FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ogararu si Tiago vor parasi Steaua la vara (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro22.02.2009 12:42

Steaua nu a fãcut niciun transfer în aceastã iarnã, iar la finalul campionatului se va despãrți de alți doi fotbaliști, Ogãraru și Tiago.

În cazul românului, situația e simplã. Împrumutul fundașului de la Ajax expirã în varã, iar Ogãraru ar dori sã revinã la Amsterdam pentru a lupta sã-și facã loc în prima echipã. În plus, gruparea olandezã nu ar mai fi dispusã sã-l împrumute la Steaua decât pe o anumitã sumã, ținând cont cã a plãtit 3,3 milioane de euro pentru achiziționarea lui Ogãraru, iar salariul fotbalistului îi costã pe batavi 800.000 de euro anual.

12 meciuri a evoluat Ogãraru de la revenirea la Steaua: 8 în campionat și 4 în Ligã.

Mijlocașul portughez Tiago este împrumutat de la gruparea Estrella Amadora. Impresarul fotbalistului ne-a declarat cã Steaua are termen pânã la finalul lunii martie pentru a negocia cu lusitanii un transfer definitiv al lui Tiago. Estrella s-ar mulțumi și cu 300.000 de euro pentru a ceda definitiv jucãtorul, însã steliștii nu au de gând sã achite aceastã sumã. În primul rând, pentru cã Tiago nu este un titular cert la Steaua, pe postul sãu fiind preferat Ovidiu Petre sau Lovin.

Apoi, fotbalistul nu face parte din strategia lui Gigi Becali: fotbaliști români tineri, salarii de maximum 150.000-200.000 de euro. Patronul nici mãcar nu e încântat de fotbalist, având impresia în momentul transferului cã acesta joacã mult mai ofensiv: "Cu Tiago m-am pãcãlit. Nu e ceea ce credeam eu. El nu e fotbalist rãu, dar mie îmi trebuie un jucãtor sã dea pase de gol. Tiago joacã tot defensiv."

ªansa lui Tiago de a juca din primul minut la Steaua a fost Dorinel Munteanu. Acesta i-a acordat credit și îl considera cel mai bun pe postul sãu, de mijlocaș defensiv. Acum, Lãcãtuș a renunțat la un mijlocaș la închidere, post pe care Ovidiu Petre e de neclintit, iar rezerva acestuia este Lovin. ªansa lui Tiago ar fi sã evolueze pe poziția lui Dayro Moreno, jucãtor care a intrat în colimatorul lui Lãcãtuș.

18 meciuri a jucat Tiago pentru Steaua, 12 în Liga I și 6 în Europa.

Lari22.02.2009 12:49

Ma asteptam ca Ogararu sa plece inapoi la Ajax.

Dar mi se pare o idiotenie sa-i dai drumul atat de usor unui jucator de profilul lui Tiago. Becali zice ca e prea defensiv si ca-l prefera pe Lovin? Cred ca portughezul este unii dintre putinii jucatori de la noi care, cand are mingea la picior, se uita dupa jucatori demarcati mai mult de 10 metri distanta.

Tiago mai are de invatat, dar, in opinia mea, are stofa de fotbalist.

danimarcu22.02.2009 13:38

Si eu cred la fel.

Daca va ajunge la o echipa care joaca fotbal,se va vedea asta...

AmuntBoy22.02.2009 14:13

asa e

trebuie innoit parcul de elefanti

si cei care au "n" ani la noi sa fie dati, ca sa scapam si de apatie si plafonare

MoWeed22.02.2009 14:55

Atata timp cat printre titulari sunt gemenii anti-tehnici Lovinel si Ovidel, mi-se pare o tampenie cedarea lui.

Cum naiba poate sa cedeze asa usor singurul inchizator care are si ceva tehnica din lot? Lasa ca ramanem iar cu "ceasul" sa ne exaspereze cu enspemii de pase in lateral si in spate

La plecarea lui Ogararu ma asteptam, jegul nu ii va plati salariul....

Marius22.02.2009 14:58

Dar vai, ce stire. Prosportul ne anunta ceva ce stiam de acum 3-4 luni :)

w3bmaster22.02.2009 15:27

ecalii e un idiot da asta nu e nou ...

c.ronaldo1722.02.2009 16:03

Tiago Gomes poate deveni un super mijlocas. Ar fi o prostie sa il pierdem. Nu cred ca mai gasesti mijlocas precum Tiago la 1,2 milioane.

PS: Din cate stiam, Steaua trebuie sa plateasca 900k pentru a il cumpara definitiv + cele 300k care deja le-a platit pentru imprumut.

Marius22.02.2009 16:20
Estrella s-ar mulțumi și cu 300.000 de euro pentru a ceda definitiv jucãtorul

E criza, e normal :)

In vara se vorbea de 300.000 pentru imprumut si inca 600.000 pentru achizitie definitiva.

4_ever_steaua22.02.2009 16:41

imi pare rau ca Ogararu se va intoarce la Ajax...e trist sa vezi cum valorile Stelei au venit,si`au facut treaba bine,au ajuns la inimile suporterilor,i`au facut sa nu poata respira fara ei si dupa se duc in lume...unde e Steaua de acum cativa ani?unde e Steaua care cucerea Europa?....

floroflores22.02.2009 17:52

era de asteptat...si e clar ca vor urma,dupa ei toate valorile pe care cat de cat le mai avem...personal nu cred ca exista vreo strategie anume a jijiotului in afara aceleia de a-si conserva banii si de a castiga ceva...cat ar fi de putin...fiindca nu poate fi chiar atat de redus mintal sa creada ca va face o echipa competitiva cu niste virtual retrogradati de la Bz,doar daca-i imbraca in echipamentul Stelei...si pe undeva sunt convins ca e vorba de alte 2 chestii: in primul rand de incompetenta (e clar ca-si da seama ca din "razboinic" a ajuns un anonim care se imprumuta "din lipsa de lichiditati",iar apoi este vorba si de o razbunare fata de noi,suporterii...carora,(constient de faptul ca nu va mai castiga bani dintr-o eventuala calificare in CL),vrea probabil sa ne arate cum e sa terminam pe locurile 6-8...dar mai sunt destule etape pe stadionul nostru...si pariez ca nu va veni la toate meciurile...nu va rezista...prietenii stiu de ce...

maye22.02.2009 18:35

2 valori in minus...

sa traiasca Lovinho nu gluma :ce_oameni:

gio_stgloria22.02.2009 19:20

Ajax are nevoie de jucatori si sigur il va lua pe Ogararu, mai ales ca probabil ii plateste si o parte din contract. Cat despre Tiago, e posibil sa-si demonstreze valoarea pana se termina contractul si sa ne para rau dupa el. Asta e , ne indreptam spre un viitor sumbru, noi stelistii in general.

Marius22.02.2009 19:52

Ma, si mie imi pare rau de Tiago (craft stie cel mai bine :D ) insa n-am cum sa ma arunc in supozitii de genul "va deveni un jucator mare" si alte asemenea.

Sa nu uitam ca e jucatorul Estrellei Amadora si costa 300.000 de euro. Nu joaca la Inter si e de vanzare pe 30 de milioane.

cristian8622.02.2009 20:08

Respect George Ogararu !

Din pacate el a venit ca imprumut, nu ?

aditza_stelistu22.02.2009 20:13

Spuneti-mi 1 jucator mai bun ca Tiago (exceptand fundasii) din lotul Stelei! Cred ca e singurul care mai si gandeste cand are mingea la picior si ma simt cel mai sigur cand e mingea la el, pentru ca stie ce sa faca cu ea. Cand il vad pe Dayro cum se incurca singur in minge...

Tupac Amaru22.02.2009 21:27

Eu ma incapatanez sa cred ca Tiago este cel mai bun mijlocas de la Steaua din ultimii trei ani.

Si cel mai bun mijlocas din lot la ora actuala.

Dar asta nu conteaza, atat timp cat Fecali, lingaii sai (printre care si Lacatus!) si 99 % dintre suporteri il idolatrizeaza pe Raffael de Faurei!

De-ar muri mai repede Fecali!

Recoba23.02.2009 02:53

pacat de tiago...insa o chestie as adauga..desi o sa-mi pun lumea in cap...Ogararu a jucat praf de cand sa intors inapoi..la modul cel mai serios...ca e un caracter de vis...ca arunca tricouri prin peluza...alta poveste ..da ca joc a fost muuuuullt sub golanski...si observ ca si prin amicale e la fel...

udaradu23.02.2009 07:47
pacat de tiago...insa o chestie as adauga..desi o sa-mi pun lumea in cap...Ogararu a jucat praf de cand sa intors inapoi..la modul cel mai serios...ca e un caracter de vis...ca arunca tricouri prin peluza...alta poveste ..da ca joc a fost muuuuullt sub golanski...si observ ca si prin amicale e la fel...

De acord cu tine dar vezi ce a spus Dorinel(Steau e o echipa darimata psihic)asa ca nu putea face mai mult.Sa stralucesti si sa poti sa areti cine esti intr-o echipa trebuie sa fi ajutat,una e munca individuala si alta e munca in echipa)

redondo23.02.2009 12:26
Respect George Ogararu !

Din pacate el a venit ca imprumut, nu ?

Pai se stia ca amandoi sunt imprumutati si ca pleaca la vara,deci este o stire de genul...Steaua se echipeaza in rosu-albastru.

gio_stgloria23.02.2009 18:57
Ogararu a jucat praf de cand sa intors inapoi..la modul cel mai serios... ca joc a fost muuuuullt sub golanski.

total eronat

cristian8623.02.2009 20:26

cred ca il confunzi :P

Pai se stia ca amandoi sunt imprumutati si ca pleaca la vara,deci este o stire de genul...Steaua se echipeaza in rosu-albastru.

ce dur esti !

de parca nu mai trebuie sa stiu si alte chestii !

imbecilul de fecali putea sa il cumpere de tot, desi il costa mult peste posibilitatile lui de cioban dezaxat.

piturca200223.02.2009 22:50
Ma asteptam ca Ogararu sa plece inapoi la Ajax.

Dar mi se pare o idiotenie sa-i dai drumul atat de usor unui jucator de profilul lui Tiago. Becali zice ca e prea defensiv si ca-l prefera pe Lovin? Cred ca portughezul este unii dintre putinii jucatori de la noi care, cand are mingea la picior, se uita dupa jucatori demarcati mai mult de 10 metri distanta.

tiago Gomes este un fotbalist modest la fel ca Lovin, Andrei ionescu,bicfaldi si Ovidiu Petre.

total eronat

golanski cu o pregatire fizica adecvata ar putea juca mijlocas dreapta , are tehnica excelenta, vede bine jocul si are un sut foarte bun putand astfel sa il inlocuiasca fara probleme pe Nicolita.

Eu ma incapatanez sa cred ca Tiago este cel mai bun mijlocas de la Steaua din ultimii trei ani.

Si cel mai bun mijlocas din lot la ora actuala.

Dar asta nu conteaza, atat timp cat Fecali, lingaii sai (printre care si Lacatus!) si 99 % dintre suporteri il idolatrizeaza pe Raffael de Faurei!

De-ar muri mai repede Fecali!

pai si Paraschiv cu golurile de la liege ce a fost? s-a vazut cat de bun este tiago Gomes in meciul cu modesta fiorentina.

Spuneti-mi 1 jucator mai bun ca Tiago (exceptand fundasii) din lotul Stelei! Cred ca e singurul care mai si gandeste cand are mingea la picior si ma simt cel mai sigur cand e mingea la el, pentru ca stie ce sa faca cu ea. Cand il vad pe Dayro cum se incurca singur in minge...

se incurca ca si la pasa de la primul gol cu Lyon

Recoba24.02.2009 00:01

cu cine sa il confund ? ca joc e caz de targa in ultimul timp...la primul lui meci...a provocat penalty cu Farul...si in tur a fost praf..si in Champions League la fel...ce e asa de greu de vazut...incep sa cred ca Ogararu e vazut doar ca un mare stelist si indiferent de cat de prost ar juca tot va fi ovationat la scena deschisa...

cristian8624.02.2009 06:55
cu cine sa il confund ? ca joc e caz de targa in ultimul timp...la primul lui meci...a provocat penalty cu Farul...si in tur a fost praf..si in Champions League la fel...ce e asa de greu de vazut...incep sa cred ca Ogararu e vazut doar ca un mare stelist si indiferent de cat de prost ar juca tot va fi ovationat la scena deschisa...

cum ti s-a parut prestatia din meciul cu Dinamo , a lui George?

«12»