FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Campanie Pentru Schimbarea Denumirii De "rom" In "tigan"

«12»
Fane07.03.2009 20:43
Puiule, tu ai vizitat Europa asta de care vorbesti ? Stai tu linistit, ca romanii sunt perfect capabili sa se faca de ras si fara ajutorul tiganilor. Asta-iarna, pe o partie din Austria, puteai admira in toata splendoarea lor o familie de romani get-beget care se dadeau cu capacul de la WC ( furat din hotel probabil ) pe o partie pentru schiori. Si in ciuda a ceea ce scriu ziarele, exista si cersetori romani in fata Domului din Milano. Majoritatea sunt tiganci cu puradei, dar existau si babe si vreo 2 "handicapati fizic" ce nu pareau deloc rromi/tigani/martieni.

Puiule...poate nu am batut Europa asta in lung si`n lat ca altii...deh,am prins alte vremuri dar un lucru`ti-l pot spune la orice ora ...NU TREBUIE SA MERG IN ALTA TARA..pentru a ma convinge ca TIGANUL E TOT TIGAN SI`N ZIUA DE PASTI.

Ca sunt si Romani retarzi - nimic de zis - dar nu cred sa fie o rusine asa mare ca ma dau pe partia de schi cu capacul furat de la un wc-u in comparatie cu un viol sau o crima.

Ca avem si noi "panaramele"noaste cu care nu ne mandrim - nimic de zis - dar de la o camera de hotel lasata fara capac la wc sau fara bautura din bar si pana la o crima oribila sau o talharie urmata de un viol,e o diferenta mare zic eu.Cat despre cersetorii Romani in comparatie cu tiganii chiar tu iti dai raspunsul.

Marius08.03.2009 09:23

Initiativa laudabila dar doar... de imagine :)

A cui imagine? A Jurnalului, care atunci cand nu poate copia cu nesimtire campanii (vezi cartile gratuite distribuite cu ziarul din 16 martie - modelul Adevarul), initiaza tot felul de asemenea campanii populiste care nu au niciun efect legislativ.

razvan2808.03.2009 19:28

Marius aici ai dreptate....jurnalul a dat copy/paste la adevarul si deja ma gandesc cand o sa il vad pe balbuta spunand la antena 1 ca s-a vandut jurnalul intr-un numar senzational , uluitor si fantastic si sa ne spuna ca ei sunt numaru' unu.

Marius08.03.2009 22:25

Bine, daca o luam asa si Adevarul sunt de tot rahatul... Au pe prima pagina un box cu "Cel mai bun ziar premium din Romania" si ei vand vreo 80.000 pe zi... sau mai putin. Libertatea, Cancan sau Click ii bat lejer dar ei se vad "nambaroan".

La o adica, pot sa-mi pun si io un box mic pe blog cu continul "Cel mai bun extrapremiumpilsner blog romanesc" :)

«12»