FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Florentin Dumitru a reluat antrenamentele.

«12»
Virgil31.08.2005 10:28

Dumitru: "Mă simt excelent!"

De două zile, Florentin Dumitru a reluat pregatirea in Ghencea, separat față de restul colegilor, impreună cu preparatorul fizic Marian Lupu. "Gibonul" se simte foarte bine, el trecind deja la diverse exercitii de alergare si chiar sprinturi. Din cind in cind, mai trage cite un sut la poartă si ii spune satisfacut lui Lupu: "Ia uite, bai că mai stiu inca Mă simt excelent!". La peste două luni de la interventia chirurgicală suferită la cartilagiul genunchiului sting, stelistul este in grafic cu recuperarea si ar putea reveni pe gazon la returul cu norvegienii de la Valerenga, programat pentru 29 septembrie.

GSP/ Marius Margarit

Florentin Dumitru,unul dintre jucatorii cheie care au lipsit in meciul impotriva norvegienilor de la Rosenborg,ar putea sa revina impotriva altei echipe din tara fiordurilor.

Alaturi de Dica si Oprita,ceilalti doi absenti de marca din 11-le Stelei in meciul cu pricina,e foarte posibil sa le arate nordicilor de la Valerenga,adevarata fata a echipei campioane.

Si sa-i lase sa se produca numai in campionatul lor de old boys.

Kobiy31.08.2005 10:44

In sfarsit o veste buna dar speram sa nu mai aiba probleme sa joace iar 2-3 meciuri si sa se accidenteze iar daca o sa joace piticu cum stie am rezolvat 50% din problemele de la mijloc mai ramaane inca 50%(adica un /Tibi Balan sper)

Bisquit31.08.2005 10:47

Florentin intradevar e un jucator care intr-o forma buna poate ajuta echipa. Insa absenta lui indelungata va influenta jocul acestuia si nu cred ca ne-ar fi de mare ajutor in viitorul apropiat. Sa nu uitam ca el a mai avut o indisponibilitate si anul trecut prin iarna. Are aproape un an de stat pe tusa. Eu unul l-am apreciat pe Dumitru indealungul timpului. Sper sa nu mai aiba figurile alea de pe vremea lui Zenga.

Bun venit din nou Florentine...echipa are nevoie de tine, are nevoie de mijlocasi!!!!

Padrese31.08.2005 11:14

Ar fi buna miscarea cu intrarea lui Dumitru pe dreapta, trecerea lui Nicolita pe stanga si scoaterea din schema a lui Bostina care pare iesit din forma.

ulivius31.08.2005 12:13

Dimpotriva Bostina chiar este in forma doar ca asa e stilul lui. Cred ca Dumitru va fi rezerva lui Nicolita.

SteauaToronto31.08.2005 12:18

Cred ca Protasov va proceda cu Dumitru la fel cu a procedat cu Oprita! O sa-l introduca pe finaluri de meciuri sa intre in program!

strezahuzum31.08.2005 18:53

Cuuum ??? Se intoarce marele Florentin Dumitru ?

E jale mare daca intra asta pe teren, ca de alergat pana si Dica fuge mai mult, stie exact un dribling si trebuie sa incerce de 150 de ori pana reuseste o centrare ( iar atacantii nostri au nevoie de 100 de centrari ca sa dea un gol ).

Mai bine statea accidentat... mare paguba.

I.N.Money31.08.2005 19:34

eu cred ca Florentin poate sa fie folosit conducator de joc

Adriano4u31.08.2005 19:59

SI EU CRED CA FL. Dumitru O SA CAM STEA PE BANCA DE REZERVE.....NU ARE NICI O SANSA SA II IA LOCU' LUI "JARDEL" POATE MAI DEGRABA UN COORDONATOR DAR SI Lovin SE DESCURCA DESTUL DE BINE...........:P

CU Steaua PANA LA MOARTE ( si dupa) :!::!::!:

SteauaToronto31.08.2005 23:15

E bine ca a revenit Florentin Dumitru! Daca Doamne Fereste se accidenteaza Banel macar avem cu cine sa jucam pe partea aia! Forza Steaua!

Bodanel01.09.2005 04:47

Credeti ca o sa mai fie la forma care la consacrat?? O sa-i ia ceva timp pana sa fie acel Dumitru pe care-l stiam noi.

Un!t3d Roon3y01.09.2005 05:31

La Dumitru nu conteaza forma,el are valoare si asta a demonstrato.nu trebuie sa fi in forma ca sa driblezi,sa centrezi sau sa pasezi.Dumitru e titular incontestabil in fata lui Banel care mai are multe de invatat.intratrea lui Dumitru va readuce stabilitate in jocul Stelei.Banel ar putea fi folosit la mijloc in locul lui para sau Lovin pt ca alearga mult si poate recupera multe mingi.

strezahuzum01.09.2005 05:59

@Un!t3d Roon3y, sa nu fie cu suparare, dar cred ca nu te-ai uitat de mult la vreun meci in care Dumitru sa fi fost titular.

E printre cei mai slabi jucatori pe care i-a avut Steaua vreodata, impreuna cu Bostina. Amandoi sunt vesnice "sperante" care nu confirma niciodata, amandoi n-au nici ambitie, nici nu au aratat vreodata dorinta de a lupta, amandoi sunt vesnic pe jos la primul contact cu adversarul.

Decat asa jucatori, mai bine lipsa.

Virgil01.09.2005 06:14

Daca tot ai spus ca sunt pe jos la primul contact,mi-ai adus aminte de Dinita,care pe deasupra parca moare cand il atinge cineva.

Nu mai tarziu decat duminica cu Galatiul,intrase cu 18 minute inainte de final si la primul contact dur a parasit terenul,lasand echipa in 10.

Cu Dumitru si Bostina nu-mi amintesc sa se fi intamplat asa ceva.

FanSteaua4Life01.09.2005 06:32

Eu cred ca revenirea lui Dumitru este un lucru bun...dar nu il vad intrand titular in locul niciunuia dintre actualii titular...

Plusuri...viteza de reactie...dribleaza ushor adversarul...a fost ani la rad unul dintre cei mai bun pasatori din divizia a alaturi de caramarin...are ceva mai multa experienta ca Banel...

Lipsuri...nu a jucat un meci oficial de aproape 3 luni...de un n se accidenteaza mai mereu...este fragil...este mic de inaltime...nu face faza defenziva asa de bine precum Banel, Lovin sau Paraschiv...nu este asa bataios ca Banel...are forte putine meciuri cu actualii coechipieri din linia de mijloc ceea ce va face ca relatile de joc dintre ei sa nu mai fie asa bune...

Eu cred ca Dumitru ar trebui sa se antreneze la intensitate maxima si atunci cand va referi la forma maxima sa decida antrenorul pe cine va folosi, pana atunci are mult de recuperat dar este bine sa i se dea credit sa fie bagat in meciuri pe sfarshitul partidelor pentru ashi reveni in forma pe care o avea inainte...

Un!t3d Roon3y01.09.2005 11:41
@Un!t3d Roon3y, sa nu fie cu suparare, dar cred ca nu te-ai uitat de mult la vreun meci in care Dumitru sa fi fost titular.

E printre cei mai slabi jucatori pe care i-a avut Steaua vreodata, impreuna cu Bostina. Amandoi sunt vesnice "sperante" care nu confirma niciodata, amandoi n-au nici ambitie, nici nu au aratat vreodata dorinta de a lupta, amandoi sunt vesnic pe jos la primul contact cu adversarul.

Decat asa jucatori, mai bine lipsa.

In primul rand teas intreba cati ani ca vad ca esti cam pe dinafara.dak eu nu m-am uitat la nici un meci in care Dumitru a fost titular si dak Dumitru e unul din cei mai slabi jucatori p care ia avut Steaua inseamna ca tu ai in loc sa te uiti la meciurile Stelei te uitai la Dinamo si ala o fi fost fl.Petre ca alta explicatie nu am pt tampeniile p care leai spus.NIMENI nu poate contesta valoarea lui Dumitru si meciurile bune care lea facut pt Steaua cand o centrare buna facea diferenta intr-un meci.Mai bine LASANE ca esti p dinafara total!

florinzamfir01.09.2005 14:34

Desi este coordonatorul de care avem nevoie, pana in retur nu va avea capacitatea de efort necesara schimbarii lui Lovin.

Dar daca intra in min.60 si pune cireasa pe tort tot e ceva ... In locul cui? ... si al lui Dica daca e necesar.

strezahuzum01.09.2005 15:49

La meciurile catelusilor nu ma uit niciodata ... daca vreau SF citesc Asimov :D .

Iar pe dinafara cred ca esti tu monser. Dumitru nu e in stare sa depaseasca fie si un singur adversar, ideea lui de dribling e sa dea mingea in lateral si sa incerce sa o strecoare pe langa ( nu-i reuseste aproape niciodata ), centrarile nu mai sunt demult ( adica de vreo 2 ani ) de vreun folos real decat foarte rar, mai mult din intamplare.

De curiozitate, isi aminteste cineva cand a inscris Dumitru ultima data ??

George Stan01.09.2005 15:56
De curiozitate, isi aminteste cineva cand a inscris Dumitru ultima data ??

21 Martie 2004. A deschis scorul in Steaua - Rapid 3-3

De altfel, in utltimul sezon nu a marcat deloc, iar in precedentele 2 sezoane a marcat 3 goluri.

ulivius02.09.2005 03:54

Orice concurenta e buna. Daca Dumitru revine si pune putina presiune pe Nicolitza acesta din urma nu poate decat progresa.

Dumitru oricum isi ia salariul, de ce sa nu faca ceva pentru echipa ?

strezahuzum02.09.2005 06:18
21 Martie 2004. A deschis scorul in Steaua - crapid 3-3

De altfel, in utltimul sezon nu a marcat deloc, iar in precedentele 2 sezoane a marcat 3 goluri.

Multumesc pentru precizare. Avem asadar un "coordonator de joc" care a dat 0 goluri in ultimul sezon si 3 alte goluri in 2 sezoane.

Daca cineva e multumit cu atata ... inseamna ca se asteapta la foarte putin din partea echipei.

Si cu "marele" Dumitru titular rezultatele vor fi chiar mai slabe decat pana acum. Calificarea in primavara europeana a fost obtinuta fara Dumitru, si de altfel, se vede ca echipa merge destul de bine si fara el.

Cel mai bine ar fi daca "Razboinicul Luminii" l-ar vinde pe Dumitru de urgenta ( presupunand ca mai exista vreo echipa interesata ) si cu banii incasati sa-i aduca pe Tiberiu Balan, Pascovici sau Mansour.

Virgil02.09.2005 11:51

Imi pare rau Streza,dar nu sunt de acord cu tine.

Florentin a facut destul bine Stelei si sunt convins ca nu si-a spus ultimul cuvant.

Sa ne amintim de loviturile libere executate de el,de pase de gol date,de culoarele pe care le crea altora...

Asta chiar nu inseamna nimic pentru unii?

Nu poti sa vorbesti urat despre un jucator pe care englezii l-au numit micul Beckham,chiar daca nu mai joaca in prezent la acelasi nivel.

Dar nu ma mir.Recunostinta e floare rara.

strezahuzum02.09.2005 12:42
Nu poti sa vorbesti urat despre un jucator pe care englezii l-au numit micul Beckham,chiar daca nu mai joaca in prezent la acelasi nivel.  

N-am inteles unde am vorbit urat ?? 8O

Faptul ca mi-am exprimat o parere ( care din intamplare este ca acest jucator este un caz clasic de "mai mare daraua decat ocaua" ) inseamna ca am vorbit urat ? Sau pe-aici sunt permise doar aplauzele si laudele ?

In plus ai pus chiar tu punctul pe i. Dumitru a facut unele meciuri bune, dar cam putine comparat cu evolutiile modeste, iar de inaintea accidentarii a jucat slab de-a dreptul. Nu stiu daca ai auzit de zicala : "Esti atat de bun pe cat a fost ultimul tau meci"... Mai gandeste-te. Crezi cumva ca e cazul sa fie tinut la nesfarsit in brate precum Cristea pentru cele 2 goluri cu Valencia ?

La o echipa mare precum Steaua, un jucator ar trebui sa confirme in fiecare meci, admitand eventual ca uneori ( nu deseori ) ar putea sa prinda o zi mai slaba.

FanSteaua4Life02.09.2005 12:43

da...Florenti Dumitru este un jucator bun...dar accidentarile din ultimul sezon au facut sa isi piarda postul de titular si aducerea lu Banel este imbucuratoare deoarece acum avem doi mijlocati stanga pur-sange...Dumitru nu este in forma si ii dau dreptate lui Ogararu care a spus ca trebuie sa isi castige locul, adevarat este si faptul ca Banel ajuta mai mult defensiva, asa ca in momentul de fata nu cred in titularizarea lui Dumitru decat printrun decret al lui Jiji(cum sa intamplat in sezonul trecut)...Insa sa nu uitam sezonul cand am castigat titlul 21, Dumitru a fost cel mai bun pasator si executant al loviturilor libere, fiecara faza fixa era 75% gol...

Acum ramane la aprecierea lui Protasov ceea ce va face cu Dumitru dar oricum trebuie bagat sa joace macar 10-15 min in partidele mai usoare pentru asi reintra in forma...Ceea ce trebuie sa faca este sa traga tare si atunci se va vedea diferenta dintre el si Banel...mie imi plac oricum amandoi dar Banel este din punctul meu de vedere cel mai muncitor fotbalist din Romania...

FanSteaua4Life02.09.2005 12:49

strezahuzum...cum sa confirme in fiecare meci daca in ultimul an a fost cam tot timpul accidentat...nu e chiar asa ushor sa iti intri in forma dupa accidentari grave precum a lui...avea apa la genunchi, tatal meu a trebuit sa se lase de tenis inainte de a intra la seniori din cauza unei probleme identice...acum se fac operatii si sunt foarte costisitoare si te tin foarte mult timp pe tusa, dar pe vremea lui nea Nicu doar in strainatate se faceau...sa avem incredere si daca nu va confirma nici sezonul asta atunci putem sa il contestam...intai sa isi revina, de unde sti tu ca nu isi revine si va fi unul din oamenii de baza al echipei, sansele sunt egale sa isi revina sau nu...

«12»