FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Florentin Dumitru a reluat antrenamentele.

«12»
Virgil02.09.2005 13:48
... Sau pe-aici sunt permise doar aplauzele si laudele ?

... Mai gandeste-te. Crezi cumva ca e cazul sa fie tinut la nesfarsit in brate precum Cristea pentru cele 2 goluri cu Valencia ?  

La o echipa mare precum Steaua, un jucator ar trebui sa confirme in fiecare meci, admitand eventual ca uneori ( nu deseori ) ar putea sa prinda o zi mai slaba.

Daca vei citi mai mult pe forum,vei constata ca se critica la greu.De foarte multe ori doar din plictiseala.

Nu trebuie sa ma gandesc.Dumitru e un jucator care a avut un bun randament la Steaua,motiv pentru care a jucat si la nationala Romaniei.

Cat va mai ramane la Steaua e numai treaba antrenorilor si a celui care il plateste.

Cristea isi incepuse din cate imi amintesc,foarte bine cariera la Steaua.Faptul ca acum nu mai e in forma i se datoreaza in buna masura unei persoane care a pus o prea mare presiune pe mintea si pe umerii sai.

Sunt curios daca tu ai da cu sutul unui jucator pentru care ai platit 1.200.000$.

Daca da,vino tu in locul lui Gigi si te aplaudam.

In privinta afirmatiei ca jucatorii trebuie sa confirme in fiecare meci,te-ai intrebat vreodata de ce capul fotbalului romanesc nu mai confirma de cand generatia de aur l-a parasit si totusi a ramas in continuare in functie?

Pestele de la cap se impute...

Nu-i mai putin adevarat ca de la coada se curata.

Opiniile tale sunt ale tale si probabil ca le consideri corecte.

Si eu le consider corecte pe ale mele.

Doua opinii care privesc acelasi jucator de pe pozitii diferite.

Probabil ca adevarul e pe undeva pe la mijloc,dar nu mai stau sa-l caut pentru ca oricum nu foloseste la nimic.

strezahuzum02.09.2005 18:06

Fiecare om isi apara opiniile. Si e normal sa fie asa, mai ales cand e vorba de ceva atat de subiectiv precum fotbalul.

Aici nu e vorba neaparat de "adevar". Nu tin sa demonstrez ca eu am dreptate si restul gresesc.

Cristea e doar un ultim caz intr-o lunga lista de tineri jucatori care s-au pierdut din cauza laudelor. ( Cristea nu e neaparat "pierdut", dar filmul incepe sa para cunoscut ). Ridicati in slavi dupa 3-4 jocuri mai reusite, promovati repede-repede la statutul de "mare speranta" in nadejdea de a se incasa sute de mii sau milioane de dolari din transferurile lor, s-au ratacit undeva pe drumul spre marea performanta, cand n-au reusit sa tina pasul cu evolutiile initiale. Sa enumeram doar cativa : Catalin Munteanu ( "al doilea Hagi", ajuns undeva prin divizia a doua in Spania ), Denis Serban ( tot pe-acolo ), Zicu ( alt "al doilea Hagi" de care Parma nu mai stie cum sa scape ), Bratu, Plesan ( nascut "mare speranta", decedat "valoros, dar nu confirma" ), etc.

Fireste ca atata timp cat Florentin Dumitru este jucatorul Stelei el trebuie sa joace pentru echipa. Dar in modesta mea opinie, Banel Nicolita ii este mult superior in ceea ce priveste viteza, tehnica si dorinta de lupta. Din acest motiv, Banel si nu Dumitru, cred eu ca ar trebui sa fie titular.

In privinta "capului fotbalului romanesc", nu sunt sigur ca inteleg. Vorbesti despre Mircea Sandu ? Ce legatura are el cu povestea asta ? Eu ma refeream la atitudinea pe care trebuie sa o aiba un jucator. Un jucator al Stelei trebuie sa se bata, sa lupte pentru orice minge, sa moara pe teren. Nu prea e cazul lui Dumitru.

Uff, ajunge pt azi. Ma duc la o halba maaare de bere. Hai Romania !!!

SSK03.09.2005 07:40

strezahuzum... ai mai uitat niste "Hagi" : Narcis Raducan ( a jucat pe Delle Alpi in tricoul nostru, remember ?), Cernat (alias "briliantul", acum rezerva de lux la Dinamo Kiev), Radu Niculescu (urma sa fie marea revelatie a CM 94, nu ?..), pana si Aliuta era creditat intr-o vreme cu sanse... :roll:

Concluzia nr 1 : nu lauda fotbalistul roman ! I se va urca la cap !

Concluzia nr 2 : Hai Romania !

UltraSS08.09.2005 21:10

o idee buna ar fi ca el sa joace in locul lui Lovin pe care eu il consider cel mai slab jucator din primul 11 alaturi de Hamutovski,Petre Marin si Dinita cand joaca ultimii 2 e dezastru..ah..si Cristea de la o vreme :arrow:

OTAKU09.09.2005 00:07

nu frate locu lu Dumitru e pe dreapta

faci mijloc cu Dumitru Paraschiv si Nicolita si iese...

Armata de hobbiti

Lovin n are concurenta decat in persoana lu Dica

oprita in atac in locu lui

sorin_77709.09.2005 03:57
o idee buna ar fi ca el sa joace in locul lui Lovin pe care eu il consider cel mai slab jucator din primul 11 alaturi de Hamutovski,Petre Marin si Dinita cand joaca ultimii 2 e dezastru..ah..si Cristea de la o vreme :arrow:

Spune-mi si mie de ce e cel mai slab Lovin ca eu l-am vazut intr-o crestere de forma asemanatoare cu a lui Radoi. Poate Florentin Dumitru sa revina la forma buna de exact acum 2 ani dar tot ii va fi greu sa se bata pe post, mai ales daca ar fi vorba de Lovin. insa pe Lovin nu il scoate din echipa ca faci praf mijlocu. Dumitru se va bate cu Nicolita si asta e un lucru bun, Banel e mai ambitios ca Dumitru si va creste foarte repede.

UltraSS09.09.2005 06:15

:lol: ...zi-mi si mie o calitate de-a lui Lovin ca eu nu prea o gasesc..cate pase de gol/faze/goluri ai vazut tu plecand din piciorul lui..parerea mea e ca el e pref..are cat de cat o creativitate dar pasele si suturile lasa mult de dorit..e inalt dar e slab si asta il face sa piarda multe dueluri aeriene..e un jucator de CFR Cluj sau Farul dar niciodata de Steaua...la Steaua trebuie sa ai ceva deosebit ca sa joci pe postul ala avand in vedere ca acolo au jucat Hagi sau [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]

sorin_77709.09.2005 09:40

Lovin, daca nu ai observat, ajuge sa faca si munca lui Para la mijloc. El e singurul care recupereaza mingi la mijloc si inceraca (e drept ca nu prea i-a reusit multe) sa suprinda printr-o intoarcere sau un-doi apararea. Sunt foarte multumit de el si pentru faptul ca isi indeplineste foarte bine sarcinile de echipa... Lovin, daca as face o ierarhie ar fi cu mult peste jucatori ca Nesu, P.Marin, Cristea sau Dinita. Poate pe ei sa ii trmiti la CFR... in nici un caz pe Lovin... O sa ajungi sa imi dai dreptate... urmareste meciul cu Valerenga si ai sa te convingi... Fi mai atent la jocul lui Lovin si poate ai sa intelegi.

Dar ca sa nu deviem de la subiect: Fl. Dumitru mai are mult de tras sa fie macar egalul lui Lovin. El a uitat sa loveasca mingea in primul rand...

UltraSS09.09.2005 16:30

Nesu si Cristea sa mai ramana sau imprumut doar la CFR :D ...tiganu si Dinita afara!..Lovin sa speram sa ai dreptate dar vb dupe Vallerenga&Dinamo

«12»