Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat marți searã la postul de televiziune Telesport cã, așa cum suporterii nu vor renunța la pasiunea lor pentru culorile roș-albastre, nici el nu va vinde niciodatã Steaua. Becali a încercat chiar sã le propunã o înțelegere fanilor:
"Eu vã promit cã nu voi mai declara nimic de suporteri, cã și eu am nevoie de ei. Trebuie sã se ajungã la o soluție, pentru cã așa nu ne facem bine. Eu nu plec niciodatã! Așa sunteți voi condamnați, aveți o condamnare sã fiți cu mine toatã viața. Așa suntem condamnați împreunã, pânã la moarte. În mintea suporterilor e bine ca sã batem Dinamo și Rapid de exemplu, altceva nu îi intereseazã, eu spun altfel, pe mine mã intereseazã Liga Campionilor și pot sã ne batã și Dinamo, și Rapid. Dacã un an ai pierdut, ai pierdut generația din acel an, eu am tras tare sã facem performanțã ca nu cumva sã absoarbã Dinamo și Rapid vreun suporter. Eu atât vã rog: injurați-mã pe mine înainte de meci, în pauzã, dar nu în timpul meciului, cã pierde echipa. Eu sunt pentru o relație normalã cu suporterii, uite îmi cer și scuze. Eu nu plec, ei nu pleacã, suntem împreunã, n-avem ce face", a spus Gigi Becali pentru postul de televiziune menționat.
Acesta a mai afirmat cã fanii nu știu ce eforturi financiare a fãcut pentru ca Steaua sã devinã campioanã.
"Eu mi-am riscat libertatea pentru Steaua, dar acum dacã o fac, nu mã mai prind ei în viața lor, fac totul ca la serviciul de spionaj. Suporterii nu știu câți bani m-a costat pe mine, m-a costat mulți bani ca sã fie Steaua campioanã, milioane! Fiecare conduce cum vrea el, eu cred cã am fãcut bine, cã am vazut aici Real Madrid, Arsenal", a mai declarat Becali.