FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unde nu e cap, degeaba sunt picioare

«12»
Azazello03.03.2009 11:12
Azzaelo ,

Esti cu totul de acord in ceea ce face si spune Becali. Asta spune totul despre tine.

Eu n-am stapan, maestre.Doar familia imi este stapana!

Ti-am dat prea multa importanta.Punct

Sincer nu inteleg de unde ai tras tu concluzia asta. Nu sunt nici pe departe cu totul de acord cu el. Dar nici cu ce se intampla in tribune.

Pe de alta parte, cine e acum posacul ?

La un singur lucru ai dreptate. Punctul.

gigi nebecali03.03.2009 11:35

eu va rog doar sa analizati cui ii este caracteristica aceasta atitudine: nu zici ca mine, spui ca eu gresesc, cine esti bah tu, nu dau doi scuipati pe tine si lista poate continua.

l-ati recunoscut cumva pe cel pe care il contestati? gresit! uitati-va in posturile voastre! multi dintre voi ati ajuns sa va comportati la fel. nu acceptati o discutie deschisa cu mai multe pareri. in momentul in care cineva a iesit din cuvantul vostru l-ati si etichetat fara sa mai stati la discutii, ii promiteti flegme intre ochi daca il prindeti la stadion.

ps: inca un argument ca va comportati la fel: cum cineva e impotriva e acolit de-al lui Becali, platit de el. mai stiti cum spune el ca aia care il contesta sunt platiti de securisti? sesizati asemanarea izbitoare?

Stanici03.03.2009 11:52

Bai baieti, incercati, totusi, sa faceti diferenta intre becalisti si asa zisii stelisti care tin cu tot dinadinsul sa se mai bucure la vreo victorie obtinuta la ciupeala sau care prefera locul 2 cu conditia sa se vada in UCL. Nu tin cu oierul - doar ca au impresia ca pentru binele general al clubului Steaua, e de preferat un oligofren la butoane care sa aduca Realul pe Ghencea si apoi sa isi vada "oitele" alergand mai tare ca in timpul meciului pentru un schimb de tricouri. Faptul ca ala se pisa pe tot ce inseamna stelism poate fi trecut cu vederea atata vreme cat noi, ca indivizi, suntem satisfacuti in orgoliul propriu, nu?!

Kekea03.03.2009 12:14

Pentru cei care il contesta pe Azazello

Am vazut multe post-uri ale acestui STELIST si pot spune ca gresiti cand il acuzati ca este de partea ciobanului sau ca este platit de acesta.Este doar un suporter cu un alt mod de abordare a problemei.Nu puteti contesta faptul ca de multe ori a aratat ca este un suporter de calitate superioara..

xray_rom03.03.2009 12:24
@xray

Cat despre comparatia cu ce era inainte de 1989, nu e chiar asa: atunci era MapN proprietar, dar era un super manager precum Ion Alexandrescu, care conducea clubul. Acum Becali e proprietar si tot el e si manager.

Nu ai fost atent. E chiar asa, pt ca eu, in demonstratia ipotetica, nu am pus semnul egalitatii intre managementului pe timpul MAN-ului (jos palaria!) si cel facut de Becali, ci numai intre statutul juridic de proprietari ai clubului Steaua.

Azazello03.03.2009 12:31

Am vazut multe post-uri ale acestui STELIST si pot spune ca gresiti cand il acuzati ca este de partea ciobanului sau ca este platit de acesta.Este doar un suporter cu un alt mod de abordare a problemei.Nu puteti contesta faptul ca de multe ori a aratat ca este un suporter de calitate superioara..

Multumesc pentru sprijin. Ai inteles foarte bine ca este vorba despre un alt fel de abordare. Acum poate te vor contesta si pe tine, pentru ca este usor sa acuzi, nu sa si dovedesti.

Toate cele bune.

vlad03.03.2009 12:44
Multumesc pentru sprijin. Ai inteles foarte bine ca este vorba despre un alt fel de abordare. Acum poate te vor contesta si pe tine, pentru ca este usor sa acuzi, nu sa si dovedesti.

Toate cele bune.

Azzaelo

Imi cer scuze daca te-am catalogat anti-Steaua.Dar naiv esti.Cum iti imaginezi tu ca ignorarea lui Becali il va determina pe acesta sa plece?

Poate nu vrei sa plece Becali. Daca ma edifici si pe mine in aceasta problema poate mai discutam despre aceste lucuri.Tu nu te-ai saturat sa vezi in ce se transforma Steaua? Nu vezi ca singura directie este in jos? Iti spun eu ce se va intampla daca suporterii nu vor mai protesta fata de Cioban.Isi va imagina ca este iubit de catre oameni,va sta foarte linistit la meciuri,va face din Steaua doar o afacere pentru el. Orice jucator mai bunicel,pac,la vanzare.Important va fi locul 2 care sa-i permita o sansa sa ajunga in Liga Campionilor si evident,potul de la UEFA. Nu intelegi ca doar pe limba lui se poate discuta cu el?

Tie iti place cum arata Steaua astazi? Cea mai titrata echipa din campionatul romanesc.Iti place cum au ajuns fostele glorii sa fie tratate de Cioban?

Spune-ne tu o forma de protest pasnica si pe care Ciobanul o va intelege ca fiind forma de protest.

Repet,daca vrei sa plece Becali.

Lari03.03.2009 12:48

De acord ca Azazello este un suporter de calitate superioara!

Nici eu nu sunt de acord cu viziunea lui asupra "problemei Becali", dar asta nu-l face mai putin Stelist.

xray_rom03.03.2009 13:15

@Azazello

Prietene, iti dau un sfat. Data viitoare deseneaza:) Poate asa o sa te faci inteles ca tu ai intrebat "de ce nu se sustine echipa la Brasov?" si NU "de ce este contestat Becali?". Tu intrebi de echipa si "procurorii virtuali" te ancheteaza de ... Becali:)) Mai multa intoleranta si rastalmacire tendentioasa sfertodocta nu mi-a fost dat sa vad decat in horror movies! Noroc ca nu s-au inventat pistoale virtuale ca asistam si la executii forumistice in regim de urgenta. Se vede treaba ca, uneori, ura exacerbata nu numai ca orbeste, dar ia si mintile...si unui om normal.

vlad03.03.2009 13:32

Azzaelo,

Revin la intrebarea mea:"tu-l doresti pe Becali la echipa?"

Dar m-am lamurit singur.Ti-am citit posturile ,de la inceput ,dar nu pana la sfarsit pentru ca am gasit rapid raspunsul.

Tu pozezi in porumbelul pacii,nu inciti la violenta pe stadioane si altele.

Dar.....esti de acord cu premierile altor echipe,esti de acord ca Becali trebuie sa-si puna fularul javrelor la gat,esti de acord cu locul 2 pentru Steaua, crezi ca banii veniti de la UEFA au intrat in vestiarul si infrastructura Stelei,crezi ca huliganii de suporteri sunt sub sportivul Zmarandescu s.a.

Il doresti din tot sufletul pe Becali la echipa si in majoritatea posturilor te-ai luptat sa-i gasesti scuze lui Becali pentru toate tampeniile.

Cine nu ma crede,este invitat sa citeasca mesajele lui Azzaelo de la inceput pentru a se lamuri.Va gasi raspunsul dupa cateva postari.

Multumim Azzaelo pentru mesajele de pace pe care le transmiti hulganilor!

In campania electorala cui vei mai transmite mesajele partidului ??? Civilizatiilor din Zabrauti????

Daca ti-ar pasa de Steaua n-ai mai inghiti nemerniciile Ciobanului. Dar tu le inghiti ,pentru ca tot ce face el ,este pentru binele Stelei.

Azzaelo va face "Ca Galeria sa straluceasca ca soarele sfant de pe cer"

Azazello03.03.2009 13:37

@ Da, Vlad sunt de acord sa plece Becali. Tin cu aceasta echipa de prea multa vreme ca sa ma cramponez de un om. Dar vreau o alternativa viabila, nu vreau haos.

Vreau un investitor serios sau un model gen Barca, insa sunt constient ca la ora actuala asa ceva nu este posibil pentru ca mai toti oamenii cu bani nu difera prea mult de Becali. Stiti si voi exemplele din fotbalul romanesc, nu are rost sa le mai enumar eu. Si dintre indivizi gen Copos sau Taher, ori Iancu, l-as prefera pe Becali. Si daca il judec, pun in balanta atat relele cat si lucrurile bune pe care totusi le-a facut.

Din pacate este un cerc vicios iar finantatorul va tine cu dintii de Steaua, atat timp cat nu va primi o oferta de nerefuzat pentru vanzare. In aceste conditii pur si simplu nu cred ca protestul va avea succes. Mai degraba va contribui si mai mult la deteriorarea relatiei echipa-suporteri și va da si mai mult apa la moara presei care este deja anti-Steaua. Iar noi hranim acest lucru.

Ati vazut ca jucatorii il sprijina? Puteti sa-i condamnati daca de acolo isi iau banii ? Eu cred ca la o oferta de nerefuzat Becali va vinde chiar daca tot stadionul i-ar striga numele.

Pana la urma si din pacate la asta se rezuma totul. Banii.

Si cu suferintele ramanem noi suporterii.

P.S

Dupa ce ti-am raspuns am citit si celalat mesaj al tau. Iti multumesc ca te preocupa atat de mult tot ce am postat eu. Daca le-ai citit, sper ca ai observat si ca m-am straduit sa fiu decent si civilizat. Poate ca uneori am sarit si eu calul, dar cu totii suntem oameni si gresim. Ceea ce ai inteles din mesajele mele, te priveste. Dar faptul ca eu am alta perspectiva decat a ta, nu ma face incompatibil cu Steaua si nu-mi ia dreptul de a fi stelist si NU becalist. Iar cand Becali nu va mai fi in Ghencea, pe mine tot langa Steaua ma vei gasi.

@xray

Multumesc de sfat. De fapt ai sintetizat foarte bine in cateva cuvinte esenta problemei. Iar eu am cazut din pacate in capcana de a ma apara de procurori. :)

.

steaua-no103.03.2009 13:40
Nu ma stresez. Stii si tu foarte bine ca galeria a primit de nenumarate ori subventii sub diferite forme.

In alta ordine de idei, prea suna a amenintare ultima propozitie. Iar mie nu imi place violenta. De fapt chiar asta contest de mult pe aici pe site. Nu sunt oficial al Stelei, ca sa stau langa finantator, si nici nu-mi permit sa-mi iau un bilet la fotolii, pentru ca sunt un om normal al Romaniei zilelor noastre.

Voi fi la tribuna I sau a doua, depinde unde voi gasi bilet. Nu mi-e frica sa recunosc ca nu am stat niciodata in peluza. Nu-mi place. Asta nu ma face nici mai mult dar nici mai putin stelist ca voi.

Si felicitari (fara niciun pic de ironie) celor care vor merge la meci. Cat privete atitudinea pe care o vor aborda...Asta e alta poveste. Dar fiecare face ce stie si ce a fost invatat.

daca nu ai stat niciodata in peluza de ce te tot trezesti vorbind aiurea? daca tot nu stii cu ce se mananca fenomenul ultras abtine.te ca devii penibil. zici ca o sa stai la tribuna 1 sau 2, tare as fi curios daca ai avea sange in tine sa te manifesti in vreun fel la golurile Stelei, asta daca o sa marcam si noi.

xray_rom03.03.2009 14:07
daca nu ai stat niciodata in peluza de ce te tot trezesti vorbind aiurea? daca tot nu stii cu ce se mananca fenomenul ultras abtine.te ca devii penibil. zici ca o sa stai la tribuna 1 sau 2, tare as fi curios daca ai avea sange in tine sa te manifesti in vreun fel la golurile Stelei, asta daca o sa marcam si noi.

A avea singe nu este o calitate. Mai trebuie ca sangele ala ajunga si la creier:))

SSK03.03.2009 14:10

Mie mi se pare ca in unele momente purtam un dialog al surzilor. Unii zic ca vor sa plece Becali, fiindca Steaua n-are viitor cu el, altii zic "pana pleaca el, hai sa sustinem echipa, ca ea e singura care conteaza". Din pacate, s-a observat destul de clar ca Becali de buna voie nu pleaca de la club. Deci, daca cineva crede ca e necesar ca Becali sa dispara, pentru binele Stelei, atunci trebuie sa accepte ca el trebuie "impins de la spate", fiindca singur oricum nu va pleca. Daca, dimpotriva, cineva crede ca e bine ca Becali trebuie sa ramana, atunci e clar ca nu ne vom intelege, fiindca suntem pe pozitii ireconciliabile.

Daca depasim acest prim obstacol, putem trece la pct 2: ce punem in loc? Aici iar avem 2 tabere: unii zic "oricine va veni e mai bun ca Becali" (si ei pleaca de la premisa ca in mod cert se va gasi cineva sa vina). Ceilalti zic: "se poate si mai rau decat Becali; in plus, nu e bine sa-l dam jos, pana nu gasim altceva". Partea a doua e pur si simplu nerealista in acest context: suporterii nu pot gasi investitori, nu e treaba lor. Mai mult, fiti siguri ca - ahtiat cum e dupa bani - Becali singur isi va gasi cumparator, daca va fi fortat sa plece, ca sa incerce sa-si scoata banii. Cat despre "se poate si mai rau decat Becali", teoretic - e adevarat, practic...e ca si cand ai o boala de pe urma careia te stingi vazand cu ochii, exista un tratament potential si riscant care te-ar putea face bine (dar te-ar putea si omori)...ce faci? Accepti sa-ti prelungesti agonia si sa mori (cert) mai tarziu? Sau risti sperand ca te vei face bine? (tineti cont ca Becali are si posibilitatea sa ne omoare cu mana lui...e proprietatea lui si poate sa faca ce vrea, nu? si suntem toti de acord ca omul nu e deloc rezonabil)

Eu cred ca cu Becali ne ducem pe copca sigur si ireversibil. Deci, merita sa riscam si sa incercam sa aducem pe altcineva in loc.

xray_rom03.03.2009 14:17
Mie mi se pare ca in unele momente purtam un dialog al surzilor. Unii zic ca vor sa plece Becali, fiindca Steaua n-are viitor cu el, altii zic "pana pleaca el, hai sa sustinem echipa, ca ea e singura care conteaza". Din pacate, s-a observat destul de clar ca Becali de buna voie nu pleaca de la club. Deci, daca cineva crede ca e necesar ca Becali sa dispara, pentru binele Stelei, atunci trebuie sa accepte ca el trebuie "impins de la spate", fiindca singur oricum nu va pleca. Daca, dimpotriva, cineva crede ca e bine ca Becali trebuie sa ramana, atunci e clar ca nu ne vom intelege, fiindca suntem pe pozitii ireconciliabile.

Daca depasim acest prim obstacol, putem trece la pct 2: ce punem in loc? Aici iar avem 2 tabere: unii zic "oricine va veni e mai bun ca Becali" (si ei pleaca de la premisa ca in mod cert se va gasi cineva sa vina). Ceilalti zic: "se poate si mai rau decat Becali; in plus, nu e bine sa-l dam jos, pana nu gasim altceva". Partea a doua e pur si simplu nerealista in acest context: suporterii nu pot gasi investitori, nu e treaba lor. Mai mult, fiti siguri ca - ahtiat cum e dupa bani - Becali singur isi va gasi cumparator, daca va fi fortat sa plece, ca sa incerce sa-si scoata banii. Cat despre "se poate si mai rau decat Becali", teoretic - e adevarat, practic...e ca si cand ai o boala de pe urma careia te stingi vazand cu ochii, exista un tratament potential si riscant care te-ar putea face bine (dar te-ar putea si omori)...ce faci? Accepti sa-ti prelungesti agonia si sa mori (cert) mai tarziu? Sau risti sperand ca te vei face bine? (tineti cont ca Becali are si posibilitatea sa ne omoare cu mana lui...e proprietatea lui si poate sa faca ce vrea, nu? si suntem toti de acord ca omul nu e deloc rezonabil)

Eu cred ca cu Becali ne ducem pe copca sigur si ireversibil. Deci, merita sa riscam si sa incercam sa aducem pe altcineva in loc.

In sfarsit o analiza corecta si rationala!Inseamna ca nu e inca sfarsitul lumiii!:))

Sincer, te felicit!Ai punctat excelent!

steaua-no103.03.2009 14:20
A avea singe nu este o calitate. Mai trebuie ca sangele ala ajunga si la creier:))

se pare ca in creierul lui nu prea ajunge. zice ca nu a stat niciodata intr.o peluza dar stie sigur ca cei din galeria au primit bani de la conducere.

xray_rom03.03.2009 14:26
se pare ca in creierul lui nu prea ajunge. zice ca nu a stat niciodata intr.o peluza dar stie sigur ca cei din galeria au primit bani de la conducere.

Ai inteles cum ai vrut tu:)) Eu nu la Azzarelo m-am referit. Faceam o demonstratie "matematica" din negrul cer al gurii: nu tot ceea ce este necesar este si suficient!

Azazello03.03.2009 14:37

Ca sa stii ceva despre piramide nu trebuie neparat sa le vezi la fata locului iar ca sa stii cate ceva despre fotbal nu trebuie sa stai neparat la peluza. Eu stiu ca era o vreme in care clubul a sponsorizat anumite deplasari. Cine stie altfel e liber sa ma contrazica, eu nu sustin ca as detine adevarul absolut.

ssilviu_1905.03.2009 21:26

Citesc de vreo ora absolut toate comentariile la toate articolele si m-am hotarat sa-mi exprim si eu parerea in legatura cu cele citite.Si cuvantul care ma obsedeaza e:"manipulare"!Probabil cei care au cat de cat o idee despre lumea in care traim si-au dat cu seama ,dar fie nu au vrut sa o zica sau nu am observat eu ca cineva a mai zis aceleasi lucru si acum eu doar reproduc ce au zis altii.In cel de-al doilea caz,greseala imi apartine si imi cer scuze celor care si-au pierdut timpul citindu-mi comentariul.Trecand acum la subiectul acestui comentariu vreau sa va zic tuturor celor care mai sunt stelisti si in aceste momente grele ca acesta este momentul sa fim tari!Este clar ca se incearca o dezbinare a suporterilor stelisti adevarati!Oameni precum "redondo","azazello" sau "xray rom" nu fac decat sa posteze comentarii lipsite de orice urma de moralitate,incercand sa imparta suporterii stelisti in tabere pro-Becali sau anti-Becali,si sa aduca cat mai multi adepti in tabara pe care o reprezinta(pro-Becali)!Ei nu fac decat sa planteze samanta scandalului intre noi,ca mai apoi sa fim prea ocupati sa ne certam intre noi si sa uitam de scopul principal:inlaturarea lui Becali!Scopul lor e unul precis si probabil n-o sa renunte pana nu o sa scoata rezultatele pe care le doresc si pentru care probabil au fost platiti ca sa le obtina.Stiu ca teoria sustinuta de mine le pare unora mult prea fantezista dar nu pot sa-mi explic cum unii oameni care sustin ca le curge sange ros-albastru prin vene,pot sa dea dovada de atata nesabuinta.Orice om care a crescut in spiritul stelist isi da seama ca binele Stelei este este reprezentat de plecarea lui Becali in aceste momente,ceea ce ma face sa cred ca cei care sunt impotriva acestei idei fie nu au nici o legatura cu lumea reala(lucru care nu se poate spune despre cei 3 mentionati mai sus,pentru ca se poate observa din cele scrise de ei ca sunt oameni cu un nivel intelectual destul de ridicat),fie au fost cumparati de cel pe care il idolatrizeaza si il sustin.Asa ca va rog sa-i ignorati pe acesti "vanzatori" si sa nu le mai dati ocazia sa-si faca meseria!Ramaneti fideli crezurilor voastre si am speranta ca impreuna vom reusi sa-l indepartam pe cel care nu face decat sa distruga ceea ce noi iubim!Nu va lasati influentati si continuat sa luptati!Steaua suntem noi!!!!Afara din Ghencea!!!

«12»