Ai doar partial dreptate.
Eu am fost zi de zi (dupa ce ieseam de la slujba) in Piata si imi amintesc perfect atmosfera, pe cine , ce contestam si cum contestam. Dar important era "mesajul"
Contestam si o persoana si un grup de persoane, dar mai mult contestam reasezarea sub o forma usor cosmetizata la conducere a acelorasi oameni si principii ce ne condusesera si pana atunci. (comunismul cu fata umana, care a insatlat democratia originala de la noi).Iar mesajul era ca Romania nu era a lor si ca nu trebuia sa-i lasam sa o amnateze pentru inca cativa ani , pentru ca Romania era si a noastra.
DAR, eu nu imi amintesc decat ca noi cantam , recitam, spuneam rugaciuni, ascultam vorbitorii, dar nu-i blamam pe cei ce aveau alta opinie, nu-i injuram sau ii spucam pe cei ce doreau sa ne inrobeasca din nou.
Timpul a trecut, oamenii sau mai schimbat, si sunt convins ca istoria ii va arunca la lada de gunoi pe toti iliestii si cei asemena lui,, pentru ca nu poti opri schimbarea. O poti doar incetini.
Asa ca daca vreti sa protestati impotriva celui ce pentru moment pastoreste Steaua, este in regula, dar incercati sa gasiti metode civilizate si veti fi ascultati de mult mai multi. Pentru ca Steaua nu este cu siguranta a lui si nu este nici numai a voastra . Este si a noastra, a celor care vrem sa cantam si nu sa injuram, a celor care vrem sa schimbam ce este acum acolo, dar nu cu pietre ci cu argumente. Si cantand si scandand poti sa sustii Steaua si sa contesti ce ai de contestat.