Cea mai corecta atitudine ar fi fost sa se continue protestul, prin tacere. Asa v`ati inmuiat ca piz*@#%. Toti cei care pana mai ieri il contestau si il scuipau, il injurau si`l trimiteau in iad pe satana, acum se dau dupa cires, cu durere in suflet. Asta`i vrajeala ieftina ce scrieti voi acolo ca "tinem sa atragem atentia ca atitudinea fata de Becali a ramas aceeasi".
Intr-adevar, nu era deloc corect sa fie injurat si maine, mai ales ca nu era prezent si apoi omu` e la parnaie. Sa fie sanatos, nu noi l-am bagat acolo, trebuia sa i se intample odata. Dar nici protestele reprimate pe motiv ca e la racoare. Noi nu-l judecam si nu-l vrem afara din Ghencea pe omul Gigi Becali, ci pe creditorul Gigi Becali. Daca se numea Gigi Becali si ar fi gandit in spiritul Stelei si ar fi fost OM atunci nu`l mai contesta nimeni. Asa ca noi contestam caracterul infect al acestui individ si influenta sa mizera asupra Stelei. Noi il judecam din pura perspectiva a suporterului stelist nostalgic. Ce face el in viata personala putin ne pasa daca nu are legatura cu Steaua. Asadar protestul impotriva finantatorului Stelei trebuie continuat pt ca el distruge acest club. Cat despre pozitia noastra in cazul asta cu aere mafiote, ar trebui sa nu ne intereseze.
Ce legatura are viata lui privata, in care niste ciori ii fura masina si el le rupe apoi capu ajutat de interlopi cu ideea de Steaua pe care el o omoara?
Eu cel putin asa gandesc. Poate gresesc. Poate nu. E parerea mea. Dar e al dracu de ciudat si tampit sa faci un protest care luase o asemenea amploare si parea ceva adevarat si sa`l intrerupi pt ca....chiar , pentru ca ce? Adica pan acum ue Gigi ue Gigi si acum ca e omu la parnaie "ce drog ciudat esti ros albastru fermecat"...Nu e de ras? De plans..