Da, Mariuse, a bagat bani.
Dar daca eu spun ca Lacatus e simbol, o sa se sara cu gura pe mine ca a fost platit pentru asta.
Si Gigi tot de-aia e la Steaua, sa bage bani. Nu mai are? Vira! Ca si el a dat afara atatia jucatori care nu au fost buni.
Acelea nu-s investitii, Marius, sunt credite date clubului. Adica el isi va lua toti banii inapoi cand va pleca de la Steaua. Sa-ti amintesc ca a scos pana acum o groaza de bani din club si i-a bagat in buzunarul propriu? Corect, este o afacere. Dar nu-l obliga nimeni sa stea, daca nu-i convin niste chestii.
Cati bani crezi ca a costat acel magazin on-line al clubului? Stii care-au fost vanzarile IN PRIMA ZI doar? 1,5 milioane de euro.
Saracu' nea Gigi...
LE: Sunt speculatii, Mariuse, alea cu banii. Ti-am dat exemplu la salarii. Steaua MFA era pe un fagas bun si s-a gasit Cazacu sa faca pe interesantu'. De ce nu a fost liniste la echipa, eu asta intreb. Linistea si banii nu au nicio legatura.
Hai sa incepem sa vorbim ca surzii. Tu-mi spui de bani, io-ti spun de modul in care s-a gandit managementul sportiv...
Inca o data spun: daca esti patron, ai si obligatii, nu numai gura mare si bogata. Esti acolo sa dai bani si sa atragi sponsori, asa cum si Sania e pus sa dea goluri cu aruncari de la 9 metri.
Munca de echipa: unu' plateste, altu' da golurile. E simplu... Pe parcurs se intampla niste chestii...