FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mekyten vrea sa cumpere Steaua (CanCan)!

«12»
Alexandru H.28.02.2009 08:41

@ redondo

Ok, sunt dati dracului. Ce legatura are asta cu unul care vrea sa investeasca la Steaua? Sau privim toti evreii ca pe un bloc? Ca daca e asa, romanii pica tare rau... :dry:

c.ronaldo1728.02.2009 08:43

Becali nu e bine, evreii nu sunt buni.. Pana la urma noi pe cine vrem patron la Steaua?!

redondo28.02.2009 08:45
@ redondo

Ok, sunt dati dracului. Ce legatura are asta cu unul care vrea sa investeasca la Steaua? Sau privim toti evreii ca pe un bloc? Ca daca e asa, romanii pica tare rau... :dry:

Pai va investi la inceput...si dupa.Dar am spus ca o problema serioasa ar fi sa conduca Meir clubul.

E imposibil sa nu discut despre evrei atunci cand unul vrea puna mana pe club,deci mai bine ma opresc.

Lari28.02.2009 09:00

Sunt efectiv socat de ceea ce citesc!

Oameni care afirma generalitati cu o usurinta ce-mi taie rasuflarea!

TOATE, dar ABSOLUT TOATE popoarele si natiile de pe lumea asta au si uscaturi. De la nemti, suedezi si norvegieni pana la evrei, romani, arabi si palestinieni.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei este evreu si este un om care si-a ajutat colegii si prietenii fara sa astepte nimic in schimb, asa dupa cum el insusi povestea ca a cunscut evrei care urau natia de evrei din cauza lipsei de omenie. Lucreaza intr-o comunitate evreiasca, deci are toate drepturile sa vorbeasca.

Il vrem pe Becali plecat, dar facem nazuri. Pai ori il vrem plecat, ori nu. JR Ewing n-o sa vina niciodata sa investeasca la un club de fotbal din Romania, ia sa vedem daca ghiciti de de ce.

Auziti, mah, da' rusii va plac? Nu de alta, dar escroci si mafioti ca "oamenii de afaceri" de acolo rar gasesti pe lumea asta.

Da' seicu' lu' Radoi ar fi bun? Nu de alta, dar sa nu va simtiti prost cand or sa rada rivalii de noi ca o sa stea la loja unu' cu cearceafu' peste ochi.

MoWeed28.02.2009 09:29

Asta nu e bun ca e evreu, urmatorul nu va fi bun ca e rus sau american

Decat Becali mai bine oricine! Mai rau decat atat nu prea se poate(si asta nu o zic din punct de vedere strict sportiv)....

Astristul28.02.2009 09:56
Evreii sunt cea mai a dracu rasa de oameni.

Sa inteleg ca esti antisemit? Rasismul nu are ce cauta in lume, si mai ales in fotbal.

Decat sa mai ramana nebunul asta cu oile lui si creierul lui de copil, mai bine vine un evreu care stie ce vrea si de la Steaua si de la suporteri! ;)

forzateaua

redondo28.02.2009 10:06
Asta nu e bun ca e evreu, urmatorul nu va fi bun ca e rus sau american

Decat Becali mai bine oricine! Mai rau decat atat nu prea se poate(si asta nu o zic din punct de vedere strict sportiv)....

Un rus sau un american da...dar nu evreii.

Double Jay28.02.2009 10:11

redondo, cati evrei ai cunoscut tu? Toti pe care i-am cunoscut eu nu erau dracu intruchipat.

Kekea28.02.2009 10:23

@ redondo

Si daca e american care se trage din evrei?Ce ai de comentat la aceasta intrebare?

redondo28.02.2009 10:37
@ redondo

Si daca e american care se trage din evrei?Ce ai de comentat la aceasta intrebare?

Pai atunci e evreu,chiar daca e cetatean american.

@double jay

Am cunoscut destui,dar nu asta conteaza ci ceea ce fac ei la nivel mondial.Dar intram intr-o discutie care duce in alte parti,deci mai bine ma opresc.

Urli28.02.2009 11:17
asa dupa cum el insusi povestea ca a cunscut evrei care urau natia de evrei din cauza lipsei de omenie.

Daca si unii evrei urasc natia evreiasca din cauza lipsei de omenie atunci asta ar trebui sa-ti dea de gandit.

eu doar intreb: de ce Obama e evreu, de ce Medvedev e evreu, de ce Sarkozy e evreu etc.... ca sa vorbesc de astia care sunt la vedere.

piturca200228.02.2009 11:51
Daca si unii evrei urasc natia evreiasca din cauza lipsei de omenie atunci asta ar trebui sa-ti dea de gandit.

eu doar intreb: de ce Obama e evreu, de ce Medvedev e evreu, de ce Sarkozy e evreu etc.... ca sa vorbesc de astia care sunt la vedere.

pentru ca toti fac parte din masonerie si conduc practic lumea

Sa inteleg ca esti antisemit? Rasismul nu are ce cauta in lume, si mai ales in fotbal.

Decat sa mai ramana nebunul asta cu oile lui si creierul lui de copil, mai bine vine un evreu care stie ce vrea si de la Steaua si de la suporteri! ;)

forzateaua

asta-i o manevra de presa (facuta de Becali) prin care acesta sa refuze suma "fabuloasa" care-i era oferita pentru echipa "demonstrand" astfel ca are bani si ca tine foarte mult la echipa , dar se pare ca sunt destul de multi oameni puerili care chiar cred cu adevarat

bodanelu28.02.2009 12:20

discutiile despre rase si evrei se incheie aici. Discutati va rog doar despre acest om si intentia lui de a cumpara Steaua.

piturca200228.02.2009 12:55
discutiile despre rase si evrei se incheie aici. Discutati va rog doar despre acest om si intentia lui de a cumpara Steaua.

intentie care este sublima dar lipseste cu desavarsire

andyro28.02.2009 14:34

In primul rand vreau sa atrag atentia asupra unor useri cunoscuti becalioti, gen redondo, SteauaB si ronrichie. Nu faceti greseala de a confunda opinia lor (chiar daca o repeta de mai multe ori in acelasi articol) cu opinia majoritatii.

In acest moment, ORICINE e mai bun la Steaua, fie el evreu, arab, american, turc, indian sau pakistanez.

In al doilea rand, mie omul mi se pare destul de rational in ceea ce spune si vrea sa faca. Mai mult, nu cred ca vom avea probleme financiare atunci cand patronul are o avere de 4 miliarde (reale, nu din terenuri umflate precum milioanele lui Gigi). Si nu cred ca a ajuns la averea aia pentru ca nu stie cum sa managerieze o afacere.

Din pacate, chiar daca intentia lui este reala, Gigi se va lacomi probabil si va cere prea mult, si nu se va ajunge nicaieri. Vom trai si vom vedea.

AmuntBoy28.02.2009 15:11

vreau si eu un ban pt redondo daca se poate

este cam rasist baiatul si cred ca nu se pupa cu regulile forumului

Eu il urasc pe Jiji ca e un jeg, nu ca e machedon

Lari28.02.2009 15:26

Pai tocmai, ca mi-a dat: am vazut ca nu toti evreii sunt asa cum crezi tu.

Astristul28.02.2009 16:07
asta-i o manevra de presa (facuta de Becali) prin care acesta sa refuze suma "fabuloasa" care-i era oferita pentru echipa "demonstrand" astfel ca are bani si ca tine foarte mult la echipa , dar se pare ca sunt destul de multi oameni puerili care chiar cred cu adevarat

Cred sau nu cred, asta nu inseamna ca sunt pueril, ci inseamna ca imi doresc odata pentru totdeauna (ca oricare stelist sanatos la cap) sa scapam odata de jegul de Becali! Asta este cel mai important. Iti dai seama ce zi frumoasa ar fi aia in care am scapa in sfarsit de cioban? :rolleyes:

Da Doamne sa vina ziua aia cat mai repede! :steagcruce:

forzateaua

redondo28.02.2009 16:20

@andyro

1.A nu fi de acord cu marlania,injuraturile si acuzele fanteziste nu inseamna a fi becaliot.

2.Oricine poate avea dreptul la o parere

3.La inceput toti sunt rationali si promit marea cu sarea

4.Nu ai de unde sa sti ce e in capul lui Becali

@AmuntBoy

Mai bine ai cere banuri pentru cei care injura si jignesc pe acest site.Nu vad care e problema daca eu am parerea ca un evreu nu ar face bine Stelei.Eu nu sunt rasist,chiar am un amic de culoare,dar nu-mi plac evreii din total alte cauze...Retine...nu am intrat in prea multe discutii.

Si inca ceva...nu sunt singurul care am aceasta parere.

Adrian28.02.2009 16:24

Baieti, din acest moment, cine mai baga injuraturi la adresa unei natii sau rase primeste de la mine ban o zi iar postarea ii va fi stearsa.

Sunt acceptate discutiile argumentate. Puteti dezbate orice, oricand.Dar fara jigniri!

Marius28.02.2009 17:08

Topic inchis. Va rog sa continuati discutiile AICI.

«12»