FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mekyten vrea sa cumpere Steaua (CanCan)!

«12»
fcsteaua.ro27.02.2009 22:31

Un potent om de afaceri a sosit la Bucuresti pentru a negocia cu Gigi Becali cumpararea Stelei. Israelianul a dezvaluit pentru Cancan proiectul pe care l-a pregatit.

Bucurestiul are de ieri un oaspete de seama. Shon Mekyten, presedintele unei mari companii multinationale, Steelframehousing, a venit in Romania cu scopul de a se intalni cu Gigi Becali si de a-i face acestuia o oferta concreta pentru cumpararea Stelei. Israelianul a fost adus in Romania de Nati Meir, care cu multi ani in urma a cochetat la randul sau cu ideea de a cumpara gruparea din Ghencea.

Cancan a stat de vorba cu cel care doreste sa preia controlul asupra Stelei si a aflat direct de la sursa ce proiect a pregatit israelianul pentru cel mai galonat club din tara. "In primul rand, ii voi transfera pe Tamir Cohen de la Bolton, pe Ben Sahar, care este fotbalistul lui Chelsea, pe Omer Golan, de la Lokeren, pe Elyaniv Barda, de la Genk, si pe Youssi Benayoun, de la Liverpool, cu care sunt si bun prieten. Vreau sa aduc cateva stele, iar restul echipei sa fie bazata pe tineri, ne-a dezvaluit Mekyten, care a continuat cu un anunt-soc: "Daca Marius Niculae, Claudiu Niculescu si Ionel Danciulescu vor rupe norii in retur, ii voi aduce si pe ei in Ghencea". Apoi, miliardarul a fost intrebat daca ii sunt necesare doua minute pentru a-i plati lui Gigi Becali 50 de milioane de euro pe pachetul majoritar de actiuni. "Doua minute? Nu stiu. Dar daca imi dati trei, va asigur ca rezolv imediat cu plata", a incheiat, plin de mister si dupa cateva secunde de gandire, israelianul, care nu a ratat ocazia sa-l ironizeze pe Roman Abramovici: "Pai ce, eu ma compar cu el? Mekyten investeste pe timp de criza, Abramovici vrea sa se retraga. Pe timp de criza se fac afacerile, acum este momentul potrivit".

Cine este Shon Mekyten

In varsta de 38 de ani, Mekyten este stabilit de 15 ani in America, in Atlanta. Compania sa, Steelframehousing, este specializata in constructii de case si hale, dar si in productiile de fier si otel. Acesta nu se afla la prima tentativa de a intra in fotbal, in 2007 cochetand cu ideea de a investi la Macabbi Tel Aviv.

axl27.02.2009 22:33

Putin probabil dar Doamne-ajuta!

SteauaToronto27.02.2009 22:34

Mai bine cu ciobanul decat cu evreul asta. O rasa de oameni care merg numai pe interese. Fereasca Dumnezeu !

Alexandru H.27.02.2009 22:41
Mai bine cu ciobanul decat cu evreul asta. O rasa de oameni care merg numai pe interese. Fereasca Dumnezeu !

Deci asta e chiar amuzant... am ajuns sa aud ca e "mai bine cu ciobanul".

maye27.02.2009 22:42

Daca e scris de Can Can i don`t believe s**t...

bebeto27.02.2009 23:00

cancanul nu stie ce sa mai nascoceasca ca sa vanda,dar cel putin au o imaginatie comica....evreul imaginar transfera din toata europa,dar numai evrei.... :gathering:

cae indru27.02.2009 23:01

parca se apropie 1 martie martisorul nu 1 aprilie.........

SteauaB27.02.2009 23:11

Si eu zic ca e mai bine cu "ciobanul". Fratii Stelisti, jidani sunt cei mai ai dreacu popor din lume. Si sunt si extrem de zgarcitii. Mai zgarcitii ca familia Becali. Plus, el vrea sa transforma Steaua la o echipa jidana? Sunteti nebuni?

Double Jay27.02.2009 23:22

Sper ca se ocupa cineva de wannabe neo-nazistii astia de mai sus. Sau am ajuns sa promovam antisemitismul?

SteauaToronto27.02.2009 23:26

Domnule DoubleJay cu ce plm am fost eu rasist.

ASTA ESTE ADEVARUL ! Evreii sunt un popor care merg doar pe interes. Dar tu habar nu ai pe ce lume traiesti.

Double Jay27.02.2009 23:29

Sigur. La fel cum romanii sunt un popor de hoti, violatori si tigani. Sau crezi ca ne vad altfel aia din Italia?

axl27.02.2009 23:38

Evreii sunt un popor ce-si vede doar propriul interes, spre deosebire de poporul neo-zeelandez care-si vede doar de interesul altor popoare.

anti gigi27.02.2009 23:58
Sper ca se ocupa cineva de wannabe neo-nazistii astia de mai sus. Sau am ajuns sa promovam antisemitismul?

tu nu stii ce inseamna antisemitism......pune mana pe carte sau daca esti baiat finut iti explic eu si ce inseamna antisemit si care e diferenta dintre evrei ca unii sunt semiti si altiii nu

Double Jay28.02.2009 00:04

Pana nu inveti ce inseamna punctuatie si cand se foloseste nu poti sa ma inveti nimic.

PS: Antisemitismul nu se refera doar la evrei. Dar cred ca stiai asta, nu?

Kekea28.02.2009 00:38

In primul rand sursa este CanCan.Deci la fel de credibil ca si oierul in persoana.In al doilea rand israelianu vrea sa scoata bani cu ajutorul Stelei...dar o va face cu cap.Nu ca oierul venit din topor

andrey_ptm_steaua28.02.2009 00:56

in afara d benayoun(care oricat de prieten e cu el sigur nu va lasa Liverpool pentru Steaua) si d ben sahar ceilalti nu stiu c mari valori sunt...oricum cred ca e o mare vrajeala si asta...asta i-ar sta mai bine politician la cate gogosi ne vinde...Jiji pleaca din Ghencea :steag_cruce_invers:

Urli28.02.2009 02:27

ciudata treaba, de unde pana unde sa doreasca un evreu sa cumpere Steaua ?

din cate am inteles asta ar intentiona sa faca colonie de evrei aici, deci mai bine cu ciobanu sclerozat... sa nu cumva sa scapam de dracu si sa dam peste tasu :)

Pana nu inveti ce inseamna punctuatie si cand se foloseste nu poti sa ma inveti nimic. PS: Antisemitismul nu se refera doar la evrei. Dar cred ca stiai asta, nu?

termenul antisemitism a fost deturnat de catre evrei si se foloseste cu precadere doar cand se refera la ei, cred ca stiai asta nu ?

Alexandru H.28.02.2009 08:15

Unele dintre raspunsuri ma conving ca Jiji a intrat in fotbal la echipa care trebuia. Nu e intotdeauna usor sa gasesti o echipa in care suporterii practica un nationalism primitiv, PNGist. Dar in momentul in care preferi pe cineva care miroase a oaie si care declara fara nicio problema ca nu ii pasa de suporteri, in dauna unuia care recunoaste ca fanii sunt cel mai mare activ (doar pentru ca e "jidan" iar Hitler ne-a invatat prea bine ce nenorociti sunt indivizii astia), mi-e clar ca fotbalul romanesc va continua sa ramana la periferia europeana.

Nu il cunosc pe omul asta, poate ca e un dobitoc, un hot si un mincinos. Dar in niciun caz nu il voi judeca dupa etnie, rasa sau religie. Din punctul meu de vedere, prostia becaliana bate la scor orice defect pe care l-ar avea alt potential investitor. Si inca ceva: la cum merg lucrurile in momentul asta (lipsa investitiilor, lipsa orizontului, lipsa echipei, lipsa antrenorului), chiar nu poate fi mai rau decat cu Becali: Copos ar fi, desigur, exceptia ;)

nemilosul28.02.2009 08:20
Unele dintre raspunsuri ma conving ca Jiji a intrat in fotbal la echipa care trebuia. Nu e intotdeauna usor sa gasesti o echipa in care suporterii practica un nationalism primitiv, PNGist. Dar in momentul in care preferi pe cineva care miroase a oaie si care declara fara nicio problema ca nu ii pasa de suporteri, in dauna unuia care recunoaste ca fanii sunt cel mai mare activ (doar pentru ca e "jidan" iar Hitler ne-a invatat prea bine ce nenorociti sunt indivizii astia), mi-e clar ca fotbalul romanesc va continua sa ramana la periferia europeana.

Nu il cunosc pe omul asta, poate ca e un dobitoc, un hot si un mincinos. Dar in niciun caz nu il voi judeca dupa etnie, rasa sau religie. Din punctul meu de vedere, prostia becaliana bate la scor orice defect pe care l-ar avea alt potential investitor. Si inca ceva: la cum merg lucrurile in momentul asta (lipsa investitiilor, lipsa orizontului, lipsa echipei, lipsa antrenorului), chiar nu poate fi mai rau decat cu Becali: Copos ar fi, desigur, exceptia ;)

foarte corect!!

daca imi permiteti comparatia suntem parintii unei fete care este terfelita,batuta,tinuta in viata numai cu firmituri iar cand vine cineva si incearca sa o salveze il dam afara pe motiv ca e evreu

redondo28.02.2009 08:25

Tu realizezi ce ar insemna sa ajunga Steaua pe mana unor evrei? Doamne-Fereste!

Marius28.02.2009 08:26

V-as ruga sa nu mai luati pareri personale ca apartinand "suporterilor Stelei".

Fiecare posteaza individual si vorbeste (ma rog scrie) doar pentru el. Cu unele mici exceptii, dar nu e cazul aici.

Alexandru H.28.02.2009 08:27
Tu realizezi ce ar insemna sa ajunga Steaua pe mana unor evrei? Doamne-Fereste!

Nu stim, spune-ne tu. Banuiesc ca avand Steaua, ar avea toate resursele necesare pentru a ocupa lumea in numele sionismului...

redondo28.02.2009 08:36
Nu stim, spune-ne tu. Banuiesc ca avand Steaua, ar avea toate resursele necesare pentru a ocupa lumea in numele sionismului...

Evreii sunt cea mai a dracu rasa de oameni.Pe de alta parte,Steaua ar incapea pe mana unui escroc international,Nati Meir.E inacceptabil.

Guardian28.02.2009 08:37

Doamne-ajutã !

Marius28.02.2009 08:38

V-as ruga sa incetati cu posturile jignitoare. Nu discutam despre istoria poporului evreu ci despre intentia unui om de afaceri de a cumpara clubul. Daca aceasta chiar exista...

«12»