FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua a clacat la Brasov

«1234»
hypno08.03.2009 15:33

Tiago si Szekely sunt vinovatii - G. Becali

Intrarea lui Dayro Moreno in atacul Stelei la reluare a adus un plus de tehnicitate in jocul oaspetilor, dar si mai multa determinare. - Onlinesport.ro

Suporterii sunt de vina ... n-au sustinut echipa, echipa a pierdut pac pac

ce rahat tata

1uLy4Nn08.03.2009 15:35
Cica nea' Gigi da 100.000 de euro ca sa scape de Tiago :)

il iau eu

Deliric108.03.2009 15:37
Pacat ca am ratat foarte multe ocazii. Am vazut 1-2-uri frumoase, scheme de joc, joga bonito-uri. Eu zic ca suntem pe drumul cel bun. Ne lipseste doar acel gram de noroc.

Sa ma c*c pe el de meci.

iti place sa te minti in general ? mai ales cu "Eu zic ca suntem pe drumul cel bun." sa fim seriosi de 3 ani tot suntem pe drumu cel bun , cand defapt n avem nici o treaba cu realitatea , nu tu mijloc , nu tu atac, nu tu antrenor , nu tu conducere , care drum bun ?

meritam un loc mai jos decat suntem acum , daca va place sa va mintiti e treaba voastra .

pentru un viitor mai bun sper sa nu prindem Cupa UEFA , poate asa pleaca Lacatus si dam-dam-dam-Becali

radusteaua2308.03.2009 15:37

eu ce sa i reprosez lu Lacatus ca el tipa la ei ca nu fac ce au facut la antrenamente Gigi la gps TV

Kekea08.03.2009 15:38

Si asa incepe declinul ireversibil al lui Lacatus din ambele ipostaze

GeamSpart08.03.2009 15:38

Unde-i Meme? Meme era aseara la Dinamo - Steaua la handbal.

Kekea08.03.2009 15:38
iti place sa te minti in general ? mai ales cu "Eu zic ca suntem pe drumul cel bun." sa fim seriosi de 3 ani tot suntem pe drumu cel bun , cand defapt n avem nici o treaba cu realitatea , nu tu mijloc , nu tu atac, nu tu antrenor , nu tu conducere , care drum bun ?

meritam un loc mai jos decat suntem acum , daca va place sa va mintiti e treaba voastra .

pentru un viitor mai bun sper sa nu prindem Cupa UEFA , poate asa pleaca Lacatus si dam-dam-dam-Becali

Era ironic

Urli08.03.2009 15:41

decat cu Steaua Becalizata mai bine terminam pe locu 10, scapam de amatoru Lacatus si poate si de berbecalu aschilopat impreuna cu gasca lui de sclavi.

enjoy08.03.2009 15:42

unde ati fost, la ce meci v-ati uitat? criticati si nu stiti de ce, cine-a mai vazut astfel de suporteri? am senzatia ca vorbiti ca sa va aflati in treaba! uitati-va pe dvd-uri sa vedeti ce jucatori de superclasa avem! v-ati lamurit? deci stati cuminti ca ne vom reveni!

este un presupus comentariu dupa meciul ce se va desfasura cu steagul rosu orasul Becali, dupa ce acesta v-a deveni presedinte, v-a vinde Steaua si va cumpara fcm Brasov!

stefan85208.03.2009 15:42

Pentru mine este foarte clar ca nu avem antrenor (ghiciti cine l-a bagat pe praful de Lovin). Lot este, cat de cat, dar fara un antrenor care sa-i aseze intr-un sistem care sa speculeze la maxim calitatile fiecarui jucator nu se poate face treaba. Nu mai zic ce efect au iesirile superboului tarii dupa fiecare meci.

Andrei_FanSteaua08.03.2009 15:43

TREBUIA SA II DEA IN GURA LUI Lucescu

anti gigi08.03.2009 15:44

Gigi spune ca szekely e de vina ca i a spus Lacatus sa nu l ia ca nu are valoare,lasa ca are Lovin.....

radusteaua2308.03.2009 15:46

meciul cu Poli Iasi poate o sa fie ultimul pentru Gigi si Lacatus

revivo08.03.2009 15:47

I-am batut si pe astia.

Multumim "patroane".

Joga Bonito08.03.2009 15:47
ce a putut sa faca un cioban din marele simbol Steaua..comentariile sunt de prisos

Amice, noi l-am facut simbol și probabil cã tot de mâna noastrã o sã moarã.

Cert e stam si belim ochii și nu facem nimic concret (cel puțin o mare parte din noi ), urmarim cu interes cum Steaua București se duce de râpã! Stãm și cerșim fiecare firimiturã de performanțã pe care ne-o trimite intravenos ciobanul, incapabili sã schițãm vreun gest.

Nu o sã se întâmple nimic daca stam cu mainile in san si-i cerem demisia lui Lacatus. Trebuie sa ne adunam in jurul vilei ciobanului si sa bagam spaima in el. Steaua nu e stana personala a unui camatar semianalfabet, Steaua suntem noi!

crismy08.03.2009 15:48

Suntem praf rau. Nu jucam nimic, nu avem nicio treaba cu fotbalul.

Sa vina Protasov.

radusteaua2308.03.2009 15:52

oleee ollaaaa m...e toata conducerea abia astept meciul cu Poli Iasi

Urli08.03.2009 15:55
Tiago si Szekely sunt vinovatii - G. Becali

Intrarea lui Dayro Moreno in atacul Stelei la reluare a adus un plus de tehnicitate in jocul oaspetilor, dar si mai multa determinare. - Onlinesport.ro

Suporterii sunt de vina ... n-au sustinut echipa, echipa a pierdut pac pac

ce rahat tata

te-ai blocat ? :console:

SzabiStelistu08.03.2009 15:59

BRAVO Steaua!!ATI ARATAT CA SUNTETI CEA MAI BUNA ECHIPA DIN Romania!!!VEZI CIOBANE!!!DE ASTA TRE SA CUMPERI JUCATORI!!!JUCATORI VALOROSI,NU JUCATORI CA Lovin!!!

Marius08.03.2009 16:01

Am vazut de vreo 4-5 ori meleul ala din final. Sunt aproape sigur ca mucescu l-a pocnit pe Dayro.

joe2108.03.2009 16:01

Fratilor suntem praf, de la jucatori si antrenor pana la patron...Traim umilinta dupa umilinta, imaginati-va ce rad Lucestii de noi...

radusteaua2308.03.2009 16:03

Gigi Becali: "Lucescu a luat rebuturi de peste tot și a fãcut echipã!"

RedScorpyON08.03.2009 16:03

Si cand ziceam sezonu trecut de Iubitul nostru simbol ca e PRAF,hop un admin ca are 10 victorii,ca nujtu ce...E O SLUGA!Nu mai e un simbol,nu ii mai strigati numele,daca ne iubea nu lasa sa se ajunga aici!Hagi zicea cu lacrimi in ochi cine strica Steaua!Ciobane ****!

MoWeed08.03.2009 16:04

Un meci penibil. O sa terminam pe locurile 9-10 cu un astfel de joc dar macar sa plece jegul ala de la conducere!

catasteaua1708.03.2009 16:04

un antrenor bun se vede dupa schimbari sa vazut antrenoru Lacatus :(

Becali ESTI O MIZERIE PLEACA DIN Ghencea TU DISTRUGI Steaua :shutup2::cursing:

«1234»