FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Abonamente pentru retur

«12»
fcsteaua.ro19.02.2009 21:34

FC Steaua a anunțat punerea în vânzare a abonamentelor valabile pentru returul campionatului.

Prețuri:

Fotolii - 500 LEI

Tribuna 0 - 250 LEI

Tribuna I - 150 LEI

Tribuna II - 100 LEI

Peluze - 35 LEI

Programul caselor de bilete:

Luni - Miercuri 12:00 - 18:00

Pentru a achiziționa un abonament pentru retur, suporterii trebuie sã se prezinte personal la casele de bilete cu un act de identitate în orginal. Sunt acceptate urmãtoarele BI/CI sau permisul de conducere. Doar pentru cetãțenii strãini este acceptat pașaportul, iar în cazul copiiilor pânã în 14 ani, este acceptat certificatul de naștere.

De asemenea, FC Steaua a anunțat și prețurile biletelor pentru partida cu FC Vaslui, programatã vineri, 27 februarie, de la ora 20:45:

Fotolii - 50 LEI

Tribuna 0 - 25 LEI

Tribuna I - 15 LEI

Tribuna II - 10 LEI

Peluze - 5 LEI

Tichetele pot fi cumparate joi, 26 februarie, în intervalul orar 12:00 - 18:00, și vineri, 27 februarie, începând cu ora 12:00.

Spectatorii sunt rugați sã respecte urmãtoarele reguli:

1) accesul suporterilor se face doar prin porțile indicate pe bilet

2) suporterii sunt obligați sã-și ocupe locul de pe rândul și din sectorul indicat pe bilet

3) suporterii sunt rugați sã vinã la stadion începând cu ora deschiderii porților, pentru evitarea aglomerației

4) suporterii sunt rugați sã-și procure biletele începând cu prima zi în care acestea sunt puse în vânzare. Programul caselor de bilete este afișat permanent pe site-ul oficial, pe site-ul suporterilor și la casele de bilete

5) accesul suporterilor la Peluza a II-a va fi fãcut numai pe partea tribunei a II-a.

Pe stadionul Steaua, spectatorilor le este interzis sã intre cu urmãtoarele obiecte și în urmãtoarele situații:

a) cu materiale pirotehnice de orice naturã (artificii, torțe, fumigene, etc)

b) cu bãuturi alcoolice

c) sub influența alcoolului

d) cu recipienți cu apã sau bãuturi rãcoritoare de orice fel (sticle, PET, cutii din carton)

e) cu arme albe (cuțite, șurubelnițe, metale ascuțite, lacãte, etc)

f) cu monezi, brichete, umbrele, mãnunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc

g) cu steaguri cu bețe din plastic cu diametru mai mare de 16 MM

h) cu materiale de propagandã care incitã la: denigrarea țãrii, xenofobie, urã naționalã, rasialã, de clasã ori religioasã, la discriminãri de orice fel și la violențã publicã

i) cu camere de filmat de tip handycam

Dacã vor exista spectatori care, din necunoaștere a regulilor stabilite, vor veni la stadion cu obiecte interzise, acestea vor fi depuse într-un spațiu special amenajat și recuperate la sfârșitul partidei, pe baza unor bonuri eliberate de club.

FC Steaua București

Kreator19.02.2009 23:10

Abonamente pentru retur...

O initiativa laudabila la prima vedere....

O initiativa a Clubului Steaua Bucuresti, acelasi club care, cu nu foarte mult timp in urma, isi batea joc de imensa dragoste a suporterilor stelisti pentru culorile ros-albaste...

In prima faza a batjocorii a fost lipsa abonamentelor la peluze...

Se puteau achizitiona abonamente doar la tribune, nu si la peluze...

Apoi, in prima etapa a campionatului, conducatorii clubului impuneau controale excesive la intrarea pe stadion, si trecerea prin niste porti de acces de dimensiuni liliputane....

Lucruri care au condus ca, in minutul 60 al partidei, oamenii care aveau bilete la meci sau abonamente, nu intrasera inca pe stadion!!!!!!!!!!!!!

Revolta lor spontana a fost reprimata rapid prin trimiterea tuturor gorilelor firmei de paza la portile stadionului.

Este gunoiul subuman de _jiji _fecali intr-o jena financiara atat de mare incat sa fie interesat de suporteri (de banii lor care ar putea veni din vanzarea biletelor/abonamentelor)?

..................

Pe stadionul Steaua, spectatorilor le este interzis sã intre cu urmãtoarele obiecte și în urmãtoarele situații:

d) cu recipienți cu apã sau bãuturi rãcoritoare de orice fel (sticle, PET, cutii din carton)

Aici nu ar fi nici o problema daca ar exista o alternativa civilizata si cinstita (corecta) ...

Tin minte ca odata, cand am fost cu sotia si fiica la stadion, si ele m-au rugat sa le cumpar ceva de baut....

Am stat la o coada imensa, ca sa cumpar niste pahare de cola, pahare de ........ suc turnat de niste pusti din sticle de 2 litri de cola in pahare de plastic de unica folosinta, in niste conditii oribile, praf de doua degete grosime de jur - imprejur, pe niste mese improvizate, o porcarie imensa...

Si paharelele alea de cola aveau un pret enorm, de n-spe ori pretul unei sticle de cola in oras.

Mi-ar fi indiferent daca as cumpara o sticla de 0,5 litri de cola din oras, sau de la stadion, daca pretul ar fi acelasi, sau putin mai mare...

Dar asa....

Ce porcarie frate!

Clubul Steaua a ajuns pe mainile soioase ale unui cioban needucat.

Ne meritam din plin soarta toti romanii...

axl19.02.2009 23:12

c) sub influența alcoolului

Doamne ce ma distreaza regula asta!

Stanici20.02.2009 06:24

Astea sunt vesti bune pentru unii.

@Axle, regulile sunt facute pentru a le incalca, nu ca sa te distrezi tu pe seama lor!

kaymack20.02.2009 09:38

daca imi fac abonament bag bani in buzunarul ciobanului.Prima impresie.A doua impresie e doar 35 de lei,asta inseamna 1derby si 5 normale deci la cate meciuri am sa vin eu in retur prefer abonament (pt ca ciobanul iese in pierdere). ps:au prioritate cei care au deja abonament?

Marius20.02.2009 09:46

Da, au prioritate aia care si-au facut abonament pentru tot sezonul si vor inca unul doar pentru retur... :ce_oameni:

KERATOCONUS20.02.2009 12:07
:steag_cruce_invers: Am abonament pentru tot sezonul 2008-2009 la peluza 1. Stie cineva, daca ma duc la casele de bilete, cei de acolo ar putea sa-mi schimbe abonamentul de la Peluza Nord, cu unul la Peluza Sud?
Lari20.02.2009 13:05

Sigur nu. Incearca sa faci un schimb.

nUCLEo20.02.2009 16:33
:steag_cruce_invers: Am abonament pentru tot sezonul 2008-2009 la peluza 1. Stie cineva, daca ma duc la casele de bilete, cei de acolo ar putea sa-mi schimbe abonamentul de la Peluza Nord, cu unul la Peluza Sud?

Nu se poate. Am vorbit eu cu sefa de la ticketing (Claudia CIOBANescu) si mi-a zis ca nu se poate sub nici o forma, dar fara o motivare plauzibila.

RedScorpyON20.02.2009 17:06

Am si eu o intrebare:Abonamentele astea sunt la fel ca celelalte cu poza? Adica nu pot sa ajunga sa imi iau unul,pt ca sunt din provincie si sunt la scoala,nu pot ruga pe cineva sa imi ia?chiar cu datele mele de pe CI?

crossman20.02.2009 17:07

bah bah stati sa inteleg si eu am luat abonamentu din vara de atunci si am dat 70 de lei pe el mai trebuie sa mai imi iau altu pentru retur??

Fane20.02.2009 17:09

@crossman

Nu trebuie sa-ti mai cumperi altul.

crossman20.02.2009 17:16
@crossman

Nu trebuie sa-ti mai cumperi altul.

ms ma duceam ca prostu sa imi iau altu:|

Stanici20.02.2009 17:47

Vorba lu' nenea Iancu... curat ca prostu! :))

kaymack20.02.2009 18:38
Da, au prioritate aia care si-au facut abonament pentru tot sezonul si vor inca unul doar pentru retur... :ce_oameni:

poi frate m-am gandit ca se fac abonamente si doar pt tur...stiam ca a fost 700 parca pt tot sezonul.

ps: PROTEST !!!

f234567k20.02.2009 19:08

Am si eu o intrebare...

Daca mi-am facut la inceputul sezonului pe buletinul meu abonament intr-o anumita zona a stadionului, acum imi pot face abonament in alta zona tot cu acelasi buletin? Adica sa am doua abonamente pe un singur buletin...

KERATOCONUS20.02.2009 22:55
Sigur nu. Incearca sa faci un schimb.

As face schimb, dar nu cred ca exista cineva, care ar da abonamentul de la Peluza Sud, pentru unul la Peluza Nord. Asa ca, o sa ma duc la casele de bilete si le voi cere sa-mi anuleze actualul abonament de la peluza 1(nord). Daca vor fi de acord, imi voi achizitiona un abonament la peluza a 2 a(sud) pe acelasi nume, daca nu, bilete.

Stanici21.02.2009 09:16

Pai faza cu biletele am facut-o eu sezonul trecut. Nu e foarte-foarte greu.

Ste=47=aua21.02.2009 16:50
:ce_oameni: Vad ca toti incep sa populeze Peluza Sud... mdeah... hai sa desfintam Nordu'.... :dry:
enjoy21.02.2009 18:15

propuneti fabricarea unor peturi de 100-150 ml pentru a scapa de soiosii de la vanzari, dar oricum mi se par aberatii unele prevederi.

floroflores21.02.2009 20:18
:ce_oameni: Vad ca toti incep sa populeze Peluza Sud... mdeah... hai sa desfintam Nordu'.... :dry:

mdea...pt mine nu e nicio surpriza...este o stare de fapt si o caracterizare a multora...a-ti schimba locul,inseamna,a-ti trada propria traditie si istorie pe un stadion...La Sampdoria sau Tottenham sunt abonati vechi care-si respecta cu sfintenie si zona din peluze...sau chiar locul...avem un talent incredibil de a ne autodistruge,a ne separa,a ne imparti si a ne denigra,pt a iesi in evidenta cat mai mult noi ca persoane...primul pas este de a-ti schimba locul pe stadion...iar urmatorul,daca nici acolo nu-ti place,acasa...Haideti sa ne respectam amintirile,trecutul si traditia...astfel ne respectam pe noi ca suporteri...in caz contrar,suntem niste papagali...

Pleau21.02.2009 21:40
mdea...pt mine nu e nicio surpriza...este o stare de fapt si o caracterizare a multora...a-ti schimba locul,inseamna,a-ti trada propria traditie si istorie pe un stadion...La Sampdoria sau Tottenham sunt abonati vechi care-si respecta cu sfintenie si zona din peluze...sau chiar locul...avem un talent incredibil de a ne autodistruge,a ne separa,a ne imparti si a ne denigra,pt a iesi in evidenta cat mai mult noi ca persoane...primul pas este de a-ti schimba locul pe stadion...iar urmatorul,daca nici acolo nu-ti place,acasa...Haideti sa ne respectam amintirile,trecutul si traditia...astfel ne respectam pe noi ca suporteri...in caz contrar,suntem niste papagali...

nu inteleg despre ce vorbesti.

e ceva la modul :"daca ne-am nascut in cartier, hai sa stam toata viata in cartier...ce daca am facut ceva bani si ne putem muta in suburbii?"

cei de la sud vor sa se separe, macar la nivel de imagine, de multi din cocalarii de la nord.vor sa aibe o identitate proprie, similara cu cea de la inceputul Armata ultra.mai e nevoie sa zic ca de fapt galeria Stelei a aparut in anii 80 la sud? deci practic e o reintoarcere la radacini.

diamond_man21.02.2009 22:04

Esti tare, ba pleau, cu ...cocalari parca?...de la nord. Mare ..............bip................esti !

kaymack21.02.2009 22:08

pur si simplu nu ma mai caracterizez cu Peluza Nord :| e cumva tradare?

iar la sud ma simt mult mai bine,si nu ma duc acolo ca sa ma laud "Domne eu sunt de la sud!" pur si simplu acolo ma simt cel mai bine.

Stanici21.02.2009 23:38

1. Nu transformati topicul asta intr-o discutie interminabila vizavi de puncte cardinale.

2. Pleau, am mai zis si altcuiva.. fa diferentierea in exprimare intre oamenii din grupuri din PN si cocalari. Adica si in peluza de la tabela sunt o gramada. Daca aveti ceva de spus in legatura cu Nord si Sud, aveti la dispozitie topicuri dedicate. Dar doar daca aveti ceva de spus.

«12»