niste declaratii totusi de bun simt. Ce usor judecam oamenii uneori...
niste declaratii totusi de bun simt. Ce usor judecam oamenii uneori...
Da omule,are bun simt,dar nu astea sunt criteriile pentru care ar trebui sa joci la Steaua.Omul nu stie sa dea cu picioru'-n minge.
asta e alta poveste, si aceea de discutat. mi-ar placea sa-mi faci o paralela intre Dayro si Lovin!
eram insa curios daca mai vede cineva si ceva bun la Lovin. ca de injurat il injura toti. cred ca si daca si-ar rupe piciorul in teren unii ar aplauda bucurosi. ceea ce este jenant si nedemn de Steaua.
referitor la gesturile lui din meciul cu bricheta: si eu am facut aceleasi gesturi, pentru ca eram bucuros ca in Romania cineva s-a hotarat la un moment dat sa aplice regulile, indiferent de cine era vinovatul. a trecut atata timp de atunci, Rapidul a gasit cumva vinovatul, si-a educat cumva suporterii, le-a spus vreodata ca asa trebuia sa procedeze arbitrul? nu, ei insista ca Steaua i-a furat atunci, ca stelistii au trimis un spion sa arunce bricheta si Deaconu asta astepta sa vina bricheta de la spionul Stelei! asta e mai jenant decat bucuria lui Lovin de a scapa din mizeria si teroarea prostiei de supt pod...