Puiule, tu ai vizitat Europa asta de care vorbesti ? Stai tu linistit, ca romanii sunt perfect capabili sa se faca de ras si fara ajutorul tiganilor. Asta-iarna, pe o partie din Austria, puteai admira in toata splendoarea lor o familie de romani get-beget care se dadeau cu capacul de la WC ( furat din hotel probabil ) pe o partie pentru schiori. Si in ciuda a ceea ce scriu ziarele, exista si cersetori romani in fata Domului din Milano. Majoritatea sunt tiganci cu puradei, dar existau si babe si vreo 2 "handicapati fizic" ce nu pareau deloc rromi/tigani/martieni.
Puiule...poate nu am batut Europa asta in lung si`n lat ca altii...deh,am prins alte vremuri dar un lucru`ti-l pot spune la orice ora ...NU TREBUIE SA MERG IN ALTA TARA..pentru a ma convinge ca TIGANUL E TOT TIGAN SI`N ZIUA DE PASTI.
Ca sunt si Romani retarzi - nimic de zis - dar nu cred sa fie o rusine asa mare ca ma dau pe partia de schi cu capacul furat de la un wc-u in comparatie cu un viol sau o crima.
Ca avem si noi "panaramele"noaste cu care nu ne mandrim - nimic de zis - dar de la o camera de hotel lasata fara capac la wc sau fara bautura din bar si pana la o crima oribila sau o talharie urmata de un viol,e o diferenta mare zic eu.Cat despre cersetorii Romani in comparatie cu tiganii chiar tu iti dai raspunsul.