FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania, Steaua are nevoie de tine!

«123»
KERATOCONUS05.03.2009 14:25

Ma tem ca, cei din provincie o sa-i ceara autografe si o sa-l ia cu:" nea Gigi, nu va luati dupa vagabonzii aia din peluze, noi suntem adevaratii suporteri ai Stelei si va iubim".

Iar lupta pentru alungarea ciobanului din Ghencea, o vom duce tot noi, cei din Bucuresti.

Sper din toata inima sa ma insel, iar oierul sa fie primit in provincie cu multe fluieraturi si injuraturi.

CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!!!

Stanici05.03.2009 14:29
Vai de zilele noastre. Chiar credeti ca romanii in sine, ii urasc pe Becali? Inca nu ati inteles ca noi l-am facut pe Becali? Becali este imaginea noastra, reflectul nostru. Cu toti avem un Gigi in noi. Nu mai ne reprezinta oameni ca Eminescu, Liviu Rebreanu, Amza Pellea, Richard Wurmbrand, HERTHA MULLER, ci Gigi Becali - (fiindca nu mai exista oameni valorosi in Romanica). El reprezinta Romania, ca persoana. Nu ma credeti? Uita-te la vecinul tau, ce mananca si ce bea: Branza de oaie si o pahar de palinca.

Mo, degeaba ne dam noi rotunzi... omul are dreptate, Jiji e chintesenta partilor rele carcateristice poporului nostru. Si, din pacate, vad ca mare parte din romani "has joined the dark part of the force".

joseph05.03.2009 14:35

un articol foarte bun, chiar ieri cred ca scriam si eu intr-un post despre stelistii din provincie pe care ii astept sa se manifeste si ei. ar putea avea un rol destul de important, in conditiile in care cei din Bucuresti nu fac teoretic deplasari in retur

Mihai Somanescu05.03.2009 15:23

@lari

Nu e adevarat, MM nu avea alergie la Ion Alexandrescu.

Good work!

@MoWeed

Din pacate e adevarat. Becali nu ar fi ajuns niciodata ce e, daca nu s-ar fi regasit in multi connationali de-ai nostri. Uitati-va la stadion, la tribune.Daca nu ar fi fost asa, Becali nu ar fi rezistat pana azi.

Ati vazut si prezentatorii la Telesport: il lingeau pe Becali peste tot. Becali este chintesenta raului care se gaseste intr-un procent mare dintre romani. Din pacate.

lucius vorenus05.03.2009 16:41

Mie unul mi s-a acrit de "atmosfera" pe care o fac flacaii ce-l injura pe Becali...atmosfera de UCL pe fata ; si echipa se simte parca impinsa de la spate, se vede ca joaca muuuult mai bine, si totul gratie tuturor celor ce gasesc de cuviinta sa puna orgoliile lor de moment in detrimentul ECHIPEI. Cred ca ati cam uitat de ce veniti la stadion ; eu inteleg ca traim vremuri grele, e criza, iar pentru unii se manifesta si o continua criza de identitate si de personalitate, dar lasati-o in plm de treaba, ca m-am saturat de starea asta de tensiune din care nu are de castigat nimeni!!!!

Sper sa intelegeti (sau sa intelegem, daca vreti) cu totii ca se poate contesta si fara sa sufere echipa ; in pauza, cu mesaje, actiuni in alte zile sau in alte momente decat jocurile in sine. Ati uitat cred cate meciuri au fost castigate datorita noua, si nu neaparat pt ca aveam vreo super - echipa in momentul respectiv. V-ati gandit un pic ca daca am fi facut o atmosfera ca la meciul cu Besiktas, de exemplu, ca si atunci s-a injurat la greu un "meseriash" de la echipa adversa, poate acum eram si noi prin UEFA? Dar nooo, hai sa-i umplem frigideru' aluia cu de toate, ca echipa nu ne intereseaza.

Ca suporter cred ca in primul rand ai obligatii, si intr-o mai mica masura si drepturi.

Pacat, mare pacat...

PS nu va obositi sa ma categorisiti ca pe un fan Becali, ca nu-l suport nici eu ; doar ca mult mai mult iubesc echipa si pun binele ei pe primul plan. Intotdeauna.

Stanici05.03.2009 16:50

Quo vadis, pitiponcilor? :rolleyes:

ECHIPA de care zici tu e alcatuita din jucatori de fotbal care trebuie sa joace pentru un club. Jucatorii diverselor echipe de fotbal si-au atras, de-a lungul timpului, niste porecle.. unii erau "studenti", unii "juveti", unii "franari", unii "MILITARI". Bun, eu nu vreau sa fiu suportrul "oitelor" sau "razboinicilor luminii". Decat performante de moment obtinute calcand peste orice bun simt provenit din insusi statutul acestu club maret, prefer sa fiu "flacau" si sa contest principala sursa de denaturare a principiilor acestui club. Si, ca suporter, ma simt obligat sa sa o fac.

Ia uita-te tu in cartea (daca nu cumva ai vazut doar filmul) din care ti-ai ales nick-ul si zi-mi cate asemenari gasesti intre Nero si Jiji. Poate o sa cazi de acord cu mine ca asta trebuie oprit indiferent de scarificii.

Catalyn0705.03.2009 16:55

daca as fi ziarist pentru o zi, singura mea intreabare i-ar fi adresata jegului din loja: Stiti cine este Ion Alecsandrescu ?

Tare curios sunt ce-ar raspunde

Mihai Somanescu05.03.2009 17:43

@lucius vorenus

Binele echipei! Intotdeauna. Spune el. Omule, tu nu intelegi odata pentru totdeauna ca exista o legatura indiscutabila intre felul in care arata echipa astazi si felul in care se comporta Becali?

Declaratiile, scandalurile, mizeriile lui AFECTEAZA NEGATIV ECHIPA! Cum sa joace fotbal daca stiu ca totul depinde de mofturile patronului, nu de evolutiile lor?

Lui de ce nu-i spui: "bai Gigi, ia nu te mai manifesta tu asa, ca afectezi echipa? " sa vezi ce iti raspunde.

De ce suporterii trebuie sa fie judecati altfel? Cand tocmai seful Stelei, ar trebui sa fie aparatorul suprem al intereselor ei? Adica suporterul ei numarul 1?

Pai se compara atmosfera din club de la meciul cu Besiktas, cu cea de-acum. Atunci nu apucase "decat" sa jigneasca cateva glorii: nu-l apucase delirul, coruptia ca politica de club, calcarea in picioare a tot ce inseamna Steaua.

Dar, normal, e mai comod sa ne urechezi pe noi, noi suntem "flacai", dar sa-i spui lui Becali nu poti. Normal. Vrei binel echipei, INTOTDEAUNA cand iti e mai USOR.

the_ace05.03.2009 17:54

majoritatea din provincie nu cred ca il vor ataca pe patron.....sunt multi enorm de multi care vad in fecali un om inteligent si cu un simt al umorului dezvoltat...daca intrebi 500 de pesoane ce parere au despre fecal 400 iti vor face chiar o "compunere" in care isi arata stima......suporterul ocazional nu poate intelege situatia in care se afla Steaua fiindca nu isi da acelasi interes foarte multi gandesc ceva de genul : a pierdut Steaua ..ee si ce daca doar nu imi dau ei sa mananc iar in cazul in care castiga multi vor spune ca se datoreaza ciobanului

THE RADICAL05.03.2009 18:13
@lari

Nu e adevarat, MM nu avea alergie la Ion Alexandrescu.

Good work!

De unde stii tu ? Ai vorbit cu el ? Nu vreau sa ma laud, dar l-am cunoscut destul de bine pe MM. Iar alti doi prieteni buni de-ai mei, l-au cunoscut ca pe propriile buzunare cat a fost la Steaua. Sunt sigur ca daca citeste ,stie despre cine e vorba, dar oricum nu mai conteaza ,relatiile dintre ei s-au racit.

mihai18_mica05.03.2009 18:40

Parerea mea este ca acest conflict nu face bine nimanui nici echipei nici suporterilor nici ciobanului.eu zic k alt investitor nu ar fi bagat bani asa de multi cum a bagat el si sincer dak nu era el in 2002 ne desfintam si sincer ati vazut si voi cand a venit Mekyten k nu a dat bani,defapt el nu avea bani pe care se lauda k ii are. Este f adevarat k a si gresit ff mult Gigi nimeni nu zice asta dar sa fie seriosi toata lumea da in Steaua fost glori si toti dau in Steaua.De ce? pt k in afara de mari jucatori nu au facut nimik.un ex :Lita Dumitru la televizor zice k e rapidist si el face Steaua praf in ziare unui altfel de om qi sa nu ii raspunzi...???Nu zic sa numai il injuram pe Gigi dar sa incurajam echipa de cand nu a mai fost incurajata echipa... eu zic sa fim stelisti pana la moarte si sa incurajam echipa pt k are nevoie de noi mai mult k oricand sa incepem din nou sa fie TEMUTA Armata ULTRA galeria care ii facea pe toti adversarii sa le tremure picioarele,galeria cu cele mai adevarate coregrafii galeria respectata de toti,galeria cu care Steaua a obtinut cele mai adevarate performate,galeria cu care Steaua avea 1-0 de la cabine

Stanici05.03.2009 18:43

Kta dr3ptat3 ay ....

vlad05.03.2009 19:04
daca as fi ziarist pentru o zi, singura mea intreabare i-ar fi adresata jegului din loja: Stiti cine este Ion Alecsandrescu ?

Tare curios sunt ce-ar raspunde

Catalyn,

Nu ar trebui sa te surprinda raspunsul lui. El nu a stiut nici macar cine a dat golurile pentru Steaua in finala cu Barcelona din 1986.

Mihai Somanescu05.03.2009 19:41

@mihai18_mica

"Este f adevarat k a si gresit ff mult Gigi nimeni nu zice asta dar sa fie seriosi toata lumea da in Steaua fost glori si toti dau in Steaua" - chintesenta prostiei si ignorantei.

"fost glori" astia e niste nenorocit, jigodile astia, nu?

"eu zic sa fim stelisti pana la moarte si sa incurajam echipa pt k are nevoie de noi mai mult k oricand sa incepem din nou sa fie TEMUTA Armata ULTRA galeria care ii facea pe toti adversarii sa le tremure picioarele"

s-au inventat virgulele la tine? Probabil ca 18 vine de la nivelul IQ-ului sau ma insel?

"eu zic k alt investitor nu ar fi bagat bani asa de multi cum a bagat el si sincer dak nu era el in 2002 ne desfintam si sincer ati vazut si voi cand a venit Mekyten k nu a dat bani,defapt el nu avea bani pe care se lauda k ii are"

cum ti-ai dat seama ca mekyten n-are bani? N-a aruncat cu ei la lautari ca Gigi? Atunci, cum naiba sa aiba? Unde s-a laudat mekyten? te-a sunat? ti-a dat un beeep? sau ati vb pe mess? ti-a dat un buzz?

In 2002, Steaua n-avea conducere, antrenori, jucatori, nimic. De fapt era in suspensie. Faliment total nu alta.

Concluzie: tu si ca multi altii sunteti copiii stirilor proteviste, circare, de 2 lei. Pe voi se bazeaza ciobanul.

@stanici

cautai pitipoance, cocalari? Uite-i!

steaua24505.03.2009 22:34

Parerea mea e k suntem nijte inconstienti.......ar trebui sa renuntam la orgoliile astea k oricum Becali nu pleak niciodata din Ghencea....acum ar trebui sa fim cu totii unitzi sa facem echipa asta sa joace...sa nu lasam javrele alea in Liga,acum ramane la laltitudinea fiecarui stelist sa faca ce vrea .....eu sunt impotriva protestului asta inutil si nu sunt fan Becali si sunt constient k a gresit si greseste incontinuare k e larg in gura dar ce sa facem??noi trebuie sa sustinem echipa asta nu conducatorii ....mai ganditi-va numai reactionati doar la cateva scandari din tribuna doar sa fiti mandri k faceti parte din galeria Stelei si sa tipati impotriva lu Becali.........Allez Steaua

cristian01405.03.2009 22:41

Ba, de unde apar astia ?!

Stanici05.03.2009 23:01

Of, doamne, fi-ti-ar prostii ai dreaq! Si cand te gandesti ca, la randul lor, s-ar putea sa aiba copii. :(

danimarcu05.03.2009 23:12

In general asa se exprima becalizatii...

Sunt si exemple fericite,@redondo, @pirania, @si altii,dar dintre astia majoritatea nu-s stelisti,iar restul sunt stelisti de moda noua.Adica tin cu Becali,nu cu Steaua.

cristian01405.03.2009 23:18

@Danimarcu

Pana mai de curand, chiar ma amuzam citind posturile acestor specimene ce pretind a fi suporteri stelisti, insa de cateva zile s-au inmultit primejdios de tare.

Vorba aia..dupa ce ca esti prost, te mai caci si in poteca..

xray_rom06.03.2009 01:54
Vai de zilele noastre. Chiar credeti ca romanii in sine, ii urasc pe Becali? Inca nu ati inteles ca noi l-am facut pe Becali? Becali este imaginea noastra, reflectul nostru. Cu toti avem un Gigi in noi. Nu mai ne reprezinta oameni ca Eminescu, Liviu Rebreanu, Amza Pellea, Richard Wurmbrand, HERTHA MULLER, ci Gigi Becali - (fiindca nu mai exista oameni valorosi in Romanica). El reprezinta Romania, ca persoana. Nu ma credeti? Uita-te la vecinul tau, ce mananca si ce bea: Branza de oaie si o pahar de palinca.

Din pacate ai dreptate. Romania, in genere, are pe ultimul punct in lista de prioritati (daca il are!) pe Becali si framantarile clubului Steaua.

Sunt mai multe "Romanii":

1) Romania "scapatata"(middle class), in plina criza, este framantata de somaj, de salarii injumatatite prin cursul de schimb, prin cresterea preturilor si prin ordonante. Romania de azi tremura pentru case, apartamente, masini, obiecte casnice, etc. luate pe credite si pe care risca sa le piarda ca pentru ca nu le mai poate achita. Idem cei cu mici/medii afaceri. E masa de "Je m'en fish"-isti in raport cu Suporteri vs Becali, pentru ca lupta pentru existenta este prioritatea number one! Sportul a devenit si el un lux chiar la privit si nu o supapa de defulare a stresului sau de mentinere.

2) Romania subnutrita, suburbana si la limita inculturii il admira pe Becali in majoritatea ei pt ca in el vad un model ... omul plecat de la coada oii si a ajuns "mare domn", cu avere, care se ia in gura (la propriu si la figurat) cu puterea si "domnii certificati". Un om de-al lor, incult si rudimentar care a ajuns unde viseaza ei. Deci se poate, isi spun! Nu-l vad conducator de tara, dar vad in el un exemplu de urmat in implinirea unui vis. Ca la jocurile de noroc, unde saracul spera ce soarta i-a harazit bogatului: bani castigati din nimic. Sunt aceiasi care-i pupau Maybach-ul, cand statea calare pe capota fluturand triumfator steagul Stelei in Piata Universitatii sau pe unde se ducea.

Dar ambele "Romanii", lumea stelista sau nestelista, in proportie ingrijoratoare, consuma cu nesatz, cel mai ieftin spectacol, la propriu si la figurat: Balacareala TV, indiferent de domeniu sau subiect!:) E un mod de-a defula seara in fata TV-ului propria violenta acumulta in neajunsuri, de care nu a avut timp sau curaj ziua.

Ai dreptate. Dupa '89 s-a sters un sistem de valori si s-a inlocuit cu...nimic. Romania de azi nu are promovat un sistem de valori la care sa se raporteze de la sugar pana la pensionar. In lupta pentru rating, mai exact pt bani, mass media a indus subliminal valori indoielnice. "Valori", care pe sticla ofera circul asteptat de romanul ostenit dupa o zi de munca in care si-a dat sufletul pentru o bucata de paine! Seara, romanul vrea TV-circ.

Din pacate, fotbalul a intrat si el tot in sfera circului. Asa ca Romaniei de azi aproape ii este indiferent cine plateste circul, dar circ sa fie! De ce? Pentru ca romanul de azi, nu mai are timp pentru intrebari filozofice, pentru patrunderea sensurilor din sublimul culturii si savurarea lor prin sinapsele intelectului. Romanul de azi are gandirea ocupata cu instinctul primar de supravietuire in ziua de maine.

Romanul de azi este exact ca un PC in care sistemul de operare(sufletul unui PC) ocupa, la incarcare, aproape tot RAM-ul din dotare. Nu mai poti rula programe sofisticate sau jocuri elaborate, ca te ia somnul pana se muta mouse-ul:))Doar mizilicuri: solitaire, tic-tac-toe, etc. Jocuri mici si...ieftine!:))

Doar bunastarea va rezolva aceasta problema-drama. Sau in termen de IT, simplificarea SO-ului(viata mai usoara), pentru a lasa frau liber RAM-ului pentru adevarata destindere. Omul nu poate fi up-gradat hardaware, doar software:) Omul este fiinta umana atat timp cat nu ii este foame. Cand ii este foame, redevine animal si singura lege care-l guverneaza este instinctul de autoconservare.

Din pacate, sperantele romanului de azi sunt legate numai de "Steaua lui norocoasa" si mai putin, spre deloc, de cine finanteza si conduce Steaua noastra! Intr-o societate fara un sistem de valori autentice, simbolurile nu mai tin de foame si nici de respect. Un exemplu este Lacatus. Un simbol, balacarit de unii, pe soclu lui in Ghencea.

PS. Pe cei super avuti, care nu au nicio grija nu i-am luat in calcul. Ei sunt si putini si nici nu mai traiesc in Romania reala, ci sunt "cetateni" universali, extraterestrii in cerul lor fara nori:) Cei "de carton" stau cu funia pregatita. Se gandesc mai mult la ziua judecatii de apoi, decat la ziua de maine:)) Printre ei este si Becali. Un miliardar de carton ... asfaltat:) Cu funia legii deasupra capului, dar inca negru in cerul gurii din bruma ce i-a mai ramas pe ciulinii Piperei:))Nu se stie pana cand!:)

maye06.03.2009 02:25
dak nu era el in 2002 ne desfintam

Steaua n-ar fi disparut si Steaua nu va disparea niciodata...

Baga asta la cap...pRi3t3n3!

@xray rom

Nu-i asa ca lucrezi in domeniul IT? :D

xray_rom06.03.2009 02:32
@xray rom

Nu-i asa ca lucrezi in domeniul IT? :D

Nu:)Dar am si eu un PC. Cand l-am cumparat nu m-am uitat ca berbecul de Becali la Steaua, fara sa incerc, sa invat, sa-l pricep pentru a scoate maximul de performanta din el pe masura brand-ului:)

maye06.03.2009 07:11
Nu:)Dar am si eu un PC. Cand l-am cumparat nu m-am uitat ca berbecul de Becali la Steaua, fara sa incerc, sa invat, sa-l pricep pentru a scoate maximul de performanta din el pe masura brand-ului:)

:laugh: buna asta :laugh:

Mihai Somanescu06.03.2009 16:43
Parerea mea e k suntem nijte inconstienti.......ar trebui sa renuntam la orgoliile astea k oricum Becali nu pleak niciodata din Ghencea....acum ar trebui sa fim cu totii unitzi sa facem echipa asta sa joace...sa nu lasam javrele alea in Liga,acum ramane la laltitudinea fiecarui stelist sa faca ce vrea .....eu sunt impotriva protestului asta inutil si nu sunt fan Becali si sunt constient k a gresit si greseste incontinuare k e larg in gura dar ce sa facem??noi trebuie sa sustinem echipa asta nu conducatorii ....mai ganditi-va numai reactionati doar la cateva scandari din tribuna doar sa fiti mandri k faceti parte din galeria Stelei si sa tipati impotriva lu Becali.........Allez Steaua

Tovarase, dar cand nu era niciun protest, dar ciobanul gresea, de ce nu juca echipa? De ce nu sunt rezultate??

Oricum dintre toate tampeniile pe care le insiri aici, cel mai grav, gasesc, de departe, faptul ca ne ceri sa renuntam la orgoliu. Ca oricum nu avem ce face! Daca venea de la un batran blazat, mai ziceam... Dar asa... Chiar nu mai exista demnitate in tara asta? Daca vine unul cu bani, trebuie sa asculti orbeste? De asta am ajuns aici...

Catalyn0706.03.2009 16:51

Si cand te gandesti ca 70 % din tribuna I e plina de d-astia :chair:

«123»