Da il stiu eu ma refeream la culoarea de asamblu: albul, dungile le-am adaugat eu si emblema pentru al aduce in zilele noastre, mai modern... era fantastic daca ne vedeam idolii in alb imbracati la un meci de campionat macar...
Da il stiu eu ma refeream la culoarea de asamblu: albul, dungile le-am adaugat eu si emblema pentru al aduce in zilele noastre, mai modern... era fantastic daca ne vedeam idolii in alb imbracati la un meci de campionat macar...
Poate ca ar fi mai indicat sa-l pastram numai pentru finale.
De Cupa a Romaniei,a UEFA,a CL,Supercupa Europei.
E posibil sa ne poarte noroc in continuare.
![]()
da pentru finale... ar fi marfa... Eu oricum raman la parerea ca albul da cel mai bine pe echipament...... Daca galbenul existent acum pe echipament era inlocuit cu alb chiar imi placea mai mult
Adica sa fie o combinatie alb/negru.
Hai mai Sorine,vrei sa-i mancam painea lui Juventus?
Torino nu Colentina.
Nu virgil, nu ai inteles... Si eu m-am exprimat gresit... Eu ma refeream la echipamentul de joc cel cu rosu si albastru si inseritii galbene pe spate... De acele insertii ziceam eu ca ar trebui sa fie albe...
Te referi cumva la culoarea numerelor si a platcii pe care sunt scrise numerele jucatorilor?
EXACT!!!
la acelea ma refer... nu erau mai frumoase albe?
In mod sigur ar fi aratat altfel.
Piturca le-ar fi vrut argintii.
pentru ca sa inteleaga ceilalti despre ce a fost vorba in discutia mea cu Virgil am sa postez inca o data link-ul si startul acestei discutii.
Am redesenat al 3-lea rand de echipament dorit de mine la Steaua insa nu reusesc in ruptul capului sa il si atasez... totusi daca doriti sa il vedeti accesati link-ul. Echipamentul trezeste amintiri placute in sufletul oricarui Stelist. Pacat pentru ca nu s-a optat pentru asa ceva.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sorin_777/de...21a.jpg&.src=ph
Nu crezi ca ar fi fost mai interesante dungile in diagonala,putin mai late,iar emblema clubului in acelasi loc in care e acum?
Ceva gen Internazionale.
Am schitat repede si dorinta ta...
http://us.f3.yahoofs.com/users/43183917z5a...h1zFGDBv8ZD6p5M
nu pot sa spun decat ca arata si asa Super...
mai bine facem un echipament alb rosu si gata...ce draq...doar albu da bine...majoritatea echipelor au alb pe tricou...de ce sa avem si noi nu inteleg...lasa albul pentru dinamovisti, rapidisti, timishoreni, craioveni ,faristi...ce ne trebuie noua...cum s-ar spune noi am castigat CL in culorile lui Dinamo...mai bine puneau si ei un gri cum are baça...
Mi se pare ca arata foarte bine.
Ai putea sa misti emblema mai in dreapta,in afara diagonalelor?
ar fi misto sa aiba sortul in parti dungi ros-albastre :roll:
OK... i-am pus si dungi laterale pe sort asa cum a specificat misha...
Acestea leaga echipamentul mai bine
http://us.f3.yahoofs.com/users/43183917z5a...hVZGGDBBHZ45HeE
Acum mi se pare cam incarcat.
Sterge ori diagonalele,ori dungile lui Misha.
Misha,tu de ce te bagi in treburile... baietilor ? :lol:
Acum mi se pare cam incarcat.Sterge ori diagonalele,ori dungile lui Misha.
Misha,tu de ce te bagi in treburile... baietilor ? :lol:
aste-a treburi de fete nu de baieti :twisted:
nu e la moda sort simplu si tricou cu dungi :twisted:....trebuie sa aiba amandoua dungi...ori n-are nici una :twisted: :lol:
le las pe amandoua pentru ca mie imi plac... pana la urma e creatia voastra :lol: :lol: Ideea insa imi apartine...
Nu.Noi suntem designerii,tu esti executantul. ![]()
Misha,tu ai dreptate fata. ![]()
GRI ca Barca sau Ajax.
Am redesenat al 3-lea rand de echipament dorit de mine la Steaua insa nu reusesc in ruptul capului sa il si atasez... totusi daca doriti sa il vedeti accesati link-ul. Echipamentul trezeste amintiri placute in sufletul oricarui Stelist. Pacat pentru ca nu s-a optat pentru asa ceva.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sorin_777/de...21a.jpg&.src=ph
Al treilea echipament este frumos dar mie unul nu-mi prea place albul....ar merge mai bine pe galben....zic eu!!!!lol
UEFA a obligat ca de anul fiecare echipa inscrisa in comp europene sa aiba un echipament de rezerva in alte culori decat cele oficiale.de-aici incolo e o chestie de gust.
O precizare demna de a fi facuta.
Mihai,bine ai venit pe forumul suporterilor !
decat galbenul ala .. mai bine propunerea facuta de Sorin
weber_p ai gresit topicul... :wink: