FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce caractere! Ce secatura!

«12»
bodanelu27.03.2009 13:09
@Lari

Nu e frumos sa spuna in public cate ceva despre ei.Dar daca le plateste salarii mari,la timp le da o gramada de prime,inseamna ca profesional ii respecta....respecta contractele...nu face precum rapidistii. Voi ganditi-va la faptul ca acesti fotbalisti sunt platiti regeste fata de oamenii obisnuiti si unii dintre ei chiar trebuie uneori pusi la punct.Eu pentru banii pe care ii primesc ei,as da efectiv totul pe teren. Becali e de condamnat pentru multe dar nu si pentru ca unii fotbalisti isi bat joc pe teren de tricoul Stelei,datorita faptlui ca li se schimba viata de cand se muta in capitala.

daca seful tau vine si convoaca o sedinta cu toti colegi tai si cu cei de la firmele de pe langa... si te jigneste in de fata cu ei, da cu tine de pamant, tu cum te-ai simti?

redondo27.03.2009 13:14

Pai am spus ca nu e corect ca ii jigneste public. Dar omule,orice activitate ai avea,cu rare exceptii,nu castigi banii lui Szekely lunar. Pai nu ar trebui sa si joace ceva.Bun,a fost accidentat,nu joaca pe postul lui,dar ceea ce a facut la Brasov...pase numai la adversar,mingi pierdute una dupa alta...ma face sa cred ca omu',care a stat mult timp la Cluj in B,priveste Steaua doar ca o rampa de lansare pentru strainatate...ci nu punctul maxim pe care il poti atinge cand esti in B. Unii jucatori isi bat joc de echipa si de suporteri prin atitudine....Nu te simti pregatit sa joci...anunti antrenorul si patronul si te duci la echipa a doua,e simplu.

campion_european27.03.2009 13:29
@campion_european

Asta este viziunea oricui poseda un creier si e capabil sa interpreteze gesturile de maimuta a lui Jiji Becali

@marius7879

Bravo, m-ai prins ca am facut o greseala de scriere....

@redondo

Daca Becali ar fi un patron corect si un barbat adevarat, i-ar critica in privat, ar discuta cu fiecare in parte si i-ar explica cu ce considera el ca a gresit. In nici un caz nu rezolva nimic daca ii umileste in public; ba le strica moralul si mai mult. Unii joaca crispat, parca vor sa scape imediat de mingie sa scape de gura personajului asta...

Da?? si atunci in mintea voastra, a "posesorilor de creier" cand zice "pac-pac" de fapt ce vrea sa zica? Ca "ii e foame si zdreanta de Szekely greseste toate mingiile si tiganu de Banel umbla cu 2 **** odata si Semedo e cam slab ca daca stia cate kilograme are nici nu-l mai transfera si golanii si bagabontii acasa la familiile lor nu in Ghencea". Mama mama, cate subantelesuri poate avea un simplu "pac-pac"

MoWeed27.03.2009 13:35

Ce zic eu si ce intelegi tu....

Cred ca, datorita faptului ca stai in SUA, ai uitat sa citesti corect in limba romana.

Pai el zice numai "pac pac"? Crezi ca la "pac pac" ma refeream?

Lari27.03.2009 13:35

Deci tu sustii ca Becali se comporta cum ar trebui cu jucatorii, nu?

Civilizatule! Occidentalule! Necocalarule! Cultule!

blackkanibus27.03.2009 14:06
"Cel mai valoros antrenor din România fotbalisticã, Gigi Becali, evident, are însã o cu totul altã pãrere: pentru Dumnealui, jucãtorii de fotbal sunt:

- niște ființe care nu trebuie sã aibã niciun fel de personalitate,

- niște viermi care trebuie scuipați în mod public, cât mai "artistic" posibil, la primul pas nițel mai jos fațã de inaccesibilele înãlțimi becalioate,

- niște slujbași mãrunți care nu au decât dreptul sã munceascã și onoarea s-o facã pe moșia lui din Ghencea,

- niște lefegii care nu-și meritã salariul, ci sunt plãtiți din mila lui heruvimeascã,

- niște simbriași amãrâți a cãror demnitate rezidã în pãrerea lui despre ei."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA........NO COMENT......si totusi...cand a zis Becali asa ceva despre jucatorii Stelei? Trebuia sa specifici ca ce ai scris aici este doar viziunea ta pentru a iesi articolul in spiritul acestui forum

Salutari Campionului European,in mod direct nu a spus asa ceva,dar comportamentul lui fata de ei si fata de toata lumea asta este,toti suntem prea mici pentru el si lumea lui.

Florin Cojoc27.03.2009 14:07
Pai am spus ca nu e corect ca ii jigneste public. Dar omule,orice activitate ai avea,cu rare exceptii,nu castigi banii lui Szekely lunar. Pai nu ar trebui sa si joace ceva.Bun,a fost accidentat,nu joaca pe postul lui,dar ceea ce a facut la Brasov...pase numai la adversar,mingi pierdute una dupa alta...ma face sa cred ca omu',care a stat mult timp la Cluj in B,priveste Steaua doar ca o rampa de lansare pentru strainatate...ci nu punctul maxim pe care il poti atinge cand esti in B. Unii jucatori isi bat joc de echipa si de suporteri prin atitudine....Nu te simti pregatit sa joci...anunti antrenorul si patronul si te duci la echipa a doua,e simplu.

bai ma lasi fara replica....aproape...

cum dracu iti explici tu ca un jucator tanar care juca foarte bine la galati a venit la Steaua si dintr-o data nu mai vrea sa joace....si ca el sunt multi...

asa ca inca o data pentru tine:

am shimbat jucatori-nimic

am shimbat antrenori-nimic

ce urmeaza?

mountytoma27.03.2009 14:55

Becali, te vrem AFARÃ DIN TEMPLU pentru cã pur si simplu esti mai prost ca oaia, si acest lucru este incompatibil cu Steaua. te recomanda insa obligatoriu in giulesti sau in groapa, fie ea cea din Stefan cel mare sau cea din bellu!

Ronnie27.03.2009 15:13

Becali, te vrem AFARA DIN TEMPLU in mortzii ma-tii!

bijoux_bz27.03.2009 15:53
te recomanda insa obligatoriu in giulesti sau in groapa, fie ea cea din Stefan cel mare sau cea din bellu!

e acelasi lucru, si in Stefan cel mare sunt numai mortaciuni .

redondo27.03.2009 16:47
bai ma lasi fara replica....aproape...

cum dracu iti explici tu ca un jucator tanar care juca foarte bine la galati a venit la Steaua si dintr-o data nu mai vrea sa joace....si ca el sunt multi...

asa ca inca o data pentru tine:

am shimbat jucatori-nimic

am shimbat antrenori-nimic

ce urmeaza?

Ii schimba viata si tentatiile din capitala.De altfel,dupa actiunea Brasov,Szekely a fost surprins cu curvele in oras,alaturi de Golanski si de un dinamovist....in mod normal nu trebuia sa iasa din casa de rusine.

bodanelu27.03.2009 17:14

pe toti????? ziceam 1-2-5... dar nu toti care vin din provincie si joaca bine acolo la noi dau cas.

Si de unde sti tu asta cu surprinsul la curve? Si pana la urma e viata personala. Daca erau niste sclavi pe plantatie poate nu aveau voie sa se duca la curve

redondo27.03.2009 17:24
pe toti????? ziceam 1-2-5... dar nu toti care vin din provincie si joaca bine acolo la noi dau cas.

Si de unde sti tu asta cu surprinsul la curve? Si pana la urma e viata personala. Daca erau niste sclavi pe plantatie poate nu aveau voie sa se duca la curve

Nu toti...dar destul de multi.A fost surprins de presa,nu de mine.Si corect,sa se duca...dar nu in acel moment cand sute de stelisti n-au bani sa iasa din casa si traiesc pentru meciurile din weekend (un fel de a spune).

bodanelu27.03.2009 17:25

esti primul care aud ca i-a surprins presa...se pare ca eu nu citesc cancan.

sunt suporter Steaua, trebuie sa-i oblig pe jucatori sa se culce la 9? Ca doar traiesc pentru meciul din WE.

MoWeed27.03.2009 17:26

@redondo

ma face sa cred ca omu',care a stat mult timp la Cluj in B,priveste Steaua doar ca o rampa de lansare pentru strainatate...ci nu punctul maxim pe care il poti atinge cand esti in B

Tocmai faptul asta ar trebui sa-l determine sa joace mai bine....

redondo27.03.2009 17:27

@Bodanele

Fum fara foc nu iese.

giglio27.03.2009 22:23

Lasand la o parte nepriceperea tesuta cu multe randuri de nesimtire si proasta(dar foarte proasta) crestere a conducatorilor, eu mai vad o problema grava a intreg fotbalului romanesc; si anume: jucatorii de astazi nu mai sunt BARBATI . Pe cuvant daca nu au toti atitudini de domnisoare, de fiinte supersensibile cu care trebuie sa te porti mai grijuliu decat cu oglinda. Orice vorba ii afecteaza, orice umar ii darama, orice gol le-a luat punctele.

Toata iarna asta am fost convins ca Dayro&Co au asa mare nevoie de un Forban ; dar unul dus la extrem. Ca sa invete sa stea pe picioare. Ca sa se lupte pentru echipa asta. Ca sa nu mai planga dupa orice vorba aruncata de razboinicul urat-mirositor din neam de oaie.

Am ajuns sa spuna slugarnicul de Argaseala "atat au putut" despre o echipa a Stelei ; asta fara a se gandi ca e de cativa ani conducator aici si o mare parte din vina ii apartine.

AFARA cu toti astia care nu stiu ce inseamna Steaua si emblema unei CAMPIOANE adevarate .

Dumnezeu sa ne ajute !

Protasov27.03.2009 23:13

@giglio, multa dreptate ai cand pomenesti de Forban.

mountytoma28.03.2009 18:27
Lasand la o parte nepriceperea tesuta cu multe randuri de nesimtire si proasta(dar foarte proasta) crestere a conducatorilor, eu mai vad o problema grava a intreg fotbalului romanesc; si anume: jucatorii de astazi nu mai sunt BARBATI . Pe cuvant daca nu au toti atitudini de domnisoare, de fiinte supersensibile cu care trebuie sa te porti mai grijuliu decat cu oglinda. Orice vorba ii afecteaza, orice umar ii darama, orice gol le-a luat punctele.

Toata iarna asta am fost convins ca Dayro&Co au asa mare nevoie de un Forban ; dar unul dus la extrem. Ca sa invete sa stea pe picioare.

bine zis! mai ales ca acolo nu prea putea ajunge starvul din pipera, sa le polueze creierele!

cristian8631.03.2009 12:21

Toata iarna asta am fost convins ca Dayro&Co au asa mare nevoie de un Forban ; dar unul dus la extrem. Ca sa invete sa stea pe picioare. Ca sa se lupte pentru echipa asta. Ca sa nu mai planga dupa orice vorba aruncata de razboinicul urat-mirositor din neam de oaie.

Am ajuns sa spuna slugarnicul de Argaseala "atat au putut" despre o echipa a Stelei ; asta fara a se gandi ca e de cativa ani conducator aici si o mare parte din vina ii apartine.

AFARA cu toti astia care nu stiu ce inseamna Steaua si emblema unei CAMPIOANE adevarate .

Dumnezeu sa ne ajute !

lumea de azi este extrem de "muierizata". prea mult "yin" in ea...

dar va asigur ca mai sunt si BARBATI prin ea, asa din greseala.

Si nu stiu daca e o atitudine de barbat sa spui ca Dumnezeu sa ne ajute, eu zic sa ne ajutam singuri ca doar nu suntem MUIERI.

Tocmai aici e cheia succesului.

«12»