2. De cati ani esti in PN? Serios, fara nici o caterinca.
tocmai pentru ca nu sunt in PN mi-e foarte greu sa inteleg fenomenul si cum de nimeni nu poate discuta cu el. Ce-ai asa de greu sa te intelegi cu Mustata? :-) dupa Paste promit ca vin la Bucuresti, in PN si stau efectiv si ma uit sa vad de ce tot "tremura" lumea in fata d-lui Mustata si nu incearca sa se inteleaga cu el, de parca el n-ar fi om. N-am probleme cu orgoliul, daca chiar vreau sa obtin ceva trec peste multe si continui, deci chiar imi doresc sa vad si eu cine din "compania selecta" nu ma lasa sa fac ceea ce vreau si in ce mod imi spune asta. Toti comentati ca cine suntem noi, astia care nu stam in peluza, ci preferam sa tastam, de indraznim sa vorbim? pai cum sa ne intelegeti voi pe noi, daca nici voi intre voi care impartiti PN nu va intelegeti. O sa am ocazia sa vad exact cine sunteti si de ce atatea "aere" si mai ales, de ce e atat de greu sa fiti uniti si sa va intelegeti.
Taban(las) si Mustata(interlop).
pai daca asa vorbesti de ei, normal ca n-ai cum sa te intelegi. Ce conteaza ca e interlop? treaba lui, foarte bine, nu o sa cer nimanui cazierul. Iar daca e si camatar atunci e perfect, doar nu e nici primul nici ultimul camatar din lumea asta si toti stim cum sunt camatarii si cum trebuie sa vorbim cu ei ca sa ne putem intelege. Daca "compania selecta" e formata din dulapuri de 2mx2m si mai mai bine, cu astia chiar am avut de-a face la viata mea si m-am descurcat, daca vorbesc mai colorat, nicio problema, doar nu ma intereseaza pe mine cum vorbesc ei pe stadion, singurul lucru care ma intereseaza e ca oamenii din peluza aia sunt stelisti, deci, in mod normal, nu ar avea nimic impotriva mea, daca eu nu le fac nimic lor.
Am sa va inregistrez pe durata intregului meci (vad eu cum bag camera pe stadion, de fapt stiu cum) N-a fost caterinca, am vorbit serios! V-as ruga sa nu stergeti postul acesta, m-am uitat acuma pe calendarul Stelei sa vad ce meci are si am sa vin! O sa postez filmul cu voi toti, cu reactiile voastre, fara imagini blurate si alte tampenii, (hai sa ne ascundem de catei) cand voi va ascundeti si unul de celalalt, deci, o sa va vedeti si voi o data fata in fata si sa va intelegeti! Habar n-am ce brigazi sunteti, deci, sunt impartiala, filmez tot si pe toti va arat sa va vedeti cum reactionati!
@diamond
Atunci cand te vor injura la modul cel mai abject de mama si de parinti, fara sa tina cont de faptul ca si tu esti stelist ca si ei, si ca toti am venit "in galerie" pentru un anume motiv, sa speram ca-ti vei mentine "cojones" si erectia morala si vei lua atitudine.
eu nu stau in peluza, sunt "cetatean", nu sunt din Bucuresti, nu ma duc la fel de des ca tine la meciurile Stelei, mai mult la deplasarile din provincie (din Ardeal). Si ce are daca ma injura de mama? extraordinar, atata ma afecteaza pe mine parerea unuia care ma injura abject, ce sa-ti spun. Eu nu ma pot cobora la nivelul lui sa-l injur, si pentru ca eu vreau intr-adevar sa ma inteleg cu omul ala, trec peste si tot vorbesc cu el, ca el, boul, nu o sa ma mai injure a doua oara, daca vede ca eu nu-i fac nimic. Adica, il ridic pe el la nivelul meu. Daca da in mine, asta e, nu mor daca incasez un pumn, insa nici nu o sa-i dau inapoi, ca stiu sigur ca n-am nicio sansa, singura mea sansa e sa vorbesc cu omul ala. Daca continua sa dea, desi ma indoiesc, e vai si amar de el dupa... ca nu scapa el, imi achit intotdeauna politele. Cunosc si eu destui interlopi, insa si persoane din justitie, deci, nu o sa scape nepedepsit. Viata asta m-a invatat sa ma inteleg cu tot felul de oameni, din sfere total diferite, ma indoiesc ca n-am mai intalnit "exemplare" ca si ei.
Vreau pur si simplu un om cu care sa nu-mi fie rusine cand spune ca ma reprezinta.
dar crezi ca un lider nu-si doreste sa reprezinte niste oameni de care sa nu-i fie rusine? INteleg ca te-ai saturat de tiganie, insa mi-ar fi placut sa-mi spui si ce ai facut concert pentru a inlatura tigania. Ca din tot ceea ce ai scris a rezultat ca nu ai putut sa te intelegi cu oamenii aia, ca aia fac numai cum le taie capul, ca-s interlopi, deci, umbla in anturaje dubioase, ca ti-e frica sa nu-ti faca ceva si ca e mai bine sa-i eviti, pentru ca nu ii mai poti suporta. Dar nu mi-ai zis, totusi, cum ai incercat sa te intelegi cu ei ...
Ar trebui sa stii ca sunt specimene ale rasei umane, care atunci cand circula in libertate in haite de cate 10-12, cu un singur scop, si tu esti un simplu sustinator al echipei, si singur pe deasupra, e mai bine sa fie ignorate/ocolite.
Nu mai spune?! si ce treaba am eu cu scopul lor? ei au niste scopuri in viata, eu am altele, insa tot trebuie sa ma inteleg cu ei, pentru ca eu vreau sa am 1 singur scop comun cu aia: inlaturarea lui Gigi si nu o pot face fara ei. Dupa ce reusim sa intelegem ca vrem acelasi scop intram in detalii, cum o putem face,pentru ca e evident ca metoda actuala, e o pata atat pentru Gigi, dar e o pata murdara si pe "obrazul" peluzei steliste, care se "degradeaza" pe zi ce trece. (cel putin la nivelul perceptiei din exterior, adica ceea care conteaza!)
Ce plastic vorbesti "haita"... si ce are ca sunt o haita? pai cum naiba sa fugi, sa ocolesti haita cand stii sigur ca o haita asta e obisnuita sa faca, sa fuga dupa cineva. Du-te tu la haita si "aia" pentru prima data nu o sa mai fie nevoiti sa fuga ci sa stea pe loc sa asculte. Ce impresie crezi tu ca faci unora pe care ii eviti? nu or sa te accepte niciodata in "haita", pentru ca esti las. Nu trebuie sa-i eviti, direct in ei te bagi, pentru ca asta o sa-i ia prin surprindere si pt o fractiune de secunda nu-ti vor face nimic. Trebuie sa incerci sa-i cunosti si sa te intelegi cu ei si ei sa te inteleaga pe tine. Ca doar nu numai ei exista pe lumea asta si indiferent cat de "superiori" se cred, tot trebuie sa se inteleaga si cu "aia mici si prosti", care-s tot stelisti ca si ei. Daca dau in tine, cu toate ca tu ai venit cu intentii bune, vai de ei dupa. ( Eu intotdeauna am spatele asigurat si nu ma refer la niste "batausi" care stau la panda, muuuult mai asigurat, deci atata le trebuie!)
De fapt, n-are sens sa discutam, eu vad ca doar dati unii pe altii vina, dar nimeni nu si-o asuma.Vin sa vad cu ochii mei si dupa o sa spun ce am de spus, pun filmul de 90 min si ne uitam ca la cinematograf ( repet,fara imagini blurate) !