FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Treziti-va odata!!!!!!!

«12»
IL_Diablo28.08.2005 19:31

Înaintea meciului de aseară au avut loc incidente violente intre suporterii din galeria condusă de Gheorghe Mustață si cei din Peluza Sud, aripa dură a ultrasilor, acestia din urmă fiind agresati fizic si alungati de la stadion! Cei din Peluza Nord sustin că e vorba de o razbunare după ce in deplasarea de la Timisoara au fost conflicte de aceeasi natura Aseara galeria Stelei n-a contestat conducerea, echipa sau pe Protasov, afișînd un singur banner: "Încă un obiectiv ratat. Nici un vinovat?". GSP

Parerea mea e ca s-a intrecut orice limita a bunului simt. Ce naiba mai cautati voi stelistilor in Peluza Nord??? cum e posibil ca inca sa mai mergeti acolo??? Lasati peluza goala! suporterii ai Stelei sunt batuti constant pe stadion! face cineva ceva? sau stam calmi din nou. no problem, nu mi s-a intamplat mie. STELISTI! TREZITI-VA!!!

I.N.Money28.08.2005 19:37

cum naiba am ajuns sa ne batem intre noi :cry: ????

ADRIAN PACURAR28.08.2005 19:38

Pentru a nu da nastere la tensiuni si mai mari rugam lumea sa fie obiectiva in relatari si ar fi de preferat ca cei implicati sa povesteasca , pacat pentru ca toti iubim aceleasi culori.Limbajul trivial nu va fi tolerat!

IlCapoDelHunterS28.08.2005 19:45

Il-diablo...vorbesti aiurea....e vb de cu totul alta chestie aici.. :?

IL_Diablo28.08.2005 19:46

daca cei din SUD au mai scapat cu viata poate o sa ne povesteasca. am vb cu cineva de la stadion. a-ti observat si voi. Sudul a fost gol. Incidentele sunt reale... si revoltatoare. Personal, chestia asta a pus capac la toate. dar ai dreptate, subiectul este delicat, dar nu trebuie ignorat

SteauaToronto28.08.2005 19:48

Am si eu o intrebare! Cu cine jucam urmatorul meci cu Pandurii sau cu Norvegienii in Europa?

IL_Diablo28.08.2005 19:49
Il-diablo...vorbesti aiurea....e vb de cu totul alta chestie aici.. :?

Nu vorbesc aiurea, am precizat sursa. explica tu daca ai ceva de zis

IlCapoDelHunterS28.08.2005 19:49

E oarecum...prefer sa nu postez aici , sa dai vreo explicatie , sa dezbat problema...prefer sa fiu un simplu cititor..si sa o las p altii "mai in masura" sa o faca..

Numai bine!

I.N.Money28.08.2005 19:51
Am si eu o intrebare! Cu cine jucam urmatorul meci cu Pandurii sau cu Norvegienii in Europa?

p site scrie cu Pandurii...in 12 zile...ca e pauza ca joaca Romania daca nu ma insel

IL_Diablo28.08.2005 20:09
E oarecum...prefer sa nu postez aici , sa dai vreo explicatie , sa dezbat problema...prefer sa fiu un simplu cititor..si sa o las p altii "mai in masura" sa o faca..

Numai bine!

la locatia ta scrie SUD. Pacat ca te porti precum un var de-al lui Mustatza. :)

onlySteaua28.08.2005 20:54

daca-i adevarat eu sunt sigur ca este tot mana conducerii.dar de data asta s-au comportat mai "cu manusi".

pacat ca s-a ajuns aici.mare,mare pacat!!!

nu am putut sa nu remarc si modul preferential in care au fost citite de catre safta mesajele trimise de catre fani.auzi tu:"cum pot sa fac rost de autograf de-a lu' jj?"sau forza Steaua,forza jj".si astea-s doar 2 exemple.

dar in fine,bine ca am castigat si ca echipa si-a revenit.macar de ar tine-o tot asa.

sper sa se termine o data si-o data cu toate scandalurile astea de tot kktul.

forza Steaua!!!

FANATIK RED-BLUE28.08.2005 21:55

Pur si simplu, mie scarba la ce s-a ajuns. Tind sa cred, ca aici este mana (directa, indirecta) "mantuitorului", prin largul concurs al celor din rasa "Homo Sclavus", aceste fiinte ale cavernelor, care au pus stapanire pe nord, unde singura lege este ceea a pumnului si a slavirii marelui b. Huoooooooooooooo

Padrese29.08.2005 01:39

Numai bine!

la locatia ta scrie SUD. Pacat ca te porti precum un var de-al lui Mustatza. :)

Intelege si tu ca asemenea lucruri nu se discuta pe un forum.

poli_forever29.08.2005 01:40

Dupa meciul de la noi ,nici n-am apucat bine sa scriu aici cum va bateati intre voi pe langa stadion ca m-ati "sters" urgent.

Acum ce sa mai zic?

Vom face ,noi fiind cel mai unit si frumos public din tara ,un protest oficial impotriva comportamentului pe care il au"galeriile" Stelei;noi consideram ca aceasta atitudine penibila aduce un deserviciu public imaginii suporterului roman in general!

Sa va bateti intre voi...cat de urat poate fi!

Hotshut29.08.2005 02:36

In primul rand ca sa ii raspund lui Poli _forever(frustrated),nu e treaba voastra ce se intampla la noi(valabila si reciproca)asa ca mai lasa-ne cu protestul vostru obosit,sunt probleme interne si nefiind in cunostinta de cauza nu ar trebui sa vorbesti ,plus ca lucrurile astea le rezolvam noi.

Cat priveste incidentele de aseara ele au si o justificare(pe care nu o sa o comentez aici),dar daca sudul se bate cu pumnul in piept ca sunt mereu prezenti si mereu ultra,de ce nu au venit la stadion indiferent de consecinte.

P.S.Cat as vrea sa spun ca e adevarat,de data aceasta conducerea nu a avut nici un amestec.Punct.

A.C.A.B. Liberta per gli ultra.

Padrese29.08.2005 02:47
dar daca sudul se bate cu pumnul in piept ca sunt mereu prezenti si mereu ultra,de ce nu au venit la stadion indiferent de consecinte.

:lol: daca cunoasti situatia, ai sti de ce nu au fost in stadion. :!:

Hotshut29.08.2005 02:55

Lucrurile pe care le-au facut cei de la sud in drumul spre Timisoara au facut ca absenta lor aseara sa fie aproape totala,fiind prezenti doar aceia care nu aveau habar de cele petrecute.

poli_forever29.08.2005 05:06
In primul rand ca sa ii raspund lui Poli _forever(frustrated),nu e treaba voastra ce se intampla la noi(valabila si reciproca)asa ca mai lasa-ne cu protestul vostru obosit,sunt probleme interne si nefiind in cunostinta de cauza nu ar trebui sa vorbesti ,plus ca lucrurile astea le rezolvam noi.

Cat priveste incidentele de aseara ele au si o justificare(pe care nu o sa o comentez aici),dar daca sudul se bate cu pumnul in piept ca sunt mereu prezenti si mereu ultra,de ce nu au venit la stadion indiferent de consecinte.

P.S.Cat as vrea sa spun ca e adevarat,de data aceasta conducerea nu a avut nici un amestec.Punct.

A.C.A.B. Liberta per gli ultra.

Bai desteptule nu sunt probleme interne ,bataile voastre au aparut deja pe situl norvegienilor si in curand o sa rada toata europa de suporterul roman din cauza voastra!Frustrati sunteti voi ca va bateti unii cu altii nu noi!

PS.Ii fain la oras la voi nu?

Padrese29.08.2005 05:38
Bai desteptule nu sunt probleme interne ,bataile voastre au aparut deja pe situl norvegienilor si in curand o sa rada toata europa de suporterul roman din cauza voastra!Frustrati sunteti voi ca va bateti unii cu altii nu noi!

Daca asta e prima data cand auzi de incidente intre sustinatori ai aceleasi echipe inseamna ca esti nou in fenomen si mai ai de invatat.

poli_forever29.08.2005 06:06

Daca asta e prima data cand auzi de incidente intre sustinatori ai aceleasi echipe inseamna ca esti nou in fenomen si mai ai de invatat.

Nu e prima data cand aud,dar daca e atat de normal in cazul vostru de ce va plangeti in halul asta? :lol: :lol: :lol:

Padrese29.08.2005 06:15
Nu e prima data cand aud,dar daca e atat de normal in cazul vostru de ce va plangeti in halul asta? :lol:  :lol:  :lol:

Am zis ca e normal? Nu e deloc normal.

marcko29.08.2005 07:41

pana la urma c s-a intamplat aseara? si care este faza cu Timisoara??? din anumite motive nu am fost prezent la meci si nu stiu cum s-au petrecut lucrurile. d anul asta m-am mutat la sud dar nu sunt d acord cu genu asta d incidente. pacat. poate o sa aflam adevarul.

FORZA Steaua!!! CAMPIONII SUNTEM NOI!!!

don_omar29.08.2005 07:55

marcko....daca veniai la meci sau te ducei la Timisoara stiai ce sa intamplat asa ca incetatii cu distia asta pe forum ca poate se intepreteaza altceva decat trebuie....nu pot sa iti spun decat ca nordul e cam suparat pe sud.

Nasol ca sa ajuns pana aici

marcko29.08.2005 08:12

ok... mersi pt rasp.ai dreptate ca unele lucruri nu s discuta p forum. pacat ca s-a ajuns aici.

numai bine...

alex ripper29.08.2005 10:12

de toata jena...Siletio Stampa :evil:

«12»