Preesa este interesata de scandal, de mesaje ironice. Astfel iti poti trimite mesajele si protestele. E moral, e bine? Cu siguranta nu, dar altfel nu le poti trimite.
normal, insa presa se foloseste de voi , in timp ce voi ar trebui sa va folositi de presa. Mesajele ironice sunt cele mai bune , acuma nu te lua dupa aberatiile mele, acelea le-am scris ca idee, insa una e ironia si altceva e vulgaritatea. Nu stiu ce ai vazut tu la televizor insa iti spun ce au dat la stiri pe mai multe posturi. Ghici cine au picat cel mai prost? PS- chiar spuneau ceva de genul: razbunarea suporterilor, Gigi e la inchisoare si oamenii astia tot il injura, insa tribunele au incurajat echipa, deci, au demosntrat ca fara Gigi e mai bine, chiar si jucatorii au jucat mai bine ca s-au eliberat de presiunea patronului. Normal ca la sfarsit au bagat o ironie de genul: echipa asta sigur a facut-o Lacatus, doar Becali e inchis
Au aratat si pe multi cu "free Gigi" la tvr, spunand ceva de genul "dupa luni de proteste, galeria il sustine pe Gigi, pentru ca toata lumea se intoarce impotriva sistemului etc" ( ceva de genul asta) ... n-au spus explicit ca-s fani Becali, ci ca il sustin pe Gigi, asa cum toti conducatorii de club il sustin bla bla. Sau pe realitatea TV au spus asa: "Steaua trece prin momente de criza, deci stelistii au hotarat ca e cazul sa suspende proetestele impotriva lui Becali pentru a fi alaturi de echipa si de patron care e in inchisoare. Nu toti au incurajat, unii l-au injurat in continuare pe Becali"
Au pomenit si de jucatori, care au fost solidari cu patronul echipei care e in inchisoare. Apoi au aratat declaratiile lui Turcu, Biorcea, Badea etc. toti erau alaturi de Gigi, nu in sensul ca-l aproba, insa au raspuns f diplomat.
Acuma nu stiu cum percepeti voi, insa mie mi se pare jenant ca Gigi sa fie in inchisoare atata timp cat inca mai este legat de Steaua. Inteleg intr-un fel gestul jucatorilor, adica trebuie sa sprijine pe oricine care are legatura cu Steaua, atata timp cat e la Steaua, nu sa-l aprobe, insa macar sa "se prefaca" ca Steaua e un club unit si nu o adunatura de tot felul.
Si inca ceva, au aratat pe tvr (sper sa nu ma insel) declaratia lui Mustata care a spus ca protestele s-au suspendat, pentru ca Gigi este in inchisoare si in aceste momente ei trebuie sa sprijine echipa. Atat a spus el, normal ca presa dupa exagereaza si scrie pe ecran : suporterii il sustin pe Gigi!
Dar din tot circul, pe bune ca cel mai rau au iesit cei care l-au ijurat si nu si-au incurajat echipa care trece prin momente de criza.
Daca esti moral nu rezolvi nimic, fii imoral prin mijloace, insa in ochii presei sa fii moral, iar Gigi sa fie exclusiv oaia neagra, ca doar presa ii distruge imaginea, nu voi.
Alex, nu uita ca majoritatea tarii NU prinde GSPTV, deci noi vedem stirile de pe REALITATEA, PRIMA, TVR, Pro TV, ANTENA 1. Toate au aratat cam acelasi lucru referitor la meciul cu Bistrita si atitudinea fata de Becali.
@amuntyboy
dar tu ce formatie intelectuala ai? crezi ca asta e important ? Oricine poate sa fie stelist si unul cu 4 clase, atata timp cat prin comportamentul sau oamenii nu rad de stelisti. Sunt si destui stelisti cu mastere care se manifesta mai rau decat unii cu liceul, fiind egoisti. Oamenii aia de care spui tu, macar la TV au dat mai bine, ca au aparut ca sustinatorii lui Gigi aflat in inchisoare, care-si incurajeaza echipa ce trece prin momente grele. Presa scrie numai ce se transmite si ceea ce doreste. Din moment ce tendinta era de victimizare a saracului Gigi, poate nu era cazul sa fie tocmai azi injurat, ca a reiesit ca va bucurati de raul abatut asupra altuia. Trebuie sa se faca delimitarea clara intre patronul Stelei si Gigi-in inchisoare.