ca sa fiu putin off-topic, oare de unde apar toti astia pro?
eu nu pot sa-mi dau seama daca voi sunteti stelisti sau nu...
ca sa fiu putin off-topic, oare de unde apar toti astia pro?
eu nu pot sa-mi dau seama daca voi sunteti stelisti sau nu...
Pai au fost 3-4 ieri pe care nu prea i-am mai vazut pe aici. O fi vreo coincidenta ca acu incepe campionatul?
Au aparut de cand a avut Steaua un sezon bun in UEFA acum cativa ani, au aparut de cand au citit palmaresele echipelor din tara si s-au decis sa tina cu cei mai buni, au aparut din nevoia proprie de avea satisfactii in fotbal, gandindu-se nu la Clubul Sportiv al Armatei Steaua ci in primul rand la ce mandri ar fi ei ca "joaca in ceampion lig" . Oamenii astia sunt "suporteri de rezultat", daca Doamne-fereste, ne intrece dinamu la palmares, devin clar caini pana la moarte. Ei nu tin la Steaua ci la felul in care ii face Steaua sa se simta. Si noi, nemernicii, punem valorile steliste pe primul plan in loc sa ne complacem in mocirla in care se afla acum numele Stelei. Parerea mea...
el vorbeste de civilizatie,pai din gura lui tot al doilea cuvint e cu carne si bani.....piei SATANA.
Da. Cata dreptate ai. Eu propun sa il tratam in acelasi mod civilizat in care l-a tratat si el pe Hagi. Stai - asta ar insemna sa il luam la suturi... varianta cu pantofii parca pare mai atragatoare, nu?- poate chiar baga MILIONUL ala de euro! Ce-mi place eufemismul "civilizat"... o gramada de profesori de cultura civica s-au trezit, dom'le, in ultima vreme!
Hagi a fost fara indoiala cel mai mare fotbalist roman.Dar opriti-va aici.N-aveti voi de unde sa stiti daca e sau nu un om de caracter.Ei se cunosc de peste 20 de ani,au relatie nas-fin,asa ca vorbim degeaba.Mai lasati-l din brate pe Hagi si priviti obiectiv problema.
Cum sa privesc obiectiv o chestie in care sunt implicat sentimental?!! Tu te citesti? ![]()
Pai e normal sa fi atasat de Hagi deoarece ai crescut cu performantele lui ca fotbalist...ca si toti de altfel.Dar intre ei 2 e o total o alta problema,extrafotbalistica,pe care nu o cunoastem foarte bine,asa ca discutam degeaba.
Injurati...injurati...injurati...acum asta e la moda.Pacat de echipa si de Marius.
Pai e normal sa fi atasat de Hagi deoarece ai crescut cu performantele lui ca fotbalist...ca si toti de altfel.Dar intre ei 2 e o total o alta problema,extrafotbalistica,pe care nu o cunoastem foarte bine,asa ca discutam degeaba.
Daca era barbat adevarat, ii zicea in fata lui Hagi care era problema, nu prin presa.
Oricum cu un nas nu vorbesti asa, mai ales tinand cont ca si cu ajutorul banilor imprumutati de Hagi in 91(prima de instalare la Madrid) s-a lansat Jiji in afaceri..
@Guardian
Si daca nu vrea sa bage bani de ce sa mai stea la Steaua? Daca nici macar nu baga bani de ce l-am suporta? Zi-mi un singur motiv care sa aiba sens...
Eu nu am zis cã îl vreau pe Gigi la Steaua , din potrivã, chiar m-am rugat asearã Celui de sus sã scãpãm odatã de el , dar dacã voi credeti cã o sã îl facem pe cioban sã plece din Ghencea în conditiile astea ,vã înselati amarnic! El din contrã , se ambitioneazã si mai mult ( cu toate cã îl doare atunci când îl înjurãm)
:steag_sah_mic Nici eu nu-mi explic cum au aparut ''aplaudacii'' aici! In rest,un mesaj de departe din Oslo: Ciboane pleaca din Ghencea!!!
FORZA Steaua SEMPER FIDELIS
ciobanas cu patru oi iti este frica de noi?
Nu i-a lãsat sã intre cu bannerul ãla mirific , ce idioti !
@Guardian
Si pentru milionul ala de euro noi trebuie sa suportam multi pumni in gura pe care le primim de la cioban? Ce sa facem cu milionul lui?! Cu banii lui ne mai amaram inca un sezon in Champions League?! Ne ducem iar pe marile stadioane sa stam drept cobai cu alte mari echipe?
Mai bine ii dam noi la m**e decat el noua.