentru suporterii Stelei ce nu va face zeul Gigi in 5 vieti, cu argumente aproximative?

Am sa-ti spun ce mi se pare mie ciudat mai Samm, faptul ca pana acum ti s-a permis sa jignesti cu o nesimtire demna de Zabrauti, fara a fi sanctionat asa cum trebuie. Dar acest lucru nu va merge la infinit.

afla ca sunt inscris de prin 2004 pe acest site, inainte sa se treaca la noul format cred ca aveam cateva mii de postari pe forum aici, numarul s-a resetat la zero insa

asadar afirmatiile tale sunt complet lipsite de sens si de adevar la fel ca celelalte

evident nu ma asteptam ca vreun membru AISS sa recunoasca greseala acelui comunicat si ofensele aduse marii majoritati a iubitorilor echipei Steaua

Marius08.04.2009 15:00

Afirmatiile mele sunt perfect adevarate. Ai un post in luna noiembrie 2008, dupa care ai aparut subit acum, cand idolul din zabrauti a primit ceea ce merita.

Incepand cu meciul de la Bistrita ai vreo 20 de posturi, in care jignesti AISS si membrii ei. Nu ti se pare asa, doar putin, batator la ochi?

Daca vrei sa stii ceva despre AISS, poti intreba linistit. Despre atitudinea Asociatiei in legatura cu Becali, ti s-a mai spus.

Vrei sa afli ceva concret despre AISS sau vrei pur si simplu sa ne jignesti?

noname_fu08.04.2009 15:06
1. Exista undeva numele membrilor principali ai acestei asociatii ??? fondatori, cu putere de decizie, etc

2. Are asociatia personalitate juridica ????

3. Care sunt beneficiile in cazul unor contributii materiale considerabile in favoarea asociatiei

Asta este primul post facut de acest SAMM pe site, post aparut imediat dupa problemele pe care le-a avut finantatorul anul trecut, in retur (16 iulie 2007).

SAMM08.04.2009 15:09
Afirmatiile mele sunt perfect adevarate. Ai un post in luna noiembrie 2008, dupa care ai aparut subit acum, cand idolul din zabrauti a primit ceea ce merita.

Incepand cu meciul de la Bistrita ai vreo 20 de posturi, in care jignesti AISS si membrii ei. Nu ti se pare asa, doar putin, batator la ochi?

Daca vrei sa stii ceva despre AISS, poti intreba linistit. Despre atitudinea Asociatiei in legatura cu Becali, ti s-a mai spus.

Vrei sa afli ceva concret despre AISS sau vrei pur si simplu sa ne jignesti?

verifica si cate posturi am intre 2004 si 2006, ca sa nu mai vorbesti de lucruri subite

n-am jignit membrii AISS, in colimator au fost doar cei care m-au jignit pe mine, pe toti prietenii mei stelisti care am stat sambata la tribuna 1 si pe ceilalti stelisti din Romania prin acel comunicat mizerabil

nu ne-a adus Becali si nici nu suntem membri png sau de la vadu rosca, suntem stelisti de zeci de ani, dar nu putem sa calcam un picioare un om care deja a fost abuzat mult mai mult decat era cazul, pedepsit mult mai mult decat gresise, in tot acest timp cei 3 borfasi sunt liberi, nu cumva sunt cei care au scris comunicatul

noname_fu08.04.2009 15:10

De ce vorbesti la plural? Care "noi" , care "suntem"? Ca doar tu postezi frenetic aici...

SAMM08.04.2009 15:11
Asta este primul post facut de acest SAMM pe site, post aparut imediat dupa problemele pe care le-a avut finantatorul anul trecut, in retur (16 iulie 2007).

asta a fost tot postul

aici doream sa ma inscriu in asociatie, de aia intrebam

esti ridicol, dar merci ca mi-ai dat o mana de ajutor, spre greseala mea chiar am vrut sa ma inscriu in aceasta asociatie, 2% din venitul meu ar fi fost ceva, dar e bine ca n-am facut aceasta greseala

Bodanel08.04.2009 15:15

@SAMM

La urmatoarea jignire ai ban. Ti s-a tolerat prea mult tocmai ca sa nu te plangi de cenzura. Critica intr-un mod civilizat. Daca nu poti lasa-ne.

SAMM08.04.2009 15:24
@SAMM

La urmatoarea jignire ai ban. Ti s-a tolerat prea mult tocmai ca sa nu te plangi de cenzura. Critica intr-un mod civilizat. Daca nu poti lasa-ne.

scuze pt offtpic

doar la mine se aplica amenintarea asta, hai ca vin maine ma inscriu in AISS sa pot jigni cat vreau si sa nu imi dea nimeni avertisement aici

puyol08.04.2009 15:28

SAMM,

-aia nu e greseala gramaticala... :). Incearca sa pronunti propozitia eliminand "toate" => "Aceste persoane au fost si cele care au dat tonul...". Nici asa nu e corect?

-ciudat sau nu, AISS are nevoie si de surse de finantare si poate unii suporteri nu isi permit sau nu vor sa dea 10 ron pe luna, dar daca vor, pot da Asociatiei acei bani. E pe sistemul (hmm,iti suna sintagma "pe sistem"? banuiesc ca te reprezinta :) ): "daca vrei,dai... daca nu,nu dai". Tu fa-ti datoria de cetatean model si directioneaza acei 2% catre stat.

-cei vizati de articol nu sunt cei care nu-l injurau pe interlop,dar sunt vizati cei care au strigat pro-cioban si anti-peluza, dupa cum bine se observa daca il citesti cu atentie. Personal, pun sub indoiala si stelismul celor care sunt "neutri",dar asta e alta poveste.

-daca pt tine faptul ca privezi de libertate niste cetateni,fie ei si hoti, ti se pare ceva normal, atunci e clar.

SAMM08.04.2009 15:33

la fel de cetatean e si Becali, cat timp nici el nu e condamnat

nu a strigat nimeni pro-Becali sambata, cel putin eu n-am auzit, a ca au avut unii tricouri sau bannere asta e altceva

@puyol

corect era ori sa pui "Tot" ori sa scoti "si"

stai ca vine acum kungfu no_name verifica dexul si cine stie ce perla mai scoate, e ca si cum unul care nu stie sa scrie vrea sa invete teoria cuantica in cazul lui

puyol08.04.2009 15:45

pai da... Becali a fost retinut legal,pe cand hotii au fost "retinuti" ilegal.

E asa mare diferenta intre cei care ar striga pro-Gigi si cei care au tricouri cu free Gigi? Ok,poate nu au strigat, poate au facut-o la nivel personal, ca deh, e prea geu sa se organizeze si sa cante in cor. Ideea cred ca ai prins-o.

intreaba un profesor de romana,ceva... aia SIGUR nu e greseala gramaticala :)

SAMM08.04.2009 15:49
pai da... Becali a fost retinut legal,pe cand hotii au fost "retinuti" ilegal

intreaba un profesor de romana,ceva... aia SIGUR nu e greseala gramaticala :)

a fost retinut legal, dar pana e condamnat exista prezumtia de nevinovatie, diferenta e ca el e la mititica si infractorii aia 3 sunt liberi si chiar acum fura o masina, poate chiar a unui no_name desi nu cred ca se baga aia la o dacie 1300 din 1980, sau poate chiar a mea, poate a ta, poate a unui prieten de-al tau

gg la puscarie sau nepuscarie pt Steaua tot una e, ba mai mult inclin sa cred ca faptul ca e foarte speriat acum il face sa stea mult mai mult timp agatat de echipa

fondul problemei e mult mai vast, abuzul s-a produs deoarece basescu risca sa fie descoperit cu toate magariile facute, vanzarea flotei ar fi fost doar o gluma pe langa ce se putea descoperi, asta e de fapt motivul

noname_fu08.04.2009 15:53
SAMM(citat): Verbul a persista este impersonal deci eu care sunt persoana nu pot persista
puyol08.04.2009 16:48

in comunicatul AISS nu se spune nimic despre cei 3 hoti... si crede-ma,orice persoana cu ff putina minte ar vrea ca acei 3 sa fie dupa gratii.

dar tu uiti 2 aspecte:

1- AISS n-are treaba cu cei 3 tigai, de altfel,daca ar avea,ar fi trebuit sa aiba cu toate miile de interlopi din tara asta, ceea ce nu e menirea AISS-ului.

2- Becali nu e la puscarie, inca nu i s-a dat sentinta. E in arest,arest preventiv, nu stiu exact termenul.etc etc. Si nu degeaba,ci pt ca Becali e un pericol public.

ca parere personala, sunt 100% sigur ca e o comanda politica. Nu degeaba au trecut 2 luni de atunci. Asta nu inseamna ca e un abuz ce i s-a intamplat. E simplu: Becali a dat ordinul si cu asta basta. :)

ADRIAN PACURAR08.04.2009 18:40
scuze pt offtpic

doar la mine se aplica amenintarea asta, hai ca vin maine ma inscriu in AISS sa pot jigni cat vreau si sa nu imi dea nimeni avertisement aici

Ma plictisesti...

godsaveultras08.04.2009 23:17

bai tu esti prea cult/a pentru noi si analitic/a! mai du-te draq si lasa-ne..ai ars-o cu greseli gramaticale,dupa cu acel comunicat,dupa cu jigniri si ca te simti persecutat/a, ca membrii AISS au pus la cale teoria conspiratiei la adresa ta,etc.si nu uita:da,daaa... de ziua ta! langa Jiji... :spank:

p.s. nu fac parte din AISS dar astia ca tine put de la distanta a "inteligenta" remarcabila!

Virgil09.04.2009 09:08
SAMM: Verbul a persista este impersonal deci eu care sunt persoana nu pot persista

Cum sa nu poti persista? In greseli, in fapte revoltatoare, in a-ti bate joc, in a plictisi pe cineva... Mai zic?

M@rmota09.04.2009 09:34

Acum un an si ceva deschideam un topic pentru cei obsedati de greseli gramaticale.

Acel topic folosea in a cita greseala si a o comenta pana nu se mai putea.

Tu Virgil ai fost cel care a inchis acel topic, mentionand ca incalca nu stiu ce articol din regulament (acela de a nu lua la misto userii sau ceva de genul..a trecut prea mult timp sa imi amintesc).

Si...acum, mi se pare mie sau tocmai asta incurajezi? Nu cumva ati luat-o pe offtopic cu gramatica?

«123»