FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lovin: "Nu se pune problema ca eu sa fiu un lider la Steaua" (Adevarul)!

«12»
Harald23.03.2009 21:36

niste declaratii totusi de bun simt. Ce usor judecam oamenii uneori...

mountytoma25.03.2009 09:41
Da omule,are bun simt,dar nu astea sunt criteriile pentru care ar trebui sa joci la Steaua.Omul nu stie sa dea cu picioru'-n minge.

asta e alta poveste, si aceea de discutat. mi-ar placea sa-mi faci o paralela intre Dayro si Lovin!

eram insa curios daca mai vede cineva si ceva bun la Lovin. ca de injurat il injura toti. cred ca si daca si-ar rupe piciorul in teren unii ar aplauda bucurosi. ceea ce este jenant si nedemn de Steaua.

referitor la gesturile lui din meciul cu bricheta: si eu am facut aceleasi gesturi, pentru ca eram bucuros ca in Romania cineva s-a hotarat la un moment dat sa aplice regulile, indiferent de cine era vinovatul. a trecut atata timp de atunci, Rapidul a gasit cumva vinovatul, si-a educat cumva suporterii, le-a spus vreodata ca asa trebuia sa procedeze arbitrul? nu, ei insista ca Steaua i-a furat atunci, ca stelistii au trimis un spion sa arunce bricheta si Deaconu asta astepta sa vina bricheta de la spionul Stelei! asta e mai jenant decat bucuria lui Lovin de a scapa din mizeria si teroarea prostiei de supt pod...

«12»