![]()
@bogdinho: roxana tanase asta zici ca e tonomat de muiee...e cam buna ![]()
Lerepee, as bea o bere, frate.
curgea berea zici ca-i Niagara
PS: da esti in somaj sau ai juma da norma?
Azzido
faina tipa, o prefer de o mie de ori photoshopatelor din paginile anterioare.
Da vorba aia adresa, telefon, hi5 nimic?
Ba baieti , cine a avut ideea cu acest topic , sa fie binecuvantat , chiar daca putem doar sa vedem , nu sa si atingem ![]()
curgea berea zici ca-i Niagara
PS: da esti in somaj sau ai juma da norma?
Azzido
faina tipa, o prefer de o mie de ori photoshopatelor din paginile anterioare.
Da vorba aia adresa, telefon, hi5 nimic?
n-am asa ceva. am in schimb alte cateva poze cu ea care nu le pot pune aici ![]()
n-am asa ceva. am in schimb alte cateva poze cu ea care nu le pot pune aici![]()
pai merge pe privat nu e bai,
sa inteleg ca o stii pe fatuca?
pozele sunt gasite pe net, deci nu o cunosc.
pozele sunt gasite pe net, deci nu o cunosc.
pune linkul atunci ![]()
![]()
In tema:

bimbo ![]()
Hai mai azzido pui pozele cu gagica aia? sau macar linkul, e frumoasa foc blonda.
Astept de azi de dimineata mai ceva ca Borcea champions leageul
Azzido, doar de data asta, de dragul lui LRP, ai voie poze cu mijareta la vedere.
Sophia Santi :
Am ascuns o perioada faptul ca tata este un tigan
din Romania, nu pentru ca mi-era mie rusine, ci fiindca stiam conceptiile oamenilor despre aceasta rasa", a declarat ea, citata de Libertatea
. Dar, intr-un interviu din 2007, vedeta recunostea: Tatal meu este roman. Stramosii lui sunt tigani din muntii Transilvaniei. Am o influenta mongoloida
din partea lui".
de unde ai luat-o frate? ![]()
pai tu cand zici "blonda" eu ma gandesc la..blonda, nu la roscata sau satena. oricum, am poze si cu cea de care zici tu. le postez mai pe seara ca incepe meciul...
pai tu cand zici "blonda" eu ma gandesc la..blonda, nu la roscata sau satena. oricum, am poze si cu cea de care zici tu. le postez mai pe seara ca incepe meciul...
sarumanusitele, pai pe langa pozele alea baga si mailul sau numarul de cosmote ca sunt convins ca vrea o vacanta la paris.
Hai si de la mine o blonda cu ochii caprui facuti de mine albastri ca sa fie in ton cu idealul.
are ochii rosii de zici ca a baut cot la cot cu tine aseara