Adriane tata!Zi-mi, prietene, un cuv�nt care, �n greutatea lui invadant�, nu se potrive�te �n context.
Prietene! �tiu c� e�ti economist, de aceea tocmai tu ar fi trebuit s� fii CEL MAI FAMILIARIZAT de Malthusianism (derivat de la econimstul englez, teoreticianul Th. R. Malthus). Eu, neav�nd valen�e �n domeniul �sta, dar absolut deloc!, �i tot am �tiut.
Mai d�-m� dracu dac� vreo idee a mea nu transpare din ceea ce zic. Eu cred c� sunt prea tran�ant �nc�, uneori.
S� fim serio�i, limbajul meu nu e deloc academic, are maxim ni�te sclipiri intelectualizante.
E preferabil s� �ncerc�m mereu s� evolu�m, s� �nv���m c�t de mult cu putin��, doar �sta e rostul nostru �n lume : s� ne des�v�r�im.
Utiliz�nd mai multe cuvinte, transmitem mult mai nuan�at, mult mai apropiat de ceea ce sim�im(cu ochii min�ii), mult mai �nspre noi. Eu cred c� e foarte important s� ne dep�im mereu.
S� zic deja-deturnata replic� "Patria mea este limb� rom�n�"?
Ne apropiem de valori, cre�tem axiologic. �mbibat cu imagina�ia vorbitorului, limbajul construie�te un stil.
Oricum, voi fi clar �i lapidar_:
Iliescu este un criminal care , indiferent de v�rst�, trebuie s� pl�teasc�.
Devierile de la subiect sunt o dovad� clar� a convingerilor unora, deloc bune, convingeri ce �i �mping s� acapareze subiectul.
Mai simplu de at�t, chiar nu �tiu...
Iti admir pasiunea cu care iti sustii convingerile, dar am o mare rugaminte la tine: nu mai scrie cu diacritice!