FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere O Noua Metoda De Protest

«1234»
1uLy4Nn02.03.2009 21:30

Ce ati spune daca la urmatorul meci acasa o buna parte din peluza sa isi ia bilet la tribuna 1 si tot meciul sa stea cu fata la loja si sa il injure pe cioban? cu siguranta nu va rezista. este un mod inedit care cu siguranta ar avea un impact negativ asupra lui

axl02.03.2009 21:33

Si sa-i arate si curu.

Asta in mod sigur va avea un impact negativ asupra lui.

parkeru02.03.2009 21:34

Hmmm :-? asta ar fi chiar interesant! Si sincer chiar ar fi de facut! >:)

Bodanel03.03.2009 07:43

Trebuie sa recunosc ca ideea nu e rea.

STARforce03.03.2009 07:48

Va da-ti seama ca-i trimite pe zmardoiescu & co peste ei...

mountytoma03.03.2009 10:24

propunerea asta a mai facut-o cineva pe forum pentru meciul cu Vaslui. ma bucuram ca vor mai fi si alti protestatari pe aproape... si cand colo la meciul cu pricina din cauza dubiosilor din jur (semintele si jobenele ma fac sa cred ca erau pro-becalisti majoritatea) a trebuit sa huidui doar din spatele fularului!

deci, ori veniti toti, ori deloc...

faza cu aratatul curului cred ca ar face inconjurul lumii si i-ar sfredeli imaginea becalopitecului!

mi-a venit o idee de scandare pentru Gigi pe care 95% dintre suporteri l-au rugat sa nu plece:

SATANA LA STANA! SATANA LA STANA!

1uLy4Nn03.03.2009 14:15

ce sa faca zmarandescu & co. ? nu facem absolut nimic decat cantam si afisam bannere..daca ar intra peste noi at chiar ar vedea toata lumea abuzul de putere.nu facem nimic si suntem atacati. propun sefilor mari din galerie sa ia in serios acest topic. la urma urmei dc nu am incerca si asta?

Fan FC Steaua03.03.2009 14:29

Daca tot vreti sa-i aratati curul, sa va puneti in linie, si pe fiecare buca sa scrieti cate o litera, si sa scrie "Becali pleaca din Ghencea" .. daca nu cu curul, atunci macar cu spatele..pe spatele fiecarui suporter cate o litera.... un "banner" uman

zoint03.03.2009 14:36

La faza cu curu va dati seama urmatoare etapa de acasa o sa fie plin stadionul de gay numai sa admire fundurile noastre :)))

cristian01403.03.2009 14:46

Ideea nu e rea, insa exista destui abonati in zona respectiva, carora nu le va pica bine actiunea asta de protest.

**alex**03.03.2009 14:55

Ideea aceasta o aveam si eu in gand si o propusesem unui prieten de pe forum, el urmand sa vorbeasca mai departe. Ar fi urmatorul pas in protestele impotriva creditorului.

Cred ca si AISS ar putea sa se implice si sa ajute la aceasta forma de protest, iar daca se trateaza cu seriozitate, la urmatorul meci s-ar putea concretiza.

1uLy4Nn03.03.2009 15:01

multe se pot face insa sunt mai mult ca sigur ca sefii de galerie nu vor asa ceva, nu stiu de ce am impresia asta..eo ma duc meci de meci in nord si as vrea asa ceva. deja protestele din peluza nu mai au niciun efect asupra ciobanului. next step :D

axl03.03.2009 15:04

Alo, alo, faza cu bucile am spus-o la misto.

clausblaus03.03.2009 22:54
La faza cu curu va dati seama urmatoare etapa de acasa o sa fie plin stadionul de gay numai sa admire fundurile noastre :)))

Priviti bine in jur!Daca il vedeti pe Tarki nu mai protestati,nu de alta dar.....................................

:steag_cruce_invers:

MALDINI03.03.2009 22:56

Deja exagerati ... cum sa i arati curu ? :))))))) pe bune acuma...

Daca vreti sa stati in curu gol stati in fata la palat...si sa nu fiti rasi in cur =)))))

Ionutz8604.03.2009 13:47

Unde s-a ajuns ?! :)))) Mai bine venim cu lumanari...si le depunem in fata lojei :)))

Un baner uman ar fi o idee....ar fi nevoie de doar 22 de oameni pentru : Becali pleaca din Ghencea ! .... pardon ..23 ...daca punem si semnul exclamarii !

Eu unul ma auto-propun....pot fi unul din cei 22 -23 :)

razvan2804.03.2009 14:34

sa stai 90 de min + 15 pauza in fundu gol faci turturi la cur...

o alta idee ar fi ca fiecare sa aiba degetul ridicat spre Gigi(si aici ma refer la TOT stadionu)in timpul pauzei iar toti sa strigam **** Gigi !

Catalyn0704.03.2009 14:52
Mai bine venim cu lumanari...si le depunem in fata lojei :)))

asta e genial :)))

fredysteaua04.03.2009 17:43

buna ideea ! apreciez eu sunt dispus sa scriu o litera pe spate daca mai gasim cativa putem face asta si la peluza:))

o singura problema daca lom toti bilet la tribuna ii umplem buzunarele ciobanului :|

propunere catre unu din moderatori: FACETI UN FEL DE REFERENDUM PE SITE SAU PE FORUM sa vedem cati ar vrea sa facem asta! meciul urmator sa lom bilet la tribuna si sa injuram non-stop la adresa ciobanului!

1uLy4Nn05.03.2009 17:21

ideea cu mesajul pe spate este buna.cea cu fundul nu...dar vad ca nu se decide nimic serios

tavyto05.03.2009 22:31

aia cu lumanarile e o idee interesanta...eu zic ca trebuie injurat in continuare dar trebuie facut si un protest sau un miting.dar ceva de proportii la care sa participe si suporteri care nu sunt din Bucuresti... :steag_cruce_invers:

Fan FC Steaua05.03.2009 22:39

Lumanari galbene, cruci si icoane .. si scandari d-alea cu "ciobane de sarbatori, sa dea Dumnezeu sa mori"

Daca ii e frica de doamne doamne, sigur pleaca...

ah, si sa va imbracati in negru...ca la mort

cristian01405.03.2009 22:43
aia cu lumanarile e o idee interesanta...eu zic ca trebuie injurat in continuare dar trebuie facut si un protest sau un miting.dar ceva de proportii la care sa participe si suporteri care nu sunt din Bucuresti... :steag_cruce_invers:

Buna ideea organizarii unui miting mai amplu, la care sa participe si alti suporteri, nu doar cei din Bucuresti.

Legat de lumanari, icoane si celelalte metode mai ciudate de protest, nu mai retin foarte exact, dar cred ca fanii celor de la Genoa sau Verona, au protest intr-un an impotriva jucatorilor, purtand cateva sicrie pe brate, cu numele fotbalistilor inscriptionate. :clap:

1uLy4Nn12.03.2009 13:05

ce rezolvi daca faci un miting? el o sa o arda la palat iar tu pe strada...

chiar nu intereseaza pe nimeni soarta echipei noastre?

adr200714.03.2009 21:26
Ce ati spune daca la urmatorul meci acasa o buna parte din peluza sa isi ia bilet la tribuna 1 si tot meciul sa stea cu fata la loja si sa il injure pe cioban? cu siguranta nu va rezista. este un mod inedit care cu siguranta ar avea un impact negativ asupra lui

bai adevarul e ca vezi numai idei de ciobani aici. daca mai pui la socoteala si faptul ca galeria e coordonata de un parnaias ca mustata... ce va asteptati ma? e greu sa vezi unde trebuie sa lovesti daca vrei schimbare? e greu sa pui 2 neuroni sa interactioneze? ia nu va mai duceti voi la meciuri in semn de protest. lasati stadionul gol la fel si cu TV spuneti ca nu mai priviti sa vedem in cazul in care nu mai sunt suporteri cum scad preturile la reclama si cum o sa le tzatzaie curu. pai tu crezi ca-l doare pe ala in brisca de faptul ca se aduna unii si zbiara? inteligent.. ce sa zic..... umblati-i la portofel daca vreti ceva... nu mai mergeti la stadion.. pana nu inteleg ca suporterii vin pt spectacol si rezultate si ca daca nu sunt suporteri deci daca nu e interes pt seteau le scad si lor incasarile

«1234»