Gigi Becali a vorbit despre conflictul pe care îl are cu suporterii formației din Ghencea.
Finanțatorul Stelei a spus cã este dispus sã se împace cu fanii, și chiar sã le plãteascã deplasãrile, dacã aceștia vor înceta sã îl înjure.
Pe de altã parte, Becali a declarat cã nu îl intereseazã foarte tare dacã "roș-albaștrii" vor juca cu puțini suporteri în tribune.
"Suporterii cu care m-am întâlnit erau mai civilzați, mi-au zis cã nu au nimic cu mine. Fotbalul e mult mai frumos cu spectatori, sã cânte, și echipa are nevoie, dar dacã nu se poate, eu ce pot face? Nu e problema mea dacã vom juca cu stadionul aproape gol. Nu mã intereseazã, i-am spus asta și lui Marius. Pentru ce sã mã mai întâlnesc eu cu oameni care mã înjurã? Le plãtesc și deplasãrile, numai sã nu mã mai jigneascã, sã mã lase în pace? Ce au ei cu mine?",. a spus Gigi Becali la gsptv.
Marius Lacatus a încercat sã îi convingã pe "ultrașii" "roș-albaștrii" sã-și susținã echipã și sã nu îl mai înjure pe Gigi Becali.
"Noi nu avem nimic cu Marius Lãcãtuș sau cu echipa Steaua. Marius ne-a cerut sã fim alãturi de echipã deoarece formația trebuie sã fie pe primul plan pentru noi. Cu domnul Becali avem noi probleme și vom continua sã îl taxãm ori de câte ori avem ocazia", a spus unul dintre participanți.