FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua suntem noi - revista suporterilor Stelei

«123»
fcsteaua.ro02.03.2009 10:21

Fcsteaua.ro și Asociația Independentã a Suporterilor Steliști vã prezintã primul numãr al revistei ,,Steaua suntem noi!", în format electronic. Revista este editatã de suporterii steliști și a fost distribuitã gratuit în zona stadionului Steaua cu prilejul partidei cu FC Vaslui, într-un numãr de 5.000 de exemplare.

Scopul acestei reviste (care se încadreazã într-un proiect mai vast, purtând numele ,,Steaua suntem noi!") a fost sã readucã aminte suporterilor steliști prezenți pe stadion câteva din faptele și vorbele celui care împrumutã Steaua de ani buni de zile, murdãrindu-i istoria și cãlcându-i în picioare simbolurile. Sã prezinte, într-o luminã realã, ,,dragostea" sa pentru Steaua, dupã cum spune unul din articolele din revistã.

Noi numere ale revistei vor fi distribuite la urmãtoarele partide ale Stelei, continuând sã arate care sunt adevãratele valori și simboluri steliste și sã demaște impostura și bãdãrãnia care au confiscat conducerea clubului.

Steaua suntem noi!

PENTRU A DESCARCA FISIERUL PDF, CLICK AICI

Adrian02.03.2009 10:28

Cum putem intra in posesia ei?

MoWeed02.03.2009 10:37

Excelent scrisa!

Multumiri si felicitari celor care au investit timp si bani in realizarea ei

Lari02.03.2009 10:40

Si cand te gandesti ca astfel de gesturi valoreaza mai mult pentru Spiritul Stelei decat orice cent bagat in echipa de Becali...

BRAVO!!! BRAVO!!! BRAVO!!!

Hilali02.03.2009 10:41

see what alhilal fans do for Cosmin

also next match to alhilal on thursday they will bring Romania flag and they will wear Romania jersey and alot of panting words for Cosmin

also they visit the fifa website and send to them Cosmin problem to kick out our football federation

also they will be against saudi arabia when they play with any national team !!

http://vb.alhilal.com/showthread.php?t=727116

http://www.alfaris.net/up/24/alfaris_net_1235872367.gif

http://assets.sport.ro/assets/sport/2009/03/01/articles/26568/images/thumb_size1.jpg

http://www.alhilalclub.com/vb/showthread.php?t=185812

http://www.alhilalclub.com/vb/showthread.php?t=185603

http://vb.alhilal.com/showthread.php?t=727866

http://vb.alhilal.com/showthread.php?t=726560

bodanelu02.03.2009 10:42

@Adrian, revista a fost impartita inainte de meciul cu Vaslui. Dar "suporterii" Stelei au aruncat-o prin parcarea de la stadion sau au folosit-o pe post de stergator de scaun.

Cum le-am zis baietilor care au facut-o, a fost prea elevat scrisa. Trebuia un alina plugaru, sexy braileanca ca sa o citeasca toti suporterii.

kaymack02.03.2009 10:44
@Adrian, revista a fost impartita inainte de meciul cu Vaslui. Dar "suporterii" Stelei au aruncat-o prin parcarea de la stadion sau au folosit-o pe post de stergator de scaun.

Cum le-am zis baietilor care au facut-o, a fost prea elevat scrisa. Trebuia un alina plugaru, sexy braileanca ca sa o citeasca toti suporterii.

mentalitate de...hai sa ma abtin.Felicitari pt initiativa!

MoWeed02.03.2009 10:46

@bodanelu

Pacat, chiar este foarte bine scrisa. Macar sa fi atras o parte mica din neutri si tot e bine...

bodanelu02.03.2009 10:48

o parte a fost atrasa. Cei care vor sa citeasca.

STARforce02.03.2009 11:03

Vreau si eu un exemplar ca nu am reusit sa ajung la meci...

DT02.03.2009 11:04

orice suporter care a citit-o este un suporter in plus care va trage la caruta la care ne-am inhamat cu totii. nu va lasati pacaliti de cei care au folosit revista in alte scopuri. protestul trebuie sa continue si orice pas inainte nu e unul inapoi ! felicitari pentru initiativa !

axl02.03.2009 11:04

Felicitarile mele!

puyol02.03.2009 11:06
o parte a fost atrasa. Cei care vor sa citeasca.

si cei care stiu sa citeasca...

steaua-no102.03.2009 11:19
si cei care stiu sa citeasca...

si cei care inteleg ce citesc.....

militia02.03.2009 11:37

Felicitari!!!

pui de dac 11202.03.2009 11:39

laudabila initiativa, cu atat mai mult cu cat am inteles ca se vrea a se continua cu impartirea acestei reviste; a fost singurul lucru de la meci care m-a facut sa mai fiu mandru ca sunt stelist, pentru ca in rest tot ce tine de Steaua e o mare dezamagire zilele astea;

din pacate am vazut o groaza de tzarani care nici macar nu au rasfoit-o si au folosit-o sa isi stearga scaunul; asta e, pana la urma nu e deloc un motiv de mandrie ca suntem multi :(:steag_cruce_invers:

lucvald-190202.03.2009 12:46
Vreau si eu un exemplar ca nu am reusit sa ajung la meci...

Tu n-ai reusit nici macar la bere sa ajungi :D

THE RADICAL02.03.2009 12:54

Chiar daca revista a avut un mesaj clar binevenit anti-ciobanesc , ii rog pe redactorii ei sa fie mai atenti cand selecteaza opiniile critice aduse lui Becali . In nici un caz numele lui Andrey nu poate fi asezat langa cel al lui Stoica sau Iordanescu, la rubrica " Glorii alungate" sau cam asa ceva,imi cer scuze daca nu mai retin numele exact. Portarul brazilian e doar un experiment nefericit al atotstiuturului MM, marele calator in tarile exotice si descoperitor de valori.

La fel si in cazul lui Puscas, omul responsabil cu tranteala rusinoasa din 1997 cu PSG, alaturi de Gatu.

Tocmai pentru a nu-si pierde credibilitatea intr-un demers laudabil ar trebui mult mai bine filtrate persoanele contestatare si realizarile lor la Steaua.

Lari02.03.2009 13:00

Am lucrat in w-e si nu am fost la meci, dar acum cateva minute mi-a adus-o un om de bine.

A IESIT EXCELENT!

STARforce02.03.2009 13:05
Tu n-ai reusit nici macar la bere sa ajungi :D

Asta e....

joseph02.03.2009 13:09
Chiar daca revista a avut un mesaj clar binevenit anti-ciobanesc , ii rog pe redactorii ei sa fie mai atenti cand selecteaza opiniile critice aduse lui Becali . In nici un caz numele lui Andrey nu poate fi asezat langa cel al lui Stoica sau Iordanescu, la rubrica " Glorii alungate" sau cam asa ceva,imi cer scuze daca nu mai retin numele exact. Portarul brazilian e doar un experiment nefericit al atotstiuturului MM, marele calator in tarile exotice si descoperitor de valori.

La fel si in cazul lui Puscas, omul responsabil cu tranteala rusinoasa din 1997 cu PSG, alaturi de Gatu.

Tocmai pentru a nu-si pierde credibilitatea intr-un demers laudabil ar trebui mult mai bine filtrate persoanele contestatare si realizarile lor la Steaua.

nu imi aduc aminte de mentionarea lui Puscas in fanzina. Legat de Andrey... apare pe ultima pagina alaturi de foste glorii steliste, dar sub titlul de "Adevaratele caractere nu stau deoparte"... nu sub un titlu generic ce sa-l incadreze ca o fosta glorie a echipei noastre.

un alt lucru de stiut este ca revista apare la initiativa suporterilor de la peluza a doua, cu sprijinul AISS

redblue7102.03.2009 13:15

Am gandit o buna bucata de vreme sa nu mai postez niciun comentariu, pentru ca totul mi se parea inutil (NIMIC NU SE INTAMPLA IAR CIOBANUL NE JIGNEA IN CONTINUARE TOATE VALORILE CU CARE AM CRESCUT).

VOI insa m-ati facut pentru o clipa sa retraiesc bucuria si mandria de a fi stelist si dorinta de a ma implica!

FELICITARI de 1 milion de ori si multa bafta mai departe cu astfel de initiative!

Totul a iesit excelent: de la revista in sine pana la momentul ales al distribuirii inainte de primul meci! Pacat ca a trebuit sa vad cateva vite incaltate si mancatoare de seminte folosindu-se de ea pentru a-si proteja basinile de pe scaune, dar deh asta se intampla mai mereu la trbuna1....

Astept si alte numere si daca pot ajuta cu ceva (poate chiar financiar) va stau la dispozitie. AISS-ul incepe sa aibe greutate si atunci merita ajutor din partea oricarui om care are aceleasi idealuri si teluri in viata.

By the way, cum pot sa devin membru AISS?

BAFTA MAXIMA SI RESPECT INFINIT!!!!

SSK02.03.2009 13:24

@redblue71

Despre cum poti sa devii membru AISS poti citi mai multe pe www.AISS.ro sau in sectiunea "AISS" a acestui forum.

pikayo02.03.2009 13:47

Eu propun sa facem un fel de cheta ,cum au facut cei de la FC Koeln pt al cumpara pe POLDOSHI .

Asa vom putea face rost de bani pentru a cumpara FC Steaua de la OIER !!!

Le reseau pansant02.03.2009 13:57
Eu propun sa facem un fel de cheta ,cum au facut cei de la FC Koeln pt al cumpara pe POLDOSHI .

Asa vom putea face rost de bani pentru a cumpara FC Steaua de la OIER !!!

bine, du-te tu la banca si deschide un cont, ia-ti si alti prieteni stelisti si depuneti in el, orice suma de bani, nu conteaza cat.

Dupa ce faci asta, vino sa ne anunti si pe noi, ok?

«123»