hai pe bune sa fim un pic realisti si noi,faza cu evreul a fost la misto,cu fata ciobanului care plange dupa Steaua....ca Jiji doreste 80 de mil de euro e visul unei nopti de vara.....ce are Steaua sa merita 1/4 din suma vehiculata,sa vedem:
1.pai nu are stadion proprietate(e al MAPN)
2.pai nu are management(noi il avem pe Argaseala si neamul becalian)
3.pai nu are scouteri
4.pai nu are jucatori,daca Jiji zice ca thiago face -100000 de euro
5.pai nu are o cladire in care sa-si desfasoare activitatea angajatii clubului(sa fie proprietate)
6. pai are un lot cotat pe la 6-7 mil de euro cotat la o valoare aproximativ reala
7.pai are doar brand
voi gasiti vreun investitor nebun in lumea asta care pt o afacere de aproximativ 10 mil de euro,sa plateasca 80 de mil?
stati linistiti,ciobanul are o problema nu o sa vanda niciodata,pt ca nu o sa gaseasca un prost pe masura,in cel mai bun caz da faliment, radeam noi de situatia de la rapid in barba,dar nu-i departe ziua cand o sa le luam locul.
Lacatus tata eu te respect enorm ca fotbalist,iti respect dorinta de a te afirma si realiza ca antrenor la Steaua,dar nu se poate tata,ca sa scoti Steaua din criza trebuie sa ai multa scoala si experienta,sa ai cel putin un doctorat in psihologie(la cat de terminati sunt astia,va dati seama cum le umplea ciobanul buzunarele si cat platea sa-i faca de locul 2 in campionat si cum ii incuraja el sa nu se strofoace sa castige in cupa,asta i-a distrus cu tehnica spaga oriunde ca n umai asa se rezolva orice problema)......eu sa fiu in locul tau Laca as da fuga repede,nu de alta dar nu stiu cine dracu te mai angajeaza dupa performanta de la Steaua.
forzza Steaua.....intotdeauna Steaua........fostii
din Ghencea