Postul de rahat si balegar GesepeTv nu va transmite meciul FC Brasov-Steaua din etapa 19!
Se pare ca iar ne vor face arbitrii si acum nu prea vor sa se vada la TV!
Un lucru e clar: gesepeultv va avea in weekend audienta 0,0! DA! ZERO! Singura echipa care face audienta e Steaua! Dupa cum se observa si clasamentul e in functie de Steaua! Toate echipele se raporteaza la Steaua si nu la locul 1 sau la alta echipa!
Postul gesepe si postul Antena fac transmisii de calitate! Pe bara de jos putem vedea mesaje precum:
"Hai rapdul, esti celm ai tare din pracare", "Steaua e numai una" (pe asta cred ca l-au trimis simultan pulhac, torje si ropo), "Vasilica, i-a 3 kile da cartofi ca vre-au s-a fac pireu" sau "Ionele, nu mia venit ciclul ba fraiere"
Asta e televiziunea care transmite meciurile si cica transmisiunea e premium! Las la o parte greselile gramaticale ale celor care trimit mesaje, pentru ca numai aia trimit la fraierii astia banii aiurea, dar astea sunt transmisii de rahat! Plus ca oamenii nu stiu sa puna scorul pe ecran!
PS: Care a vazut sondajul de LABE1TV din emisiunea nasul??? 34% vroiau sa plece Becali! Dar nu m-am uitat la toata, e posibil sa fi ajuns la 1%! Deci, eu cred ca nu sunt aranjate sondajele astea! Asa nasule, Radu Moralu, da' sterge-te la gura, ca l-ai pupat pe Gigel in fund de ti-au aparut balele!
Daca nu stiati, Gigi Le Becal, a fost premiant la matematica, dupa cum el insusi spune! Si noi il credem ca de fiecare data! Ba, la un moment dat se uita pe ecran si zice Gigi Matematicianul una de te doare capul: Bai, Nasule, e posibil ca la aia 34% sa fie ZERO, bai! E ZERO la aia 34%!
Bai Gigele Matematician razboinic, daca era 0 intr-o parte, era zero si in ailalta bai, fraiere! Unde dracu ai vazut gigele ca orice procent mai mare ca ZERO sa fie ZERO! Un dobitoc!
Nu stiu de ce am impresia ca GESEPEUL face ce vrea Mitica la ordinul gigelului??? Nu vi se pare ciudat ca la un nou meci in care va fi facut albie de porci Becalul, meciul sa nu se transmita?? DECI, GSPTV este abuzat sexual de Mitica, care-si baga in GSP cum vrea el! La ordinul Becalului, normal!