Steaua nu a fãcut niciun transfer în aceastã iarnã, iar la finalul campionatului se va despãrți de alți doi fotbaliști, Ogãraru și Tiago.
În cazul românului, situația e simplã. Împrumutul fundașului de la Ajax expirã în varã, iar Ogãraru ar dori sã revinã la Amsterdam pentru a lupta sã-și facã loc în prima echipã. În plus, gruparea olandezã nu ar mai fi dispusã sã-l împrumute la Steaua decât pe o anumitã sumã, ținând cont cã a plãtit 3,3 milioane de euro pentru achiziționarea lui Ogãraru, iar salariul fotbalistului îi costã pe batavi 800.000 de euro anual.
12 meciuri a evoluat Ogãraru de la revenirea la Steaua: 8 în campionat și 4 în Ligã.
Mijlocașul portughez Tiago este împrumutat de la gruparea Estrella Amadora. Impresarul fotbalistului ne-a declarat cã Steaua are termen pânã la finalul lunii martie pentru a negocia cu lusitanii un transfer definitiv al lui Tiago. Estrella s-ar mulțumi și cu 300.000 de euro pentru a ceda definitiv jucãtorul, însã steliștii nu au de gând sã achite aceastã sumã. În primul rând, pentru cã Tiago nu este un titular cert la Steaua, pe postul sãu fiind preferat Ovidiu Petre sau Lovin.
Apoi, fotbalistul nu face parte din strategia lui Gigi Becali: fotbaliști români tineri, salarii de maximum 150.000-200.000 de euro. Patronul nici mãcar nu e încântat de fotbalist, având impresia în momentul transferului cã acesta joacã mult mai ofensiv: "Cu Tiago m-am pãcãlit. Nu e ceea ce credeam eu. El nu e fotbalist rãu, dar mie îmi trebuie un jucãtor sã dea pase de gol. Tiago joacã tot defensiv."
ªansa lui Tiago de a juca din primul minut la Steaua a fost Dorinel Munteanu. Acesta i-a acordat credit și îl considera cel mai bun pe postul sãu, de mijlocaș defensiv. Acum, Lãcãtuș a renunțat la un mijlocaș la închidere, post pe care Ovidiu Petre e de neclintit, iar rezerva acestuia este Lovin. ªansa lui Tiago ar fi sã evolueze pe poziția lui Dayro Moreno, jucãtor care a intrat în colimatorul lui Lãcãtuș.
18 meciuri a jucat Tiago pentru Steaua, 12 în Liga I și 6 în Europa.