Vreau sa creez o lista de mail pentru moderatori si redactori.
Am nevoie de adresele de mail ale voastre, deci postati aici adresele pe care ati vrea sa primiti mailuri referitoare la moderarea forumului si administrarea articolelor de pe prima pagina.
Pentru redactori exista deja o lista de mail de la yahoo, dar e administrata de Greco care e plecat din tara de mult timp, deci nu am cum sa adaug nume noi pe lista respectiva
O sa folosim listele pentru a comunica prin email, fiind utile in special in caz de urgente sau pt persoanele care nu acceseaza prea mult forumul.
Listele o sa aiba urmatoarea forma:
r***@*** si m***@***
Functionarea e destul de simpla. Eu trec in grupul m***@*** niste adrese de mail, de exemplu G***@***, p***@***, etc, iar atunci cand se trimite un email catre m***@***, cei care fac parte din grupul respectiv o sa primeasca cate o copie a mesajului.
Deci toate mailurile se trimit catre alias (m***@*** sau r***@***) apoi serverul smtp retrimite o copie a mesajului catre fiecare membru.
O mica precizare. E foarte posibil sa primiti mailurile in folderul Bulk/Spam, in special la yahoo si gmail, prima oara cand primiti un email va rog sa il scoateti din folderul spam si sa adaugati adresa de mail la contacte, pt a fi siguri ca nu o sa mai fie considerate spam mesajele de acest gen.