FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Zapata...

«123»
campion_european23.03.2009 21:01

In situatii d-astea (cand un adversar se pregateste sa tragade la distanta medie pe atac pozitional) apararea trebuia sa faca urmatoarele: 1) sa iasa imediat la ofside, sau 2) daca nu mai este timp sa urmareasca balonul pentru a-si proteja portarul. La sutul jucatorului de la Arges se observa cum aprarea Stelei doarme, nu iese nici la ofside si nu urmareste nici balonul. In schimb mingea este urmarita nu de unul ci de DOI jucatori pitesteni. In conditiile in care jucatorul Argesului a reusit sa traga printre exact 8 jucatori stelisti si pitesteni (am urmarit si reurmarit faza) care se aflau pe traiectoria balonului, eu nu pot sa-i acord lui Zapata decat un maxim de 10% vina la golul egalizator. A fost mascat pana in ultimele momente. E greu sa prinzi sau sa respingi un balon in conditiile astea. Alta data da. Acum nu a fost vina lui

redondo23.03.2009 21:24
MM-ul a spus ca Becali va distruge Steaua, Hagi la fel, vorbele acestora incep sa prinda contur din ce il ce mai mult.

Da...dar au zis-o amandoi dupa ce au fost dati afara.De ce n-au zis de la inceput?

bodanelu24.03.2009 05:53
Da...dar au zis-o amandoi dupa ce au fost dati afara.De ce n-au zis de la inceput?

Sti cat de mult am ras in dimineata asta? :)))))))

Pai MM si-a facut treaba la Steaua. Cat a fost lasat. Apoi, totul s-a dus in jos.

mirel66radoi24.03.2009 21:38
tu chiar nu esti informat deloc despre Steaua (Vasile iordache este antrenorul de portari al echipei) iar in legatura cu ceilalti portari tatarusanu este un portar modest de la o echipa slaba, vatca a aparat bine la medias (cand a venit la Steaua era portarul cu cele mai multe goluri primite din campionat ) dar in cele 2 meciuri de cupa pe care le-a jucat a luat 4 goluri parabile avand o prestatie penibila iar Cernea este un portar bun ca rezerva

zapata este un portar bun insa Lobont are mult mai multa experienta jucand chiar sferturi in Liga Campionilor cu Ajax avand in acel meci cateva interventii excelente

Eu stiam ca Speriatu este antrenorul de portari,dar daca tu stii mai bine .....

Nu stiu care sunt golurile "parabile" din cupa pe care le-a luat Vatca, ca nu am auzit pe nimeni sa-l critice. Stiu insa ca nu au fost gafe.

Tatarusanu este un portar tanar , cu destule calitati. Este adevarat ca la portari experienta vine odata cu varsta si cu increderea pe care o capeti.

Cernea este un bun portar de rezerva. Corect. Dar cand "titularul" o ia pe aratura, rezerva ce rol are ????. Sa-l admire ???

campion_european25.03.2009 09:04
Eu stiam ca Speriatu este antrenorul de portari,dar daca tu stii mai bine .....

Nu stiu care sunt golurile "parabile" din cupa pe care le-a luat Vatca, ca nu am auzit pe nimeni sa-l critice. Stiu insa ca nu au fost gafe.

Tatarusanu este un portar tanar , cu destule calitati. Este adevarat ca la portari experienta vine odata cu varsta si cu increderea pe care o capeti.

Cernea este un bun portar de rezerva. Corect. Dar cand "titularul" o ia pe aratura, rezerva ce rol are ????. Sa-l admire ???

Pai chiar Andrei Speriatu este antrenor cu portarii. A venit in 2007 dupa ce Zoli Iasko a plecat odata cu Hagi. Iordache nu lucreaza in cadrul clubului

«123»