FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Treziti-va odata!!!!!!!

«12»
Hotshut29.08.2005 11:48

NU este de toata jena faptul ca unele lucruri nu se discuta aici,dar gandeste putin,e un site public,oricine poate vedea ce se scrie aici,deci.....

Incidentele sunt sigur ca vor continua(nu doresc acest lucru)pt,ca intre nord si sud este un conflict mocnit din clipa in care primul grup s-a mutat in cealalta peluza.Fiecare are orgoliul sau si ramane de vazut cum se va termina,unu lucru e cert insa:acest razboi fratricid nu face bine deloc galeriei si Stelei in primul rand.

A.C.A.B. Liberta per gli ultra.

IL_Diablo29.08.2005 13:49
NU este de toata jena faptul ca unele lucruri nu se discuta aici,dar gandeste putin,e un site public,oricine poate vedea ce se scrie aici,deci.....

Deci de mult nordul nu mai seamana a galeria a Stelei. pe bune? voua chiar va place ce face mustata? e omu lu Becali... dar ma rog, daca doar pe mine ma deranjeaza.

daca sunt secrete de stat, pastreaza-le cu placere. sunt prea putin interesat de actiunile jalnice ale unora. am deschis acest topic pt ca sunt stelist. Nu pt ca niste analfabeti, se hotarasc sa mearga in SUD ca sa faca scandal

alex ripper29.08.2005 15:16

bai hotshut era vb ca e jenant ce se intampla...nu ca nu se vb...stai linistit ca stiu ce s-a intamplat si stiu care au fost incidentele si ceine a avut de suferit cu mult inainte sa fii aflat tu.

SteauaToronto29.08.2005 15:59

Sa va spun acum si sa nu sariti pe mine! Eu sunt in Canada de un an! Deci sa va zic am prins niste ani in peluza! Cand am postat pe acest site ca cu Jean Pavel era mult mai bine mi-am luat numai injuraturi!

Chiar daca primea bani si cumpara apartamente acest om stia cum sa tine galeria impreuna si sa bage frica in caini! Cu Mustata acum s-a terminat tot! Punerea lui a fost inceputul sfarsitului pentru galeria noastra!

UltraSS29.08.2005 16:09

aveti dreptate mustata&co sunt cam praf..dar Nordul are majoritatea si va fi recunoscut mereu ca fiind ''galeria Stelei''

«12»