aaa da in meciul ala in care trebuia sa se termine 3-0 pentru noi dar s-a terminat 1-1 pana la urma ?in care toti au jucat bine da nu i-am batut...tu te referi la ce ? ca a scos mingea aia de pe linie in min 90...
aaa da in meciul ala in care trebuia sa se termine 3-0 pentru noi dar s-a terminat 1-1 pana la urma ?in care toti au jucat bine da nu i-am batut...tu te referi la ce ? ca a scos mingea aia de pe linie in min 90...
Nici mie nu mi s-a parut ca Ogararu a rupt gura targului, sincer sa fiu. Doar ca el, pe postul lui, isi face treaba mai bine decat si-o fac altii, pe alte posturi.
Insa, Recoba, stii cum e: mai bine iti pierd stelistii meciurile decat de-aia ca Semedo, Dayro sau Arthuro...
Problema mea este alta, nu ma deranjeaza ca pleaca jucatori de la Steaua, ma deranjeaza faptul ca in retur juniorii vor juca doar ultimile 10 minute din meci.. daca tot dai jucatori ca sa promovezi juniori INCEPE FRATE MECIURILE CU 2 JUNIORI TITULARI SI DACA NU DAU RANDAMENT LA PAUZA II SCHIMBI, ASTA CA SA ITI REZERVI TIMP SA CASTIGI MECIUL CU SENIORII. mai bine joci 10 minute la inceput cu ei decat 10 la sfarsit.Ei ii baga la sfarsit doar daca meciul este deja castigat si automat juniorii intra cu alt moral !
Cel mai bine schimba antrenorul! László Bölöni !
si a fost vina lui George, ca cei din fata nimereau bara sau pe Lobont ?
SI eu cred ca Boloni e profesionistul de care avem nevoie.
Dar oare avem jucatori profesionisti, 100% ?
SI eu cred ca Boloni e profesionistul de care avem nevoie.Dar oare avem jucatori profesionisti, 100% ?
sau conducere profesionista?
Dap si acolo ar fi o mare problema. Dar era expresia care nu imi place: pestele de la cap se impute, si stim cine e capul, sau mai bine spus care nu are cap decat de forma.