FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Piata Universitatii 90 reloaded

«12»
makaan18.03.2009 17:52
cat despre 3000 la hochei si rugby nu mai vorbesc, sambata si duminica pe Flamaropol au fost 10 insi, restul de 2990 unde erau?

ai dreptate. ar trebui ca fcsteaua.ro si AISS sa mediatizeze mai intens meciurile celorlalte sectii ale Stelei. De exemplu eu as merge peste tot,dar de multe ori uit ca e sambata sau duminica meci de rugby sau hochei; partea buna e ca eu intru zilnic pe acest site si mi-ar aduce aminte sa vad un banner mare cu meciurile ce urmeaza in week-end pe o prte a paginii,de exemplu unde acum sunt sondajele,care sunt si asa vechi. Doar o parere.

S.S.Lazio18.03.2009 21:25

Intr-adevar un articol bine pus la punct ..Felicitari ! Ma intreb oare , probabil ca multi alti stelisti , ce-o sa se intample la meciurile cu Dinamo si rapid,restu' nu ma intereseaza ..? chiar e aiurea ..

Oare nea Vali , sluga , nu are pic de onoare,demnitate ..? sau banii i-au spalat creierii ?

martanu18.03.2009 23:03

Felicitari pentru articol. Foarte interesanta comparatia cu evenimentele din iunie '90. Diferenta este ca gibonul nu va reusi niciodata sa pacaleasca stelistii asa cum a reusit nea' Nelu (care era si este un manipulator versat si cu scoala). Refuz sa cred ca cineva care a vazut in direct finala din '86 sau care a trait pe viu cele 6 titluri consecutive din ani '90 va putea uita batjocora pe care a adus-o impielitatul in ultimi 3 ani. Acesta rusine nu poate fi spalata nici cu zeci de titluri.

Cel mai mare inamic a gibonului va fi el insusi. Avand in vedere planurile de-a dreptul imbecile pe care le are vor urma ani si ani fara UCL, iar speculatul Jijica nu va mai avea de castigat de pe urma clubului. Atunci se va evapora mai repede decat credem.

cicerone19.03.2009 07:51

Super tare articolul!!!

mirel66radoi25.03.2009 22:11

Ai doar partial dreptate.

Eu am fost zi de zi (dupa ce ieseam de la slujba) in Piata si imi amintesc perfect atmosfera, pe cine , ce contestam si cum contestam. Dar important era "mesajul"

Contestam si o persoana si un grup de persoane, dar mai mult contestam reasezarea sub o forma usor cosmetizata la conducere a acelorasi oameni si principii ce ne condusesera si pana atunci. (comunismul cu fata umana, care a insatlat democratia originala de la noi).Iar mesajul era ca Romania nu era a lor si ca nu trebuia sa-i lasam sa o amnateze pentru inca cativa ani , pentru ca Romania era si a noastra.

DAR, eu nu imi amintesc decat ca noi cantam , recitam, spuneam rugaciuni, ascultam vorbitorii, dar nu-i blamam pe cei ce aveau alta opinie, nu-i injuram sau ii spucam pe cei ce doreau sa ne inrobeasca din nou.

Timpul a trecut, oamenii sau mai schimbat, si sunt convins ca istoria ii va arunca la lada de gunoi pe toti iliestii si cei asemena lui,, pentru ca nu poti opri schimbarea. O poti doar incetini.

Asa ca daca vreti sa protestati impotriva celui ce pentru moment pastoreste Steaua, este in regula, dar incercati sa gasiti metode civilizate si veti fi ascultati de mult mai multi. Pentru ca Steaua nu este cu siguranta a lui si nu este nici numai a voastra . Este si a noastra, a celor care vrem sa cantam si nu sa injuram, a celor care vrem sa schimbam ce este acum acolo, dar nu cu pietre ci cu argumente. Si cantand si scandand poti sa sustii Steaua si sa contesti ce ai de contestat.

«12»