FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali vrea pace. Suporterii: "Nu incetam protestele" (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro25.02.2009 15:49

Gigi Becali a vorbit despre conflictul pe care îl are cu suporterii formației din Ghencea.

Finanțatorul Stelei a spus cã este dispus sã se împace cu fanii, și chiar sã le plãteascã deplasãrile, dacã aceștia vor înceta sã îl înjure.

Pe de altã parte, Becali a declarat cã nu îl intereseazã foarte tare dacã "roș-albaștrii" vor juca cu puțini suporteri în tribune.

"Suporterii cu care m-am întâlnit erau mai civilzați, mi-au zis cã nu au nimic cu mine. Fotbalul e mult mai frumos cu spectatori, sã cânte, și echipa are nevoie, dar dacã nu se poate, eu ce pot face? Nu e problema mea dacã vom juca cu stadionul aproape gol. Nu mã intereseazã, i-am spus asta și lui Marius. Pentru ce sã mã mai întâlnesc eu cu oameni care mã înjurã? Le plãtesc și deplasãrile, numai sã nu mã mai jigneascã, sã mã lase în pace? Ce au ei cu mine?",. a spus Gigi Becali la gsptv.

Marius Lacatus a încercat sã îi convingã pe "ultrașii" "roș-albaștrii" sã-și susținã echipã și sã nu îl mai înjure pe Gigi Becali.

"Noi nu avem nimic cu Marius Lãcãtuș sau cu echipa Steaua. Marius ne-a cerut sã fim alãturi de echipã deoarece formația trebuie sã fie pe primul plan pentru noi. Cu domnul Becali avem noi probleme și vom continua sã îl taxãm ori de câte ori avem ocazia", a spus unul dintre participanți.

kaymack25.02.2009 15:52

sa intzeleg ca se vine cu steaguri?

axl25.02.2009 15:53

Imi devin din ce in ce mai simpatici suporterii astia.

twetwet25.02.2009 15:54

maaa...ce scarba e bekali

de-abia astept poimaine

MoWeed25.02.2009 16:23
Le plãtesc și deplasãrile, numai sã nu mã mai jigneascã, sã mã lase în pace? Ce au ei cu mine?

Omul asta chiar crede ca toata lumea poate fi cumparata

danimarcu25.02.2009 16:56

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a comentat reacția fanilor din Ghencea care au spus cã îl vor contesta pe inculpatul din cazul "Valiza" pânã va pleca de la fosta campioanã a Europei. Reacția latifundiarului a fost una specificã nivelului sãu, spunând cã nu-i pasã de cei care iubesc Steaua. Becali a mai declarat cã ceea ce a fãcut el la echipã este fantastic, însã "ingrații" tot îl înjurã.

"Care este problema cu fanii? Da, mie mi-a spus Lacatus cã se va întâlni cu fanii. Ca sã fie liniște la echipã. Mie mi se rupe-n paișpe de fani. Am vorbit cu ei și i-am intrebat 'v-am bãtut, v-am jignit, v-am furat?'Avem un singur lucru în comun. Eu țin o echipã și voi o iubiți, dacã voi sunteți geloși cã ceea ce iubiți este al meu, nu este problema mea. Câțiva mi-au dat dreptate.

Asta nu mai este dragoste de echipã dacã îi fac rãu. Ceea ce am facut eu pentru România și Steaua este de domeniul fantasticului. Sã mã conteste, eu am încercat toate soluțiile, le-am plãtit totul, deplasãri, autocare, totul. Prin lege cei care mã înjurã nu vor mai cãlca în Ghencea. Ei sã mã înjure, sã facã ce vor ei", a spus Becali la Sport.ro

Sper sa fie "gratulat" pana pleaca sau se spanzura!...

radusteaua2325.02.2009 17:18

O sa inchida stadionu sa joace fara suporteri ce o sa faca si daca stam afara nu putem sa-l injuram ne -am saturat de tine o sa fi injurat pana vei pleca :death::death:

Lari25.02.2009 17:24

Mai vreti? Luati de-aici:

"M-am întîlnit cu suporterii de cîteva ori. I-am jignit eu vreodatã? I-am furat eu ceva de la ei? Avem un singur lucru comun. Eu patronez ceva ceea ce ei iubesc. Eu i-am sfãtuit sã srîngem rîndurile. Cei cu care m-am întîlnit mi-au dat dreptate. Eu am fãcut ceva fantastic la Steaua. Așa ceva nu a fãcut nimeni în estul Europei. ªi nici nu va mai face nimeni așa ceva. Suporterii sã mã conteste. Eu am încercat toate soluțiile, le-am plãtit deplasãrile, le-am plãtit totul. Dar existã un punct în legea datã de Dragomir, în care scrie cã, aducînd injurii unui conducãtor, nu mai ai voie pe stadioane. Dacã vor continua, voi cere aplicarea legii. Nu mai calcã în Ghencea", a spus Becali la Sport.ro.

axl25.02.2009 17:31
Ceea ce am facut eu pentru România și Steaua este de domeniul fantasticului.

Aici are dreptate. Nici in cele mai fantastice fantasmagorii ale mele nu mi-as fi imaginat chestiile pe care le-a facut ciobanul pentru Steaua si Romania.

MoWeed25.02.2009 17:32
Mai vreti? Luati de-aici:

"M-am întîlnit cu suporterii de cîteva ori. I-am jignit eu vreodatã? I-am furat eu ceva de la ei? Avem un singur lucru comun. Eu patronez ceva ceea ce ei iubesc. Eu i-am sfãtuit sã srîngem rîndurile. Cei cu care m-am întîlnit mi-au dat dreptate. Eu am fãcut ceva fantastic la Steaua. Așa ceva nu a fãcut nimeni în estul Europei.

I-auzi n-a mai facut nimeni in E Europei. Si eu care credeam ca Galatasaray, Fenerbahce, Dinamo Kiev, Sahtior Donetk, Zenit Sankt Petersburg, CSKA Moscova, Panathinaikos, Olympiakos au avut in ultimii 10 ani mai multe prezente in CL sau trofeul UEFA castigat...

El nu intelege ca prin actiunile/declaratiile lui ne jigneste zilnic.

Sper sa fie injurat pana in ziua mortii sau pana ne lasa in pace

@axl

Ce sa-i ceri unui om care acum ceva ani zicea ca a facut mult mai mult pentru Romania decat Nichita Stanescu? Sufera cu capul....

Lari25.02.2009 17:43

Ohhhoooohhhhoooo, si asta nu e tot.

NewIn scrie ca Lacatus ar fi rugat suporterii sa incurajeze suporterii si sa lase patronul in pace!

Let There Be Rock!

radusteaua2325.02.2009 17:52

pai daca vrei tot uitate pe situ la gsp este un video cu Gigi la telefon , a mai declarat ca sunt 2 mii de suporteri care il injura si daca inchide peluzele se rezolva nu vede ca tot stadionu il injura

Astristul25.02.2009 19:00
Aici are dreptate. Nici in cele mai fantastice fantasmagorii ale mele nu mi-as fi imaginat chestiile pe care le-a facut ciobanul pentru Steaua si Romania.

Cred ca vroiai sa spui cosmaruri. Sper sa ma trezesc cat mai repede si cand am s-o fac Steaua sa nu-l mai aibe pe ciobanul asta infect pe post de patron!

forzateaua

predatorpulse725.02.2009 19:46

Ma bucura faptul ca Jiji si-a dat din nou in petec si sper,pentra a mia oara,ca din ce in ce mai multi suporteri stelisti vor vedea adevarata fata a acestui om. El nu da un scuipat pe fanii acestui club,si din pacate cred k si multi jucatori ii impartasesc aceasta opinie(cu putine exceptii,cum ar fi Ogararu). Nu m-am mai uitat de mult la stiri sportive insa l-am prins alaltaieri delirul lui jijel de la Pro TV si efectiv nu-mi venea sa cred k mai sunt oameni care il cred pe acest om.Cum adica mai jijele,tu esti cel mai smecher patron de club din Est? Pai iti zic acum cel putin 10 cluburi care au realizat mai multe decat Steaua,e adevarat,cu mai multi bani insa si cu mult mai putine porcaieli. Omul asta e caz de spitalul 9,nu pricep cum mai pot sclavii aia din mass-media sportiva sa stea la usa lui dupa ce i-a facut de rahat de atatea ori.

Beleaua Becali are 2 componente:cea de imagine si cea sportiva. La imagine suntem praf,nici toti dusmanii nostri*60 nu puteau face ce a facut jijel in cativa ani. Orice vorba de-a lui e o flegma pe istoria clubului si cred k e singurul patron de la Steaua care a scazut standardele,chiar daca nu vrea sa o recunoasca pe fata. A scazut salariile si ne-a anuntat ca ne vom baza numai pe jucatori romani,iar in 4-5 ani ne vom baza numai pe tinerii Stelei.

Credeati k vremurile de acum sunt cacacioase? Sa vedeti cand va veni tineretul stelist. Avem cativa jucatori cu potential acolo insa majoritatea sunt lipsiti de valoare,ce naiba nici macar nu pot sa promoveze Steaua II in divizia B. Daca acum obiectivul suprem este locul 2 si CL-ul implicit,peste 4-5 ne vom bate pe la mijlocul clasamentului,daca este sa jucam fara ajutorul "divin" al becalului.

Protestele trebuie sa continue. Jiji are impresia k Steaua este sufrageria lui si noi suntem niste invitati nedoriti. Protestati cum puteti,insa protestati,cu injuraturi,fara injuraturi,insa faceti ceva.

Vorba englezului: ANYTHING GOES!

Cancerul asta trebuie sa dispara de la Steaua odata si odata,insa depinde si de noi. Daca Becali crede k ne poate speria,se insala amarnic.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Guardian25.02.2009 21:15

Dacã noi continuãm sã ne certãm cu ciobanul , înseamnã cã suntem mai nebuni decât el ... pe bune!

pãi eu m-am sãturat sã-l înjur .. din cauza asta numai bagã nici mãcar milionul ãla de euro , care îl bãga din an în paste la echipã . Stati calmi cã are bani , dar nu vrea sã îi bage la echipã ..

Stanici25.02.2009 21:27

Ai dreptate, Guardian. Eu propun sa mergem in genunchi pana la palat, sa ne taram ca niste viermi netrebnici si, cu lacrimi in ochi, in timp ce ii dam limbi pe pantofi, sa il rugam sa mai imprumute pe Steaua cu ceva bani. Te bagi?

maye25.02.2009 21:54

eu zic sa punem mana de la mana sa platim un lunetist...

danimarcu25.02.2009 21:58
Dacã noi continuãm sã ne certãm cu ciobanul , înseamnã cã suntem mai nebuni decât el ... pe bune!

pãi eu m-am sãturat sã-l înjur .. din cauza asta numai bagã nici mãcar milionul ãla de euro , care îl bãga din an în paste la echipã . Stati calmi cã are bani , dar nu vrea sã îi bage la echipã ..

Din partea mea sa-si bage in c*r milionul ala.

Am rabdat destule. Jiji trebuie sa plece,sper sa-si dea seama de asta cat mai repede.

S-o cumpere pe Dinamo daca vrea...

redondo25.02.2009 22:00

Care suporteri? Galeria? Daca vor primi bani de la Becali...va fi sigur liniste.

Guardian26.02.2009 08:11
Ai dreptate, Guardian. Eu propun sa mergem in genunchi pana la palat, sa ne taram ca niste viermi netrebnici si, cu lacrimi in ochi, in timp ce ii dam limbi pe pantofi, sa il rugam sa mai imprumute pe Steaua cu ceva bani. Te bagi?

Eu am zis cã nu e bine ce facem ! tu o iei cum vrei, chiar poti sã îi dai limbi pe pantofi cã nu mã intereseazã.

A fi civilizat la tine înseamnã a linge pantofii cuiva ?

Stanici26.02.2009 08:29

Da. Cata dreptate ai. Eu propun sa il tratam in acelasi mod civilizat in care l-a tratat si el pe Hagi. Stai - asta ar insemna sa il luam la suturi... varianta cu pantofii parca pare mai atragatoare, nu?- poate chiar baga MILIONUL ala de euro! Ce-mi place eufemismul "civilizat"... o gramada de profesori de cultura civica s-au trezit, dom'le, in ultima vreme!

mountytoma26.02.2009 08:30
eu zic sa punem mana de la mana sa platim un lunetist...

sa ma anuntati si pe mine cand incepem sa strangem bani pentru asta :-)

desi eu zic ca ar fi mai bine sa platim un violator de vaci, sa-l aranjeze pe Gigel. sa ramana speriat pe viata!

MoWeed26.02.2009 08:48

@Guardian

Si daca nu vrea sa bage bani de ce sa mai stea la Steaua? Daca nici macar nu baga bani de ce l-am suporta? Zi-mi un singur motiv care sa aiba sens...

Stanici26.02.2009 08:52

Gustul pantofilor lu' Jiji nu ti se pare un motiv bun?!!! :ce_oameni:

think_again26.02.2009 09:42

DACA NU l-ati mai injura atat va zic eu ca ar baga bani la echipa,dar oamenii care il injura nu se gandesc ca daca nu era el Steaua nu mai era nimic la fel ca Rapidul care e pe punct de desfiintare si Steaua era la fel!!!De cand a venit Becali a inceput sa se faca performanta(semifinala UEFA,eliminare Valencia,Loc 3 Champions League,titluri!!!,jucatori de 2 milioane(Dayro),si multi jucatori cumparati a cheltuit mult la Steaua desi nici banii aia nu trebuia sa ii dea la cum il injurati voi!!!o fi el prost si oier dar de Steaua s-a ocupat tot timpul!!!ia mergeti toti pe stadion si strigati pro Becali sa vedeti ce o sa devina Steaua;)!!!asta daca ganditi!;)

«12»