... Sau pe-aici sunt permise doar aplauzele si laudele ?... Mai gandeste-te. Crezi cumva ca e cazul sa fie tinut la nesfarsit in brate precum Cristea pentru cele 2 goluri cu Valencia ?
La o echipa mare precum Steaua, un jucator ar trebui sa confirme in fiecare meci, admitand eventual ca uneori ( nu deseori ) ar putea sa prinda o zi mai slaba.
Daca vei citi mai mult pe forum,vei constata ca se critica la greu.De foarte multe ori doar din plictiseala.
Nu trebuie sa ma gandesc.Dumitru e un jucator care a avut un bun randament la Steaua,motiv pentru care a jucat si la nationala Romaniei.
Cat va mai ramane la Steaua e numai treaba antrenorilor si a celui care il plateste.
Cristea isi incepuse din cate imi amintesc,foarte bine cariera la Steaua.Faptul ca acum nu mai e in forma i se datoreaza in buna masura unei persoane care a pus o prea mare presiune pe mintea si pe umerii sai.
Sunt curios daca tu ai da cu sutul unui jucator pentru care ai platit 1.200.000$.
Daca da,vino tu in locul lui Gigi si te aplaudam.
In privinta afirmatiei ca jucatorii trebuie sa confirme in fiecare meci,te-ai intrebat vreodata de ce capul fotbalului romanesc nu mai confirma de cand generatia de aur l-a parasit si totusi a ramas in continuare in functie?
Pestele de la cap se impute...
Nu-i mai putin adevarat ca de la coada se curata.
Opiniile tale sunt ale tale si probabil ca le consideri corecte.
Si eu le consider corecte pe ale mele.
Doua opinii care privesc acelasi jucator de pe pozitii diferite.
Probabil ca adevarul e pe undeva pe la mijloc,dar nu mai stau sa-l caut pentru ca oricum nu foloseste la nimic.