Bravo realsteaua ![]()
@realsteaua,in mod normal as fi de acord cu ce spui tu insa in acest moment Becali afecteaza Steaua prin ce face,si incompetenta sa si a celor din jur afecteaza grav performantele clubului,ca sa nu mai zic de imaginea care ne-a creat-o acest gibon.
Si mie mi-ar placea sa fie totul roz si sa fie sustinuta echipa insa daca nu-l dam jos pe cioban cumva nu se va schimba nimic. Fanii Stelei sunt cei mai rabdatori dintre cei ai marilor echipe romanesti. Am pierdut titluri si tot am mers la stadion. Am fost eliminati(de obicei repede) din cupa si tot s-a mers la stadion. Am dat bani buni sa mergem sa vedem umilintele din CL. Echipa a fost sustinuta in deplasari. Fanii si-au facut treaba. Jiji si toti cei care se presupune ca manageriaza aceasta echipa nu.
Hai sa zicem ca de maine se opresc protestele. Echipa este sustinuta si poate mai si castiga 1-2 meciuri. Jiji va uita toate doleantele suporterilor si va reveni in "rutina" sa,aceea de a stabilili obiective nedemne de Steaua(locul 2 si nepasarea fata de Cupa),de a-si bate joc de antrenori si jucatori,de a aduce antrenori servili,de a umbla cu valize,de a bate suporteri etc.
Fanii nu protesteaza neaparat impotriva becaliotului ca persoana(desi omul este incult,hot,grobian si cum mai vreti),ci pentru tot raul care l-a facut la Steaua(desi poate vroia sa faca bine,insa nu se pricepe la fotbal).
Singurul loc unde se poate prostesta este stadionul. Daca s-ar protesta in fata palatului,ar veni doar cativa reporteri si fie Jiji ar iesi si ar incepe sa-i ia la misto pe suporteri(ca la Telesport cand le spunea celor 2 suporteri stelisti "ma baieti ce treaba am eu cu voi") fie ar trimite baietii lui zmarandescu pe ei cand pleaca presa.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
@predatorpulse
Si Becali isi doreste sa luam titlul.In fond am juca direct in grupe fara emotiile unui tur preliminar.Dar ce sa facem daca altii au sacrificat UEFA doar ca sa ia campionatul...Locul 2 e mai bun decat 3,dar daca se poate si 1,cu atat mai bine.In fond tu poti sa stabilesti ce obiectiv vrei,la final va fi la fel.
Bai baieti voi stiti cat rau a facut Gigi suporterilor Stelei????????habar nu aveti, asta nu trebuie iertat nici in mormant interlopi lui dea lungul timpului incepand cu putin inainte de meciul cu Dinamo Kiew din 2002 a facut praf toata galeria Stelei uitativa la ia acum si aducetiva aminte cum era in vremea accea cate grupuri sau desfintat de ce credeti?????din lehamite,frica sau neputinta aducetiva aminte ca zmarandescu a fost seful galeriei cine la pus????avea cineva curaj sa zica ceva sa mai ridicat cate unul si ia rupea capul au mai fost vizitati si pe acasa cat-va baieti si sa nu aveti inpresia ca veneau in vizita cu flori,cei care au fost in perioada aceea in galerie nu vor uita si nici ierta niciodata acest om care acum are tupeul sa intrebe de ce ma injura suporteri? ca am facut numai bine Stelei nimeni nu spune pe fata ce sa intamplat in ultimi 7ani ori le e frica ori sunt orgoliosi dar sa ajuns la un punct in care nu se mai poate eu va garantez ca daca Gigi iese bine si de data asta Steaua in materie de suporteri moare si o spun cu toata responsabilitatea vom ajunge sa stam pe scaune sa aplaudam hai cei care stiti despre ce vb spuneti ceva sa vada lumea sa inteleaga ce a facut Gigi la Steaua sa vada presa sa scrie marea masa a suporterilor Steaua habar nu au ce sa intamplat cu adevarat poate se va scrie in aceea revista dati cartile pe fata si spuneti ce sa intamplat in perioada 2002-2004 atunci a fost macelul mare
@realsteaua
In primul rand, bun venit, esti la primul tau post. In al doilea rand, las-o mai moale. Cauta si vei gasi zeci de mii de raspunsuri pe tema respectiva. Incercarea ta optimista de-a ne "determina" sa incurajam echipa e admirabila, dar in conditiile actuale, NU SE POATE !
Spuneai sa "facem diferenta intre Steaua si Becali". Pai ghici, ce ? Deja am facut-o. Altfel nu s-ar fi ajuns aici, la proteste interminabile si tone de nervi. Regleaza-ti sunetul la TV si vei auzi ca doar ciobanul este injurat, respectiv apostrofat, bineinteles, alaturi de slugarnicii de serviciu, gen Argaseala. Nu Steaua ! Acum deh, ca unii jucatori mai sunt fluierati, asta e cu totul altceva.
Si invata tu sa faci diferenta intre a incuraja echipa si a o salva din mainile acelui camatar, ca in fond, asta e. Un "tigan" prin mentalitate, care s-a scurs incet, dar sigur, in loja, a ocupat un fotoliu confortabil si a inceput dictatura. Dintr-o perspectiva hitlerista, as spune, admirabil.
Daca nu ai observat inca, iti spun eu ca absolut orice metoda de protest la adresa astuia, e aproape nula. Nu e capabil sa realizeze nimic. Traieste intr-o lume proprie, al carui conducator suprem se crede. Doar atat.
Da, poate ca putem afecta JUCATORII PLATITI DE Becali, nu insa si echipa in adevaratul sens al cuvantului.
ECHIPA sau CLUBUL Steaua reprezinta cu totul altceva. Cand ne referim la astfel de lucruri, ne gandim la ceea ce a reprezentat Steaua dintotdeauna, reprezinta si va continua sa reprezinte, fara nici o legatura cu persoana x si y, din anul z sau t. Steaua este un curent, o religie, un strigat al sufletului, o pasiune, o forma de a trai, a iubi sau a suferi. Steaua este un superlativ absolut. Fara grade de comparatie.
Doar noi am ales sa respectam anumite persoane reprezentative pentru aceasta echipa si pentru performantele ei. Sau dupa caz, sa detestam.
Becali se afla, evident, in cea de-a 2-a categorie. Vrem sa salvam spiritul acestei echipe, adormit de Gigi Becali.
Intelege ca merita sa sacrificam performanta unui singur an, 2, 3, cat o fi nevoie, pentru a salva istoria acestei echipe si pentru a pune umarul la dezvoltarea continua pe care o merita.
De ce va doriti (ca sunteti mai multi) ca Steaua sa se claseze pe locul 1 anul asta ? Pentru ca veti avea DOAR VOI satisifcatii morale. Veti merge la serviciu, scoala, facultate si va veti mandri ca echipa voastra e campioana, e cea mai tare si cea mai smechera, in timp ce ea sufera si se afla pe patul de moarte. Genul asta de mandrie nu e specific aerului de Ghencea. Steaua elimina prin toti porii sai onoare, demnitate, curaj, frumusete ! Iar acum se confunda cu dispret, valize, manarii si tot felul de rahaturi. Mi-e rusine ca dupa zeci de ani, in care Steaua a fost servita de oameni gen Alecsandrescu, Hagi, chiar Lacatus si multi altii, a ajuns in mainile murdare ale unui om demn de toata jena.
Cum adica "aveai pretentii de la o echipa de Champions League" ?
Steaua a fost o echipa de Liga Campionilor in urma cu mai mult de 15, 20 de ani. Nu acum.
Faptul ca am fost acolo si am jucat cateva meciuri, ne poate bucura, insa nu ne poate face fericiti.
Iar referitor la afirmatia ca noi suntem "superiori" celorlalti suporteri, ai dreptate, doar pe jumatate. Suntem superiori pentru ca iubim Steaua si am invatat ce reprezinta ea. Si mereu vom fi. Suntem ca avem curajul si forta necesara sa ne batem cu un om ce ne baga pumnul in gura, de fiecare data, fara sa ezite. Suntem superiori pentru ca am lasat la o parte bucuriile de moment si am decis sa ne salvam echipa aflata in suferinta si tot ceea ce se leaga de ea.
Imi pare rau ca multi au ales sa inchida ochii si sa-si indrepte fata catre marele patron, sperand intr-o mantuire generala, cand Steaua sta pe marginea gropii.
Pana nu il injuram de familie nu rezolvam nimic...atunci sigur iese cu incidente:D
nord si sud sa stea in peluza impreuna si sa il injure pana isi dau plamanii afara pe cioban...forza Steaua
@Cristian014,
Desi ai scris un post lung,mi-a facut placere sa-l citesc.Eu am trecut de faza romantismului,sunt genul pragmatic.Cateodata ma plictisesc cand vad un debit mare de epitete si metafore. Alambicarile sunt trecute in plan secund pentru mine.Mie imi place discutia pe fata ,fara perdea.Nu trebuie sa abuzezi de lirism cand vrei sa expui o idee.Pentru asta,au murit poeti si scriitori.Te felicit pentru ca in fiecare post al tau iti expui ideile ,pe intelesul tuturor si argumentezi parerea ta.
ce-ar fi sa dam o lectie de civilizatie
chiar asa. hai sa ne punem prezervativ cand i-o dam in gura lui Gigi!
nu intelegi ca asta nu merita nimic in afara de a fi injurat si huiduit pana face spume la gura si da ochii peste cap? vorba unuia, pana nu-i f..m toata familia, becalopitecul nu se lasa...
@Cristian014,
Desi ai scris un post lung,mi-a facut placere sa-l citesc.Eu am trecut de faza romantismului,sunt genul pragmatic.Cateodata ma plictisesc cand vad un debit mare de epitete si metafore. Alambicarile sunt trecute in plan secund pentru mine.Mie imi place discutia pe fata ,fara perdea.Nu trebuie sa abuzezi de lirism cand vrei sa expui o idee.Pentru asta,au murit poeti si scriitori.Te felicit pentru ca in fiecare post al tau iti expui ideile ,pe intelesul tuturor si argumentezi parerea ta.
Nu e genul meu sa ma exprim in metafore, ieri am avut doar o mica scapare. ![]()
Si da, ai dreptate, discutiile fara perdea sunt cele mai indicate in astfel de situatii, insa poate ca unii s-ar simti motivati de anumite cuvinte. Nu ca asta ar fi fost scopul meu cand am scris postul. Doar ca m-a iritat indemnul userului respectiv si am tinut sa ii explic cum inteleg eu, un simplu suporter, Steaua.
@adr2007
Tu poti rezista sa stai acasa cand stii ca e meci in Ghencea ?
Tu poti sa stai fara sa te uiti macar la TV daca nu poti merge la stadion ?
Tu poti sa accepti faptul ca noi avem probleme cu orice echipa ?
Tu esti stelist ?
Solutia pentru indepartarea lui Becali este trecerea la actiune a suporterilor.
Nu este suficient sa protestezi in tribune.Trebuie protestat prin intrarea suporterilor pe teren prin inbulzeala.Alta solutie nu exista.
Probele mele anti Becali-
Sa-l descoasem pe Becali si sa vedem ce bine a facut la Steaua.
Becali a preluat clubul pe nimic si prin santaj!Cum?A imprumutat clubul cu cateva milioane si apoi a cerut actiunile.Daca ne aducem aminte Becali cind a venit la Steaua sa prezentat ca un binevoitor si un om de caritate! A girat cu bani clubul si a spus ca va fi garantia clubului.Si apoi sa vazut clar intentile acestui om de caritate.Apoi a venit si a cerut actiuni.Situatie in care Paunescu a trebuit sa cedeze.Practic la pacalit pe Paunescu si a prostit suporterii cu munti de bani ca investii.Bani care nu au venit niciodata! Daca ne aducem aminte de multe ori la inceputurile la Steaua a fost intrebat de subtil de presa cind va face investitile promise?
A luat clubul pe nimic si se poate spune prin santaj!Exact asa cum sau privatizat si furat aproape toate fabricile si intreprinderile din Romania ! Si banii bagati de Becali la inceput au fost obtinuti prin inselarea statului ,mai bine zis armatei.Cazul Babiuc! A preluat clubul fara datorii!Unde sa mai pomenit asa ceva? Datoriile erau ale cui? A facut niste masinatii si iau lasat pe aia care au facut investitia de 8 milioane de dolari de la tribuna oficiala cu buzele umflate! Cat despre masinatii ce sa mai vorbim.
sunt declaratii din acea vreme a unor oficiali stelisti care au spus ca clubul a fost dus in starea de faliment in mod voit pentru a scoate clubul din cadrul armatei.Cum oare a facut acest om afaceri cu Armata? Este clar mita si coruptie!
Becali spune ca si-a riscat averea la clubul Steaua!
Oare???
Cred ca ar mai avea cel putin 60 de milioane de euro de investit pentru a se considera un investitor moral.
A dobandit o mare parte a averii si datorita clubului Steaua.Probabil nu punea niciodata mana pe terenurile alea daca nu era la Steaua.Sa nu mai vorbim de publicitate!
Becali spune ca a facut cea ce nu a facut nimeni in europa de est! Nu stiu ce a facut omu asta asa deosebit. Numiti un mare jucator venit la Steaua?
Performantele nu se ridica la valoarea anilor 90.
Singurul merit care il are la Steaua este ca a stopat o perioada de timp tranferurile in strainatate prin indepartarea de Frati Becali.Dar asta spus cu multe ghilimele!
De un an si jumatate vedem ca la Steaua se perinda fratii becalii! Stim cu totii ca au facut prapad la Steaua acesti verisori dragalasi!
Oare de ce Becali nu a vandut 50 % din actiuni?
Se intorcea roata exact cum a patit Paunescu cu el!
Steaua este o buna sursa de spalat bani si castigat imagine.Imagine pe care nu o va avea niciodata!
Domnule Becali performantele nu se fac oferind valize ca mita!De la bun inceput acest om a aratat ca a venit la Steaua pentru a se folosi de imaginea clubului .Faptul ca a refuzat sa vanda 50% din actiuni demonstreaza ca acestui om nu ai pasa de performantele acestui club ci mai degraba de propriul interes.
Sa nu mai vorbim de mafia pariurilor.
Daca Becali joaca sute de mii de euro la ruleta atunci de ce sa nu bage milioane de euro in trucarea de meciuri si sa ia 10. .Se vorbeste de trucare meciuri dar nimeni nu deduce posibilitatile la pariuri prin trucarea unui meci.
Trebuia sa insceneze cateva meciuri si a facut 10 milioane. Credeti atunci ca mai este mort dupa 60 milioane de euro de la americanul ala?
Becali trebuie sa inteleaga ca Steaua inseamna suporterii si nu lotul de jucatori handicapati si baza sportiva care nu o detine.Daca nu ar exista milioanele de suporteri atunci clubul asta in mare parte nu ar face doua parale!
Asa ca fiecare suporter valoreaza cativa zeci de euro.
Finalul sezonului trecut a fost maxim de dubios.Oare de ce tine Becali asa tare cu dintii sa nu piarda Steaua? Ca sa piarda bani oare?
Sa nu mai vorbesc de atitudinea batjocoritoare si umilitoare la adresa jucatorilor,antrenorilor,suporterilor,presei,adversarelor,etc.mari foste glorii ale echipei.Actiuni indreptate contra Stelei si a tuturor celorlarlte echipe:vezi cazul valiza,indoieli serioase asupra corectitudinii competitiei sportive. Interesul meschin de a nu dori neaparat castigarea unor trofee-campionatul,cupa Romaniei-cat participarea in l.c.de unde poate castiga sume imense. Impresia unui om total neserios.sa nu spun mai mult.vezi situatiile de genul:'io,am glumit,v-ati uitat in gura mea ?'Imensul capital politic si de imagine facut pe spatele Stelei.Jumatatile de adevar pe care le arunca 'prostimii'.vezi investitiile de pana acum la Steaua,circa 40 mil.euro,dar uita sa ne comunice si incasarile totale in aceeasi perioada.Legaturile dubioase cu lumea interlopa si spalarea banilor in interiorul clubului,pe care se spune in presa,ca le-ar avea. si multe altele.Deasemenea
distragerea atentiei de la performantele clubului
prin crearea de scandal!
Cred ca domnul Becali este mai potrivit sa investesaca in fotbalul din albania!
Sa nu mai amintesc de atitudinea presei si televiziunilor care sufera de becalimanie.Emisiunile sportive si stirile seamana cu stirile ceausiste si cantarea Romaniei! In presa romana exista cenzura!
Cum sa nu fie corupti ziaristi astia.
Era un articol pus special in gsp.ro prin care vorbea becalii ca nu mai are bani.Nu stiu daca l-au sters.A fost vreo 2 saptamani!De asemenea se vorbeste de bugete anuale care de fapt nu exista! Prea tare se potriveste anuntul acela chiar din ziua meciului prin care se anunta condamnarea la inchisoare cu suspendare a suporterului acela care a intrat pe teren!Acesta ar fi cel mai nou exemplu asupra mafiei si relatilor ale acestui Becali! Deasemenea trebuie amintit si aura inaxplicabila pe care o are asupra prostimii exact asa cu o avea ADOLPH HITLER!
Becali simpatic om ?Asa este?
Ce se intampla la Steaua nu se putea intampla de exemplu la Craiova.
O parte din vina o au si suporterii care nu stiu sa apere clubul.
Cred ca sfarsea incuiat in birou!
Si in mormant te-as cauta sa te bat!
Mafiot albanez!
Din pacate Steaua a fost ca un miel abandonat lupilor iar Becali ce poate a fi? Se spune ca lupul se freaca de hoit ca sa puta frumos!
Din pacate noua adevaratilor stelisti nu ne place!
Steaua a castigat cel putin 30 de milioane de euro numai din Liga Campionilor numai in ultimi 2 ani.Bani care nu sau re gasit in investitii.
Cind ai 3 participari in Liga Campionilor trebuie sa se vada un progres!
Practic banii astia doar au umplut buzunarul cuiva! De acum 2 ani de zile presa a criticat lipsa transferurilor in Ghencea.Au facut doar transferuri ca umpluturi sa nu bata la obraz!
Sa vedem ce inseamna venituri de Liga Campionilor de 15 milioane de euro anual? Platesti un primul unsprazece cu un milion net+ taxe!
Sau aduci 4 super jucatori liber de contract pe care ai platesti cu peste 2 milioane de euro si mai raman bani sa plateasca tot lotul!
Mai punea 2 pusti de 18,19 ani si cativa jucatori de valoare medie si era o super echipa! Daca credeti ca nu se gasesc jucatori de mare valoare si liber de contract care sa vina la Steaua pe contracte adevarate atunci va inselati amarnic!
Si acei 600 de mi de euro pe care Becali sustine ca ai cheltuie lunar pe echipa nu exista.Poate ca imprumut!
Toate acesta demonstreaza ca Becali doar si-a umplut bine buzunarele cu banii proveniti din Liga Campionilor! Nu mai poate mira pe nimeni de ce Becali se tine de Steaua ca o scaiete.
Atmosfera din Ghencea seamana cu piata revolutiei.
Mai lipseste ultima sceneta si elicopterul!
Aceia care cred ca Steaua retrogradeaza fara Becali se inseala amarnic.
Investitorii asteapta ca la usa cortului! Steaua nu este Rapid.
Ignorarea totala a suporterilor ne intreaba ce cauta omul asta in fotbal.Declaratia lui Becali de la Telesport prin care spune suporterilor EU sunt BLESTEMUL VOSTRU ,spune totul!
Din primi ani de cind Becali este la Steaua a disparut ori ce voce a suporterilor,au disparut liderii suporterilor.Cel mai probabil ia cumparat cu bani!
Sa nu mai amintesc declaratia "Dacã ei spun ?Pleacã Becali!?, e pãrerea lor. Dar ei strigã ?M... Becali?, iar eu nu vreau s-o iau, ci le-o dau lor! N-au decât sã înjure în fața televizorului"
Singura sansa de a indrepta lucrurile este intrarea in teren prin imbulzeala,fluturarea steagurilor,chemarea presei.Puneti scara la tribuna oficiala si urcati ca la Plevna.Daca mai vreti sa vedeti lumina in clubul asta? Nu se va rezolva nimic prin postarea unor banere sau prin injurii.Puteti sa tipati pina va doare gura ca nu se va intampla nimica.
Fara o revolutie nu se va intampla nimic, veti ramane cu EI STRIGA **** DAR EU VREAU S-O IAU.
Se pare ca o mare pasiune a domnului Becali este sa dea **** la milioane de suporteri si apoi sa mearga la muntele athos! Becali este un om de acelasi speta cu Zambon !
SUSTINETI ECHIPAVreti o noua forma de protest?:,,Sprijiniti echipa Steaua".Lasa-ti deoparte lupta personala si prosteasca cu Becali, ca nu reusiti altceva decat sa alimentati o atmosfera deja tensionat din sanul echipei. Nu va inteleg, voi chiar nu intelegeti ce inseamna a fi un suporter al unei echipe, vine de la verbul ,,supporte", adica a sustine, aici respectiv echipa.A fi suporter inseamna a-ti sprijina echipa in orice conditii,nu doar atunci cand iti convine tie.
Bravo tie si celor ce gandesc ca tine.
Pentru cei cativa (dar care se cred multi) care vin la stadion pentru a se da ei in spectacol, sau care indeplinesc o sarcina trasata de cine stie cine (poate chiar de Gigi , ca lui ii place mult sa fie in centrul atentiei) RUSINICA. Nu faceti decat sa-l mentineti in centrul atentiei (poate voit , poate nu), pentru ca daca nu sunt alte subiecte, ce sa spuna la TV si prin ziare ; "protestele impotriva lui..Gigel continua" si ".Gigel spune ca ....", si asa mai departe. Si asa apare iarasi pe posturi si spune cum o sa se impace el cu suporterii si cum o sa ia masuri , si cum....... Ce zici Cristi 014 ????
Eu unul m-am saturat. Si de el si de voi. Cu Steaua raman . Forever.
Protest = ignore
Sa nu mai amintesc declaratia "Dacã ei spun ?Pleacã Becali!?, e pãrerea lor. Dar ei strigã ?M... Becali?, iar eu nu vreau s-o iau, ci le-o dau lor! N-au decât sã înjure în fața televizorului"
Singura sansa de a indrepta lucrurile este intrarea in teren prin imbulzeala,fluturarea steagurilor,chemarea presei.Puneti scara la tribuna oficiala si urcati ca la Plevna.Daca mai vreti sa vedeti lumina in clubul asta? Fara o revolutie nu se va intampla nimic, veti ramane cu EI STRIGA **** DAR EU VREAU S-O IAU.
Se pare ca o mare pasiune a domnului Becali este sa dea **** la milioane de suporteri si apoi sa mearga la multele athos. Declaratia de la Telesport a domnului Becali prin care spune suporterilor EU sunt BLESTEMUL VOSTRU spune totul!
Acest Gigel cum il numesti stimate domn este doar o satana!
In viata un om isi poate pune intrebari si a estima o situatie. Ce viitor luminos vezi tu la acestui club cu actuala conducere si pastrarea acualei forme de actionariat?
Nici nu este nevoie de un profet! 000!!! Din pacate sa nu va mai stergeti pe la gura!
Veti lua mu-ie pina la adanci batraneti.
Si inca ceva! Pe forumuri umbla catei pusi de Becali!
salve la toata lumea.
citesc mesajele voastre si sincer ma minunez de ce-ia ce puteti scrie...
vorbiti de forme de protest...vorbiti de creerea unui complot anti Becali..dar sincer de ce nu incercati sa vedeti adevarata cauza a problemei?
si eu sunt un fan al Stelei si tin cu Steaua de mai bine de 25 de ani..merg pe stadioane sa ai urmaresc cum joaca..ma bucur de victorile lor..si imi traiesc amaraciunea atunci cand pierd...dar sincer fratilor oare Becali este de vina ca asa numitele vedete de la Steaua nu pot juca decat execrabil?
ce treaba are ciobanul cu tehnica jucatorilor?
ce treaba are Becali cu gafele lor de 6 metri,cu faptul ca inafara de 2-3 jucatori care se vad meci de meci in rest cauta brichete si monezi pe teren.
nu tin cu Becali ca nu el este Steaua..tin cu echipa Stelei insa credeti-ma..indiferent de cine va veni dupa cioban turma nu se va redresa..deoarece se considera vedete si nu fac alceva decat sa se ascunda de responsabilitati...este inadmisibil ce se intampla in jocul echipei...nu vezi o sclipire..nu vezi o actiune legata..ba mai mult nu vezi nimik concret legat de tehnica..poate ca ma insel si eu vad de fiecare data alt meci..insa credeti-ma..a sta cu sufletul la gura timp de 90 min. de fiecare data cand echipa joaca..este inimaginabil mai ales atunci cand joci cu o echipa de pluton...
fotza steau...Forza baieti...mai bine zis treziti-va!!!
salve la toata lumea.citesc mesajele voastre si sincer ma minunez de ce-ia ce puteti scrie...
vorbiti de forme de protest...vorbiti de creerea unui complot anti Becali..dar sincer de ce nu incercati sa vedeti adevarata cauza a problemei?
si eu sunt un fan al Stelei si tin cu Steaua de mai bine de 25 de ani..merg pe stadioane sa ai urmaresc cum joaca..ma bucur de victorile lor..si imi traiesc amaraciunea atunci cand pierd...dar sincer fratilor oare Becali este de vina ca asa numitele vedete de la Steaua nu pot juca decat execrabil?
ce treaba are ciobanul cu tehnica jucatorilor?
ce treaba are Becali cu gafele lor de 6 metri,cu faptul ca inafara de 2-3 jucatori care se vad meci de meci in rest cauta brichete si monezi pe teren.
nu tin cu Becali ca nu el este Steaua..tin cu echipa Stelei insa credeti-ma..indiferent de cine va veni dupa cioban turma nu se va redresa..deoarece se considera vedete si nu fac alceva decat sa se ascunda de responsabilitati...este inadmisibil ce se intampla in jocul echipei...nu vezi o sclipire..nu vezi o actiune legata..ba mai mult nu vezi nimik concret legat de tehnica..poate ca ma insel si eu vad de fiecare data alt meci..insa credeti-ma..a sta cu sufletul la gura timp de 90 min. de fiecare data cand echipa joaca..este inimaginabil mai ales atunci cand joci cu o echipa de pluton...
fotza steau...Forza baieti...mai bine zis treziti-va!!!
Se pare ca nu ai citit cu atentie!Cei ce protesteaza au expus de "N"ori motivele pentru care o fac si protestele nu au nici o legatura cu jocul turmei,cum o numesti tu.
Cat despre teama ta legata de neredresarea "turmei"dupa plecarea baciului,afla ca in orice turma mai pot aparea si schimbari.Nu este nimeni batut in cuie!
@Costy(nu cred ca esti trecut in buletin cu Y) Babuinul nu este contestat pentru cum joaca echipa acum. Rasfoieste site-ul si ai sa vezi motivele.
Se pare ca nu ai citit cu atentie!Cei ce protesteaza au expus de "N"ori motivele pentru care o fac si protestele nu au nici o legatura cu jocul turmei,cum o numesti tu.Cat despre teama ta legata de neredresarea "turmei"dupa plecarea baciului,afla ca in orice turma mai pot aparea si schimbari.Nu este nimeni batut in cuie!
mda....nu am de gand sa intru in polemica cu nimeni..cert este ca fiecare om isi are greselile lui..insa stabilitatea nu o gasesti prin schimbare...oricum un lucru este sigur...echipa nu joaca nimik..iar acest lucru se vede f clar...
sau poate ca ma insel eu.iar legat de protest...nu am nimik impotriva lui...doar ca incerc sa fiu realist de ce-ia ce se intampla cu adevarat la echipa.
sti cum se spune..caini latra ursul merge..iar ciobanul va face in ambitie..imi este doar teama ca formele de protest vor atrage depunctarea echipei si va pata blazonul...in rest ...ce o vrea Dumnezeu. ![]()
Iti este teama ca protestele vor pata blazonul Stelei??????
Ti se pare foarte curat, in acest moment?
@Costy(nu cred ca esti trecut in buletin cu Y) Babuinul nu este contestat pentru cum joaca echipa acum. Rasfoieste site-ul si ai sa vezi motivele.
boss nu are importanta cum sunt trecut in c.i.
bafta la tine
Iti este teama ca protestele vor pata blazonul Stelei??????
Ti se pare foarte curat, in acest moment?
nu o fi el curat..insa priveste masmedia..sunt precum sacali..doar o scanteie asteapta...iar daca uni dintre noi au uitat sloganul suntem singuri impotriva tuturor...
de ce nu facem ceva sa nu il patam mai rau...de ce trebuie sa ajutam si noi la patarea lui..pentru ca astfel devenim o rusine ..nu o echipa...iar rivali din campionat deabea asteapta sa ne vada destabilizati...noi suferim ei se bucura...
o intrebare am la tine si la toti cei care citesc aceste randuri...ce sentiment ai/ati avut can Borcea ai critica pe jucatori...imi mine sincer crestea inima de bucurie..aia inseamna destabilizare si demoralizare....pacat ca a tinut putin..
Vezi ai gresit echipa cu sloganu' ala.
Noi tocmai aia contestam, ca Becali a patat blazonul asta pana l-a facut de nerecunoscut.
Pe mine nu ma intereseaza ce se intampla la Dinamo sau la Rapid. Pe mine ma intereseaza ca Steaua are mari probleme de imagine din cauza unui subdezvoltat mintal.
Cand spui "probleme de imagine", spui automat mass-media. De ce pe vremea lui Ion Alecsandrescu Steaua era respectata?
Asta daca stii cine a fost nenea ala...
@Costi (ma scuzi ca-ti zic asa, mi se pare mai romanesc) atitudinea ta cu boss, bafta la tine, intrebare la tine nu-mi suna prea bine. Suna a cocalari.com
Ce sentiment ai avut tu cand Becali a tavalit cu Elton, Arthuro, Abel Moreno, Szekely sau Tiago?
Ce a patat mai rau blazonul? Cazul valiza de pe 7 mai sau protestele suporterilor?
ce a patat mai rau blazonul? purtatul fularului dinamovist si rapidist sau protestele suporterilor?
ce a patat mai rau blazonul? sa ma lase pe mine sa sanctioneze Steaua sau protestele suporterilor? (declaratie data in cearta lui cu procurorii DNA)
ce a patat mai rau blazonul? Steaua crestina, vand palmaresul sau protestele suporterilor?
sunt mandru de suporterii din peluza...as vrea sa mearga pana la capat!!!bravo lor!!!bravo voua cei ce nu va lasati...oieru sa plece,la adus pe Lacatus inapoi doar doar ca cedeaza suporterii..e un pervers!!!