@ Da, Vlad sunt de acord sa plece Becali. Tin cu aceasta echipa de prea multa vreme ca sa ma cramponez de un om. Dar vreau o alternativa viabila, nu vreau haos.
Vreau un investitor serios sau un model gen Barca, insa sunt constient ca la ora actuala asa ceva nu este posibil pentru ca mai toti oamenii cu bani nu difera prea mult de Becali. Stiti si voi exemplele din fotbalul romanesc, nu are rost sa le mai enumar eu. Si dintre indivizi gen Copos sau Taher, ori Iancu, l-as prefera pe Becali. Si daca il judec, pun in balanta atat relele cat si lucrurile bune pe care totusi le-a facut.
Din pacate este un cerc vicios iar finantatorul va tine cu dintii de Steaua, atat timp cat nu va primi o oferta de nerefuzat pentru vanzare. In aceste conditii pur si simplu nu cred ca protestul va avea succes. Mai degraba va contribui si mai mult la deteriorarea relatiei echipa-suporteri și va da si mai mult apa la moara presei care este deja anti-Steaua. Iar noi hranim acest lucru.
Ati vazut ca jucatorii il sprijina? Puteti sa-i condamnati daca de acolo isi iau banii ? Eu cred ca la o oferta de nerefuzat Becali va vinde chiar daca tot stadionul i-ar striga numele.
Pana la urma si din pacate la asta se rezuma totul. Banii.
Si cu suferintele ramanem noi suporterii.
P.S
Dupa ce ti-am raspuns am citit si celalat mesaj al tau. Iti multumesc ca te preocupa atat de mult tot ce am postat eu. Daca le-ai citit, sper ca ai observat si ca m-am straduit sa fiu decent si civilizat. Poate ca uneori am sarit si eu calul, dar cu totii suntem oameni si gresim. Ceea ce ai inteles din mesajele mele, te priveste. Dar faptul ca eu am alta perspectiva decat a ta, nu ma face incompatibil cu Steaua si nu-mi ia dreptul de a fi stelist si NU becalist. Iar cand Becali nu va mai fi in Ghencea, pe mine tot langa Steaua ma vei gasi.
@xray
Multumesc de sfat. De fapt ai sintetizat foarte bine in cateva cuvinte esenta problemei. Iar eu am cazut din pacate in capcana de a ma apara de procurori. 
.